17 éves gimis lány

Gimnáziumban jártam, olyan 16-17 éves lehettem és kaptunk egy fiatalabb, helyesebb tanárt. Nem volt egy Adonisz. Borosta, őszülő haj, elvált, de volt egy 7 éves fia. Igazi művészlélek volt. Mindig nagy beleéléssel mesélte a tananyagot, különösen mindig a szemembe nézve. Láttam a titkos rám pillantásokat, mikor azt hitte nem figyelem. Pedig mindig figyeltem.
Egyik óra után odahívott, hogy tisztázhassa a jegyeimet. 8. óra volt és mindenki kihúzott a teremből, a legutolsó meg jól becsapta azt.
Nagyon ugrottam, mire a tanár úr elmosolyodott és megsimogatta az alkaromat. Túl sokáig tartott ez az érintés. Közben végig egymás szemébe néztünk.
Nem gondolkodtam, cselekedtem. Beleültem az ölébe vele szembe. Meglepődött, de nem tolt el magától. Néztem egy kis ideig, majd heves csókolózásba kezdtünk. Vadul csókoltuk a másikat. Kezei elkalandoztak a melleimre. Játszadozott, markolászta őket. Benyúlt a melltartóm alá is. Hihetetlen izgató volt. Teljesen átnedvesedtem. Én is elkezdtem kalandoztatni a kezeimet mindenfele. Hirtelen szűk lett a nadrágja.
Mikor lépteket hallottunk, hirtelen felugrottam és úgy tettem, mintha a monitorra figyelnék. Közben észrevettem, hogy ki lett kapcsolva a melltartóm.
El sem köszöntem és kisétáltam az épületből.
Másnap szombat volt. Nem vártam semmit. De írt. Hogy találkozzunk, mert hiányzom neki. Megbeszéltük, hogy elvisz autózni, valahogy lelép otthonról, meg én is. Találkoztunk és kocsikáztunk. 3 órán keresztül csak beszélgettünk. Majd egyszer megálltunk egy erdő szélén. Habozás nélkül ismét az ölébe vetettem magam. Vad csókolózással kezdtünk. Majd folytattuk, amit tegnap abbahagytunk. Letépte rólam a pólót. A melltartóra vigyázott. Attól félt. Mikor ezt észrevettem ,makacsul ledobtam magamról. Mint mikor a régészek valami hatalmasat találnak meg, olyan volt a tekintete. Láttam, ahogy nem tudja, hogy szabad-e hozzáérni. Szép lassan gyengéden megtapogatta őket. Majd mindenről megfeledkezve megmarkolta és maga felé húzta őket. Bekapta és szopogatni kezdte. A hirtelen jött izgató érzéstől nyögdécselni kezdtem. Megpróbáltam megszabadítani nadrágjától. Félig sikerült. Én szoknyában voltam, szóval velem könnyű dolga volt. Szemembe nézett és közben fogta a derekamat. Szép lassan belém vezette férfiasságát. Azt hittem egyből elmegy.
De nem. Második lökésre is kemény maradt, gondoltam akkor jó lesz ez, és fantasztikus volt. Miközben épp dolgozott bennem, a nyelvét remekül használta mellbimbóim izgatására. Közben a keze sem maradt magányos. Hüvelykujjával a csiklómat körkörös mozdulatokkal izgatta.
Sajnos, vagy nem sajnos elég hangos voltam és hatalmasakat nyögtem. Gyönyörű volt. Egyszerűen gyönyörű érzés volt.
Mikor láttam, hogy elfáradt, átvettem az irányítást. Melleimet abbahagyta, helyette a derekamat fogta egyik ezével és húzott le és tolt föl, másik kezét még mindig a csiklómon használta. Egyre gyorsabban nyögtem, éreztem, hogy hamarosan itt a vége. Egyik kezemmel a kocsi tetejét fogtam, vagyis tartottam magam. Láttam, hogy Ő sem bírja sokáig, szóval belehúztam. És valóban fél perc múlva elment. Én nem tudtam, ami azokban a percekben nagyon fájt és rossz volt. Viszont mikor a tanár úr kifújta magát, hátra tessékelt a hátsó ülésekhez. Első ülést előre tolta teljesen és beférkőzött fejjel a két lábam közé. Lábaimat annyira tártam szét amennyire csak lehetett. Körbe ölelte két combomat ezzel elérve a melleimet. Először a belső combjaimat csókolgatta, majd a szeméremajkakat. Ekkor már úgy éreztem elmegyek. Majd szétnyitotta őket és belenyalt. Egyszerűen leírhatatlan érzés, szinte jobb, mint maga az orgazmus.
Szóval elkezdett finoman nyalni odalent. Kellemesen, minden nyalás egy kicsi orgazmus volt. Fantasztikus érzés.
Majd elkezdte körkörösen. Csak úgy nedvesedtem még jobban. Ebbe hamar belefáradt, szóval jött a személyes kedvencem az oldalazva nyalás.
Először nagyobbakat, majd kisebbeket. Annyira jó volt, hogy elfelejtettem nyögni. Van amikor szinte nem lehet, mert elvenné azt a varázst. Már a csipőmmel sem bírtam és mozogni kezdtem. Egyszer csak eltalálta azt A pontot. És csak csinálta és csinálta. Azt hittem meghalok ott helyben.
Olyan és akkora orgazmusom még soha sem volt azóta sem. Beleremegett egész testem és szánalmasan rázkódott. Enyhébben, finomabban folytatta nyelvjátékát, minél tovább húzva ezzel orgazmusom erejét. Ezután összeszedtük magunkat, ő hazavitt, majd hazament.
Hétfőn a suliban kerestem, de nem találtam. Meg akartam háláni az egyik szünetben. De nem találtam.
Viszont kedden igen..


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!