Új tanév kezdődik és új izgalmak várnak

Eljött újra az évnyitó, újra a suliban… mindenki szépen lassan megérkezik és megszólal a csengő. Mindenki a nyári élményekről beszél merre járt hol volt kivel kavart, de ennek hirtelen vége szakad és minden elcsendesedik megérkezett az osztályfőnök.
Végignéz az osztályon, hogy mindenki itt van e bírt e normálisan felöltözni az évnyitóra rögtön kiszúrja, hogy a Csíkós még nincs, kérdezi tőlünk, hogy nem e láttuk?
De mindenki csak néz, valaki beszól, biztos megint csak késik… Már megint! Mielőtt kimondaná, hogy akkor sorakozó és irány az udvar, erre ki esik be hát a Csíkós…. Mindenki röhög, hogy megint csak Ő késett el, megkapja a neki járó lebaszást és irány az udvar.
Igazgató úr elmondja a szokásos évnyitó beszédét és kimondja azt a szót, amit egész nyáron a legkevésbé se vártam… Ezzel az új tanévet megnyitom! Miután ezen is túlestünk irány vissza a terembe és juhé… egész nap hallgathatjuk az osztályfőnök úr papolását… Mindig ugyan arról beszél közeledik az érettségi vizsga ideje összekapni magunkat, mert a jegyeink már fontosak a tovább tanulás szempontjából… bla bla bla és így tovább órákon át, mikor elsorolja a tantárgyakat ki mit fog idén tanítani nekünk. Hurrá megint ugyanazokat fogjuk megkapni és ugyan az lesz, mint tavaly… király… erre egy új név hangzik el Szabó Kornélia mindenki felnéz az ismeretlen név hallatán, és hogy irodalmat fog tanítani… Nagy susmogás és találgatás kezdődik, hogy vajon milyen lesz az új tanárnő?

Hmmmm de jó is lenne, ha végre egy csinos nő is lenne a tanáraink között… De ideje felébredni kicsöngettek hála istennek mehetünk haza. Mindenki eszeveszett tempóban elkezd pakolni és pár perc alatt kiürül a terem. Hazafele azon gondolkozom, hogy milyen is lesz, hogy vajon tényleg kapunk e, egy csinos tanárnőt vagy megint valami öreg, vén rút banyát kapunk, de mivel az osztályfőnöknek már nem volt ideje róla semmit se mondani, mert épp kicsöngettek így még maradt remény.
Első héten még nem volt vele óránk, állítólag még vidéken van csak a jövő héten jön először, így hát még van remény. Nagy találgatás megy, hogy vajon kit kapunk, mert még senki se látta, az osztályfőnök is csak annyit mondott róla pótlólagosan hogy állítólag egy középkorú hölgy az, aki nagyon szigorú. Mivel új szabályok léptek életbe ettől a tanévtől, mégpedig hogy ha a tanár úgy látja jónak a diákot kötelező plusz órákra küldheti… Mondanom sem kell milyen nagy örömmel fogadta mindenki… Akkor aztán lesz, ne mulass… Megvan a délutáni programom irodalom óra… Hát ennél még az osztályfőnököt is szívesebben hallgatnám…
Teltek a napok és elérkezett az első irodalom óra, amit nagy zúgolódás közepette vártunk, hogy vajon kit kapunk? Becsöngettek már és pár perc késéssel, de meg érkezett a Tanár nő. Mikor megláttuk azonnal csönd lett, mindenki csak nézet és hirtelen nem hittünk a szemünknek hogy ez lehetséges? De úgy tűnik, hogy jól látok, és nem is akármit látok csinos a Tanár nő. Ez az gondolom, magamban van isten és meghallgatta a kérésemet. Csendbe figyel mindenki és ámul, közbe bemutatkozik, hogy vidékről jött nem egészen értettem a város nevét, de nem is érdekelt, nagyon csinos csak bámultam ki a fejemből szép közép hosszú szoknya van rajta és fehér blúz, ami szinte mindent eltakart… de azért jól kiadta az arányokat. Ahogy telt az óra beszélt még a régi iskoláról ahol tanított, hogy mit vár majd el tőlünk, csak a szokásos kivéve, hogy nagyon szigorúan fog osztályozni és nem tűr semmilyen fegyelmezetlenséget… Hurrá, de legalább csinos és nagyon tetszett a feneke és a felsője is szép dolgot takarhatott…
Ahogy teltek a napok és hetek mindig nagyon vártam már az óráját hogy vajon ma mi lesz rajta? Hátha ma véletlenül kilátszik valami… Egyre jobban piszkálta a fantáziámat, hogy vajon mi lehet éppen rajta? Vajon mit takar éppen a szoknya és a felső? Érdekes mód mindig szoknya volt rajta nagy örömömre, bár nagyon próbáltam ezt titkolni nehogy észrevegye valaki, hogy menyire tetszik a Tanár nő. Mert azt bizony nem úsztam volna meg, ha ez kiderül… Mindenkitől ezt hallgathattam volna egész nap. Főleg ha a tanárok fülébe jut, akkor aztán nekem végem. Így hát meghúzódva csodáltam.
