Az angol tanárnő egy ribanc

Miss T angolt tanított egy bristoli középiskolában. Egy különösen nehéz héten volt túl. A nyári szünet közeledtével sűrűsödnek a teendők: találkozás a szülőkkel, tesztek íratása, jelentések készítése… Miss T örült, hogy végre péntek van.

Az utolsó csengetés már régen megtörtént és Miss T a könyveit és a papírjait rendezgetve egyedül ült a tanteremben. Becsukta a táskáját és a blézeréért nyúlva indulni készült, amikor kintről hangokat hallott. Egy pillanatig megállt, majd lassan az ablakhoz sétált, ahonnan az elhagyatott sportpályára és az azon túli közparkra látott. Kinyitotta az ablakot és kihajolt. A nap pont szembe sütött, így csak három fiú körvonalait tudta kivenni.

-Mit csináltok még itt? Nem akartok már hazamenni? – kérdezte a körvonalaktól.

-Oh…hello Miss T – válaszolta egy meglepett hang.

A fiúk közelebb jöttek és a tanárnő így már felismerte őket. Steve Elmore, Rich Stubbs és Tim Allen.

-Hát ti meg mit kerestek az iskola területén? Már két éve elballagtatok. Csak nem tanulni támadt még kedvetek? – kérdezte viccelődve.

-A ballagás óta most vagyunk együtt először – mondta Tim.

-Persze ha ti is itt maradtok Bristolban az egyetemen, akkor nem így lenne. Akár minden este összejöhetnénk. – jegyezte meg Rich.

-Hogyne….nyilván mi tehetünk róla… mintha neked nem Bristol lett volna a legutolsó megjelölt továbbtanulási helyed – ugratta Steve.

-Én legalább sikeresen átjutottam az első évemen és nem kellett nyáron pótvizsgákra készülnöm.

Miss T félig az ablakpárkányon ülve és kihajolva hallgatta a fiúk közti adok-kapok-ot.

-Úgy látom, végül mindhárman jól megvagytok. Öröm hallani, hogy valami eredménye csak van a munkánknak. – mondta végül mosolyogva, majd folytatta:

-Szóval 2 év egyetemi tanulmány után nincs jobb dolgotok, mint a régi iskolátok udvarán ténferegni és dobozos sört inni.

-A pubok drágák és mi csóró egyetemisták vagyunk – mondta Tim vigyorogva.

-Gondolom… Mennyi sör van abban a sporttáskában Steven? – kérdezte szarkasztikusan korábbi tanáruk, utalva arra, hogy a táska zipzárját láthatóan nem lehetett behúzni.

-Egy darabig kitart – felelte Steve.

-Mivel már nagyfiúk vagytok nem kobzom el. Feltéve hogy én is kapok egyet. Szomjan halok. El sem tudjátok képzelni, hogy milyen héten vagyok túl.

-Ugorjon ki és üljön le velünk! – mondta Steve.

-Hmm…inkább ti hárman gyertek be. Nem mutatna jól egy tanár, aki az iskola épülete előtt ül és sört iszik. – válaszolta Miss T.

Steve megértette. Letette a zsákot és bemászott az ablakon. Tim feladta neki a zsákot, majd Rich-el együtt követte a tanterem hűvösébe. Steve sört kezdett dobálni a többieknek. Tim nem tudta elkapni a sajátját, ami a tanári asztalon megpattanva a padlón állt meg. Felkapta és kinyitotta épp abban a pillanatban, amikor Miss T felkiáltott:

-Ne nyisd ki!

Elkésett. A felrázódott sör kifröccsent és telibe kapta a tanárnő fehér blúzát, amit átáztatva láthatóvá tette a melltartó körvonalát és -legalábbis Steve-nek úgy tűnt – egy kicsit a bal mellbimbó körvonalát is. Miss T várt egy pillanatot, mintha azt akarná, hogy a fiúk mindent lássanak, majd felvette a blézerét.

-Kétbalkezes! – mondta Timnek, aki a nő mosolyából látta, hogy Miss T valójában nem dühös.

-Elnézést Miss T. – mondta jámbor hangon, noha alig tudta elfojtani a vigyorgását.

