A kórházi személyzet és a bent fekvők mind végigmentek rajtam

A férjem a klinikán volt és kimentem meglátogatni. Szerencsére nyár volt, így csak egy könnyű vékony ruhát vettem magamra, meg bugyit. Kiderült, hogy nem tud kimenni mosdani sem és ezért meg kellett mosdatnom. Mondták a nővérek,hogy a szomszédos helyiségben zuhanyozó van és ha gondolom ott biztosan sikerül.

Be is vittük egy hordszéken a férjemet,csak egy gatya volt rajta és beállítottam a zuhanyozóba, de akkor már nem volt rajta a gatya sem. Én is levetkőztem és levettem a na leszoptam a férjemet. Sajnos elfelejtettem törülközőt behozni és így ki kellett mennem meztelenül az ágyához. A legnagyobb sajnálatomra pont az a srác volt benn a szobába aki nagyon tetszett és teljesen lebnultam amikor meglátott.

Egyből odajött és megfogta a mellemet ami bár jól esett, de most mégis zavart. Persze nem szabadulhattam tőle amíg meg nem kefélt, de közben bejött a másik két szobatárs is és azok is megdugtak, majd nekiálltak és mind a hárman újból megbasztak az is jó lett volna,ha nem lett volna a bejárati ajtó nyitva, mert így még három koma jött be és azok is megbasztak, majd mindegyik leszoptatott.

Megígértem nekik,ha elengednek holnap vagy holnapután visszajövök és kefélek mindegyikkel mert nagyon jól esett és ízlett a gecijük is. Mikor bementem a zuhanyozóba a férjemhez ott is találtam még két srácot akik azzal voltak elfoglalva, hogy a férjem faszát kezdték rángatni és szopni.

Mikor megláttak engem meztelenül már nem érdekelte őket a férjem fonnyadt fasza hanem engem kezdtek baszni. A férjem csak lesett és mondta részben örülök neki,hogy megbasznak,mert így legalább látom milyen élvezettel adod át magad az idegen faszoknak.Miután megbasztak és leszoptattak elmentem,de ekkor már bezártam kulcsra az ajtókat, mert elég volt a sok fasz és a sok geci amit lenyeltem az elmúlt órában. Mikor megtörülköztem és a férjemet is felöltöztem és visszatoltam az ágyához.

Ahogy besegítettem az egyik nagy faszú srác meg odajött és hátulról megdugott ami kimondottan jól esett, majd belém engedte a farka tartalmát. Ezután kiment és én ráültem a férjem szájára és beleengedtem a pinámból kifolyó gecit.

Mondta, köszöni szépen ez nagyon jól esett és megkérdezte mikor ismételjük meg ezt megint. Mondtam neki két nap múlva megint kijövök és akkor egész délután megengedem,hogy megbasszanak és te meg kinyalod a lucskos pinámat.Ez neki nagyon tetszett. Még két hétig volt bent a klinikán és kétnaponta rendszeresen kimentem sőt két éjszaka kint is maradtam és mindegyik éjszakán húsz koma kefélt meg egymás után.

Mondta is a férjem csodálatos kefélőgép lettél és ezt sokszor meg kéne ismételni másokkal is.Attól kezdve ha moziba mentünk mindig úgy intéztem,hogy a mellettem lévő srác bányássza a pinámat és a mozi után eljöjjön velem a lakásra megbaszni. Volt ilyenkor olyan, hogy többen magával jöttek és reggelig basztak.Valahányszor kint van a klinikán mindig csak azért látogattam meg, hogy akik baszni akarnak ne kelljen nekik keresgetniük. Lassan megvénülök erre mondta a férjem,de még mindig élvezik a fiatal srácok is a velem való kefélést,mert imádom szopni a farkukat és bármilyen hosszú és vastag faszt befogad a puncim,bár most már nem szőrös,mer kikopott a pinámról a szőr és inkább leborotváltatom.

Mikor leborotválják hetente a srác mindig megkefél és ez a fizetségem. A minap beszélgettünk ezzel kapcsolatban a férjemmel és elmondtam neki, hogy mióta férjhez mentem hozzá hány sráccal és hány nővel voltam szexuális kapcsolatba és még mindig is szeretem, ha meghágnak nagy fasszal. Néha egy hónapot kihagyok, hogy a pinám összehúzódjon és egy szert tegyek bele amit egy orvos szokott felírni receptre, mert bár kegyetlenül csipi a pinám belsejét, de nagyon jó szer mert ilyenkor a kis vékony faszt is élvezni tudom.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!