Unatkozó luxusfeleség

Egy budai magánklinikán dolgozom, mint nőgyógyász. A pácienseim közé sok ismert vagy híres ember felesége, barátnője tartozik. De hozzám jár jó néhány egyedülálló sztár és unatkozó milliomosfeleség is.

Bevallom őszintén, hogy eleinte igyekeztem betegként tekinteni rájuk. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem megy.

Gondoljatok csak bele, hogy beállít egy 20 év körüli csaj, aki úgy néz ki, mint aki most lépett ki egy magazin címoldaláról. Azt mondja panaszai vannak. Elkezdem vizsgálni, és közben beszélgetünk. Kiderül, hogy tulajdonképp semmi baja nincs, csak a nagyon elfoglalt üzletember barátja már vagy három hete nem csinált vele semmit.

Nem akarok dicsekedni, de idővel egész sok „barátnőm” lett. Persze azt is el kell mondjam, hogy nem mindenkivel jött össze a dolog és a legtöbb esetben nem én kezdeményeztem.

Zitával egy kicsit más volt a helyzet. Gondolom ti is láttátok a nemrég megjelent képeit az egyik férfimagazinban. Mivel, mint arra már utaltam, vizsgálat közben beszélgetni is szoktam a pácienssel, így tudtam, hogy ez az elbűvölő lány mennyire magányosnak érzi magát és néha hosszú hónapokig nem akad férfi az életében. Most is jobb híján a barátnőjével volt nyaralni a Maldív-szigeteken.

Néha, miközben hallgattam amit mond, az jutott eszembe, hogy mi lenne ha megpróbálkoznék nála. Persze nem feltétlenül valami hosszú románcra gondoltam, mert nem hiszem, hogy annyira az esete lettem volna. Másrészt ő elsősorban az orvosának tekintett és igazából a rendelőn kívül nem is találkoztunk. Mindenesetre gondoltam megpróbálom.
A végső lökést a már említett képek adták.

Nem készültem tudatosan az alkalomra, de egyik nap úgy éreztem eljött a lehetőség. Akkor fél tizenkettőre volt előjegyezve utolsó páciensként.

Az asszisztensnőmet már tizenegykor elküldtem ebédelni, így már egyedül voltam, mikor megjött.
– Szia doki! – lépett be vidáman a rendelőbe és hozzám lépve egy puszit adott.
– Szia! Hogy vagy?
– Kösz, jól.
– Milyen vidám vagy! Jól telik a nap?
– Igen. Főleg, hogy kiderült, hogy két hét múlva megyek Mexikóba.
– Csak nem fotózni?
– De igen. Egy magazin felkért, hogy szerepeljek náluk..
– Ó! Hiszen most jelent meg egy sorozatod. Meg kell mondjam nagyon tetszettek azok a képek.

Rita elmosolyodott.
– Köszönöm az elismerést.
– Nos… -váltottam hivatalos hangra. – Akkor talán kezdjük is.
A paravánra mutattam.
– Menj be, és vetkőzz le kérlek, aztán ülj fel a vizsgálószékbe.
Miközben vetkőzött elkezdtem kitölteni a kartonját.
– Kész vagyok. – mondta kilépve a paraván mögül. Önkéntelenül is megcsodáltam formás idomait miközben felmászott a székbe. Aztán felálltam az asztal mellől és odaléptem hozzá.
– Először a mellvizsgálatot fogom elvégezni.

A jobb mellével kezdtem. Alaposan áttapogattam, a barnás mellbimbóra különös figyelmet fordítva.
– Van valami panaszod esetleg? – kérdeztem.
– Nem, nincs.
Szinte simogattam a mellét, néha gyengédebben, néha erősebben dörzsölve. Rita szemmel láthatóan kezdte magát kínosan érezni. Látszott, hogy érzi, hogy kissé továbbmentem az egyszerű mellvizsgálatnál, de nem szólt semmit.
A bal mellével még behatóbban foglalkoztam. Rita vörösödni kezdett, amikor a mellbimbói ágaskodni kezdtek, s úgy láttam, hogy mintha lassan nedvesedni kezdene szűk kis lyukacskája.
– Itt minden rendben van. – mondtam. – Most nézzük a többit.