A többiekhez hasonlóan ő is alig hitte, hogy ex-tanáruk nedves, mellhez tapadó, fantáziának nem sok helyet adó fehér blúzát bámulhatja.
Miss T hátat fordított nekik, levette a blézerét, kigombolta majd levette a nedves blúzt és a melltartójára visszavette a blézert. A blúzt kiterítette a radiátorra, majd megfordult és megkérdezte a némán figyelő fiúkat:

-Mi baj van veletek? – noha pontosan tudta, hogy milyen hatással van rájuk a látvány.

-…öööö …semmi Miss – mondta végül Steve, aki először szedte össze magát annyira, hogy meg tudjon szólalni.

Miss T kortyolt a kezében tartott sörből és finoman Steve nadrágjára nézett, amin egy jól látható kiemelkedést vett észre ott, ahol korábban semmi nem volt. Magában elmosolyodva az asztala szélére ült és az egyik karjára támaszkodva kicsit hátradőlve újra kortyolt.

Az elfogyasztott alkohol könnyebbé tette a beszélgetést. Ahogy a teremben ültek és beszélgettek a régi emlékekről, a délutáni nap lassan az ég alja felé süllyedt.

-Nos…azt hiszem ideje mennünk… A blúzom már úgyis kellően megszáradt – mondta végül Miss T miközben vádló pillantást vetett Timre. A radiátorhoz sétált ahol a blúza már tényleg nem volt olyan lucskos. Levette a blézerét, de ahelyett hogy felvette volna a blúzt, egy pillanatra elgondolkodva megállt, majd lassan megfordult és az asztalhoz ment.

-Még belefér egy ital. Van még egy jó óránk, amíg a gondnok körbejár lezárni a termeket.
A fiúk néma csöndben figyelték, ahogy Miss T elfoglalja korábbi helyét az asztalon, de most már a blézere nélkül. Miss T Steve-re nézett, aki a legközelebb ült hozzá. A fiú láthatóan nem csak ülőhelyzetet változtatott, hanem enyhén elvörösödött.

-Mi a baj Steve? – kérdezte Miss T szemérmesen.

– Semmi- jött a meglehetősen ziháló válasz.

-Adnál akkor még egy sört? – kérdezte huncut mosollyal. Steve felállt.

-Ó jajj… – kiáltott fel Miss T amikor meglátta a hatalmas dudort a nadrágon, miközben Steve odavitte neki a sört.

Steve egy kicsit előrehajolva próbálta rejtegetni azt, ami egy a nadrágjából kitörni készülő kis állatnak tűnt, de nem járt sok sikerrel. A többiek nem is próbálták elrejteni a vidámságukat, főleg azok után, hogy egy pár doboz sör már bennük volt.

Ahogy Miss T elvette a dobozt Steve-től, gyorsan végigfuttatta az ujját a fiú karján, a mellkasán, majd hagyta a kezét leesni és lágyan megérinteni a dudort a nadrágon, mielőtt visszahúzta volna.

-Kényelmetlennek tűnik – mondta aggódó arckifejezéssel, majd folytatta:

-Nem lenne jobb, ha levennéd?

-Nem tehetem … – válaszolta Steve viccelődőnek szánt, de végül meglepettnek hangzó hangon.

Miss T egy pillanatig csöndben maradt, majd megszólalt:

-Ok…Leveszem a szoknyámat, te pedig leveszed a nadrágodat. Így jobb lenne?

Steve dermedten állt egy darabig. A szája kinyílt, de nem jött ki rajta hang. Végül sikerült magára erőltetnie egy magabiztos mosolyt, és hallhatóan remegő hangon azt mondta:

-Így…sokkal kényelmesebb lesz. Azt hiszem.

Steve kicsatolta az övét és kigombolta a nadrágját. Eközben Miss T az asztalon ülve lehúzta a szoknyája zipzárját, majd felállt, hagyta hogy a szoknya lecsússzon róla, és visszaült. Amikor Steve nadrágja is lecsúszott, akkor vált világossá, hogy mekkora hatással volt Miss T a fiúra.
A másik kettő pár méterrel távolabbról bámulta meredten, hogy mi történik.

-Gyertek közelebb! Lássuk nektek nincs-e valamitek, ami kényelmetlenséget okoz – mondta nekik Miss T.

A két fiú közelebb jött. A tanárnő lágyan fel-le cirógatni kezdte Steve péniszét az alsónadrág szövetén keresztül. Miss T Rich-re és Tim-re nézve azt mondta:

-Ti is levehetnétek a nadrágotokat. Cserébe megkapjátok a melltartómat.

