Délutáni erotika

Vasárnap délután volt, az ebédet már meg ettük feküdtünk az ágyon. Én oda fordultam felé elkezdtem puszilgatni, ö közölte hogy most nincs kedve hozzá. Viszont én nagyon égtem a vágytól ezért nem adtam föl puszilgattam tovább hosszan és mélyen csókolóztunk átöleltem magamhoz szorítottam és úgy csókolóztunk.

Már neki is megjött a kedve, ekkor megkértem hogy üljön rám, rá ült az ágyékomra úgy mozgott rajtam hogy a punciját a farkamnak dörzsölje én levettem róla a felsőjét úgy folytattuk tovább egyre hevesebben és egyre nagyobb vágytól fűtve csókolóztunk. Ö fel állt és le vette a nadrágját bugyival együtt, én is le vettem a nadrágom meg a boxert.

Azt hittem vissza ül az ágyékomra,de nem. Feküdtem az ágyon ö elkezdte puszilgatni a mellkasom gyengéd csókot nyomott a számra majd puszilgatott tovább. Kicsit megnyalogatta a mellbimbómat puszilgatott egyre lejjebb én már sejtettem hogy mi fog rám várni egyre jobban égettet a vágy mikor meztelenül lekucorodott a farkamhoz.

Elkezdte puszilgatni az akkor már meredező péniszem lágy izgató csókokat nyomot rá a nedves ajkával majd a kezével felhúzta és az alsó részét is csókokkal kényeztette a heréket se hagyta ki, isteni volt. Ekkor nagyon finoman a szájába vette az akkor már kemény péniszem és elkezdte szopni ekkor én megremegtem a gyönyörtől a hátamon végig futott a hideg, nagyon jól csinálta lassan és érzékien.Mikor befejezte a puncijához nyúltam és meglepődve tapasztaltam hogy nagyon nedves szóval öt is felizgatták az eddigi események magam mellé fektettem, még egy kicsit játszottam a csiklójával közbe szenvedélyesen csókolóztunk.

Tudtam hogy nem kell már sok neki ezért hozzá is kezdtem. Fölé hajoltam, beférkőztem a lába közé mint a misszionárius póz csak szét tettem a lábam hogy lejjebb kerüljön a csípőm. Először nagyon finoman ép csak a makkját tettem be kicsiket mozogtam előre egyre beljebb haladva a dorongommal halk sóhaj hagyta el száját mikor benyomtam kő kemény szerszámomat még sokáig tartottam ezt a lassú és oly izgató tempót közbe hol a nyakát és a kulcs csontját csókolgattam hol a szájával vívtam őrületes csókcsatákat.

Vonaglott a testével hüvely izmait egyre jobban megfeszítette őrületes örömet okozva vele, kicsit gyorsítottam a tempón nagyon nedves volt én meg olyan kemény mint még soha. Így sóhajtoztunk tovább, úgy éreztem ezt soha nem akarom abba hagyni. De már éreztem hogy jön a vég. Mikor elmentem pihegve fordultam le róla és öleltem át a szájára egy csókot nyomva. Remélem hogy lesz még sok ilyen jó szexben részem.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!