Szombati erotika

Szombaton a barátnőimmel megbeszéltük hogy ezen a napon bulizni indulunk. Elmentünk, táncoltunk buliztunk, jól éreztük magunkat minden pillanatban a bejáratot kémleltem egy megmentőre vártam aki jó kedvre derít.
Már hosszú idő telt el, de a megmentő sehol sem, majd nemsoká rá megpillantottam egy ismerős baráti kört .Odajöttek hozzám köszönni, volt köztük egy nagyon helyes srác aki csak tetszett, de érzelmeket nem tápláltam iránta.

Látta rajtam a rossz hangulatot, ezért elhatározta hogy felvidít. Hosszasan beszélgettünk sok új dolgot tudtam meg róla és ő is rólam. Majd táncolni hívott és egy romantikus szám jött. Nem tudta hogy mit csináljon, felkérjen vagy ne. Segítettem neki dönteni, belenéztem a szemébe és kiolvasott belőle mindent. Teljesen ideges állapotba kerültem, mert úgy éreztem hogy szinte meztelenül állok előtte, annyira mélyen hatott rám a tekintete.

Átkarolt és én is őt. Éreztem hogy a szíve gyorsan ver, nem tudtam mire vélni, mert úgy gondoltam hogy csak barátok vagyunk, de ebben a pillanatban másra gondoltam, arra, hogy ő talán nem barátként tekint rám.

Éreztem a lágy illatát, a bőrét ,a teste egészét. Erre én bennem is valami furcsa és elmagyarázhatatlan dolog történt. Megszakadt a baráti kapcsolat és áttért egy szebb és vadabb kapcsolatba. A szerelembe. Már vagy 2 hónapja jártunk amikor eljött a várva várt esemény. Este volt, a szobát az égő gyertya fénye világította meg és illatát árasztotta. Feküdtünk egymás mellett, majd felém hajolt és mélyen bele nézett a szemembe. Kiolvastam mindent a szemeiből. Lassan közelebb hajolt és érintette a számat a szájával, majd megint bele nézett a szemembe olyan volt, mintha kérdést tett volna fel:

– Szeretnéd ha megtörténne? Akarod? És én vissza csókoltam. Ez igenek hangzott erre ő játszani kezdet a számmal, érintette és puszit lopott, és érintette és mélyen megcsókolt. Fenomenális volt. Lejjebb haladt a nyakamig. Időzött egy kicsit. Keze betévedt a blúzom alá és simogatni kezdte a mellem. Majd segített meg szabadulni a ruháimtól és én is neki. Csókot váltottunk és ő vissza tért a mellemhez. Nyelve érintette a mellbimbóimat. Egyre csak keményedtek. Másik kezét még lejjebb rakta és izgatni kezdet. Egyre jobban éreztem, ahogy engem izgat, maga a tudatára ő is felizgult. Lassan, biztosan ráültem.

Élvezte, ahogy belém hatolhat egyre csak mélyebbre és mélyebbre. Lassú mozgásba kezdtem, jó volt érezni, hogy bennem lehet. Nem bírt tovább várni és kezét a csípőmre helyezte azzal akarta befolyásolni mozgásomat. Tudtam mit akar mondani és én erre mélyebben ráültem, noha már mélyebbre nem is lehetett volna és gyorsítottam az ütemen. Nagyon jó érzés volt mindkettőnknek. Gyorsabban és gyorsabban csináltuk, míg nem egy melegség futott át rajtam és ki nem rázott tőle a hideg. Elmentem. Még gyorsabb technikába csináltuk és nem sokára rá ő is elment.

Imádtuk egymást. Mély csók következett, mintha ezzel köszöntük volna meg egymásnak ezeket az estéket. Elfáradtunk. Szorosan magához ölelt, de előtte elfújta a gyertyákat és álomba szenderültünk.

Reggel mikor felkeltünk csak néztük egymást és csodálkoztunk egymás gyönyörűségeibe.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!