A koleszos szobatárs

A kollégiumban egy lányt kaptam szobatársnak még év elején. (Főiskola)
Most ismertük meg egymást ebben az iskolában, mind a ketten másik-másik városból jöttünk és nem volt egy ismerősünk se ebben az iskolában, így jól összeismerkedtünk és mondhatni egész nap együtt szoktunk lenni mint az órákon/délután/és együtt is szoktunk elindulni reggel.
Körülbelül 1 éve volt az hogy este kitört a szobatársam ágyának az egyik lába akkor amikor az ágya végére támaszkodott (nem túlsúlyos, az ágy volt már egy kicsit rozoga) ekkor lementünk és szóltunk a portán hogy mi történt, nem nagyon izgatta őket és csak annyit mondtak hogy majd valamelyik nap felküldenek pár embert és megcsinálják..
Ezután visszamentünk.
Amikor felértünk észrevettem azt hogy beütötte a bal lábát és a karját (rajta ült amikor eltört az ágy és szépen ráesett a bal oldalára..)
Mivel a lábára nem nagyon tudott ráállni egy kis idő után mert bedagadt neki azt mondta nekem hogy segítsek neki levetkőzni. Én azt mondtam hogy jó segítek.
A felsőt le is tudta venni,amikor levette szólt nekem hogy segítsek levenni neki a nadrágját, és ekkor azt gondoltam hogy most biztos stop és bemegy fehérneműbe fürödni mert azért hogy ne lássam, de ekkor mondta nekem azt hogy gomboljam ki a melltartóját. Ekkor sokfajta gondolat volt bennem. Kikapcsoltam a melltartóját, szép nagy kerek volt a melle,”véletlen” még hozzá is értem, nagyon forró volt és azonnal már az egekben állt a farok. Ezután levette a bugyiját és irány a tusoló,de ekkor mondta hogy én is vetkőzzek le és fürödjek meg vele együtt mert nem tud egyensúlyozni (mivel fájt a lába) meg fürödni is.
Elkezdtem vetkőzni.
Közben ő lassan is de elindult a tusoló irányába és közben folyamatosan a gyönyörű fenekét bámultam, ekkor nekidőlt a falnak és hívogatóan félig széttárt lábbal várta azt hogy levetkőzzek és bemenjek.
Gyorsan le is vettem a ruhát, amikor levettem a gatyát akkor feltűnt az égbe álló férfiasságom, ő egy kicsit meglepődött láttam az arcán (Talán kisebbnek gondolta, vagy hogy nem gondolta hogy fel fog állni, azt már csak ő tudja)
Bementem a tusolóba, elhúztuk a tusolófalát és mondta hogy kenjem be a tusfürdővel, én meg hát azonnal segítőkészen neki is láttam csak hozzá érhessek, először a hátát kentem be majd hirtelen megfordult és mondta hogy most meg itt, és a szemembe nézett a gyönyörű kék szemével és a szőkés barna hajával megcsapott engem,szerintem nem messzire állhattam akkor az elájulástól. Megfogtam a kőkemény mellét, a bimbói felálltak és ekkor a jobb kezével megfogta a farkamat és elkezdte markolászni és azt mondta hogy már elállt a lábfájása, és ekkor megcsókolt majd megfordult és azt monda hogy tegyem be neki.Az egyik lábát felemeltem és lassan óvatosan betettem neki, olyan forró volt alul mint egy kemence, és könnyen tudtam ki-be rakni mert olyan nedves lett igaz ügyetlenül csináltam mert még nem volt ilyen élményben szerencsém és ő is tudott erről mert egy este beszéltük azt hogy szüzek vagyunk e meg stb és akkor mondta hogy ő csak egyszer dugott gimnáziumba, akkor is félrészegen könnyen rá tudta venni őt az akkori barátja, és én meg mondtam hogy még nem volt részem ilyen kalandokban.
