A bankrablás 2.

Köszi, fiúk – mondta a lány mosolyogva. – Ez már nagyon kellett. És most… gondolom, elviszitek a pénzt?
– Hát igen… – mondta az alacsony rabló.
– Talán – mondta a társa. – Talán nem…
– Te meg mi a francról beszélsz? – kérdezte az alacsonyabb.
– Nem lenne helyes, ha a kis hölgyet csak magunknak tartanánk meg – mondta a magasabbik. – Vedd le a ruhád, bébi!
– Úgy érted…? – kérdezte az alacsonyabbik.
– Igen, felvisszük – felelte a társa. – Úgyhogy vedd le azokat az átkozott göncöket, szivi!
– Ez tetszeni fog a főnöknek – mondta az alacsony.

Kelly lassan levetkőzött. Mindent értett. Fel fogják őt vinni, hogy a harmadik bankrabló is kiélhesse magát rajta. És azt akarják, hogy már az elejétől meztelen legyen.
– Igen – mondta a magas rabló. – A főnök szereti az ilyen ribancokat. Sőt, egy kissé betegesen is, ami azt illeti…
– Az biztos – vigyorgott az alacsony. – Erre most jól befizettél, kicsim.

A rablók végigmérték meztelen testét. Tökéletes alakja volt, formás mellein finoman, izgatottan ágaskodtak a mellbimbók.
– Nagyon jó cickóid vannak, kicsim – mondta a magas rabló.
– És a puncid is elég jó – tette hozzá a társa. – Na jó, mostmár menjünk.

Az alacsony rabló felkapta a lány ruháit a padlóról. Aztán a két rabló karon fogta és a lifthez vezette a lányt. Megnyomták a gombot, és egymás mellé álltak a fülkében. Kelly érezte a férfiak bőréből áradó izzadságot. Miközben felfelé haladtak, a két férfi végig a lány meztelen testét nézte, de furcsa módon nem nyúltak hozzá.

Mikor a lift felért, a két rabló kihúzta Kellyt a fülkéből. A többi alkalmazott még mindig a pult mögött ült, a harmadik rabló pedig egy gépfegyverrel vigyázott rájuk. A túszok szeme elkerekedett, amikor meglátták, hogy Kelly meztelenül jön ki. Persze főleg a férfiak néztek nagyot.

– Hoztunk neked valamit – mondta az alacsony rabló.

A vezér megfordult, és végigmérte a lányt.
– Szép – mondta lassan. – Egyes, fogd ezt, és vigyázz a túszokra!
A magas rablónak dobta a gépfegyvert, ezek szerint ő volt az Egyes.

A vezér Kellyhez fordult. A lány látta, hogy a rabló szeme hogyan csillog a símaszk alatt.
– Fogd le – mondta a férfi az alacsony rablónak, aki a padlóra dobta Kelly ruháját, aztán a lány mögé állt, és megfogta a karját. Kelly mellei a vezér elé tárultak.

– A tiéd – mondta az alacsony rabló.
– Jól néz ki – válaszolta a vezér, és odalépett a lányhoz. – Már csak az a kérdés, hogy jó-e az íze is?

Letérdelt a lány elé, és a puncijára hajolt. A lány felsóhajtott. A símaszk anyaga csiklandozta a combját. A férfi nyelve lassan végigkalandozott az ajkacskáin, megkóstolta a lány nedvét. Kelly nyöszörgött, érezte nedveit kicsorogni a puncijából. A vezér a hüvelykujjaival széttárta a nyílást.
– Mmm – mormolta a férfi, mély hangjába Kelly puncija teljesen beleremegett.
Ez annyira izgató, gondolta. Ha be is nyal nekem, talán elájulok. És már tényleg érezte is a vezér lágy, nedves nyelvét a húsába fúródni.
– Ohhh! – kiáltotta a lány, hangja visszhangzott a bank előterében.
Érezte, hogy mindenki őt nézi. De mit is művel? Míg az alkalmazottak rettegve lapulnak, ő örömmel odaadja magát ezeknek a rablóknak? Felnyögött. Ez a gondolat valahogy még jobban felizgatta.

