Egy kis dörgölőzés és ujjazás a buszon

Közeledett a szeptember elseje, és Erzsi ringló mellei hatalmasra duzzadtak tizenhat éves korára. Már nem fértek el az iskolai köpenyben, és melltartót sem viselhetett, mert anyja szerint az hivalkodásnak számított. Helyette gézdarabokat adott a kezébe az asszony, és ráparancsolt lányára: kösse le a csöcsöket, mert azok csak elvonják a figyelmét a tanulástól.
Erzsi szófogadó leány lévén hallgatott az anyjára. Az iskolakezdete előtti este a fürdőszobába vitte magával a géztekercset, felállt a kis sámlira, mert amilyen alacsony volt, nem is érte fel a tükröt, aztán kipróbálta, hogyan fogja lekötözni az előre meredő húsos halmokat, amik még a saját érintésétől is megkeményedtek, és a bimbója szúrósan egyesedett.
A kötözés után is eléggé nagynak tűntek azok a mellek. a kötözés alatt kibuggyanó rész még annál is érzékenyebb volt, mint előtte. Erzsi sóhajtozott. Leugrott a sámliról, erre a másik melle is kicsúszott a kötés alól. Most már mindkettő ott lógott, és a kötés miatt még csüngősebbnek, duzzadtabbnak tűntek. Amikor megérintette őket, a szája néma kiáltásra nyílt. Ezt nem volt szabad. Az anyja megmondta, hogy a pinájához, meg a csecséhez nem nyúlhat örömmel. Ha ezt teszi , megveri az isten.
Azt azonban nem mondta az anyja, hogy más sem érhet hozzá. Erzsi ezt használta ki. Fogta a hajkeféjét, és a gömbszálas tüskéinél fogva óvatosan ingerelni kezdte az érzékeny mellbimbóit. Elég volt hozzáérnie, már kemények is voltak. Erzsi levette magáról a kötést. Úgyse látja senki. A fésűt egyre sűrűbben érintette a bimbókhoz, hol egyiket, hol másikat csiklandozta velük. Elhatározta, hogy ez annyira jó, hogy eztán minden reggel megismétli iskola előtt.
Addig-addig csinálta, míg hirtelen igen érzékeny lett a lába köze is. Erzsi sosem érzett ilyet korábban: terpeszállásba állt, s míg a fésűt már őrült módjára dörzsölte a kivörösödött csöcsökhöz, váratlanul elélvezett. Forró, csúszós váladék bujt ki a butuska lány kakastaréjra emlékeztető, csüngő punci ajkai közül. Azok is vörösek és duzzadtak voltak, majdnem lilák a vérbőségtől. A lány meg úgy megijedt a váratlan, intenzív érzéstől, hogy kiszaladt a fürdőből.
A szobájában bugyit keresett, de akármelyiket vette fel, a lüktető pina csak még érzékenyebb lett tőle. Erzsi eldöntötte, nem is vesz fel semmit a szoknya alá. Meleg volt, nem fázott, más meg úgyse tudja. Csak a fura illattal nem tudott mit kezdeni, ami a lába közül szivárgott, édeskésen. Az apját hallotta egyszer az anyjával veszekedni, és akkor a férfi azt kiabálta Erzsi anyjának, a nedves pinája miatt fogja agyonverni, ami magához vonzza a faszt. Hát jó. Igazából Erzsi meg azt gondolta, ha az anyjának is édes szagú nedves a pinája, akkor az övének is olyannak kell lennie.
Úgy indult iskolába, hogy se a mellét nem kötötte le, se a bugyi nem került a combközépig érő sötétkék rakott szoknya alá. A kék köpeny amúgy is túl rövid volt, meg szűk is, így be se gombolta a fehér blúz fölött. Ha nem gombolta be, nem szorította a melleit, és azok szabadon ringhattak lépés közben.
Élvezte is, ahogy lépkedett a buszállomás felé, és a pinája csúszós nedvessége mellett még a szellő is érte. Amilyen meleg volt, arra gondolt eztán csak így fog járni.
A ringó mellek vonzották a férfiak tekintetét. A tizenhat éves barna hajú lány sosem festette az arcát, mert azt az anyja aztán végképp nem engedte volna, de ezen a reggelen mégis úgy érezte magát, mint egy szép színésznő. A férfiak hangosan köszöntek neki a járdán, volt aki hátra is fordult. Hát igen, Erzsi tényleg sokat változott a nyáron, a szülei is megmondták.
