Ügyes Tinilány

Csak a kis fehér pamut bugyid van rajtad. Szereted játszani az iskolás lányt, főleg, mert az is vagy. Érdekel, amitől rohamosan átázik az utolsó ruhadarab, de előbb a torkod jön. Előveszem, és bár megnyalhatod párszor, nem tart sokáig a lazulás. Ütemesen húzlak a farkamra, dugom a torkod. Te meg lelkesen nyalogatod a golyóim, mikor lent tartom. Ügyes kislány. A nyálkapacitásoddal sincs gond, folyik le szépen a melleidre a sűrű keverék.

Nagyon szeretem ezt csinálni, de a puncid túlzottan izgat, így megszorítom a hajad, felhúzlak, és rádoblak az asztalra. Bugyi le, bilincs kinyit, végtagok a négy lábához kötve, fejed lelóg a végén. Alig látlak a nyál mögött, de azért megtalálom újra a szád. Megkapod újra, most finomabban, mert a a melleid gyúrása után leér a kezem a puncidig. Tocsogsz, ami öröm, így nem kell kivennem, és ledugni a kezem a torkodba. Játszol, én pedig dolgozni kezdek. Hosszú, hosszú csiklósimogatás jön, te pedig egyre lelkesebben szopsz ennek örömére. Nyögdécselsz is rendesen, ami tüzel, de visszafogom magam. Azt akarom, hogy az első orgazmusod a farkammal a szádban érjen. És ez is történik, kb három perc múlva. Süt a puncid, és egy igazi folyam már, nem lesz gond hát a popsid síkosságával sem. Szívod a farkam, én pedig követlek. Kirántom, és a testedre verem. A spermám a melleiden landol, de teszek róla, hogy az arcod se maradjon ki az első nagy adagból.

Eloldozlak. Hasra fektetlek, lábaid most a földön, a tested még az asztalon, jöhet a bilincs újra. A puncidba kérdés nélkül megy egy pulzáló vibrátor. A nedved bugyid a szádba tömöm, majd végignyalok a popsidon. Tetszik, úgyhogy körkörösen fúrom a nyelvemmel egy kicsit. Aztán ujjazom. Majd jön egy anál gyöngysor. Rezeg az egész hátsód, néha kicsit felszisszensz, de folytatom. Ki-be, ki-be a tárgyak a szűk kis popsidba, előkészítve a farkamnak. Te már elég tág vagy három ujjnak, én elég kemény az élménytől, úgyhogy megdugom a segged. Egyre hevesebben. Őrületes érzés. Hogy neked milyen, abban nem vagyok biztos, mert betömtem a szád, a puncidból pedig kicsúszott a vibri, de ez sem zavar. Ám nem élvezek a popsid mélyébe.

Nyalni akarlak. Azt a finom illatú, nedves puncit, még nedvesebbre persze. Megfordítalak, és hosszú időt szánok a műveletre. A punci is visszakerül a végén, és akkorrát élvezel, mint az állat. Csak úgy fröcsköl a puncid. Itt van hát az ideje, hogy én is élvezkedjek egy kicsit, úgyhogy szanaszét kefélem. Lendületesen, mélyen, gyorsan, lassan, mindenhogy. A végén teleélvezlek, és élvezettel nézem, ahogy kifolyik belőled a végső koktél.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!