Zenésszel basztam már megint

Gyorsan átírtam az ő szemszögébe is, tessék. 🙂

Baráti társaságban ültem a pultnál. Egy koncertemre készültem, de előtte mindig iszok valamit, általában sört. Mikor a pultos végre kihozta, a basszusgitárosunkat hallottam:
– Hangolás! Öt perc, és kezdünk!
Remek, gondoltam. Odamentem, a sört az egyik hangfalra tettem, felvettem a gitárom, és gyorsan behangoltam. És végre kezdődött a buli. Elég sokan szeretnek minket, most is akadt táncoló közönség. Kb. 2 órát játszhattunk, mikor láttam, hogy a tömeg már eléggé fáradt, velem együtt, és mehetünk haza. Mikor végre az utolsó számot is lejátszottuk, éppen a tagokkal beszéltem, mikor valaki megfogta a vállam. Hátranéztem, és egy 16-17 éves forma lányzó nézett rám. Nagyon ismerős volt, de hirtelen nem tudom honnan. Aztán beugrott, ovis kora óta ismerem, de már régen láttam, és azóta eléggé nőies lett, csak úgy domborodott.
– Szia baba, te vagy az? Jól megnőttél, fel se ismertelek.- mondtam, és észrevettem, hogy mennyire kitette a dekoltázsát. Beláttam egészen a melltartójáig, és az mögött is rendesen dudorodott.
– Igen én vagyok.- mondta, és akár direkt, akár véletlenül, de előrébb hajolt, és még több látszott belőle. Nem tehettem róla, de éreztem, ahogy a farkam egyre keményebb lesz.
– Nagyon jól voltatok a színpadon.- folytatta.
– Köszi.- mosolyogtam végre rá, mikor már el tudtam venni a tekintetemet a melleiről. – Te is nagyon szexi voltál.- tettem egy célzást, és mindketten mosolyogtunk.
– Na én megyek az asztalomhoz, majd még látjuk egymást, szia.- köszönt el, és én csak néztem utána. Nem hagyhattam csak úgy elmenni, legalább még egy pillantást had vessek a dekoltázsa mögé, és legalább lesz mire kivernem, ha hazaérek. Vagy talán többre is rávehetem, ugyanis láttam rajta, hogy ő sem érez közömbösen velem. Utána mentem, mire megfordult, és végre utolsértem.
– Valamit még elfelejtettem mondani.- mondtam, és a vállainál fogva a falhoz toltam. – Kurvára szexi vagy!- közel hajoltam hozzá, megfogtam a tarkóját, és a mellkasomhoz szorítottam. Mintha szopatnám, pont úgy fogtam, de láttam, hogy nem tiltakozik ellene. A farkam viszont egyre keményebb lett, és nem tudtam elképzelni, hogy ő még nem veszi észre. Sokáig így maradtunk, percekig is, majd egymás szemébe néztünk. A tekintetében meglepettséget láttam, nem tudta, mit kezdjen a helyzettel. Elképzelhető, hogy szűz. Imádom a szűz lányokat, amikor bevezethetem őket az igazi életbe, megtudják, mi a jó. Lassan egyre közelebb hajoltam az arcához, az ajkai kívánatosak voltak. Tekintete az enyémet kereste, és én viszonoztam is, de ő picit félve nézett rám. Ekkor becsuktam a szemem, és forrón megcsókoltam. Éreztem, hogy tapasztalatlan, mostmár biztos, hogy szűz. Bátorítóan az alsó ajkával kezdtem játszadozni, és a kezeit a feje mellé szorítottam a falhoz, hogy éreztessem vele a dominanciám. Ezután felbátorodva visszacsókolt, mire én még tovább mentem, és a kőkemény szerszámom az ágyékához tettem, és körkörösen mozgattam is. Utána a kezeit a feje fölött összefogtam egy kézzel, a másikkal pedig a ciciját simogattam. Egyre jobban kívántam őt. Éreztem, hogy megvonaglik, annyira élvezte, majd abbahagytam a csókolást, és bizsergő szerszámomhoz nyúltam. Próbáltam az egész tenyeremmel eltakarni, nem akartam esetleg elijeszteni égnek álló farkammal, de tekintete követte a kezem, és láttam a tekintetében a szűzies kíváncsiságot. Tetszett neki, hogy egy nála jóval idősebb férfi szerszáma rá áll fel.
