Kemény dugás egy zenésszel

Végre kész a szex történetem! El se hiszem. 😀 Na, olvassátok, sokat nem akarok mondani, csak annyit, hogy minden érzelmem benne volt. És már írom a 2. részét. 😉 Ja, és persze ennek leírom azt a változatát is, ami az ő szemszögéből játszódik.

– A francba!- kiáltottam, és az egyik pólómat a szekrényemből kihúzva az ágyamra dobtam.- Ezt se most fogom felvenni.
Már hetek óta készültem egy koncertre. Ilyenkor mindig hosszabb ideig megválogattam, hogy mit vegyek fel, ugyanis a szólógitáros-énekesbe halálosan beleszerettem. Szűz voltam, de neki bármikor odaadtam volna. Mikor végre megtaláltam a megfelelő ruhadarabokat (egy sárga, mélyen kivágott póló, fehér csőnadrág, és hozzá aranyszínű szandál), gyorsan elmentem lezuhanyozni. Ezután felöltöztem, halvány sminket tettem, és indultam is. Nem volt messze tőlünk, így pár perc alatt oda is értem. Mikor bementem azonnal megismertek, és be is engedtek, mivel a zenekarhoz tartozom. Lassan el is kezdték a zenélést, mire a színpad elé mentem, és végig táncoltam. Nagyon jó számokat választottak, szinte az összes kedvencemet előadták. A koncert végén muszáj volt odamennem az énekeshez, bár fogalmam sem volt, hogy mit mondok majd neki. Egyre csak közeledtem felé, háttal állt nekem, így nem láthatott. Mikor megérintettem a vállát, megfordult, majd értetlenül rám nézett. Ovis korom óta ismer, de már évek óta nem látott, így először nem ismert meg, de aztán felderült az arca.
– Szia baba, te vagy az? Jól megnőttél, fel se ismertelek.- mondta picit becsípve (szokás szerint), és egyenesen a dekoltázsomat bámulta. Na igen, tipikus férfi, de engem nagyon izgatott.
– Igen én vagyok.- mosolyodtam el, és picit előrehajoltam, hogy melleim még jobban kilátszódjanak, amiket még mindig csak nézett. Láttam rajta, hogy imádja, így kacéran elmosolyodtam.- Nagyon jól voltatok a színpadon.- folytattam a beszélgetést.
– Köszi.- mosolyodott el.- Te is nagyon szexi voltál.- mindketten elmosolyodtunk.

– Na én megyek az asztalomhoz, majd még látjuk egymást, szia.- köszöntem el, és remegő lábakkal sétáltam el. Eszméletlenül helyes volt, bár az apám lehetne. De valamiért furcsa érzésem támadt, mintha valaki követne. Hártanéztem. Ő volt az, és egyértelműen utánam sietett. Megálltam, ő is velem szembe.
– Valamit még elfelejtettem mondani.- mondta, és vállaimnál fogva a falhoz tolt.- Kurvára szexi vagy!- ezzel egész testével közel hajolt hozzám, megfogta a tarkómat, és a mellkasához szorította. Hirtelen megszűnt létezni számomra a világ, hallottam a szívdobbanását, és éreztem bőrének finom illatát, és lélegzetvételét. Még sosem voltam ennyire közel férfihoz, sem testileg, sem pedig érzelmileg. Becsuktam a szemem, és csak rá koncentráltam, élveztem minden vele töltött pillanatot. Percekkel később szétváltunk, és egymás szemébe néztünk. Ő többrevágyóan mosolygott rám, én viszont meglepetten néztem rá. Meg voltam illetődve, de nem féltem. Tudtam, hogy nem lenne képes bántani, vagy bárhogy ártani nekem, mivel már évek óta ismer. Fogalmam sem volt, hogy mit tegyek, de egy biztos: borzasztóan megkívántam őt. Nem jutottam szóhoz, nem tudtam, mit kéne mondanom. Ő lassan arcával egyre közelebb hajolt az enyémhez, biztos voltam benne, hogy meg akar csókolni. Kicsit elbátortalanodtam, mivel még sosem csókolóztam, nem tudtam, mit kéne csinálnom, és hogy mennyire leszek ügyetlen, vagy kiábrándító. Tudtam, már csak másodpercek választanak el a kritikus pillanattól. Mélyen egymás szemébe néztünk, az ő világosbarna szemei gyönyörűek voltak. A szemei mosolyogtak, majd becsukta őket, velem együtt. A másodperc töredéke múlva éreztem forró ajkát az enyémen, isteni érzés volt, felejthetetlen! Észrevette a tapasztalatlanságom, így lassan az alsó ajkammal kezdett játszadozni a szája, miközben a kezeimet a fejem mellé szorította a falhoz.