Amikor betettem neki olyan érzések töltött el mint még soha, és látszott rajta hogy ő is élvezi amitől még jobb kedvem lett.Ezután gyorsan még letusoltunk és bementünk a szobába én az ágyra fektettem és és több pózban dugtunk és képezek után leszopott és én az arcára élveztem. Ezután átbeszéltük a dolgot és mondta hogy ő már készült arra hogy valamilyen módon el tudja érni azt hogy szexeljünk, azt is bevallotta hogy a lába az csak egy kicsit fájt de meglátta a lehetőséget az alkalomban és rászínlelt egy kicsit.
Aznap este mivel az ő ágya használhatatlan volt együtt aludtunk az én ágyamon, mind a ketten meztelen én alul feküdtem ő meg rajtam feküdt és gyakorlatilag átbeszéltük az egész éjszakát és közben egymást fogdostuk, 4 óra körül elaludt majd nemsokkal később én is majd reggel felébredtem kb 6óra 30 perckor még ő aludt és nagyon jó érzés volt az hogy rajtam feküdt „álmaim nője”, körülbelül 1 órán múlva kelt fel és mosolyogva mondta nekem hogy remélem jól szórakoztál majd adott egy puszit és felültünk az ágyra. Reggeliztünk majd az utolsó pillanatban felöltöztünk és elindultunk az aznapi órára,de ott is csak összebújva ültünk a székben és egymásra figyeltünk nem az órára. Aznap amikor hazamentünk kijelentettük hogy járunk, egyébként én az első látás óta szerelmes voltam belé és tetszett is ő nekem de mivel nem nagyon értek a nőkhöz ezért nem fedeztem fel azt hogy őneki is tetszek, hát mit is mondjak elég érdekes módot választott hogy felhívja a figyelmem és elmondja azt amit érez.
Ezek után folyamatosan be volt zárva az ajtaja a szobánknak és meztelenül voltunk gyakran egész nap mert úgy gondoltuk hogy nincs mit szégyellnünk már egymás előtt, és még valljuk be őszintén: ruha nélkül kényelmesebb minden.
Gyakran eljártunk/eljárunk szórakozóhelyekre és kisebb kiruccanásokra is az időtől függően és egy boldog kapcsolat alakult ki közöttünk és igen, még mindig együtt vagyunk és még jele sincs annak hogy valami nem lenne rendjén az életünkben, nyáron voltunk dolgozni is és már többnyire saját magunkat fedezzük ott, plusz mind a ketten ösztöndíjasok vagyunk tehát a tevékenységeink még a szülőktől sem függenek mert magunk állítjuk elő a pénzt, és a szülők és úgy gondolják hogy mi jó pár vagyunk.
Igaz hogy már megcsinálták az ágyát azóta, de általában attól mindig egy ágyon alszunk szinte mindig ruha nélkül,persze volt egy-két érdekes eset amikor bejöttek hajnalba a kollégium munkásai ellenőrizni azt hogy minden rendbe van e,és egyszer pont takaró nélkül feküdt rajtam a barátnőm és csak az volt az ő szerencséje hogy az ellenőrzők közül van egy olyan karbantartó pár amit 2 nő alkot és pont ők mentek be,én felébredtem arra hogy nyissák az ajtót de úgy tettettem magam mintha aludnák, és hallottam hogy azt súgta az egyik a másiknak hogy ezek biztos jól érezték magukat, ekkor egy kicsit kuncogtam de meglöktem a rajtam fekvő szépséget véletlen és felébredt, de ő meg nem vette észre hogy közben meg bent vannak és ő félig nyitott szemmel felállt, én ott feküdtem egy szál farokkal és ekkor jöttek ki a fürdőszobából az ellenőrzőnők, és mondták kuncogva hogy jó reggelt, és bezárták maguk mögött az ajtót, szerintem képzelhetitek azt hogy mekkorát nevethettünk akkor amikor kimentek :).


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!