Ahogy közeledtünk a félévi zárásokhoz egyre több dolgozatot írtunk és én bizony nagyon gyatrán teljesítettem a Tanárnőnél, mert mindig róla ábrándoztam. Ahogy összesítette ki hogy áll kiszúrt engem, hogy bizony nem állok túl fényesen így hát aztán él az új szabállyal és külön órára kötelez.
Mikor ezt meghallottam, megállt bennem az ütő, ez remek eddig se szerettem az irodalmat… Ha ez még nem lett volna elég még mindenki rajtam röhögött, hogy milyen hülye, meg buta vagyok…
óra után odahívott, hogy akkor ma 7. órában itt a terembe várjam meg ma lesz az első felzárkóztató óra. Közben, ahogy közeledett a 7. óra azon gondolkoztam, hogy talán-talán még szerencsém is lehet és láthatok egy kicsit többet abból, amiről annyit fantáziáltam. Vége lett a hatodik órának mindenki haza ment és közben rajtam röhögött, hogy há há há Te még itt maradsz… Vártam a Tanárnőt egy magamban és agyaltam gyorsan elrepült a szünet becsöngettek és meg is jelent, hogy akkor hajrá.
Elkezdett magyarázni, de nekem valahogy valami más tűnt fel mintha kijjebb lenne gombolva a blúza és mintha tanga lenne rajta legalábbis úgy tűnt. Hmmmm valahogy jó lenne megnézni őt, a Tanárnőt.
Elkezdett pörögni az agyam, hogy láthatnék be valahogy a szoknyája alá vagy a blúzába, ez tűnt egyszerűbbnek, így hát gyorsan jött az ötlet hogy odahívom, hogy mutasson meg valamit odajött és elkezdte keresni, amit mutatni szeretett volna, csak közben nem vette észre, hogy elég jó belátás kínálkozik a gyönyörű formás mellére… Istenem sose láttam még ilyen szépet. Másra se tudtam gondolni, mint hogy milyen lehet megfogni… De hirtelen megszólalt, megvan, ezt nézzem, és ahogy mutatta még mélyebbre lehetett belátni… Te szent jó anyám. ahogy fordult vissza hogy elindul a tábla felé a szoknyáján keresztül jól kirajzolódott a tangája mintája úgy feszült rajta a szoknya. Hmmmm vajon milyen lehet rajta? De sajnos ma hosszabb szoknya volt rajta így esélyem se volt rá hogy egy picit is láthassak belőle. Egy darabig még gondolkoztam bár nagyon próbáltam úgy csinálni, mint aki nagyon figyel rá, de nem igazán ment. Közben megszólalt a csengő befejezte még a mondatát, hogy holnap ugyanitt és ugyan ekkor folytatás következik. Haza fele azon töprengtem mi módon láthatnám az hőn áhított Tanárnőmet meztelenül…
Eljött a következő óra ismét kettesben lehettem vele ma is gyönyörű volt, de mintha egy kicsit merészebben lenne öltözve, mint eddig. Egy kicsit jobban kivágott elegáns felső volt rajta és fekete szoknya, ami hátul egy darabon fel volt vágva, amint megláttam azonnal jött, hogy majd akkor ma.