Kiszolgáltatottnak éreztem magam, ami nagyon tetszett, és felbátorodva visszacsókoltam. Ezután éreztem, hogy az ágyékát az enyémhez érintette, majd lassan mozgatta is. Szája még mindig az enyémmel játszadozott. Kezeimet összefogta egy kézzel a fejem fölött, majd szabad kezével a cicimet kezdte simogatni. Beleborzongtam, annyira jó volt. Kis idő múlva szétváltak az ajkaink, és hálásan néztem rá. Nem tudtam megszólalni. Teljesen meglepett voltam. Láttam, hogy ő a nadrágjához nyúl, akkor vettem észre, hogy szerszáma már teljesen felállt a tenyere, és persze a nadrágja alatt. Annyira fel voltam izgulva, hogy a légzésem már minden volt, csak szabályos nem, biztos voltam benne, hogy ha megszólalok, hogy a hangom remegni fog, és vékony lesz. Ehelyett ő szólalt meg:
– Gyere velem!- mondta, és szorosan magához ölelve az utcára sietett. Az ajtón kilépve megcsapott a hideg esti, őszi szél, és hozzá bújtam, ő pedig még szorosabban ölelt magához. A zenekar kisbusza felé igyekeztünk. Ott farmerja zsebéből villámgyorsan előhalászta a slusszkulcsot, és kinyitotta a kocsi rakterét. Bent két gitár volt lefektetve, tokban. Ő belépett a sötét raktérbe, és kezemet fogva óvatosan maga után húzott. Én utána mentem, majd bent szembefordult velem, és lassan újból megcsókolt. Forrón, és érzékien.
– Kicsim, olyan érzéseket fogok neked okozni, mint még soha senki.- mondta, és hátulról átkarolt, majd a melleimet kezdte simogatni, először ruhán keresztül. Csodálatos érzés volt, azelőtt még soha senki nem fogta meg őket. Majd benyúlt a pólóm mély kivágásába, és most már akadálytalanul a cicimet kényeztette. Odalent már elönött a nedvesség, és időnkét megvonaglottam. Fejemet átrahajtottam a vállára, megfogtam a karjait, és csukott szemmel simogattam őket. Láthatóan ő is élvezte, és lassan arcon csókolt hátulról. Egyre jobban feltüzelt bennünket a vágy, tudtam, hogy akarom őt. A cicimről lassan áttért a hasamra, majd egészen le a szeméremcsontomig, és azt simogatta. Kis idő múlva szembefordult velem, és a szemembe nézve elmosolyodott.
– Imádlak, bébi.- mondta halkan, és nagyon finoman ismét szájon csókolt.
– Én is téged.- válaszoltam, és szembefordulva vele a szemébe néztem. Gyönyörű szemei voltak, nem lehetett nem nézni őket. Átölelt, és lassan elkezdte lehúzni rólam a pólóm. Végül ott álltam előtte melltartóban és nadrágban, míg ő a cicimet nézte. Rettenetesen felizgatott vele. Hozzáléptem, és a pólója alatt a hasát kezdtem simogatni, majd egészen fel a mellkasáig, miközben megcsókoltam. Lassan levettem én is a pólóját, és csukott szemmel átöleltem. Miután szétváltunk furcsán nézett rám.
– Kicsim… Volt már a szádban… pénisz?- kérdezte zavartan.
– Még nem.- feleltem. Éreztem, hogy elvörösödtem, tudtam, hogy nem ezt a választ várta.
– És szeretnéd?
Nem tudtam, mit válaszoljak. Persze, hogy szeretném, de azért picit még idegen volt a gondolat. Mi lesz, ha nem tetszene valamelyikőnknek? De gyorsan döntöttem.
– Igen.- mondtam határozottan, és mélyen a szemébe néztem.
– Jól van.- válaszolta suttogva, és jobb kezét az övére tette, míg a ballal az arcomat simogatta. Majd bal keze lassan áttért a tarkómra, majd a vállamra, és letérdeltetett maga elé.

Biztatóan rám mosolygott, és az övét kezdte kicsatolni. Mikor kicsatolta, a sliccét húzta le, és elővette hatalmas, kőkemény szerszámát. Furcsa érzés kerített hatalmába, a puncim kellemesen bizseregni kezdett, alig bírtam ki, hogy ne nyúljak magamhoz.
– Meg… megfoghatom?- pirultam el.
