Tiniszex

Mikor 16 éves voltam, és egyik nap elmaradt az edzésem otthon voltam. A szomszéd lakást béreltük, mert a tulaj lány akkor lett 18 és addig nem adhatták el a lakást. Azonban mikor betöltötte a 18-at, úgy döntött, mégsem adná el a lakást, úgy gondolta jól jöhet az még neki. Minden hónapban eljött hozzánk a havidíjért. Ilyenkor anyámmal megbeszélte, és mindig ő várta.

Aznap azonban nem tudott volna hazaérni a megbeszélt időre. Én otthon voltam, mert mint már mondtam elmaradt az edzésem. Telefonált tehát édesanyám, hogy intézzem el, kikészítette az átvételi elismervényt, amit alá kellett íratnom meg a pénzt is. Mivel úgysem volt mit tennem, mondtam, hogy persze, oké, majd én elintézem. Körülbelül negyed órára rá csöngettek. Sejtettem, hogy biztos ő lesz az. Nem is tévedtem. Rég nem láttam, és meglepett, mert jobban nézett ki, mint mikor utoljára láttam. Fekete Nike sportcipő, trapézfarmer, és valami pulcsi látszott a dolgokból. Hosszú vörös haja volt, nagy zöld szemei, szép szája. Olyan 170 cm lehetett tippre – mivel én 184 cm voltam, semmi hiba nem volt vele.

Szóval bejött, odaadtam a pénzt, és az átvételi elismervényt. Kért egy tollat, mert nem volt nála. Bementem a szobámba egy tollért. Kezébe adtam, egy pillanatra egymás szemébe néztünk. Miközben aláírta – szerencsére jó lassan – én megtekintettem a gyönyörű, kerek fenekét, mely elég kellemesen helyezkedett el abban a farmergatyában. Én viszonylag mozdulatlanul néztem a kívánatos fenekét. Mikor befejezte a viszonylag lassacskán sikerült aláírást, már eléggé felállt nekem. Mikor rám nézett, én még mindig a seggét bámultam, és minden vágyam az volt, hogy megkóstoljam, finom-e. Ezt ő azt hiszem észrevette, ami kicsit zavarba hozott, de nagyjából sikerült lepleznem. Ahogy odaadta a tollat, megnéztem igényesen ápolt kezét, körmét, mely homokszínűre volt festve. Akarva- akaratlanul a toll helyébe – mely igen jól állt a kezében – mást képzeltem oda. Elindult kifelé. Kikísértem, ahogy ment el a folyosón, én kint megvártam amíg távozik. Hátulról egyszerűen szenzációsan nézett ki.

Visszanézett, én pedig megint a fenekét néztem szakadatlanul. Picit mosolygott majd elment. Én bementem, de eszemben még mindig ő járt. Kb. fél perc múlva csöngetnek. Fogalmam se volt ki lehet az. Ő volt, azt mondta, hogy ott felejtette a sálját. Behívtam, de sehol se találtam sálat. Beljebb mentünk, gondolván hátha otthagyta. Behajolt az asztal alá, megnézni, nincs e ott esetleg. Kereste egy pár pillanatig. Én már alig bírtam magammal. 16 éves korom folytán már igencsak állt a faszom, és a szívem úgy dobogott, hogy lehet, hogy ő is hallotta. Gondoltam lesz ami lesz, megfogom a fenekét egy cseppet, persze finoman, gyengéden és véletlennek álcázva. Meglepődött egy cseppet, de csak egy nagyon cseppet. Utána felállt, és adott egy puszit a kezemre, amivel megfogtam. Majd a szájamra, mire én megcsókoltam, nyelvestül. Eszméletlenül boldog voltam. Elkezdte levenni a pólómat, majd kezével végigsimította nagyon lassan a testem.