Itt a várva várt lehetőség megint eljátszottam vele a megmutatós trükköt, bámulatosan szép volt a melle, de hoppá kiszúrta, hogy a mellét bámulom, azonnal felemelte a hangját hogy ezt mégis hogy a fenébe képzeltem el, hogy vettem ehhez bátorságot… Hebegve, habogva próbáltam valami értelmes válasz kinyögni, hogy hát ő izé… a végén. Elnézést kérek Tanárnő, de ilyen gyönyörű nőt még nem láttam és hát izé… olyan gyönyörű a Tanárnő melle. Hirtelen ledermedt… hogy mi a fenét is mondtam neki, majd próbált volna szólni, de valahogy látszott rajta hogy köpni, nyelni nem tudd az elhangzottak után. Rám förmedt, hogy ezt nem lehet, ez volt az első és utolsó esélyem, és ha ezt még egyszer észreveszi, akkor azonnal visz az igazgatóhoz. De Tanárnő szólaltam meg hirtelen. Én csak megdicsértem, hogy milyen gyönyörű, ezzel mi rosszat mondtam? Ez egy iskola ennek itt nincs jelentősége, itt ilyet nem lehet. De hát őszintén én csak kíváncsi voltam és vagyok a Tanárnőre… Hírtelem rám néz, ezzel most arra céloztál, hogy kíváncsi vagy a mellemre? Igen nagyon kíváncsi lennék rá… Na, ebből most volt elég jössz velem az igazgatóhoz és be lesznek hívva a szüleid, hogy elmeséljük ezt nekik. Azonnal bevillant, hogy most valamit tennem kell nincs mese, mert ezt nagyon meg fogom szívni… Ezzel a lendülettel megfogtam a Tanárnő fenekét, megállt és majd jól pofon vágott, csak úgy csattant a keze az arcomon… Most tényleg nincs, mese jössz velem fel az igazgatóhoz… Mondhatok még valamit előtte? Igen, de gyorsan! Szeretnék bocsánatot kérni a tiszteletlenségemért, amiért megbámultam a mellét, és hogy megfogtam a fenekét. De semmi rosszat nem akartam, nem akartam kellemetlenséget okozni, csak őszintén nagyon kíváncsi vagyok a Tanárnőre. Na, nem… Most komolyan azt akarod mondani, hogy azt, szeretnéd, hogy megmutassam neked a mellem? Bármit megtennék, érte csak kérem, ne vigyen fel az igazgatóhoz. Egy jó okot mondj, hogy ezt mért kéne megtennem? Mert egyszerűen gyönyörű a Tanárnő, amióta először megláttam minden nap arra gondolok, hogy vajon mi lehet, a Tanárnőn éppen aznap vagy éppen mi lehet a ruhák alatt. Te beteg vagy! Tudsz róla, hogy ezért mind a kettőnk szűrét azonnal kiteszik érte?
Az lehet, de ha nem tudja meg senki, akkor nem! Meg is esküszöm anyám életére hogy senkinek nem árulom el! Csak had nézzem meg a mellét, kérem szépen… Te bolond vagy… De ha megígéred, hogy nem beszélsz, róla senkinek akkor megnézheted. Megállt bennem minden, ami csak létezik… Most vajon tényleg láthatom azt, amit annyira szerettem volna? Én bármit megígérek, ha láthatnám…
Odament az ajtóhoz és bezárta benne hagyta a kulcsot is nehogy valaki kinyissa, felém fordult és levette a felsőjét, én meg csak tátott szájjal bámultam meg se tudtam szólalni, nagyon szép fekete melltartó volt, rajta amit fehér csipke díszített… Nyúlt hátra hogy kikapcsolja a melltartóját, de hirtelen közbe vágtam, hogy szabadna, hogy én kapcsoljam ki? Jól van! Gyere ide és óvatosan kapcsold ki. Óvatosan kikapcsoltam Ő meg kibujt belőle, majd felém fordult. Na hogy tetszik? Tessék erre voltál annyira kíváncsi? Se kép se hang csak meredten bámultam a melleit egyszerűen meseszép volt nagy, formás, szép volt a mellbimbója is. Igen, de erről álmodni se mertem volna egyszerűen gyönyörű a Tanárnő melle. Köszönöm! Szeretnéd megfogni? Már, hogy a fenébe ne szeretném. Megfogta a kezem és rátette a mellére a kezem és mondta, hogy nyugodtan simogassam.