– Gyere velem!- mondtam, és magamhoz ölelve kisiettem vele a zenekar kisbuszához. Mikor kiléptünk a klub ajtaján mindkettőnket megcsapott a csípős hideg, és éreztem, hogy még jobban hozzám bújik, igyekeztem még szorosabban ölelni. A kisbusznál gyorsan, és fázva előhalásztam a slusszkulcsot, és kinyitottam a hátsó rakteret. Ott még megvolt a két tartalék gitár, és beléptem a sötétségbe. Megfogtam a kezét, és gyengéden húztam magam után, bent pedig egy felmelegítő csókot adtam neki.
– Kicsim, olyan érzéseket fogok neked okozni, mint még soha senki.- mondtam neki, és hátulról átkarolva a melleit kezdtem simogatni ruhán keresztül. Olyan formás, tenyérbe illőek voltak, hogy nem tudtam nem velük foglalkozni. Tudtam, hogy élvezi, így mikor már felmelegedett a kezem, benyúltam a pólójának kivágásába, és a melltartó alatt végre megfoghattam őket. Láttam, hogy időnként megvonaglik, majd hátrahajtotta a fejét a vállamra, és az alkarjaim kezdte simogatni, nagyon izgató volt. Adtam az arcára egy puszit, és a kezem áttért a hasára, majd a szeméremcsonjára. Tudtam, hogy ebből a raktérből már nem szűzen fog kilépni, de nem siettem el semmit, nem akartam elijeszteni a szextől. Felém fordítottam, és egy halk „Imádlak, bébi.” mondattal szájon csókoltam.
– Én is téged.- válaszolta, és a szemembe nézett. Sötétbarna szemei voltak, vágyakozó, és tüzes. Átöleltem, egyre töbet akartam. Lassan levettem róla a pólóját, és a hófehér melltartója mögött dudorodó melleit néztem. Kis idő múlva hozzám lépett, benyúlt a pólóm alá, és a hasamat kezdte simogatni, egészen a mellkasomig. Bár érezhetően nem sok tapasztalata volt, én mégis nagyon felizgultam tőle. Mikor a mellbimbómhoz ért a keze, egy rövid csókot adott, és levette a pólómat. Mikor ott álltam előtte farmerban, átölelt, amitől elmosolyodtam. Nagyon érzékeny lány, úgy vettem észre. Kicsit eljátszadozok vele. Nem akartam, hogy a szopástól rosszul legyen, mint a legtöbb lány, akikkel eddig voltam, így gondoltam, hozzászoktatom.
– Kicsim… Volt már a szádban… pénisz?- kérdeztem zavartan. Nem tudtam, hogy kérdezzek rá, vagy mit fog szólni hozzá.
– Még nem.- felelte. Szinte tudtam, nem kellett volna megkérdeznem, de valahogy el kellett kezdjem. Kissé elvörösödött a választól.
– És szeretnéd?- kérdeztem. Rövid csend telepedett ránk, de aztán határozottan, a szemembe nézve válaszolt.
– Igen.
– Jól van.- suttogtam, és az egyik kezem az övemre tettem, a másikkal először az arcát, majd a tarkóját, és a vállát simogattam. Letérdeltettem magam elé, biztatóan rá mosolyogtam, és kezdtem kicsatolni az övemet, és lehúztam a sliccem. Benyúlam a boxerembe, és elővettem nagy, kőkemény farkam, amit csak meglepetten nézett. Szerintem még sosem látott élőben farkat, megértem, hogy nem tudja, mit kezdjen vele.
– Meg… megfoghatom?- pirul el.
– Persze.- mosolyodtam el, és megfogtam a kezét, és rátettem a szerszámom tövére. Majdnem elélveztem a gondolatra, hogy egy tapasztalatlan szűz lány életében először az én farkammal játszadozik. Lassan verni kezdtem a kezével, majd megfogtam a tarkóját, és fejét az ágyékom felé húztam. Mikor a makkom a szájához ért, kinyitotta, és bekapta. Nem vette be mélyen, így hátul megtámasztottam a fejét, és a csípőmmel löktem egy kicsit, mire a szájában beljebb csúszott. Éreztem, ahogy a fogai körbeölelik a farkam, egyre erősebben. Nem bírtam, ha egy lány fogaz.
