Egy ribanc beszámolója

Négy éve csetelek, amit a férjem nem tud. Mindkét férfit onnan ismerem. És milyen érdekes, mindkettőt több mint 3 éve. Mondhatni a véletlen hozta, hogy 2 nap különbséggel sikerült összehozni egy-egy első randit, ezek előre megbeszélve ágyban végződtek. Jácint azzal tartotta fogva az érdeklődésem, hogy időnként szó szerint berobbant a privát beszélgetés ablakba, és ízesen, hosszan mesélte néha sűrű, néha változatos szexuális életét. És persze az ötleteit. Csaba pedig egy csendesebb, introvertáltabb, a közösben ritkán villogó komolykás fiú, akit nagyon kedvelek, de sosem gondoltam volna, hogy találkozni fogunk, pláne nem, hogy más ötletei is vannak velem. Amiben hasonlóak: 30 körüliek, középmagasak, vékonyak és általában be vannak füvezve.
A hármas is hirtelen, mondhatni meglepetésszerűen jött. Talán jó is, hogy nagyon átgondolni nem volt időm. Miután ők egymást nem ismerték (később kiderült, hogy talán találkoztak már egy csetbulin ahol le is szopták egymást), nekem kellett összehozni őket. Érdekes és nagyon izgató ötlet volt a cseten nyitott ideiglenes különszoba, ahol mindhárman virtuálisan sziporkáztunk, ötletekkel, lehetőségekkel játszva.

Az ismerkedő randi rövidre és felszínesre sikeredett (többet is bele tudtam volna képzelni :-), de jó hangulatúra. Kialakult az időpont és helyszín, és csodák csodája, nem jött közbe semmi. Nem mondom, hogy nem voltam izgatott az előtte való héten, de azzal mentem bele, hogy akárhogy is lesz, biztosan jól fogom érezni magam, hisz mindkét fiú szimpatikus, kulturált és kedves.
Már az eleje tetszett. Persze a madárra várni kellett a téren (ilyenek a pasik), de felmenve Csaba lakására, a hangulat sem feszült, sem kínos nem volt – annak ellenére, hogy az albérlőtárs épp a kádban ült. Addig míg elkészült és elment, reggeliztünk és beszélgettünk. Később Jácint pezsgőt bontott, és míg Csaba telefonált, dumáltunk. Aztán valahogy spontán jött, nekiálltam őket simogatni, és elkezdtek hullani a ruhák. Itt egy trikó, ott egy farmer, egy kínai corzez nike rólam is szépen sorban (no elég gyorsan!). Szerettem volna a két fiú farkát összemarkolva együtt szopni őket, mint Monkey a buzibárban de végül csak ide is-oda is fejmozgás lett.

Előre megbeszéltük – ez Jácint találmánya és lassan rögeszméje -, hogy együtt ülünk a kádba, és kipróbáljuk a víz erejét. Jácint beült a csaphoz és leszerelte a zuhanyrózsát, Csaba a másik oldalra helyezkedett, én meg a szélére ültem. Előbb csak enyhe locsolgatás, de mire a víz elérte a puncim, szépen becsúsztam én is a kádba, Csaba ölébe. Hátulról átölelt, a mellem izgatta, A másik madár pedig folyamatosan a csiklómra irányította azt a fránya zuhanyt. Valóban hamar a csúcsra jutottam (ezt ugye gondoltam), és aztán sorozatban élveztem (ezt is gondoltam), de hogy képtelen vagyok abbahagyni a sikolyig-nevetésig vitt élvezkedést – hát ezt már nem gondoltam . Jácint mindig számolni szokta, a nő hányszor élvez, de szerintem most nem merte, vagy tudott olyan gyorsan számolni. Mikor már nyögtem és kértem, hogy hagyja abba, akkor kezdett csak bele. Csaba átkarolt, Jácint kajánul vigyorgott és nem és nem akart elengedni. Aztán csak kegyelmet kaptam – átmenetileg.
Medvén is ki akartuk próbálni ezt a dolgot. Ezért most ő ült középre és került terítékre. Én mögötte térdeltem, aztán ültem, és szépen előrenyúlva vertem a farkát, a vízsugár pedig erősen csapkodta a makkját, elöl, alul, hátul… Hát nem tartott sokáig, és máris kedvesen, csendesen bele-belelőtt a vízbe. Na jó, azért lihegett is. Én csak tartottam a farkát és a zuhany dolgozott. Időnként összevigyorogtunk Jácinttal, kaján-kedves félmosolya nagyon tetszett (amúgy is imádom a száját!)