A vezér feje ide-oda mozgott, nyelve gyors, kiszámíthatatlan ritmusban táncolt a lány puncijában. Kelly felnyögött az élvezettől, a férfi kesztyűs keze megtalálta a lány telt melleit, végigsimított a kemény bimbókon, és közben vadul nyelvelt.
– Ez az! – kiáltotta Kelly őrült izgaommal. – Hadd élvezzek el! Ááááhhh!

Az orgazmus váratlanul jött, majdnem beleájult. Szerencsére az alacsony rabló szilárdan tartotta, de az egész teste remegett a gyönyörtől.

A vezér felállt és megcsókolta. A nyelvét is kinyújtotta a símaszk alól. Kelly érezte saját ízét a férfi nyelvén, és ettől majdnem megint elélvezett. Szomjasan, az előbbi orgazmus hatása alatt szürcsölte le nedvét a rabló szájáról.

Aztán a férfi visszahúzódott. A lány érezte a férfi lüktető, hatalmas erekcióját a fekete nadrágban. Már nagyon felizgulhatott.
– Na jó – szólalt meg a férfi nyugodt, hűvös hangon. – Akkor most játsszunk egy kicsit. Te… – mutatott Ginára. – Gyere ide, ahol látlak.

A szőkeség remegve, szinte nyüszítve tántorgott előre magassarkú cipőjében, és megállt a terem közepén. A rablókra bámult.

Mit fognak tenni vele? gondolta Kelly. Az igaz, hogy Gina egy üresfejű, idegesítő kis nőci volt, de azért nem lenne jó, ha megsérülne. Bár talán nem ártana, ha valaki megtanítaná a kisasszonyt a tisztességes viselkedésre…
– Ki itt az igazgató? – kérdezte a vezér.
– Én vagyok – válaszolta Mr. Denham rekedten.
– Oké. Maga is jöjjön ide.
Mr. Denham előrelépett, odaállt Gina mellé. Finoman, bíztatóan bólintott a lánynak.

– Szóval – kezdett bele a vezér – ez a cicus magának dolgozik?
– Igen.
– Hát akkor ma egy kicsit kiterjesztjük a munkakörét. Vegye le a nadrágját!
– Nem! – tiltakozott Mr. Denham. – Ez őrültség!
A vezér vigyorgott.
– Nofene – mondta. – Jól van, kisasszony, akkor rád vár ez a feladat.

Gina nem ellenkezett. Tágra nyílt szemmel bontotta ki Mr. Denham övét, és kigombolta a nadrágját. Aztán kinyitotta a sliccét.
– Gina… – szólalt meg a férfi.

Gina remegő kézzel lehúzta a férfi nadrágját és boxeralsóját. A férfi farka félig keményen lógott, jól látszott az inge alatt. Gina nyelt egy nagyot, és a főnöke hímtagját bámulta.
– Na – rendelkezett a vezér. – Szopd le.

Gina azonnal cselekedett, kissé zavartan bár, de letérdelt az igazgató elé, a szájába vette a farkát, és szopni kezdte.
– Gina! – nyögte Mr. Denham. – Ne! Kérem…

De Gina tovább csinálta. Előre-hátra mozgatta a fejét, a keményedő farok ki-be mozgott az ajkai között. Kelly lenyűgözve figyelte, ahogy az igazgató hosszú, eres rúdja bekeményedett, és ahogy a bőrén csillogni kezdett Gina nyála.
– Ez az… – suttogta.

A vezér vigyorogva nézett rá.
– Tetszik a látvány, mi? – kérdezte. – Tudtam, hogy kívánós kis ribanc vagy.
Igen, Kellynek tetszett a látvány. Az egész szituáció nagyon izgató volt. Meztelenül állt a munkahelyén, és a kolléganőjét figyelte, aki a főnököt szopta. És az összes alkalmazott őket nézte. Hát igen, ettől kegyetlenül beindult.

