A kempingezés élvezetei

Sátras kempingezés, 5 nap 4 éj. Baráti társasággal vágtunk neki. 21 fő, mivel mindenki a párjával megy, kivéve engem. A szervezők szóltak, hogy lesz egy-két idegen is, ne lepődjek meg. Jó fejek, jó barátok.
Egy fél napot késtem, a sátrak már álltak, kissé kaotikus rendezetlenségben. Annak örömére, hogy megérkeztem fogyott némi alkohol. Ekkor került bemutatásra a számomra három ismeretlen pár, köztük a doki, és a felesége. Kettőnkről szól e történet.
Én egy kissé messzebb állítottam fel a sátram, a domb tetején. Amikorra kész lettem elkészült a vacsi is. Vidáman fogyasztottuk, előtte utána alkohollal ágyazva, öblítve. Közben a doktorné mellém került és beszélgettünk. Mindenféléről, az alkohol hatására a szexről is. Csodálta, hogy egyedül vagyok, nem volt épp barátnőm. Későre járt, indultunk aludni, én meg a sátramba invitáltam, mondván ne kelljen egyedül aludnom. Nem jött, bár megjegyezte, hogy ha bejönne, nem aludnék, de még a szavamon foghat, úgy vigyázzak.
A másnapi program a faluban indult némi bevásárlással, itt megcsodálhattam Adél – a doktorné – formás lábait, alakját, lévén egy blúzszerű valami és egy miniszoknya volt rajta. A tegnapi szabadidő ruha is csinos volt rajta, de nem emelte ki így az alakját. Most a fél háta, a hasa kilátszott a blúzból, a szoknya meg egész rövid volt, és oldalt felhasított. Istenien nézett ki. Aggódtam, hogy a férj észreveszi, milyen mohón falom tekintetemmel asszonyát, de nemigen izgatta. Sokkal jobban lefoglalta az alkoholválasztás, és a számolás, hogy elég lesz e.
Az esti program a főzés és társas játék volt. A szomszédban ismét szólt a hajnalig tartó szabadtéri diszkó. Indult a játék, egy csapatban voltunk Adéllal. Jól szórakoztunk, telt az idő, és alkohol megtette a hatását mindenkinél. A doki csak ült üveges szemmel, fogalma sem volt a világról, időnként, ha röhögtünk, ő is. Mi ketten azonban feloldódtunk, és szerencsére a sötétség miatt nem látta senki, hogy némi simogatás és kézimunka folyik a háttérben. Mivelhogy Adél a combomra tette a kezét játék közben, de közelebb az ágyékomhoz, mint a térdemhez. Nem is igen akarta elvenni onnan, így én a popsiját kezdtem simogatni. Nem tette szóvá, ezért beljebb mentem, mármint a szabadidő nadrágba. Erre feljebb fogott és kissé megmarkolta a combom. Sajnos tovább egyelőre nem jutottam, mert közben folyt a játék. Az utolsó kör ment és megegyeztünk, hogy utána nyugovóra térünk. Én Adél fülébe súgtam, hogy a szavamon foghatna ma éjjel. Rám nézet, elmosolyodott, kacsintott.
A sátramban olvastam, és hallom, hogy a cipzár húzódik az ajtón.
-Hahó! – suttogta valaki.
-Hahó, gyere be! – válaszoltam.
Adél feje jelent meg a belső sátornyílásban.
-A szavadon akarlak fogni – mondta mosolyogva.
-Ne türtőztesd magad- mondtam én is mosolyogva. A szabadidő felső cipzár félig le volt húzva, és ahogy négykézláb mászott befelé, a mellei kibuggyantak belőle.
Mellém jött, én lehúztam a cipzárt teljesen, kérdőn ránéztem.
-Tovább? – kérdezte.
Lehámoztam róla a felsőt, majd az alsót is. Mindketten egy szál fehérneműben voltunk. Én boxerban, ő meg valami apró kis textildarabban.
-Ez?- nyúlt a boxerem felé. Közelebb húzódtam, lefejtette rólam és megfogta a farkam, ami még nem volt száz százalékos, de a keze hatására pillanatok alatt azzá vált.
-Ezt kár lett volna kihagynom – mondta és ajkaival rácuppant.