A buszállomásra érve nem kellett sokat várnia, így nem ült le a lócára. Amikor feltámadt a szél, és meglibbentette a szoknyáját, észrevette ugyan, hogy a pár méternyire álldogáló férfi szemei kiguvadtak, de nem gondolt semmi rosszra, ráadásul a férfi mosolyogni kezdett. Erzsi puncija ettől is bizseregni kezdett, és az már csak bónusz volt, hogy a göndör pinaszőr nedvesedni kezdett.
Megjött a busz. A lány felmászott a lépcsőn, de már akkor is érezte, hogy hátulról egy test nekidörzsölődik a farának. A mellbimbói megkeményedtek és igen érzékennyé váltak a gondolattól. Ugyan, ki csinálna ilyet? Nem is voltak olyan sokan a buszon, hogy nyomakodni kelljen.
Erzsi a busz hátsó végében állt meg. Pont egy üres dupla ülés előtt. Oda ült le a mosolygós férfi, pont Erzsi elé, aki két kézzel kapaszkodott a buszfogantyúba. Ahogy a busz meglódult, Erzsi rájött, miért mondta az anyja, hogy kösse le a melleit. A két rakoncátlan, nagyra nőtt cici úgy kezdett el ringani és pattogni, mintha szándékosan táncolnának a férfi orra előtt. Ahogy mozogtak, és dörzsölődtek a fehér blúzhoz, Erzsi úgy érezte egyre nedvesebbnek a pináját. A sűrű nedv csorogni kezdett a lába szárán, és az első megállónál, amikor sokan szálltak fel a buszra, valaki meglökte Erzsit hátulról, és a blúza egyik gomba ki is oldódott. Az csak még nagyobb gond volt, hogy hátulról is súrlódott egy táska a fenekéhez, és a szoknyáját is félrecsavarta. Erzsi attól fél, a férfi meglátja a meztelen pináját, de sem moccanni nem tudott a sok utazótól, sem megigazítani a szoknyáját. A gondolat, hogy a férfi a pináját fogja nézni, annyira felizgatta, hogy a mellei még egyesebben meredeztek előre a vékony fehér blúzban, a lógó pinaajkak meg cuppogtak a nedvtől, amikor a lány széjjelebb tette a combjait. Micsoda élvezet volt, amikor a busz újra elindult a megálló után, és a mellei megugrottak. A férfinek még a nyála is csorgott, amikor meglátta a megránduló csöcsöket. Fel is állt hirtelen a helyéről, Erzsi meg még a lélegzetét is visszafojtotta, amikor érezte, hogyan dörzsölődik hozzá, míg meg nem kerüli a férfi. Ó Erzsi betartotta, amit az anyjának ígért, de amikor a férfi mögé került, és megérezte a kezét a derekára simulva, ott helyben majdnem elélvezett. A pinája azt kívánta, bárcsak hozzáérne valaki. A segglyuka is bizsergett. Erzsi fészkelődött kicsit, és a torkából nyögés tört elő.
– Mi a neved, gyönyörűm? – súgta a fülébe a férfi reszkető izgalommal.
Erzsi elvörösödött. Az arca forró lett, a pinájából meg újabb adag nedvesség kezdett csorogni.
– Ah-ah – nyögött fel. Mélyeket lélegzett, a mellbimbói bizseregtek, még könyörögni is képes lett volna érte, hogy a férfi a markába vegye a halmokat, megcsípkedje talán, dörzsölgesse. Amikor erre gondolt, a pinája lüktetni kezdett. Nagyot nyögött Erzsi, és majd összeesett, akkorát élvezett. A pinája lüktetése még érzékenyebben érintette. A csorgó nedv síkossá nedvesítette a combjait. Erzsi elszégyellte magát, összezárt a combjait. Szorította, mint aki menten bepisál. A férfi ekkor csúsztatta a tenyerét a derekától a seggére, és bár csak szoknyán kívül fogta meg, Erzsi máris újra felizgult.
– Szóval mi a neved, gyönyörűm?
Erzsi tudta, hogy nem illik idegenekkel szóba állni, és a nevét sem akarta elárulni, de a pasas kezét igencsak szerette a gömbölyű seggén. Valamit mondani kellett, nem akart butának mutatkozni.
– Dia – hazudta, mert mindig tetszett neki ez a név. A Diána olyan szép név volt, és ha a névre gondolt, mindig egy szép szőke lányt látott maga előtt, akinek nem szólt az anyja, ha be akarta festeni haját, kapott csipkemelltartót a ringó csöcseire, és kifesthette a húsos ajkait.