A vezér Ginához és Mr. Denhamhez fordult. A szőke lány élénken szopta a főnökét, akinek a szerszáma immár teljes pompájában ágaskodott. Az igazgató behunyta a szemét, gyorsan vette a levegőt, láthatóan le akarta küzdeni a késztetést, hogy a lány szájába élvezzen.
– Oké – mondta a vezér. – Most pedig állj fel, szivi, és vedd le a ruhád!

Gina egy cuppanással kiengedte a farkából az igazgató farkát. Lassan, remegve állt fel.
– Maga őrült – mondta. – Őrült.
– Igen, igen, – bólogatott a vezér. – Látni akarjuk a melleidet és a puncidat, úgyhogy vetkőzz!

Gina nyöszörögve levette a ruháját, és meztelenül állt a márványpadlón. Vékony volt, hosszú lábú, csodás mellekkel. Kellynek megfordult a fejében, hogy a mellei vajon igaziak-e, de elég eredetinek tűntek. A látványától Mr. Denham farka türelmetlenül megrezzent. A vezér elvigyorodott.
– Térdelj arra a fotelre – mondta.
Gina engedelmesen feltérdelt az egyik fotelre.
– Maga pedig, uram – mondta a vezér – nyomás, dugja meg!
– Nem! – kiáltott fel egyszerre Gina és Mr. Denham.

A vezér felemelte a fegyverét, és egyenként rájuk mutatott.
– Kuss legyen! – mondta. – Maguk ketten most átkerültek a szórakoztatóiparba, értve vagyok? Azért vannak itt, hogy azt mutassák, amit látni akarunk. És most azt akarjuk látni, hogy egy dögös, szexi csajszit jó keményen megkefél valaki. Szóval ha azt mondom, hogy dugás, akkor dugás legyen. Oké?

Mr. Denham beállt Gina mögé. Ujjaival végigsimított a punciján.
Gina csak a fejét rázta. Mr. Denham úgy érezte, a lány elég nedves, úgyhogy kezébe fogta a farkát, és a lány nyílásába illesztette. Előretolta a csípőjét, és a teljes szerszámát a punciba tolta.
– Áááhhh! – kiáltott fel a lány.

Mr. Denham megragadta a szőkeség csípőjét, és kefélni kezdte. Újra meg újra a lány csöpögő puncijába döfte a farkát. Kelly feszülten figyelte a jelenetet. Elképzelte, milyen lehet a hosszú, kemény fasz mozgása a puncijában. Azt kívánta, hogy Mr. Denham inkább őt kefélje.

A vezér is nagyon felizgult. Kicipzározta a farkát, és kesztyűs kezével simogatni kezdte. Kemény, vastag szerszáma volt. Kelly a látványától is felsóhajtott, de a férfi nem hallotta meg.
– Ez az – mondta, és kimeredt szemmel nézte Ginát és Mr. Denham-et. – Ne sajnálja, kúrja csak!
A vezér szerszámából kigördült egy tiszta folyadékcsepp, és a márványpadlóra csöppent. Kelly megvonaglott az alacsony rabló szoros kezében. A vezér farkát bámulta, kívánta… Elég lett volna megérintenie.

Az egész személyzet megbűvölten ült a padlón. Figyelték, hogy tolja Mr. Denham a farkát hátulról Ginának. Volt, aki másfelé akart nézni, de nem bírták levenni a szemüket a középkorú férfiról és fiatal, szexi alkalmazottjáról. Kelly sejtette, hogy pár srácnak biztos felállt a farka. Megrázta a fejét… Miért bír folyton csak farkakra gondolni? Nagyon felizgult…
– Eddig jól csinálta – mondta a vezér Mr. Denhamnek. – Most fordítsa meg. És bassza meg jó keményen!

