Elkezdődött a nyári szünet

A barátnőmmel már nagyon vártuk már a nyarat, nincs suli, nincs tanulás, csak buli, és vidámság. Mindkettőnket foglalkoztatta a leszbikusság, így ezen a nyáron ki is próbáltuk, meg dildóztunk.

Nagyon jól éreztük magunkat, élveztük a szabadságot, és hogy azt csinálhatunk, amikor akartunk. Egyik nap felhozódott témának a leszbikusság és barátnőm elmondta, neki már volt ilyen élménye. Majd tovább beszélgettünk, de én már csak arra tudtam gondolni, hogy úgy kipróbálnám milyen lehet. Végül erőt vettem magamon, és elmondtam neki, mire o csak mosolygott és szenvedélyesen szájon csókolt. Olyan fantasztikus élmény volt, hogy nem is akartam abbahagyni.

Csak csókoltam és csókoltam. Egyszer csak vetkőztetni kezdtük egymást és mikor már meztelenek voltunk kényeztetni kezdtük egymást. Simogatások és apró csókok követték egymást, amitől mindketten teljesen beindultunk. Olyan nedves voltam, hogy szinte már csöpögtem. Majd ekkor előkerült az ágy alól egy műfallosz, melynek két vége volt. Sosem láttam még ilyet élőben, de már nagyon vártam, hogy kipróbáljam. Ekkor partnernőm lefektetett és szétnyitotta a lábamat. Óvatosan dugta belém a méretes műfalloszt és amíg csak tudta belém csúsztatta, majd lassan mozgatni kezdte. Az érzés csodálatos volt.

Mikor Heni látta rajtam, hogy már nagyon élvezem, fölém guggolt és ő magába is belecsúsztatta a játékszert. Különleges érzés volt, hogy amikor mozogni kezdett, bennem is mozgott. Az élvezetünk azonos mértékben fokozódott, hiszen a mozgás mindkettőnknek ugyanolyan erősségű volt. Sokáig szeretkeztünk így, majd pózt váltottunk. Egymással szembe ülve csúsztattuk magunkba a falloszt és szorosan összesimulva mozogtunk. Eközben pedig ajkaink mindig egymást keresték. Egyszer csak elöntött minket a forróság, majd megfeszültek az izmaink és szenzációs orgazmust éltünk át. Olyan tökéletes volt az egész, hogy alig bírtam magamhoz térni.
Azóta unaloműzésként gyakran így töltjük el az időt.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!