– Persze.- mosolyodott el, megfogta a kezem, és rátette a farka tövére. A kezem még mindig nem engedte el, és lassan verni kezdte. Jobb kezével megfogta a tarkóm, és óvatosan maga felé húzott, a szerszáma már csak pár centire volt az arcomtól. Majd a makkja a számhoz ért, mire én engedelmesen kinyitottam, és bekaptam a makkját. Az meleg volt, és hatalmas. Éreztem, ahogy a fejemet egy helyben tartva a csípőjével egy aprót lökött lassan, amitől még beljebb csúszott a számban.
– Kérlek, ne harapj!- simogatta meg a homlokom. Nagyobbra nyitottam a számat, természetesen nem akartam neki fájdalmat okozni. Míg bal kezével a tarkómat fogta, a jobbal megfogta a bal kezem, és a heréit kezdte simogatni vele. Kis idő múlva hagyta, hogy egyedül folytassam, és izgatóan sóhajtozott hozzá, aminek hatására nem bírtam tovább, egy picit megsimogattam magam nadrágon keresztül. Ő látta, és elmosolyodott rajta. Mikor láttam, hogy észrevette, azonnal elkaptam a kezem, és inkább a cicimet kényeztettem.
– Nyugodtan folytasd, teljesen felizgatsz vele.- mondta, és mosolyogva a szemembe nézett. Ettől felbátorodva meglazítottam a farmerom övét, és lassan, érzékien a csiklómhoz értem. Az teljesen nedves volt, és mikor látta, ahogy megvonaglottam, mikor hozzámértem, becsukott szemmel felsóhajtott. Ezzel egy időben lökött egyet a csípőjével is, és keze
a
tarkómról a fejtetőmre tévedt.
– Nyald végig nyugodtan.- mondta, és kezét ismét a tarkómra tette, és a fejemet úgy irányította, hogy az egész szerszámát  hosszában végignyaljam, és így is tettem, aminek újabb mély, erotikus sóhaj lett az eredménye. Ezután a makkját kezdtem szopogani, amit mindketten nagyon élveztünk.
– Ah, igen bébi, szopjál!- mondta, és csípőjével nagyot lökve tövig tolta a számban a péniszét. Ekkor éreztem, ahogy az lüktetni kezd, és hatalmas erotikus sóhajtozások és nyögések között a számba élvezett. Meglepődtem. Szó nélkül lenyeltem, aminek láthatóan nagyon örült, de rengeteg sperma jött, és képtelen voltam mindet lenyelni, egy kevés a melleimre is folyt.
– Nagyon ügyes voltál.- mosolygott rám, és megsimogatta a fejem.- De most én kényeztetlek téged.
Ezzel felkarolt, megcsókolt, és a melltartómat kezte kicsatolni. Mikor sikerült, habozás nélkül levette, és belecsókolt a köldökömbe. Én átkaroltam a fejét, mire ő óvatosan hanyatt fektetett a raktérben, és a számtól kezdett csókolni lefelé. Mikor elérte az egyik cicimet, úgy éreztem, már közel voltam a beteljesüléshez. Nyelvével lassan játszani kezdett az egyik bimbómon, míg a másikat az ujjaival izgatta. Felejthetetlen volt, imádtam, ahogyan őt is. Lassan egyre lejjebb tért, nyelve már a köldökömet érintette, és én egyre csak sóhajtoztam a kéjtől. Hirtelen abbahagyta, és az övemet kezdte kicsatolni. Nagyon óvatos volt, már alig vártam, hogy lekerüljön rólam a nadrág. Mikor ez megtörtént már csak a fehér franciabugyim volt rajtam, amit szintén gyengéden vett le rólam. Láttam, amint hosszasan gyönyörködik a testemben, és ez is rendkívül felizgatott. Pár perc múlva a szemembe nézett, és érzékien megcsókolt. Aztán éreztem meleg ujját, amint a hüvelyem bejáratát végigsimítja, és pár centire be is tolta. Apró sóhaj tört fel belőlem, és kétség fogott el, mi lesz, ha itt hagy, mert szűz vagyok? De az arcán nem tükröződött semmiféle ellenszenv, csupán kacéran mosolyogva izgatott tovább. Apró puszit adott a csiklómra, amibe egészen beleborzongtam, majd nyelve a pöckömmel kezdett játszani, de profi módon. Isteni érzés volt, szinte alig bírtam megállni, hogy ne izgassam magam én is. Egyre szaporábban vettem a levegőt, néha már a padlót markolásztam, annyira jó volt. Lassan az ujja a csiklómmal kezdett játszani, míg a nyelvével a hüvelyemet izgatta, és végre elértem a csúcspontot, ahonnan nincs visszaút, halk kiáltással élveztem el, mire ő is kéjesen nyögött, és rám nézett.