– Kérlek, ne harapj!- simogattam meg a homlokát, mire ő automatikusan nagyobbra nyitotta a száját. Mikor megszűnt a szúró fájdalom, és nem fogazott, megfogtam a bal kezét, a herémre tettem, és lassan körkörösen simogattatni kezdtem, majd hagytam, hogy egyedül folytassa. Nagyon jól csinálta, gyorsan tanult, és elkezdtem sóhajtozni hozzá. Láttam, hogy erre titokban megsimogatja magát nadrágon keresztül. Nagyon szexi volt, ahogy ott matatott a lába között, de mikor látta, hogy látom, azonnal abbahagyta, és áttért a mellére.
– Nyugodtan folytasd, teljesen felizgatsz vele.- mondtam, és a szemébe mosolyogtam. Erre kicsatolta az övét, és benyúlt a nadrágjába. Mikor hozzáért a csiklójához, kicsit megvonaglott, nagyon nedves lehetett már. Csukott szemmel elképzeltem, és érzékien felsóhajtottam, és a csípőmmel löktem egyet, hogy még beljebb vegye a szájába a szerszámom.
– Nyald végig nyugodtan.- mondtam, és a fejét felfelé fordítottam, és végignyalattam vele merev szerszámom. Istenien csinálta, és felsóhajtottam. Aztán a makkomat kezdte szopogatni, amit úgy láttam, nagyon élvezett, velem együtt.
– Ah, igen bébi, szopjál!- mondtam, és akkorát löktem a csípőmmel, hogy tövig betoltam a farkam a szájában, de nem tiltakozott, és éreztem, ahogy lüktetni kezd, és hangosan hatalmasat élveztem a szájába. Meglepődött, de lenyelt mindent, amit tudott, és bár reggel vertem ki, rengeteg spermám jött, és a mellére is folyt.
– Nagyon ügyes voltál.- mosolyogtam rá, és megdimogattam a fejét. Nem sok lány szopott, akikkel voltam, de azok közül is szinte senki sem nyelte le, pedig imádom, ha lenyelik. – De most én kényeztetlek téged.
Ezzel felkaroltam, megcsókoltam, és a meglltartóját kezdtem kicsatolni. Gyorsan levettem róla, és a köldökébe adtam egy puszit. Átkarolta
a
fejemet, és hanyatt fektettem a raktérben. Mikor vízszintesen volt, szájon csókoltam, majd egyre lejjebb, egészen a cicijéig. Ott nyelvemmel játszani kezdtem az egyik bimbóján, a másikat a nyálas ujjammal izgattam, köröztem rajta. Majd a köldökét puszilgattam, és egyre lejjebb haladva már a nadrágjánál tartottam. Villámgyorsan kicsatoltam az övét, és óvatosan lehúztam róla a nadrágot. Alatta egy hófehér franciabugyi volt, imádtam! De ennek ellenére gyengéden levettem. És végre ott állt előttem a munkatársam lánya minden ruha nélkül, és arra várt, hogy elvegyem a szüzességét. Végignéztem a testén, nagyon izgató volt, szeméremdombját csak egy dekorcsík tette még szexibbé. Megcsókoltam, közben ujjammal a hüvelyét kezdtem izgatni, elértem a szűzhártyáját is. Tudtam, hogy van neki, bár nagyon flörtölt, mikor a melleit láthattam. Felsóhajtott, mikor betoltam az ujjam, és láttam valamiféle furcsa zavart az arcán, de kacéran rámosolyogtam, és folytattam. Majd a csiklójához hajoltam, adtam rá egy puszit, amibe már vágyakozóan beleborzongott, és a nyelvemmel izgatni kezdtem, nagyon finom, édes íze volt. Közben éreztem, hogy a farkam egyre keményebb lesz, majd az ujjammal folytattam, és a nyelvemet a hüvelyébe toltam, amitől halkan felkiáltott, és hatalmasat élvezett. Nem tudom, szokott-e masztizni, de kétség kívül láttam rajta, hogy ennél szebb orgazmust még nem élt át.
