A feleségem sokat áradozott, hogy milyen jó a szopás és az anális szex

Már a nászúton tudtam, hogy a feleségemet bárka nagyon hamar meg tudja baszni. Az tán egy kevés idő után elmondta, hogy mindig azok a srácokkal kefélt igazán akiknek a faszfején nem volt bőr, de azok között is legjobban azokat szerette előnybe részesíteni aki körül voltak metélve és a fitymabőr nem ugrott vissza amikor lekonyult a farkuk.

„Ez azért is kellemes volt, mert amikor elkezdték a seggem kefélését, nem zavart az,hogy odabent mozgott a fityma. Attól kezdve rendszeresen kimostam a seggemet is, mert nem szerettem a srácok faszáról lenyalogatni a saját szaromat, bár sokszor a számba pisiltek, de sikerült ezekről a srácokról is megtagadni a puncimat, mert nem szerettem, ha a számba hugyoztak és azt le kellett nyelnem. Inkább kiszívtam a farkukból a gecit, mert sokszor nagyon is ízletes volt. ” – mondta

Mikor pár évvel a házasságom után egyszer rájöttem,hogy a feleségem rendszeresen több sráccal együtt is kefél és volt olyan alkalom amikor nyolcan, tízen, vagy egy hétvégén szombaton este tizenöt srác vette kezelésbe és először csak szoptatták később baszták mindkét lyukát végül a szájába élveztek és le is nyelették vele a gecijüket.

Az egyik ilyen tömeg szopatáskor megjártam, mert a feleségem megbeszélte két sráccal, hogy behív engem, mintha megtenné, hogy őt is leszopja, de ehelyett az egyik nyomja le a torkára a faszát a másik, meg bassza seggbe.

Én tényleg bevettem amit mindig is szerettem, hogy leszopatom a feleségemet és legalább élvezem, hogy házi kurvát tudok belőle csinálni, de nem gondoltam, hogy engem fognak leszoptatni.

Lehet, hogy csalódást okoztam nekik, mivel én rendszeresen leszoptam magamat és mindig ízletesnek találta a saját gecimet és végeredményben a srácnak a gecije is tömör gyönyör volt.

Az, hogy seggbe basztak egy kicsit fura volt, de már én is dugtam fel magamnak répát, kígyóuborkát, vibrátort és banánt is burkolattal és anélkül is. Azóta, hogy a srác megbaszta a seggemet azóta rendszeresen valahányszor megbassza a feleségemet mindhárom lyukban utána velem is játszik és én is leszopom és megengedem,hogy megkeféljen.

Egyre jobban tetszik,hogy a számba élvez és az egyik haverját is elhozta akinek ugyan vékony volt a fasza kb 3 centi vastag csak és sikerült a torkomon lenyomnia és nem fulladtam meg és ott ürítette ki.

Most már elhiszem a feleségemnek,hogy milyen élvezetes dolog érezni ahogy csorog le a geci a torkomon a nyelőcsőben a gyomromba. A seggembe viszont nem engedem többé, hogy ilyen hosszú vagy nagyon vastag fasz járjon,mert utána nagyon fáj és nehezen tudok szarni is.

Végre rátaláltam egy olyan szöveges részre ahol a maszturbálást – reiszolást – magyarázzák a férfiaknak is és teljesen igazuk van. Nemrég eljött egy régi gyerekkori barátom a fiával és hármasban orgiáztunk egyet, majd mindhárman leszoptuk a másikat és megkeféltettük magunkat. A három asszony is nagyot nyalakodott végül sikerült mindhárman megbasznunk a feleségemet, ami nekem különös élményt nyújtott.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!