Tőrbe csaltam a feleségem

A történethez hozzá tartozik, hogy a nejem szereti a szexet csak épp nem szeretné mással.
Gyönyörű formás teste, nagy cicik, és csodálatosan fazonra igazított puncija, az a tipikus (tevepata) forma. Iszonyú nedves szex közben és csiklón olyat élvez, hogy szinte ömlik a nektár a puncijából!!!
Az egész késő nyáron mondjuk úgy inkább már az ősszel kezdődött, egy nyársalás keretében mikor is egy ismerős házaspár volt a vendégünk. Tőlünk olyan 12 évvel idősebbek, de nagyon rendesek és normálisak, a lányok nagyon jól ki jöttek egymással és én is Endrével, akit egy tök laza korrekt embernek ismertem meg.
Szerencsémre nem!!!
Iszogattunk jól éreztük magunkat, fogyott a sör és a kenyerek is.
Endrének már volt a fejében és azért láttam én már régebben is, hogy igen nézegeti a páromat ez most is így volt. Jó idő révén a teraszon voltunk, Endre fel állt az asztaltól és el ment a mosdóba, olyan két perc telt el mikor Csilla szólt hozzak még ki sört a hűtőből, jó férjhez híven be mentem sörért a konyhából láttam a fürdő ajtót résnyire nyitva van, gondoltam meg nézem mi van Endre el aludt a WC-n esetleg nincs jól. Közelebb mentem és jött a döbbenet, Endre a szennyes tartóból ki vette a feleségem egy használt tangáját és azt szagolgatva iszonyú tempóban verte a farkát ami iszonyú nagy és vastag volt, nekem sajnos abszolút nincs nagy farkam. Be nyitottam és rá kérdeztem, hogy ezt mire véljem. Iszonyúan le sápadt meg sem tudott szólalni mire én kaptam az alkalmon és rá kérdeztem, hogy láttam ám amint Csillát nézegeti, aztán neki szegeztem a kérdést szeretné e meg dugni, mire ő ezt komolyan mondom? Igen mondtam, de ügyesnek kell lenned mondtam.
Mire Ő persze bármit. A számítógépen volt pár igen pikáns fénykép a nejemről gyorsan a telefonjára küldtünk párat és én el mondtam neki a hadi tervet.
Mondtam be küldöm valamiért Csillát, te az ajtót Így hagyod, hogy Ő is meg lássa mit csinálsz, aztán ha neked esik mit művelsz elő veszed a telefonod és meg mutatod a képeket neki, és meg kéred fogja be a száját mert a képeket közzé teszed! (Csillát sokan ismerik az egyik marketben dolgozik) Azt mondta rendben, de mi lesz az ő feleségével addig. Ekkor támadt az ötlete, hogy küldjem haza a gyomor gyógyszeréért mert a nyárs kenyér meg ülte a hasát.
Mondtam rendben. Ki értem a teraszra és szóltam Petrának mi a helyzet mire ő fogta magát és el indult haza, tudtam ez kb 25 perc lesz kocsival.
Csillának mondtam addig én át ugrok a szomszédba Géza bácsiéknak viszek egy kis kenyeret.
Csilla mondta, hogy jó akkor Ő most egyedül marad mert én is biztos iszok még pálinkát Géza bácsival, mondom neki sietek, erre Ő tudom!!
El indultam a kapu felé mire utánam szól, hogy sört sem hoztam ki, ne haragudj el felejtettem.
Már volt neki is a fejében ilyenkor szeret iszogatni. Nem baj mondta majd én hozok, majd fel állt és be ment. Ez eddig igen simán ment gondoltam, vissza fordultam a kapuból és oda osontam a teraszhoz.
Láttam Csillát oda ment a fürdő ajtóhoz, a következőt hallottam.
– Endre te meg mit csinálsz???
– Nem látod?
– Mit képzelsz magadról!! Takarodj!!
– Nyugodj meg nézd csak mik vannak nekem.
– Ezt meg honnan szerezted???
– A múltkor mikor küldenem kellett egy mailt akkor bukkantam rá, és hát..
– Töröld ki azonnal vagy nagy baj lesz!!!
– Dehogy lesz, gyere beszéljük meg!!!
A nejem pedig be ment én pedig az ajtóhoz lopakodtam, alul szellőző nyílás volt vágva a fürdő ajtón így tisztán láttam és hallottam mindent.
– Csilla szeretnélek megbaszni, mióta elsőnek meg láttalak azóta.
– Mit képzelsz te magadról??? Minek nézel engem???
– Ha nem baszol velem akkor ezeket a képeket mindenki látni fogja a városban!!!
– Azt ne!!!
– Akkor???
– Mit szeretnél???
– Szopjál le!
Csilla igen engedelmes volt le térdelt Endre elé és szopta azt a nagy faszt igen jó látvány volt, alig fért a szájába.
Aztán Endre szólt neki álljon fel és támaszkodjon a fürdőkádnak, a nejem persze nem akart, de nem volt vissza út.
Endre le húzta a melegítő alsóját és el kezdte bugyin keresztül nyalni, falni Csilla seggét és pináját.
Aztán a falatnyi tangát is le húzta, csillogott a pinája már nagyon fel volt izgulva. Endre iszonyú tempóban nyalni kezdte, nem is kellett sok hatalmasat élvezett, ezt lehet tudni mert mindig össze rándul és nem engedi tovább azt mondja iszonyú érzékeny olyankor. Endre fel állt mögé helyezkedett és tövig nyomta azt a hatalmas szerszámát a nejemben aki nagyot nyögött és mondta is Endrének lassan mert benne még ekkora fasz nem volt, persze süket fülekre talált. Endre iszonyú tempóban pumpálta, Csilla a szájára tette a kezét, hogy tompítsa a hangját amennyire lehet.
Körülbelül 5 perc múlva Endre iszonyú hörgés közepette tele verte Csilla pináját mikor ki húzta farkát csurgott ki a fehér ondó nejemből, gyönyörű látvány volt.
Ekkor fel álltam és csináltam egy kis zajt az ajtóban, tudassam meg jöttem.
Mire vissza értem a fürdő ajtóhoz már nyitva volt fel voltak öltözve, aztán Csilla mondta, hogy már talán jobban van, kicsit hányt.
Mosolyogtam magamban, mondom az jó.
Este végeztével Endre meg köszönte az alkalmat, én persze a képeket töröltettem vele mielőtt el mentek haza.
Este Csilla el ment zuhanyozni, aztán mikor végzett követtem.
El lesve Endre technikáját meg kerestem az aznapi bugyiját ami nem volt egyszerű gondosan el volt rejtve a kosár alján, ki vettem és ekkor jöttem rá miért.
Egy fekete tanga volt tiszta ondó szinte fojt belőle. Akkor esett le, hogy nem volt ideje tisztálkodni mert hát meg jöttem. Így egész este abban volt nagyon izgatott az egész dolog így hát én is bele vertem a bugyijába a már szét robbanni akaró farkam, mondom annak már mindegy.
Így történt, hogy meg keféltettem az asszonyt, még most is nagyokat recskázok ha rá gondolok!!!
Bocs ha valakinek esetleg nem tetszett, nem vagyok egy nagy író!!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!