– Jó volt, picim?- mosolyogtam rá, és egyik kezemmel megfogtam keményedő szerszámom, a másikkal pedig egy ízmentes, síkosított óvszert vettem elő a farzsebemből. Kinyitottam, és ránéztem.
– Szeretnél segíteni?- kérdeztem, és biztatóan mosolyogtam rá.
– Igen.- mondta halkan, és mikor közelebb lépett, megfogtam a kezét, és segítettem neki felhúzni a gumit. Valahogy nagyon izgató volt a tapasztalatlansága.
– Nagyon izgató vagy, imádlak!- mondtam, és végigcsókotlam a testét, majd újból hanyatt fektettem, és a farkam a csiklójához dörzsöltem. Jobban siklott, mint szokott, ugyanis nem mindig használok óvszert, így picit nekem is szokatlan volt. Löktem egyet, amitől kemény csiklóján átsiklott a szerszámom, amitől hátrahajtotta a fejét, és erotikusan sóhajtozott. Megfogtam a mellét, és izgatni kezdtem, egész tenyeremmel simogatni kezdtem. Majd a csiklója után szerszámommal a hüvelyét kezdtem izgatni, most lehet a kritikus pillanat, ha nagyon fáj neki, akár itt is hagyhat. Próbáltam a lehető legóvatosabban mehatolni. Decsak ha ő is akarja.
– Szeretnéd?- kérdeztem komolyan.
– Persze, mindennél jobban!- felete, és én még beljebb toltam. Elértem a szűzhártyáját, és láttam a szemében megcsillanni egy apró könnycseppet. Visszahúztam, nem akartam nagyon nagy fájdalmat okozni neki, a mai estéért egyáltalán nem érdemli meg. Óvatosabban próbáltam betolni, de még így is fájt neki. Felkiáltott, mire rögtön szájon csókoltam. Sokaáig ott hagytam az ajkaimat az övén, közben még egyszer löktem a csípőmmel, abbahagytuk a csókot, és mélyet sóhajtottunk. Végre, áthatoltam a szűzhártyáján, óvatosan kihúztam a hüvelyéből a még mindig merev farkam, és láttam, hogy a gumi kicsit véres volt. Lehúztam, és egy újat vetem elő, villámgyorsan felhúztam, és újból fölé hajoltam.
– Jól van kicsim, minden rendben van.- suttogtam neki, és behatoltam, mostmár akadálytalanul. Éreztem, még milyen szűk, de már nem könnyezett. Elkezdtem izgatni a mellét, és folyamatosan csókoltam őt. Bár néha kiesett a ritmusból, általában teljes összhangban mozogtunk. Sóhajtoztunk, és nyögtünk, ami egyre jobban felizgatott minket. Majd éreztem, ahogy a farkam lüktetni kezd, és hatalmasat élveztem, vele együtt.
– Hú bazdmeg!- sóhajtottam kielégülten, de még egy utolsót löktem a csípőmmel, majd felálltam. Lehúztam lankadó farkamról a gumit, ami tele volt a spermámmal, de még a szerszámomon is maradt egy kevés. Odadobtam a másik gumi mellé, megfogtam a farkam, és rá néztem.
– Letisztogatnád?- kérdeztem tőle.
– Persze- mondta, és elém térdelve izgatóan nyalogatni kezdte. Percekkel később a szerszámomat már teljesen lenyalogatta a spermámtól, és felállt velem szembe. Átölelt, és megcsókolt, amíg én eltettem a farkam, és a sliccemet húztam fel. Mikor felhúztam, ő még mindig ölelt, és végigsimítottam a hüvelybemenetén. Ő erre megvonaglott, és pedig a derekánál fogva magamhoz húztam.
– Isteni voltál.- mondtam, és komolyan is gondoltam. Felöltöztettem, mintha a lányom lenne, de végigpuszilgattam közben mindenhol. Miután felöltöztünk, én felvettem a két használt gumit a földről, és kimentünk a hideg levegőre. Fogalmam sincs, mennyit voltam el, de már biztos kereshetnek. Bezártam a rakteret, a kisbusz és a bejárat között elhajítottam a gumikat, és bementem. Ott mintha eddig állt volna az idő, semmi nem változott. De bennem történt egy változás.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!