Xyz – Agy Fénykép Ahogy Az Anyám Baszik Sok Barátomat Elégiti Ki

Huszonéves srác vagyok és az egyik nap korábban mentem haza és látom,hogy az anyám pár fiatal fiúval kefél. Erre lefényképeztem több pózban is különösen amikor a szájába engedték a farkuk tartalmát és lenyelették vele.Később elkezdték a seggét is baszni, de mivel nem volt kimosva a segge szaros lett a farkuk.Miután megbaszták a szaros faszt is le kellett szopnia,majd az egyik kölyök behozta a kankutyáját és az megbaszta a csajt, majd a kutyafaszt a szájába kellett vennie és leszopni a kutyát. Közölték vele ha máskor is kefélsz velünk,nem mutatjuk meg a képeket a férjednek.

Persze én is rengeteg képet csináltam és feltettem az internetre,hogy sokan élvezzék a látványt. Persze nagy forgalmat bonyolított le a csaj és amikor meglátta,hogy a gépemen is rajta van feldühödött és alig tudtam szabadulni tőle,mert az egyik éjszaka majdnem sikerült neki levágnia a farkamat. A vége az lett,hogy én is megbasztam a saját anyámat és persze teleengedtem gecivel,majd lefogtam és seggébe dugtam a farkam,majd reggelig basztam.Persze hiába áztatta a seggét két napig nem tudott leülni,mert állítólag annyira fájt a segge lyuka.

Megmondtam neki, ha megint le akarja vágni a farkamat,vagy kiherélni lelököm meztelenül a tizedik emeletről,hogy laposan érkezzen mások szeme láttára.Ettől kezdve rendszeresen megbasztam és szoptattam,majd vettem neki egy nagy kankutyát és rászoktattam a kutyát,hogy kúrja rendszeresen,ha nem akar akkor harapja meg.

Mikor az apám hazajött és rajtakapta a kutyával a kutyát megölte az anyámat a környék férfiaival majdnem halálra kefélték, mert pár hét múlva elvitte külföldre ahol betette egy kupiba és azóta ott kefélhet. persze elvált tőle. Én azért sajnáltam,mert nagyon jó volt baszni vele és imádtam ahogy szopja a farkamat és mindenkiét akivel kefélt. …


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!