Nyelve gyorsan körbejárt a makkomon, keze a tövét masszírozta. Be és ki húzogatta, egyre jobban élveztem. Azután elengedett, hanyatt taszított, és mint egy nagy macska nézegetett. Ismét a szerszámomra figyelt, végignyalta, majd bekapta ameddig bírta. Nagyokat szívott rajta, elengedte, és kezdte előröl. Élveztem, de a szemeim szikrát hánytak, annyira kellet tartanom magam, hogy el ne engedjem az elő adagot. Végül nem bírtam, finoman a hajába markoltam, és lehúztam a fejét, majd magamra húztam a nőt, és a hátára fordítottam. Végigcsókoltam a nyakát, vállait, a melleit, az ágaskodó bimbókat megszívogattam. Közben a kezem a feneke alá nyúlt és a gátat simogattam. Egyre jobban beindult, először csak sóhajtozott, majd nyögdécselt. A textilt lefejtve, egy szépen nyírt hancúrgyepen át jutottam a gyönyörök kútjáig. Ami már igen csak nedves volt, az előző ténykedéseink következtében. Hatalmasat nyaltam bele, hüvelytől a csiklóig, melynek eredményeképpen belemarkolt a hajamba és rányomta a fejem az ölére. Ebben a rabságban folyattam a nyelvi munkát, szívogatva, nyalogatva a rést és környékét. Egyre hangosabb volt és az alteste is kezdett hullámzani. Ujjammal óvatosan belenyúltam, s a sóhajtást hallva, beljebb merészkedtem. Így kényeztettem, majd amikor elkezdett felfelé húzni – hajamnál fogva – engedtem az akaratnak, s a testét ismét végigcsókolva jutottam a nyakáig. Ágyékomat erősen az övének szorítottam, ő próbált helyezkedni, hogy beteljesedjen amit akart. Nem hagytam magam könnyen.
-Gyere, gyere! – mondta és a nyakamba csókolt, miközben ölét igazgatta.
Belehatoltam, és felnyögtem. Ő is. A farkam elég jól kitöltötte a hüvelyét, nagy élvezetet okozva. Megmarkoltam a fenekét és igyekeztem tövig nyomni, közben a nyakába fúrtam az arcom és úgy adtam át magam az élvezetnek. Ő sem maradt közömbös, akarva-akaratlanul elkezdte mozgatni a hüvelyizmait, tovább fokozva az élvezetet. Lassan mozogtam ki be, hogy nehogy hirtelen vége legyen.
-Nem bírom már soká – nyögte a fülembe, és a hátamba markolt.
Gyorsítottam, lassítottam, hol röviden, hol hosszan járt a farkam ki és be. Adél felhúzta az egyik lábát, a másikkal átkulcsolta az enyémet, a fenekét megemelte és minden lökésemre nyögött. A feneke alá nyúltam és ujjammal az ánuszát kerestem. Amikor éreztem, hogy oda is folyt már nem kevés szerelem nedű, némi erővel beletoltam. Tudtam, hogy ezt én sem bírom sokáig, és összeszorított foggal folytattam az ütemes mozgást. Ő egy pillanatra elhallgatott – néhány másodperc – majd diszkréten, jajgatva, nyögve elélvezett. Eközben forró hüvelye olyanokat hullámzott, hogy nem bírtam én sem tovább. agyamra vörös köd borult, fenekét szorítva pumpáltam az első adagot a punciba. Amikor megérezte még felnyögött, majd hosszú sóhajtással elernyedt. Szapora lélegzetvételeit túlharsogta az én lihegésem.
Így feküdtünk percekig, majd kinyitotta a szemét, rám mosolygott, visszahunyta és egy hosszú forró csókot váltottunk.
-Örülök, hogy a szavadon fogtalak. – mondta mosolyogva később.
-Én is – feleltem – bár még csak részben fogtál.
-Miért? – nézett rám
-Mert még nem telt el az éjszaka fele sem.
-Ááá! Szóval erre célzol. Nagy legénynek érzed magad.
-Igen! És kiéhezettnek, valamint jól lakatlannak.
-Csak nehogy túlhajtsd magad
-Inkább megkockáztatnám.
-Mit csinálnál szívesen? – kérdezte évődve
-Bármit, csak veled legyen és szexuális aktus!
-Lovaglás, esetleg hátulról?- nevetett és álló farkam kézbe vette, majd le- fel húzogatta a kezét.
-Ebben a sorrendben jó lesz, válaszoltam-
-De bízol magadban – nevetett.
-Természetesen! – Persze ha menni akarsz aludni…
-Itt nem alhatok?- kérdezte és már nagyon komolyan izgatta a farkam.
-Nem, itt csak szexelünk, dugunk, ahogy akarod, de alvás az nem lesz!
-Rendben!- mondta és fölém gördült…


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!