Élvezetes volt ez a póz, elég hosszan dugtunk a konyhapulton

Nagyjából egy hónap telt el, mióta Gáborral a volt kollégámmal kavartam a hegyen, hetek óta Dáviddal sem tudtunk találkozni, így hát nagyon ki voltam éhezve azon a májusi napon. 2022 májusában ezen a napon igazi nyári nap volt, közel 30 fok volt, ez volt az első igazán meleg nap az évben. Otthonról dolgoztam, így hát a lakásom előtti körfolyosóra jártam ki kávézgatni, és a napsugarakat élvezni. Második emeleti lakásom van, és a ház tipikus bérház, körfolyosós, szembe velem is lakások vannak.

A velem szemközti oldalon a földszinten önkormányzati bérlakások vannak, az egyik lakásban egy roma házaspár él, akiknek két nagyjából velem egykorú fiúk van. Egyik fiúk itt él a házban, szintén a földszinten, másik fiúk valahol máshol lakik, azonban sokszor jár be a szülőkhöz. Elég hangos család, rengetegszer vitatkoznak üvöltözve, számomra elég alpárinak vélt stílusban. Egyszóval viselkedésük nem az én világom. Nagyobbik fiúk, aki nem a házban él, hasonlóan sokszor üvöltözik, nem egy nyugodt srác, viszont hihetetlenül szexi. Jocónak hívják, 178 cm magas nagyjából, és hatalmas darab. Izmos, hatalmas karokkal, széles háttal, elől mégis kicsit zsíros pocakkal. Bőre kissé sötét, de nagyon szép, szemei sötétzöldek, fekete haja mindig frissen, divatosan van nyírva, és fel van zselézve, borostája szintén mindig formára van vágva. Jocót mindig csak a folyosóról láttam, de mindig megakadt rajta a szemem.

Mikor kinn kávéztam a napsütésben megláttam, hogy Jocó a szülei lakása előtt kávézik és szívja cigarettáját félmeztelenül. Csak egy lenge fekete rövidnadrág és egy papucs volt rajta. Hát nagyon szép látvány volt. Szépen látszottak az izmai, karja hatalmas, mellei jó izmosak, pocakja kicsit húsos. Bekattantam. Korábban is fantáziáltam róla, de most nagyon megkívántam Jocót.
Bementem a lakásba, bikinit húztam, és kimentem a teraszra virágokat locsolni (igen, a tűző napon), kicsit hangoskodtam is, hogy Jocó mindenképp észrevegyen. Kellettem magamat egy kicsit locsolás közben, és láttam, hogy Jocó is nagyon néz. Mikor rá néztem kacsintott, vissza mosolyogtam, és locsoltam tovább. Nem tudtam eldönteni mit kéne tennem, aztán hirtelen ötlettől vezérelve lekiabáltam Jocónak.

– Nem akarsz feljönni egy üdítőre?
– Feljöhetek – kiabált fel Jocó mély, kedves hangon.

Ezzel Jocó felkelt, felvette fehér, feszülős pólóját és el is indult a második emeletre. Mikor felért, egyből puszit adott az arcomra, és bemutatkozott.

– Szia, Jocó vagyok.
– Tina
– Minek köszönhetem a meghívást?
– Gondoltam megszomjaztál ebben a melegben, és még soha nem beszéltünk. És hát reméltem, hogy nem veszel pólót magadra, nagyon tetszett a látvány innen fentről.
– Igen? Hát szerintem, ha bemegyünk, levethetem, de akkor te is leveszel még valamit?
– Akár segíthetnél is.

Ezzel bementünk a lakásba, az üdítő kínálás elmaradt, Jocó egyből levette a pólóját, és a konyhapultra tette azt.

– Na közelről is tetszik?
– Nagyon, hozzá érhetek?
– Gyere.

Odaléptem Jocóhoz, és végig simítottam a testét. Jocó arca közelített a számhoz, már ahogy közelített éreztem az erős cigaretta szagot. Annyira ez nem tetszett, de hát ez van. Jocó szája puha volt, ahogy nyelve is a számba ért finom érzés volt. Szóval a dohányszag ellenére a csók elég finom volt. Közben kezemmel igyekeztem felfedezni a testét. Finom volt a bőre, jó kemények a karjai, és nagyon tetszett ahogy a pocakja hozzáér az enyémhez.