Tim és Rich nem sokat tétovázott. Mind a három fiú a tanári asztal előtt tömörült, aminek dőlve Miss T állt.

-Meg kell mondanom, tényleg nagyfiúk vagytok – mondta félig suttogva a tanárnő, majd folytatta:

-Tudjátok ettől a sok ivástól egy kicsit megéheztem.

Steve és Rich felé fordulva térdre ereszkedett. Lassan lehúzta Steve boxernadrágját. Steve farka olyan kemény volt, amit a fiú korábban el sem tudott képzelni. Miss T gyengéden csókolgatni kezdte a péniszt, miközben a másik kezével Rich alsónadrágjába nyúlt és megmarkolva kiszabadította az ő hímtagját is. Rich felnyögött az élvezettől.

-Tim térdelj légy szíves mögém. Régebben is szerettél itt maradni és segíteni nekem. Most is lenne egy feladatom a számodra. Kapcsold ki a melltartómat! – mondta Miss T pajkos mosollyal az arcán.

Miss T felsóhajtott, ahogy a melltartója pántjai végigcsúsztak a karjain és a ruhadarab a padlóra esett felfedve gyönyörű melleit. Egy darabig mindhárom fiú gyönyörködött a látványban, azután Miss T lassan szopni kezdte Steve-et. Tim a nő mögött térdelve fel-le cirógatta a hátát és csókolgatta a vállat és a nyakat, majd lassan előrenyúlt és megsimogatta a melleket. Még most sem hitte el teljesen, hogy egy teremben van a félmeztelen volt tanárával, akiről évekig fantáziált. Miss T végigfeküdt a padlón. Steve és Rich felváltva használták a nő száját és kezét, miközben Tim félrehúzta a bugyit és nyalni kezdte a nedves puncit. A nő felnyögött.
Pár perc után Miss T felállt és hanyattfeküdt egy kisebb asztalon. Először Tim csúszott belé. Amikor a fiú az élvezés közelébe került, Miss T azt mondta:

-Tartsátok vissza amíg csak tudjátok! Tim! Most már Steve jön.

Steve lassan belehatolt. Miss T hagyta hogy a feje hátrahajoljon az asztal szélén. Tim odalépett és gyengéden a szájához illesztette a farkát. Lefogta a nő fejét és mélyen annak torkába nyomta a péniszét. Steve hímtagja csillogott a puncinedvektől, miközben egyre gyorsulva dugta a nőt. Amikor nyögni kezdett, Miss T Rich-et hívta előre. Steve oldalra lépett és utat engedett Rich-nek. Miss T Steve farkát verte, miközben hátrahajtott fejjel tovább szopta Tim-et. Rich gyengéden dugta a nőt, akit közben lágyan cirógatott. Miss T teste ívben megfeszült. Amikor már úgy látszott, hogy senki nem bírja tovább, elengedte a fiúkat, akik a saját kezükbe vették a farkukat. Miss T ujjai vadul masszírozták a csiklóját, miközben azt mondta:

-A mellemre kérem…azt akarom, hogy a mellemet és az arcomat terítsétek be!

Az arca kipirult és zihálva kapkodott levegő után, ahogy az orgazmus felé közeledett. Miss T elélvezésének hangja annyira beindította a fiúkat, hogy ők is elélveztek, spermával borítva be a nő arcát és mellét. A három csöpögő farok már kezdett elernyedni, amikor Miss T izmai még mindig meg-megrándultak az élvezettől, miközben a nő tehetetlenül feküdt az asztalon. Majd erőt vett magán és sorban tisztára nyalta a fiúk péniszét. Amikor felült, és a sperma lecsöpögött az arcáról, arra gondolt, hogy még sohasem volt ilyen intenzív orgazmusa.

Az iskola kapujában Rich, Steve és Tim egy-egy visszafogott, arcra adott puszival búcsúzott Miss T-től, végülis már nyilvános területen voltak. Amikor Tim-en volt a sor, érezte, hogy a korábbi tanára valamit a zsebébe csúsztat. Elköszöntek egymástól és a fiúk majdhogynem ugrálva elindultak hazafelé. Amikor a többiek nem látták, Tim becsúsztatta a kezét a zsebébe és előhúzott egy papírdarabot. Egy telefonszám volt rajta. Úgy látszik, nem ért véget a dolog – gondolta izgatottan a fiú.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!