Gondoltam, most majd benn folytatjuk, de megint berántottak középre. Szinte elfeküdtem a srácon és kis terpeszben élvezkedtem, de tudom, hogy néha remegve próbáltam elhúzódni; néha pedig fel-feldobtam a csípőm, annyira kéjes volt. Jácint azzal cifrázta a dolgot, hogy egyik lábam feltette a peremre, így még jobban széttárta a lábaim. Emlékszem arra a meleg és biztonságos érzésre, ahogy valaki ölében fekve újra és újra elönt a gyönyör… Aztán kértem, hogy most Jácintt is, vagy újra Medvét, vagy csak hagyja abba, már teljesen kész vagyok! No akkor jött azzal, hogy számoljak el 100-tól visszafelé – és komolyan behajtották! Legalább háromszor csuklott el a hangom közben, egyszer el is vétettem. Aztán csak még egyszer, na még egyszer…
Jácintnak persze nem volt újdonság az erős vízsugár, ezért a hatása sem volt olyan frenetikus. Most én mögé térdeltem (3 napig kék foltok voltak rajtam) és míg Csaba a vízzel vacakolt, én kézzel vertem. De meglehetősen kényelmetlen volt így, ezért elénk ült a kád szélére, előbb picit szoptam, aztán beszappanozta és erősen vertem. Hiába próbáltam a „feladatra” koncentrálni, a saját újabb és újabb orgazmusom miatt nem sikerült elélveztetnem. Mert persze Csaba közben velem foglalkozott.

Végül feladtuk, és kiszállni szándékoztam a kádból, de Csaba elkapott és előredöntött. Azzal a mozdulattal majdnem be is rakta nekem hátulról. Ámde Jácint hiába tartott (mellesleg szopni akartam volna), sikerült fejjel majdnem kiesnem. Akkor végre megkegyelmeztek!
Valahogy bebotorkáltam a szobába. Még a hajam is csupa víz volt. Hanyatt dobtam magam az ágyon és kis „magányra” vágyva fejemre húztam egy párnát (de az is lehet, hogy Csaba trikója volt). Persze nem úsztam meg, megint ittunk némi pezsgőt, aztán az egyik srác innen, a s másik onnan telepedett mellém. No addigra már ott tartottam, hogy elég volt a mellbimbómhoz érni és máris jött a remegés… Fogalmam sincs, mikor és hogyan került elő a vibri is, csak arra eszméltem, hogy egyik kezemben egy meglehetős méretű farok, fölöttem egy ragyogó szempár, miközben bennem egy vibrátor vibrál vidáman, vinnyogó vonaglás volt válaszom. Aztán a vibri mellé becsusszant egy farok is! Eleinte picit fájt együtt a kettő, de annyira élvezte, (meg az egész szituációt is), hogy a feszítés is kéjes lett.

A következő kép, ami bevillan, hogy Jácint tornyosul fölöttem, a mellemen ülés szép-formás-kemény farka a számban. Nem voltam rest, hiszen ő még nem is durrant el. Miközben nagy élvezettel szoptam (látva eltorzulni arcát a kéjtől), Csaba alul dogozott meg, Komolyan nem is tudom mivel (vibrivel, farokkal vagy csak kézzel), mert Jácinton nem láttam át, de hogy nagyon jó volt, az biztos.
De volt egy olyan jelenet is, hogy én hanyatt az ágyon, a két fiú kétoldalt, Csaba a mellemmel játszott, miközben szorongattam, Jácint a vibrátort használva ingerelte a csiklóm, aztán a fenekembe is bedugta, őt ahol értem, simogattam. És megint kezdődött az enyhe szadi, hol a mellemmel, hol a csiklómmal élveztem nyöszörgésig. És megint lefogtak, kétoldalt lábbal terpeszben a lábamat, fenn a mellkasom, vállam. Mindketten kaján vigyorral bizonygatták, hogy nem hagyhatják abba, és hogy talán ha a negyedik orgazmusnál tartok. Negyedik? Fenéket, negyvennegyedik! Vagy 144-ik!!!
Mikor már pihegni is alig bírtam, Jácint bejelentette, hogy nemsokára mennie kell valaki elé a pályaudvarra. Így hát megbomlott a kör – még levegőt is kaptam . Csaba viszont még mindig merevkedett, és Jácint vigyorogva buzdított, hogy szopjam már le. Szótfogadtam!

És akkor még hol volt a szendvics? Az egyszerre a számba és a fenekemben? Avagy a kikötözéses játék? Nem gondoltam el előre, hogy mi is fog történni, de ami történt, az finom és jó volt. Alig bírtam hazamenni, a buszon el is aludtam. Nem bántam meg, és azt hiszem, a fiúk sem. Ha nem is lesz folytatása, akkor is meghatározó élmény marad. De persze miért ne lehetne? Most már kifejezetten tartozom nekik, mennyivel is? Fejenként legalább 100 orgazmussal. Szentisten! Persze, ha nem beszélnek össze a kikészítésemre, másként alakul. De igazán csak megköszönni tudom!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!