Mr. Denham kihúzta a farkát Gina puncijából, és könnyedén hanyatt fordította a lányt. Gina nagyon remegett, az arca elvörösödött, teljesen be volt indulva. Mr. Denham is hasonlóan nézett ki, nagyokat zihált, a farka remegve várta, hogy visszakerülhessen a platinaszőke nőci húsába. Az igazgató beállt a lány lábai közé, és lassan belesüllyesztette a farkát. Gina szeme elkerekedett.
– Mmm – nyögött egy hatalmasat.

Mr. Denham nem várt további parancsokra, pumpálni kezdte a szőkeséget. Kemény, követelőző tempóban baszta, amitől a lány nyöszörögni kezdett. A férfi megragadta a lány bokáját, a vállára húzta, hogy a farka még mélyebben beléhatolhasson.
A vezér keményen verte a farkát, a látványtól csillogott a szeme.

– Nézz rá – parancsolt Ginára.
A párocska vonakodva bár, de egymás szemébe nézett. Mintha ez az aktust még gyalázatosabbá tette volna — mintha tényleg szeretők lennének, nemcsak idegenek, akiket egy perverz bűnöző szexuális együttlétre kényszerít.

Gina levegőért kapkodott. Mr. Denham nagyon keményen mozgatta benne lüktető szerszámát, és ettől a lányt elöntötte az orgazmus.
– Óóóhh… – sikkantotta. – Óóhhh…
A körmeit Mr. Denham fenekébe vájta, úgy húzta magába újra meg újra.
– Azt a mindenit… – suttogta Kelly.

A vezér felnevetett.

– Micsoda kis ribanc! – mondta. – Odáig van érte. Ez az, miszter, folytassa!

Mr. Denham ráfeküdt Ginára, mély, kemény lökésekkel dugta. A lány vonaglott a férfi szorításában.
– Ne… – sóhajtotta. – Várjon…
– Kussolj! – kiáltotta a vezér. – Ne figyeljen rá, miszter. Bassza meg olyan keményen, ahogy csak bírja!

Gina vadul nyöszörgött a főnöke alatt. Kelly magához akart nyúlni, de az alacsony rabló szorosan tartotta a karját.
– Igen! – kiáltotta Kelly öntudatlanul. – Bassza meg! Bassza seggbe!

A vezér ránézett, aztán bólintott.
– Jól van – mondta. – Hallotta, miszter. Bassza seggbe!
Mr. Denham szó nélkül kihúzta csúszós farkát Gina puncijából, és a fenekéhez illesztette. Gina mindezt vigyorogva tűrte. A bankigazgató előrenyomult, és Gine seggébe erőltette a makkját.
– Áááh! – sikoltotta a lány.
Mr. Denham tovább nyomta. Merev farka centinként tűnt el a szőkeség szűk kis seggében. A lány vonaglott, de a férfi mély, lassú mozdulatokkal mozogni kezdett a szűk kis fenékben.
– Játssz a punciddal – parancsolta a vezér.
– De… én… – lihegte a lány. Mégis engedelmeskedett. Remegő ujjai rátaláltak a csiklójára, és ahogy Mr. Denham a seggét kúrta, a lány maszturbált. A puncijából csak úgy csurgott a nedv, ráfolyt az igazgató farkára.
– Ááá de jó! – kiáltotta a lány. – Jajjj! Áááhh!

És miközben főnöke könyörtelenül baszta a seggét, Gina elélvezett. Az egész teste remegett a fotelben, kiáltásai visszhangoztak a bankban.
– Unh! – hörögte Mr. Denham. Kikapta lüktető farkát Ginából, és spriccolni kezdett. Az első adag felrepült a levegőbe, és a lány arcán és mellén landolt. Mr. Denham farkából hihetetlen erővel lövellt ki a krémes geci, és fehér nyomokat hagyott Gina meztelen bőrén. Az igazgató vadul verte a farkát, az utolsó cseppeket is kipréselte belőle, aztán elengedte.

– Oké – mondta a vezér. – Most üljenek le mind a ketten a többiek mellé.

Mr. Denham becipzározta a sliccét, és az alkalmazottai közé tántorgott. Egy kicsit később Gina is felállt és odament mellé. Meztelen testén kis patakokban folydogált a sperma.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!