– Szép neved van – erősítette meg a férfi a hitében, miközben a tenyerével szépen lassan simogatni kezdte a lány csupasz seggét a szoknya fölött. Amikor az ujja közelebb csúszott a segglyukához, Erzsi megint hatalmasat nyögött. Gyorsan szétterpesztette a pinanedvtől síkos combjait, és azt kívánt, bárcsak a férfi benyúlna a lába közé, és megcirógatná, a lilára duzzadt, lógós pinaajkait. Arra gondolni sem mert, hogy a férfi bedugja az ujja végét a segglyukába, mert akkor menten elélvezett volna újra. Máris lüktetett mindene, és amikor a férfi felemelte a másik kezét, hogy Erzsi keze mellett kapaszkodjon a fogantyúba, véletlenül megérintette a bal csöcsét. A nyögésből nyöszörgés lett. A férfi meg azt súgta a fülébe.
– Sajnálom, hogy most dolgozni kell mennem, de a fél ötös buszon újra itt leszek, és téged foglak keresni, Diácskám.
Erzsi akaratlanul is nagyot bólintott. A férfi meg folytatta:
– Tudod, hogy a fél busz a te szőrös puncusodat lesi? Azok a fiúk ott látják a szőrből kilógó pinát, érzik a szagát, és szívesen szétkúrnák a felizgult seggedet, de te ne add magad olcsón, mert az ilyen édes lánykáknak férfi kell, nem holmi kanos kiskölykök.
Erzsi meghallva ezt gyorsan oldalra nézett, és a fiúk tényleg őt bámulták pár méternyire. Nahát! – gondolta. Tavaly még észre sem vették az ilyen magas, csinos fiúk, most meg csillog a szemük, amikor a csöcsére néznek.
A férfi ezalatt benyúlt a szoknyája alá. Erzsi nyögni kezdett, mert már annyira várta, hogy a férfi megfogja a nedvedző pinát, de az mégsem ért hozzá, csak a combját simogatta, majd a mutatóujját a lány segglyukához érintette. Nem is kellett több, Erzsi megint elélvezett. Most már olyan hangosnak érezte magát, hogy gyorsan a szájára csapott, és ahogy elengedte a fogantyút, a busz mozgása miatt rátolatott a férfi vastag, erős ujjára. Becuppant az ujj a seggébe, Erzsi pedig azt kívánta, bárcsak ez a pillanat sosem érne véget. Ott volt a kiéhezett seggében egy idegen ujj, és ő máris a mennyekben érezte magát. Mivel elélvezett, az újabb kíméletlen gyönyörhullám előtt még ki bírta nyögni.
– Kérem, uram, könyörgöm magának, megtenne valamit? – nyögdécselte felizgulva.
– Bármit, gyönyörű Diám – sziszegte a férfi, mert beszélni sem bírt már, úgy fel volt ajzva a kislány feszes seggétől, hogy a merev fasza majd szétszakította a nadrágját.
– Nyomja beljebb a lyukamba az ujját! Nagyon kérem! Nyomja bele úgy, mint a kutya a szukának. Láttam ilyet, ne féljen. Szétteszem a lábam, mert folyik a pinám. Maga meg nyomja a segglyukamba a nagy vastag ujját. Muszáj még egyszer élveznem, mielőtt leszállok a buszról, mert az iskolában mi lesz velem?
A férfi belenevetett a fülébe.
– Nem, nem, gyönyörűm! Ám mondok neked valamit: ha kihúzom az ujjam a lyukadból, dugj bele az iskolában radírt vagy ceruzát. Csak ne órán, hanem a vécében, amikor senki se lát. A másik kezeddel meg simogasd azt a nagy csöcsödet.
– Jaj, azt nekem nem szabad – sikkantott Erzsi, de máris elképzelte, milyen érzés lenne.
– Hát a picsádat simogatta már férfi keze? – érdeklődött a pasas.
– Nem, dehogy – tiltakozott Erzsi, és még nagyobbat nyögött hátrébb tolva a seggét, mert a férfi mintha mozgatni kezdte volna az ujját a lyukában. A férfi észrevette, hogy a kis ribanc képes lenne kielégíteni magát az ujját használva, de nem engedte meg neki. Más tervei voltak. Kihúzta a pinanedvtől is csurgó seggből az ujját, és legszívesebben leszopta volna, de egy buszon mégsem tehette meg.
– Én itt szállok le, Diácska, aztán vigyázz magadra, és fél ötösön találkozunk – mondta.
Erzsi majdnem elsírta magát, amikor a kemény férfitest egyedül hagyta. A segge sajgott a kívánalomtól, a pinája lüktetett, a bimbói keményen meredtek előre.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!