Volt már barátnőm, de ilyen szépet még sose láttam. Most már elégedett vagy? Én meg csak simogattam a csodás melleket, láttam, hogy tetszik neki, amit csinálok, és gondoltam még jobban bepróbálkozok, hátha bejön, ha már ezt meg engedte. Kérdezhetek valamit? Tetszett a Tanárnőnek mikor megfogtam a fenekét? Vagy megfoghatnám még egyszer? Attól függ, hogy mire gondolsz? Mert, ahogy megfogtad az igen csak, éppen amit csináltál azzal volt baj. De igen megfoghatod, ha szeretnéd, egyik kezemet átettem a fenekére az kezdtem el simogatni a másikkal a mellét. Jól csinálom? Igen jól csinálod. Tetszik a Tanárnőnek? Be kell, hogy valljam, hogy nem tartom helyesnek, amit csinálunk, de igen tetszik! Ahogy simogattam a fenekét éreztem a kezemmel a tanga van rajta, és egyre jobban felizgatott a dolog, amit csináltunk, és hogy milyen bugyi van rajta. Láttam, hogy becsukja a szemét és élvezi, amit csinálok vele és ekkor megcsókoltam a bimbóját mire, sóhajtott egy nagyot, ne hagy abba csináld még! Én meg finoman elkezdtem csókolgatni a melleit először az egyiket majd a másikat, amikor épp a másik oldalra akartam fordulni egyszer csak szájon csókolt… Egyszerűen mennyei érzés volt minden porcikán beleborzongott… Senki nem csókolt meg még így előtte… Ha ez még nem lett volna elég a keze pont ott landolt… és elkezdte markolászni, amitől majd szétvetett a vágy. Nem bírtam tovább és finomat benyúltam a szoknyája alá és meg markoltam a csodás fenekét. Amitől egy pillanatra mintha megijedt volna, de halkan a fülembe súgta, hogy csináld csak nyugodtan, amire Ő kigombolta a farmerem és elővette az ágaskodó szerszámom és így kényeztetett tovább. Egyszer csak hirtelen abba hagyta hátra lökött, hogy üljek fel az asztalra és Ő abban a pillanatban a szájába vette a farkam. Fantasztikusan csinálta, mikor már majdnem a szájába élveztem volna, megállt, oda hajolt hozzám? És azt kérdezte, hogy na és mire vagyok még kíváncsi rajta? Szeretnéd látni a bugyim? Vagy inkább azt néznéd, meg ami alatta rejtőzik, azt hittem, hogy álmodok, és csak annyit tudtam kinyögni, hogy mindent! De én szeretném levenni, ha szabad?
Szerinted ezek után mért ne engedném meg? Fogalmam sincs. Akkor csak rajta! Óvatosan kigomboltam majd lehúztam a cipzárt oldalt és gyöngéden levettem róla a ruhaneműt. A melltartójához passzoló tanga volt, rajta ami nem sokat takart tökéletes alakjából. Eszméletlen feneke volt, amit a tanga még jobban csak kihangsúlyozott, de azonnal kiszúrtam, hogy teljesen át van nedvesedve… Hmmmm… Azonnal le is rántottam, nem bírtam tovább látni, akartam a punciját…
Mikor megláttam tiszta nedv már volt az egész csak úgy csillogott… Látta rajtam, hogy nagyon tetszik a látvány… Na? Ezt szeretted volna ennyire látni? Elégedett vagy? Hát… erről álmodni se mertem volna, nagyon is az vagyok egy gyönyörű nő áll előttem meztelenül, akiről eddig álmodoztam. Na de ne gatyáz, már annyit itt állok előtted anyaszült pucéran és Te nem akarod nekem betenni? Dehogynem, de tessék felfeküdni az asztalra, ha nincs, ellenére még kinyalnám… Hmmmm… Jó fiú!