– Szopnál egy kicsit? – kérdezte

Ezzel lehúztam a nadrágját, félig keményedő farka fogadott, szépen trimmelve. Már a félig álló farkán is láttam, hogy nem kis darab, jó vaskos. Számba vettem Jocó farkát. Kicsit pállott volt, nem volt valami friss, a szaga is erős volt, de tetszett. Finoman nyalogattam a farkát, és számban éreztem, ahogy keményedik. Álló farka tényleg jó nagy volt, úgy jó 21 cm, és eléggé vastag is. Sötétebb volt, mint a bőre, makkja szép rózsaszín, és szép formája volt. Farka felfele kissé vékonyodó, de nagyon szép formás volt. Öröm volt szopni. Jocó nem kezdte el dugni a számat, hagyta, hogy én játszadozzak a farkával, és ahogy finoman szoptam hallottam rajta, hogy tetszik is neki. Miközben szoptam, megszólalt.

– Szeretnéd, ha meg is dugnálak?
– Hogyne – feleltem farkáról felnézve rá.
– Nem hoztam gumit.
– Majd én adok – mondtam

Ezzel beszaladtam a hálóba, és egy óvszerrel léptem ki. Az óvszer kibontottam, és szépen fel is húztam Jocó farkára.

– A pulton akarlak megdugni – mondta

Felültem hát a pultra, szét tettem a lábaimat, Jocó oda állt, lehúzta a bugyim, levette rólam a bikinifelsőt, kicsit verte még a farkát, jó nagyot köpött a puncimra, és farkával kezdte el kívülről izgatni. Kellően nedves is voltam már, így hát Jocó elkezdte belém tolni hatalmas farkát. Nagyon szorított. Minél beljebb jött, annál jobban szorított a farka, egyenesen feszült bennem, mikor tövig tolta. Jocó látta rajtam, hogy még nem komfortos a dolog, csókolni kezdett, és farkát csak erősen feszítette belém. Szép lassan kezdett mozogni, én meg egyre jobban lazultam el. Csípőmre tette kezeit, és keményen kezdett el dugni.

– Aaaa, nem gondoltam, hogy ma még ebben lesz részem – mondta

Élvezetes volt ez a póz, elég hosszan dugtunk a konyhapulton, majd Jocói felemelt, és bevitt a hálószobába. Úgy vitt be, hogy farka nem esett ki belőlem, Jocó az ágyamra feküdt, én meg a farkán ültem. Lovagolni kezdtem a farkán, és nagyon jó érzés volt, hogy a puha pocakján pattoghatok. Közben szemébe néztem, Jocó zöld szemei gyönyörűek voltak miközben látszott rajta, hogy élvezi, amit csinálok.
Jocó a hátamra fektetett, szembe mászott velem, és misszionárius pózban tette belém farkát. Pár percig csókolgatva egymást dugtunk, lábaimmal átkulcsolva a csípőjét, majd Jocó kezeivel felemelte a lábaimat teljesen az égbe, és kicsit ő is megemelkedett. Izomból kezdett baszni ebben a pózban. Elég hosszan, intenzíven dugott, majd egyszer csak elkezdett megfeszülni, hangosan zihálni. Kihúzta farkát, egy mozdulattal lerántotta magáról az óvszert, majd a hasamra élvezett kurva hangosan.

– Ez aztán jó üdítő volt – mondta.
– Remélem ízlett.
– Nagyon, jó kis ébresztő volt, így már szebb lesz a napom.
– Ennek örülök, én is kellemesen érzem most magam
– Elvihetlek valamikor egy rendes randira? – kérdezte
– Háát, azt még nem tudom, majd megbeszéljük – válaszoltam

Nem akartam vele rendesen randizni. Nagyon jó kis szex volt, ráadásul nagyon vonzó is, de Jocó viselkedése nagyon távol áll tőlem. Kiengedtem Jocót, és elköszöntünk egymástól.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!