Gumikesztyűt húztam és a vizsgálószék melletti asztalkán sorakozó eszközök között kezdtem el keresgélni, majd kinyitottam egy krémes dobozt.
– Ne ijedj meg. Csak berakom a kacsát és egy kis síkosító anyaggal megkönnyítem a bejutását.
Lassan dörzsölgetni kezdtem krémes ujjaimmal a csiklóját, majd rózsás szeméremajkait.
– Eddig nem fáj, ugye? – kérdeztem.
– Nem, dehogy – sóhajtotta.
– Ok. Akkor most bevezetem a kacsát. Egy picit hideg és kellemetlen érzés lesz. Lazíts !
Finoman széttártam szeméremajkait.
– Most egy picit tágítani fogom, hogy megnézhessem, minden rendben odabent.

Szinte milliméterről milliméterre tágítottam hüvelyét, majd hirtelen bal kezem két ujjával a fenekéhez nyúltam és masszírozni kezdtem a nyílást.
Rita behunyta szemeit. Szinte fizikailag lehetett érezni, ahogy forró, borzongó vágy járta át. Előbb az egyik, majd másik krémes ujjamat nyomtam fel végbelébe és lassan mozgatva ki-be ujjaimat, alaposan megmasszíroztam belülről a popsiját. Észrevettem, hogy a kitárulkozott puncijából kis patakokban elindul a kéjnedv. Másik kezemmel közben a csiklóját cirógattam, simogattam. Rita először csak az ajkait harapdálta, majd halkan sóhajtozni kezdett. Nem akarta, hogy az egész rendelőintézet tudja, hogy mit is csinálunk, ezért kínjában szinte vonaglott a két ujjamon, melyek egyre hevesebben járkáltak ki-be benne. Ő pedig egyre lucskosabb lett. A punciszaftja keveredett a síkosítóval, és úgy csepegett le a fehér lepedőre.

A gyönyör robbanásszerűen tört rá. A háta ívben megfeszült, hangosan felnyögött. Ekkor úgy éreztem eljött az a bizonyos pillanat.
Lehúztam a sliccem, s bokáig toltam a nadrágom.
A farkam már mereven állt, de azért húztam rajta egy párat, majd teljes hosszában bekentem a síkosítóval. Rita, sejtve, hogy mi fog történni, hátrahajtotta a fejét, és várta, hogy beléhatoljak.
Makkomat finoman hozzányomtam az előkezelésnek köszönhetően lazább popsilyuknak, és lassan elmerültem benne. Amikor teljesen beértem Rita halkan felsóhajtott.

Megkapaszkodott a szék széleiben, én pedig először lassan, majd egyre gyorsulva mártogattam dákóm a szűk popsiban. Rita nyögött és sóhajtozott miközben dugtam, én pedig könnyedén siklottam ki-be a fenekében. Aztán hirtelen megálltam egy pillanatra és kihúztam faszomat, de csak azért, hogy a kacsát kivehessem. Rita ettől majdnem elélvezett. Majd újra rákezdtem és most még gyorsabban és mélyebben dugtam őt. Rita jobb kezével megkereste a csiklóját, s három ujjával önmaga kényeztetésébe fogott. Lassan körözve dörzsölte kéjgombját, majd gyorsabb mozgásra váltott.

Én közben teljesen kivettem, majd újra tövig nyomtam a farkam seggébe.
Zitának ez már sok volt a jóból, s nagy sóhajok közepette elélvezett. Én is éreztem, hogy közel a vég. Legszívesebben a melleire lőttem volna a tárat, de hát a jelen helyzetben ez kissé nehezen ment volna. Így még utoljára tövig nyomultam a seggébe és telespricceltem.
Jó pár percig csak pihegtünk aztán kihúztam faszomat és lassan lesegítettem a székről. Még mindig kicsit kábult volt az átélt élményektől, de átölelt és adott egy puszit a számra.
– Köszönöm doki. – suttogta. Aztán nagyjából rendbe szedte magát és távozott.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!