Abban a pillanatban már feküdt is fel a tanári asztalra és széttárta a lábát én meg nyalni kezdtem a punciját. Fenséges volt… Ahogy nyaltam egyre hangosabban nyögött, és egyre szaporábban tudtam, hogy mindjárt elévez, és még erősebben nyalta, mikor hirtelen majdnem felsikított… Felkaptam a fejem, hogy mi a baj, de Ő azonnal visszanyomta a fejemet a nedves pinájába. Abba ne merd hagyni!
Folytattam is, azonnal amikor megint felsikított és szinte kiterült az asztalon… Hát ezt isteni volt szólalt meg. Így még senki nem nyalt ki. Kicsit elvörösödtem a bók hallatán, addig Ő összeszedte magát, de most már tedd be végre! Nem kéne védekeznünk? Tedd már be! Nyugodtan belém élvezhetsz, ha szeretnél! Nekem se kellett több és azonnal bevágtam, amire akkorát nyögött a Tanárnő, ami még jobban felizgatott. Egy pillanatra bevillant, hogy dugom a Tanárnőmet… De eszem ágában se volt abba hagyni, megérte úgy kinyalni hihetetlenül nedves szinte már tocsogott a puncija a nedvtől… Kis idő után pozíciót váltottunk nekitámaszkodott az asztalnak és én hátulról basztam Őt tovább. Ő meg érzéki nyögéssel válaszolt erre. Egyre hévebben csináltam már alig bírtam visszatartani, hogy el ne menjek, mikor Ő megint elment és rárogyott az asztalra… De nem hagytam abba, hanem minden erőmből folytattam, minek az lett az eredménye hogy akkorát élvezet, hogy szerintem a sikolyát még az emeleten is hallani lehetett. Mikor magához tért azt kérdezte, hogy én nem szeretnék már elmenni? Még mielőtt válaszolni tudtam volna rám parancsolt, hogy feküdjek fel az asztalra és egy szempillantás alatt rajtam termet és a farkam újra Tanárnőm pinájába kötött ki.
Nem is bírtam már sokáig és pár perc múlva beleélveztem a puncijába, én is kiterültem az asztalon Ő meg odabújt hozzám, megcsókolt és a fülembe súgta. Mit szólnál hozzá, ha ezt még máskor is megismételték? Komolyan mondja? Jaj, hagyd már abba ez a magázódást! Amikor kettesben vagyunk
Nyugodtan tegezhetsz. Igen lesz még ilyen, rég dugtak így meg, ahogy most Te! Akkor láthatom még a tanárnőt meztelenül? Mért ruhában hogy akarsz megdugni? Mire frappánsan rávágtam, hogy felhúzom a szoknyát majd a bugyid… Látod, megy ez neked! Még egyszer megcsókolt és óvatosan lekászálódott rólam, és ahogy felállt folyt ki belőle a nedv és az, amit én lőttem bele… én is felálltam majd mind a ketten szépen lassan felöltöztünk. Megigazgattuk magunkat mintha mi se történt volna.
Kérdezhetek még valamit? Igen és mi lenne az? Lehetne, hogy egyszer mikor óránk lesz, és délután ráérsz, nem veszel fel egyáltalán fehérneműt? Persze! De meg kell ígérned, hogy soha senkinek nem, fogsz beszélni erről és arról, hogy mi van köztünk! Esküszöm, nem fogom elárulni senkinek, mért tenném? Valóra váltottad, amiről már nagyon rég ábrándoztam. Jól van. Megcsókolhatlak még egyszer?
Persze!
De most már mennem kell, nagyon sok dolgom van még ma, és téged hiányolni fognak otthonról. A héten már nem tudunk így találkozni, de ígérem, szólok, mikor érek rá a jövő héten. Várni Fogom! Még egyszer megcsókolt kinyitotta az ajtót és eltűnt a folyosón…
Haza fele azon gondolkoztam, hogy mi is történt… Álmodni se mertem volna erről, meztelenül láttam a hőn áhított Tanárnőmet és lefeküdtem vele, ami csodás volt. Még folytatása is lesz… Hmmmm


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!