Szoptatós anyaként is mindig megkeféltek

Még alig voltunk házasok amikor az apósom megtudta,hogy gyerekünk lesz ezért úgy intézte, hogy vett egy lakást nekünk. Mikor megszületett az első gyerekünk és a negyedik hónapos volt amikor a férjemmel eldöntöttük kifestetjük a lakás felső szintjét. Amikor a festők jöttek éppen szoptattam a babát,de a férjemet nem zavarta ez,mert rajtunk keresztül vitte a belső szobába a két festőt,mert onnan lehetett a felső szintre menni.

Én persze morogtam,mert a szoptatás alatt mind a két mellem kint volt és a festők ámulva bámultak engem. Megbeszélték, hogy egy hét múlva jönnek és majd ők összetolják a bútorokat azzal a fóliával amit a férjem beszerez,hogy a bútorok mentesüljenek a festékektől.

Ha meg végeznek visszapakolnak mindent. A megbeszélt időben meg is jöttek és egy hétig tartott mikorra befejezték a munkát.Közben sokszor lejöttek a földszintre,mivel csak ott volt WC. Ez persze azt jelentette, hogy sokszor akkor jöttek amikor öltözködtem, de szerintem direkt kilesték,hogy bámulhassanak engem. Ha a festők főnöke jött azt mindig szívesebben láttam, sőt volt, hogy egy szál semmibe voltam amikor belépett a szobába. Ilyenkor mindig megállt és megbámulva kért elnézést. Mikor befejezték a munkát oda akartam adni nekik a pénzt a főnökük közölte, hogy előbb a természetben lévő juttatást kérik, mivel az egyik alkalommal amikor megleptek éppen a férjem unokaöccsével voltam és éppen lovagoltam a farkán, persze meztelenül. Mire szóhoz jutottam már ketten letámadtak és meztelenül elkezdett az egyik molesztálni és szívni a mellemet, majd lefektetett az ágyra és szétfeszítette a lábaimat és a vastag faszával elkezdett megbaszni. Amikor elkezdett rángatózni a farka hirtelen a számba dugta és ott élvezett el.

Csak a faszfeje fért bele, de az is akkora volt,hogy nagyon feszítette a számat. Majd megkefélt a főnök aki több mint egy órát élvezkedett rajtam, hiszen a seggemet is megbaszta és ő is a számba élvezett.Mikor leszállt rólam a másik két komának adott oda aki mindketten cigányok voltak, ez nem is lett volna olyan nagy baj csakhogy az egyiknek egy pici kb 10 centis farka volt és alig tette a számba máris elélvezett, míg a másiknak akkora hosszú volt a farka, hogy mikor levette a gatyáját a farka vége a térdét verte. Persze próbálta a teljes méretét belém nyomni, de a pinámba nem fért bele csak a számba ott viszont letolta a torkomra is. Akkor még soha nem szoptam ekkora faszt még és persze lehánytam a srácot ami azt eredményezte, hogy kaptam egy nagy pofont és feldugta a faszát a seggembe. Ez irtózatosan fájt véreztem, de a többiek is csak röhögtek.

Mikor befejezték a kefélésemet elvették a pénzt és távoztak. Nemsokára jött a szeretőm aki orvost hívott aki lekezelt, majd megbeszéltük vele,hogy másnap is megnéz. Utána két évig ez az orvos is rendszeresen feljárt hozzám a farkával ecsetelni a szétkefélt pinámat. Az alsó színt festését majd legközelebb írom meg.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!