A nagy botlás

Tavaly nyáron történt, amikor a 7 éves kapcsolatom kezdett zátonyra futni, és nem tudtam, hogy mi tévő legyek. El voltam keseredve, hogy ennyi évet elveszítek, de mégsem tettem semmit a kapcsoltam érdekében, sőt… Kerestem az új barátokat, terveztem a saját jövőmet, a lakásomat, az új kapcsolatot. A jelentkezőre nem kellett sokat várnom, felbukkant az életemben az, aki iskolai nagy szerelmem volt, akiért annyit epekedtem az órákon.
Az iwiw-en bukkant rám, mióta befejeztük az általános iskolát, azóta nem is hallottunk egymásról. Mint kiderült, ő külföldön élt, és nem igazán járt haza, csak évente néhány napra.

A sok levelezés és telefonbeszélgetés után eljött a pillanat, és megláttam őt az étterem előtt. Ugyanolyan szelíd és kedves tekintet, mint akkor, és az öröm, hogy találkozunk.
Az izgalomtól alig bírtunk megszólalni, szívem annyira dobogott, hogy szinte már kellemetlen érzés volt. Hosszan átöleltük egymást, és két édes csók az arcra.
Sokáig beszélgettünk az étteremben, ittunk néhány pohár vörösbort, majd ő az órájára nézett, és látva, hogy milyen gyorsan elszaladt az idő, a szállodába kellett sietnünk, hogy még át tudja venni a szobáját. Megkapta a kulcsot, és elindultunk a szoba felé a lépcsőn. Az úton nem szóltunk egymáshoz, érezhető volt a feszültség, hogy valami történni fog, és ezt ő is tudta.
Beléptünk a szobába. Kedves kis szoba volt, egy szál virág az asztalon, tv, fürdő, egy fotel és egy franciaágy…
Lepakolta a csomagjait az egyik sarokba, amikor hirtelen egy szál fehér rózsát vettem észre a kezében, erre is emlékezett, hogy ez a kedvenc virágom. Odaállt elém:
– Ezt neked hoztam. Kedvesen mosolygott, átnyújtotta, és adott egy puszit az arcomra.
Mivel nem igazán volt más ülőhely, ő a fotelbe, én az ágyra ültem. Sokat beszélgettünk, ittuk a vörösbort (ami szintén az egyik csomagjából került elő), nevettünk, felidéztük a régi szép időket.
Aztán éreztem, hogy kezd komolyabbra fordulni a helyzet, kezdődtek a kedves szavak, a bókok… Kezdtem egyre jobban zavarba jönni, mire bementem a fürdőbe. Pár másodperces gondolkodás után rendbe szedtem magam, és úgy döntöttem jöjjön, aminek jönnie kell. Kinyitva az ajtót, láttam, hogy pakolgatja a holmijait, mivel elég hosszú utat tett meg idáig, kért néhány percet, hogy zuhanyozzon, és felfrissüljön.

Én kényelembe helyeztem magam az ágyon, néztem a tévét, és pont, amikor találtam egy zenecsatornát, akkor jött ki a fürdőből. (Elég gyors volt, mit ne mondjak.) Szó nélkül mellém ült az ágyra, nézett egy darabig, végig simította a hajam, és megcsókolt. Ez úgy ért, mint egy villámcsapás. Pedig rég erre vágytam. Viszonoztam a csókot, ami a lágy, puha csókokból átváltott heves nyelv-párbajba, egyszerre mindketten térdeltünk az ágyon, ő vetkőztetni kezdett, és én is őt (nem is tudom, miért öltözött fel a fürdőben). Csókolgatni kezdte a nyakam, a vállam, a melleim, egyre követelődzőbb lett, de nagyon felizgatott. képHanyatt fektetett, Levette a nadrágom is, és a bugyimon keresztül harapdálta égő csiklómat.
Lehúzta a tangám is, de nem volt erőszakos, simogatott, kényeztetett. Magam mellé húztam, ráültem forró, lüktető ágyékára, csókolgatni, nyalogatni kezdtem, egyre lejjebb haladtam, köldökével játszadoztam, lassan kigomboltam a nadrágot rajta, éreztem hogy a lüktető, meredező farka már várja a kényeztetésemet… Lehúztam az alsónadrágját is, és elkezdtem egyre szenvedélyesebben kényeztetni. Csókolgattam a belső combját, az ágyékát, széttártam lábait, és gyengéden a fenekét kezdtem nyaldosni, a golyóit, majd a finom farkát. szopogattam makkját, amit ő halk nyögésekkel nyugtázott, de amikor elkezdtem erőteljesen szopni, szívni a farkát…

Nem hagyta sokáig, hogy tegyem a dolgom, mert hirtelen mozdulattal hanyatt fektetett, lábaimat széttárta, és rátapadt már lucskos puncimra. Nyelve hegyével izgatta a csiklómat, majd finoman bedugta a puncimba, amilyen mélyen csak tudta. Szívta a csiklómat édes szájával, és játszadozott vele. Annyira jó érzés volt, hogy nem sokáig kellett nyalnia, óriásit élveztem. Fejem fölé ült, meredező farkát a számba dugta, és addig kefélte a számat, amíg az összes forró ondó a számban nem landolt. Úgy érezte, hogy eljött az ideje egy újabb nyalásnak, ezért ismét a lábaim közt találtam fejét, és lassan nyalni kezdett, szenvedélyes volt, és finom. Gyengéden nyalta és szopta a csiklómat, ujjaival a hüvelyemet izgatta, nyalt és ujjazott egyszerre. Nem kellett sokat várni, és ő is ismét az újabb élvezetre várt, keményen meredező farkát lassan a puncimba vezette, és lassú mozdulatokkal egyre beljebb és beljebb hatolt. Isteni érzés volt, hol lassabban, hol gyorsabban tett magáévá, hol alulról, hol hátulról, amíg el nem értünk együtt a csúcsig. Éreztem a tocsogó spermát, ahogy kifolyik belőlem, amint az utolsó cseppet nyaldostam finom farkáról.

Isteni éjszaka volt, ugyanúgy, amint a további négy randink.
Tehát ez történt velem cirka másfél éve. Azóta helyrejött a kapcsolatom a párommal, minden nagyon jól megy. De néha eszembe jutnak azok az óriási élvezések, és a forró spermájának íze…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!