Squirtelő MILF

Rockfesztiválon történt, jó pár évvel ezelőtt. Tipikus fiatalkori történet, nem annyira szokványos befejezéssel. A csaj idősebb volt, és már egy ideje szeretők voltunk. Volt pasija, akivel nem igazán működött a romantika. Úgy-ahogy együtt voltak. 1-2 hetente tudtunk összebújni, de akkor felgyújtottuk az ágyat. Fantasztikus szerető volt.

Én haverokkal mentem le, már pár napja lent kempingeztünk. Ő egész hétvégére jött le, apasija csak egy estére, viszont vissza kellett mennie munkaügyben. Éjfél után indult is haza. Remegve vártam a telefont, hogy jön hozzám, annyira hiányzott. Hívott, és a kemping bejáratánál találkoztunk. Nekifutásból ugrott a nyakamba, és megcsókoltuk egymást.

-Innál még valamit vagy….-kezdtem kérdezni, de a szavamba vágott:

– Hol a sátrad? – és kacér mosolya sem rejtette el, hogy máris mélyebben veszi a levegőt. Úgy éreztem, már ott, akkor a szemeivel tépi le rólam a ruhát. Kézen fogva vezettem a sátorig, Alig hagyta, hogy a ponyvát magunkra csukjam, már esett is nekem. Faltuk, haraptuk, csókoltuk egymást. Szinte türelmetlenül mocorogva kérte, hogy hatoljak belé. A hálózsákomra döntöttem le. Apró, feszes teste az enyémnek feszült, forró, nedves öle körülölelt, elnyelt. Akkor és ott a világnak vége lehetett volna felőlem. Nem is hallottam a sátramon kívüli történéseket, pedig rendesen zajlott az élet még. Mondjuk az „élet” biztos hallott minket, nem fogtuk magunkat vissza. Izzadtan követeltük egymás testét. Arca kipirult, a vállamba mart, tudtam, hogy közel jár. Mélyen, tempósan mozogtam benne, ahogy szerette. Belemarkolt a hátamba, az előbbinél is nagyobb forróságot éreztem a farkamon, majd a lágyékomon. Hangosan nyögdécselt, elengedett, a teste vadul tekergett. Minden mozdulatomra hevesen megvonaglott, eszméletlenül gyönyörű volt. Majd úgy fél perc után lassan elcsitult, lihegett kipirulva, kábán. Lenéztem, mindkettőnk alteste, a combjaink áztak a nedvességben, és a hálózsákomon egy tisztes méretű folt terjengett.

– Úristen, ez mi volt?- kérdezte.

– Squirt-öltél, Kedves.- és átöleltem a még mindig remegő testét- Jól eláztattál minket!

– Jajj, úgy sajnálom…a hálózsák!

– Kit érdekel! Gyönyörű volt, imádtam! Szóval most szépen megnézzük, megy-e újra….

És ismét elkezdtem mozogni. Hamarosan újra és újra eláztatott. Én szinte ittam a látványt, majd megőrjített, olyan érzéki volt. Magamra szinte nem is figyeltem, csak hogy neki örömet okozzak. Úgy másfél óra múlva lehetett, mikor már nem bírtam tovább. Az utolsó tocsogó orgazmusánál én vele tartottam. A hálózsák használhatatlan lett, még a derékalj is nedves volt. Hajnalig bírtuk ki ismétlés nélkül. Másnap szellőztetnünk kellett a sátrat, mert elég egyértelmű illatok terjengtek benne. De amennyit szexeltünk azon a hétvégén, eléggé szélmalomharc volt. “


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!