– Jó volt, picim?- mosolyodott el, majd felálltunk, és láttam, hogy újból merev farkát fogja, majd a hátsózsebéből egy steril óvszert vett elő, kinyitotta, és rám nézett.
– Szeretnél segíteni?- kérdezte, és kacéran elmosolyodott.
– Igen.- mondtam halkan, és közelebb lépve megfogta a kezem, és azzal felhúzta a gumit.
– Nagyon izgató vagy, imádlak!- mondta, és csókolni kezdett mindenhol, majd ismét hanyatt fektetett, és a csiklómat a szerszámával izgatta. A gumi síkos volt, és nagyon kellemes. A csípőjével lökött egyet, amitől a farka a csiklómon végigsiklott, és hanyatt vetett fejjel sóhajtoztam. Ekkor éreztem, hogy kellemesen meleg keze a mellemmel kezdett játszadozni, míg kőkemény farka a csiklómat izgatta, szinte a túlvilágon éreztem magam a gyönyörtől. Aztán éreztem, hogy a szerszáma lejjebb csúszik, és már a hüvelyem bejáratát izgatja, és egy hajszálnyira be is tolta. Még nem érte el a szűzhártyámat, de már kellemes, feszítő érzés volt, belül remegtem az izgatottságtól.
– Szeretnéd?- kérdezte komolyan.
– Persze, mindennél jobban!- feletem, mire még beljebb tolta. Éles fájdalom hasított belém, a könny ellepte a szemem, de éreztem, hogy még mindig megvan a szűzhártyám, és lassan kihúzta belőlem a farkát, és újból betolta, most picivel erősebben. Az előzőhöz hasonló fájdalmat éreztem, és ismét csak a könnyfátyolon keresztül láttam, de éreztem a lélegzetvételét, és azt, hogy milyen gyengéd velem. Felkiáltottam fájdalmamban, mire ő azonnal az ajkaimra tapaszotta az övét, és nyelve vad táncot járt az enyémmel. Egy utolsót lökött a csípőjével, mire mindketten szinte egyszerre lélegeztünk fel. Ismét kihúzta belőlem a szerszámát, amint a gumi egy picit véres volt. Levette, és odébbtette, majd egy újat vett elő, és gyorsan, hozzáértően felhúzta, és folytatta tovább.
– Jól van kicsim, minden rendben van.- suttogta, és újból belémhatolt. Csak annyira, mint előbb, de már nem fájt annyira, még élveztem is. Egyik kezével a cicimet simogatta, míg a szájával a nyakamat, vagy néha a számat csókolta. Éreztem testének minden mozdulatát, testünk egyszerre mozgott, tökéletes összhangban. Időnkét egy-egy kéjes, erotikus sóhajok is elhagyták aljainkat, de a csendet ezen kívül semmi sem törte meg. Majd hirtelen ismét elöntötte a testem a bizsergés, remegni kezdtem, körülöttünk megszűnt minden, csak ketten voltunk, ő és én. És a csodálatos érzés, az orgazmus hulláma, ami egyszerre mindkettőnket elért. Szinte egyszerre, hangosan élveztünk el.
– Hú bazdmeg!- hallottam mély, férfias hangját, majd még egyet lökött a csípőjével, és felállt. Lehúzta a spermájával teli gumit, de még a szerszámán is maradt egy kevés. Lazán odadobta az előző mellé, majd a farkát megfogva rám nézett.
– Letisztogatnád?- kérdezte szinte parancsolóan.
– Persze- mondtam, és elé térdelve kezdtem lenyalogatni. Finom édes íze volt, egy pici keserűs beütéssel, mivel eléggé sokat cigizett, meg ivott is. Mikor már lankadó szerszáma a lehető legtisztább lett, felegyenesedtem elé, és átöleltem. Amíg hosszasan csókoltam, ő a sliccét húzta fel, majd végigsimított a kielégült puncimon, amire megvonaglottam, és a derekamnál fogva magához húzott.
– Isteni voltál.- mondta, majd felöltöztetett. Minden ruhadarab előtt egy apró puszit adott a testrészeimre, majd mikor végeztünk, ő felvette a használt gumikat a földről, kimentünk az utcára, bezárta a kisbusz rakterét, elhajította az óvszereket, és visszament a koncertterembe. Én hosszasan néztem utána, majd mikor eltűnt a teremben, hazaindultam.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!