Utána elkezdte kigombolni a gatyámat, még izgalmasabbá tette, hogy gombos volt a sliccem. Levette a gatyámat, de faszomhoz egy ujjal se nyúlt. Levette a zoknim, és egy szál boxer-alsóban álltam ott. Csókolgatta a lábamat. Majd eljutott a boxeremhez. Egy ujjal elkezdte simogatni, pedig majd kidurrant a faszom. Lehúzta az alsómat, és bekapta a makkom végét, szájában szopogatta, szívta, közben egyik kezével lágyan simogatta a faszomat, másikkal a kissé megfeszült fenekembe markolt. Elkezdett gyorsulni a keze, aztán szájába vette ameddig csak tudta, majd kihúzta, mindezt egyre gyorsabban. Már nagyon jól éreztem magam. Mikor érezte, hogy majdnem elélvezek, kivette, és elengdte. Fura bizsergő érzés volt, hogy pont előtte hagyta abba, de tetszett. Odamentem, és csókolózni kezdtem, közben a fenekét fogdostam. Ő megint letérdelt, és újra elkezdett szopni, döbbenetesen gyorsan. Már nem bírtam tovább, és a formás, egy csöppet telt ajkú szájába élveztem. Éreztem, ahogy megtelik. Ő mind lenyelte.

Ezután felálltam, és mivel rajta volt még minden ruha, elkezdtem lassan levenni a pulcsiját, majd a trikójától is megszabadítottam lassan. Viszonylag nagyok voltak a mellei, és enyhén le voltak sülve, mint aki a Balatonon volt, fürdőruhában. Melltartón keresztül simogattam, majd gyengéden levettem róla. Nyalogattam, szopogattam. Nagyon ízlett, mivel ezelőtt még nem volt ilyenben részem (csak mikor kisbaba voltam, de az más). Ő finoman lihegett, és a hajamat borzolta. Elindultam lefelé, bár nehéz volt megválni melleitől. A köldökénél nyalogattam még sokáig, amit szintén értékelt. Nadrágja még rajta volt, úgyhogy leültettem, és levettem a cipőjét, és a zokniját. Lábujjait, melyek szintén homok színűek voltak, elkezdtem szopogatni, nagyon szépek voltak. Aztán levettem nadrágját, külön-külön húztam le lábairól. Még egyszer megkóstoltam lábujjait, majd apró puszikkal elkezdtem fölfelé haladni. Mikor a bugyijához értem, ami addigra a nedvességtől picit áttetsző lett, megfordult. Fejem előtt volt éppen a nemrég még hőn áhított, gyönyörű fenék. Lehúztam róla a bugyit, majd elkezdtem falni. Nem bírtam vele betelni. Aztán előrehajolt, és azt mondta nyaljam ott is.

Kezeivel egy székre támaszkodott, és megláttam hátulról pináját. Elkezdtem nyaldosni, majd amikor azt mondta: Beljebb is!, engedelmeskedtem. Ízlett a lé is, a teste egyre jobban vonaglott, majd hallhatóan elélvezett. Nyögött egy marha nagyot. Megfordult, leült a székre, lábait pedig a nyakamba rakta. Sejtettem, hogy most faszomra vár, úgyhogy nem vártattam soká. Beraktam, és lassan elkezdtem ki- be csúsztatni. Ösztönösen kezdtem gyorsulni. Nagyon jó volt, én előbb élveztem el, ezért széttárta a lábait. Elölről elkezdtem nyalni megint. Két szót nyögött: „Kézzel is!” Mutató és középső ujjam belemélyesztettem, és gyorsuló ütemben dugtam ki-be. Két perc alatt elélvezett, addigra pont újra életre kelt farkam megint. Kérdezte, hogy mit szeretnék. Azt mondtam, hogy szopjon, de ne végig. Előtte álljon meg, és akkor csináljunk úgy mint a kutyák. Kérdezte, hogy a fenekét nem is kívánom, mivel emlékezett, hogy bámultam. Mondtam, hogy de, persze. Azt mondta, akkor majd oda menjek be. Miután már nagyon vágytam a fenekére, azt mondtam, hogy most forduljon meg.

Letérdelt, majd mondta, hogy jöhetek. Kicsinek tűnt a segglyuka, de gondoltam, mi baj lehet. Könnyebben, mint azt számítottam, belement, és elkezdett előre hátra rugózni. Hát ez fenomenális volt. Ilyen szép seggen járni fel s, ez volt a csúcs! Néha megállt egy kis időre, hogy ne élvezzek el hamar, amitől még jobb lett. Csinálta vagy 5 percig ezt, utána már hagyta, hadd élvezzem teljesen. Ekkorát én még vem élveztem. Eszméletlen jó volt a viszonylag sokáig tartó bizsergés. Elterülüum a földön. Ő fölém hajolt, és csókolóztunk még egy tíz percet. Majd felöltözött, mondván, hogy mennie kell. Felöltözött, és elment.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!