A mostoha húgom és a nyaralás

Idén nyáron a Balatonon voltam a 18 éves mostoha húgommal, gondoltam, hogy hadd lazítson ő is, mivel mikor megházasodtam Budapestbe költöztem a nejemmel Emmával és a hugi anyuékkal maradt. Mivel ismertem szüleim természetét tudtam, hogy Klárika (hugi) örülne egy kis pihenésnek. Én 21 éves voltam akkor. Emma tudta, hogy a szüleimet nehéz lesz meggyőzni és elhatározta hogy segít aminek én örültem mert az nejemnél senki se tud meggyőzőbb lenni. Mondtam hogy akkor pakolunk és nyomás, de Emma mondta, hogy inkább nem menne és így itt a lehetőség, hogy közelebb kerüljön a szüleimhez, ez egy kicsit rosszul esett, de nincs mit tenni és telefonáltam a huginak, hogy hogy s mint lenne és lenne-e kedve eljönni, mire gondolkodás nélkül igent mondott, ami nem nagyon lepett meg.

Másnap reggel elindultunk és 12 óra volt mire odaértünk, a hugi már várt, mikor meglátta az autónkat kifutott elénk, majd megölelt minket, azt mondta, hogy jön máris, csak hozza a cuccait. Addig megöleltem Emmát, megcsókoltam és mondtam, ha nem bírod velük, csak fogj egy taxit. Erre azt mondta -majd megleszek. Ekkorra már kijött Klári, berakta a cuccait és mentünk. Mikor odaértünk megegyeztünk, hogy kipakolunk és menjünk pancsolni. – Jancsi segítenél? -mondta. Amikor megfordultam elállt a lélegzetem. Láttam a formás fenekét, a karcsú derekát, a nem túl nagy, de formás melleket és a csupasz pináját, a gyönyörű combját. Egy pillanatra lefagytam, köpni nyelni nem tudtam, mire ő folytatta: Gondoltam mielőtt lemennénk bekenhetnél napolajjal. – Oké! -mondtam, miközben azon voltam, hogy eltereljem a gondolatom.- Nem ülsz le valahova? Erre végighasalt az ágyon, én óvatosan gondosan elkezdtem masszírozni. Mire bekentem mindenhol rohantam a fürdőbe, mondván megmosom a kezem gyorsan és mehetünk. Mondanom sem kell 1-2 rántás és elélveztem, majd megmostam a kezem és nyomás. A hűsítő víznél voltunk, mire mondta, hogy egy kicsit napozik fürdés előtt, erre a napozószékbe ült, én addig a vízbe úsztam. Nehéz volt a szememmel nem a formás fenekét nézni, amint a napsugarak barnítják és a farkam néha fel is ált. Később a húgom bejött a vízbe, a hátamhoz úszott, átkarolta a nyakam, a lábát a csípőmre tette és megkérdezte:- Bátyus nem viszel a hátadon a vízbe? Erre lassan sétáltam kezem a combján melle a melltartón keresztül hozzám simult, így voltunk sokáig, majd visszamentünk tusolni, először ő ment, én meg vártam, hogy kijöjjön és mehessek én. Egyszer csak szólt, hogy menjek már be. Bementem. Gyere mosd le a hátam, nem érem el.

Odamentem és lágyan elkezdtem dörzsölni a hátát, nem bírtam magammal, a kezemmel a fenekét simogattam, erre hátrafordult, mert gondolom megleptem, de az még jobban meglepte, amit utána látott, maximális merevedésem, kicsit állt és nézte, majd mosolygott, odahajolt hozzám, megcsókolt és közben a keze a bokszeromban volt és a farkammal játszott. Már majdnem ellőttem, de elengedte és a fülembe súgta, ágyikó.Megfogtam, úgy vizesen a fenekébe markoltam és a szobába vittem. Amikor elengedtem, letérdelt és elkezdte szopni-szívni, jobb volt még a nejemnél is, na de nem kellett sok és a szájába élveztem. Meglepetésemre minden cseppjét lenyelte, majd hátradőlt az ágyon és mondta, hogy én jövök.Engedelmesen letérdeltem és az édes nedveket kezdtem el nyalni, de alig bírtam, annyi jött belőle, majd az egyik ujjam beletoltam, erre erősen felnyögött. – Jaajjj! – ne húzd már az időt tedd belém. Erre lassan beleengedtem a farkam, mert nem akartam, hogy fájdalmat érezzen, de a hugi megint meglepett, felnyársalta magát a farkammal és azt mondogatta: – Gyorsabban, beljebb ezaaaz!!!Egyszerre élveztünk el. Egy ideig feküdtünk egymás mellett, bámultuk egymást, majd megfogadtuk, hogy nem lesz több ilyen és hogy titokba tartjuk. Így is lett.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!