Vedd a szádba őket! Szopd a mellem! Szeretem a forró száj érzését!

Soha nem felejtem el, amikor Hajni először lépett a terembe. Kiszáradt a szám, és úgy éreztem, mintha egy teniszlabda akadt volna a torkomban. Csak azt tudom mondani, szerelem volt első látásra. A családja a tanév közepén volt kénytelen költözni és új diákként került hozzánk. Az osztályfőnökünk bemutatta, de csak a felét hallottam annak, amit mondott, miközben az előttünk álló szépséget bámultam. Rózsaszín nadrágot és szűk, fehér sztreccs felsőt viselt, ami kiemelte bimbózó melleit. “Édes istenem, üljön mellém!” – imádkoztam magamban. Nem tudom hogyan, de sikerült! Esküszöm, éreztem a frissességének illatát, ahogy leült, és félredobta a haját.
– Szia! Hajni vagyok! – mondta, és felém nyújtotta a kezét.
Zöld szemei csillogtak, és az arca gödröcskés lett, ahogy rám mosolygott. A szája szétnyílt, és néztem, ahogy rózsaszín nyelve végigfut fehér fogain. Megfogtam puha kezét, és kifújtam, hogy:
-Helló! Én Krisztián vagyok!
A következő hetekben gyorsan összebarátkoztunk. Hajnival mindig együtt voltunk a suliban, még ebédnél is egymás mellett ültünk. Az osztályunkból több lánnyal is barátkozott, de úgy tűnt, mindig én vagyok a prioritása.
Néhány hónappal később megkérdezte:
-Nincs kedve az iskola után néhány órára átjönni hozzám? Van néhány videojátékom, amivel játszhatunk, és jobban megismerhetjük egymást. Igazából nem is nagyon tudom, mivel szoktál foglalkozni az iskolán kívül!
Aznap este megkérdeztem a szüleimet, és ők azt gondolták, hogy nagyszerű, hogy van egy „kis barátnőm”. Mondtam nekik, hogy Hajni apja majd hazavisz bennünket. Örültek, hogy lesz félig-meddig felnőtt felügyeletünk és gyorsan beleegyeztek. Felhívtam Hajnit, és elmondtam neki a jó hírt.
Másnap az apja kocsival értünk jött iskola után, és elvitt minket a házukba. Útközben millió kérdést tett fel nekem, én pedig nagyon tisztelettudó voltam, és mindegyikre válaszoltam.
Amint bent voltunk a házában, az apja puszit nyomott az arcára, és azt mondta:
-Menjetek és érezzétek jól magatokat!
A nappaliba ment, bekapcsolta a tévét, és letelepedett a kanapéra. Hajni bevezetett a szobájába, és becsukta mögöttünk az ajtót. Meglepődtem, amikor odalépett hozzám és az arcához húzta a fejem és szájon csókolt. Meglepetésem gyorsan szenvedéllyé változott, ahogy visszacsókoltam. Nyelvét a csukott ajkaimhoz nyomta, és azt suttogta:
-Nyisd ki a szád! – tettem, ahogy mondta, és éreztem, ahogy a nyelve a számba csúszik.
Olyan érzés volt, mintha minden vér kiszökött volna a fejemből. Szédültem és extázisban voltam egyszerre, ahogy álmaim lánya szenvedélyesen megcsókolt. Az ösztön elhatalmasodott, és a nyelvével játszottam, majd az enyémet a szájába nyomtam. Nem játszott vele, hanem összeszorította az ajkát, és elkezdte szívni. Fel-le mozgatta a száját a nyelvemen, én pedig az arca két oldalára tettem a kezeimet, és még többet nyomtam a szájába. Elhúzódott, és azt suttogta:
– Csináltál már ilyet?
Őszintén válaszoltam:
-Soha. Ez az első alkalom, hogy egy lánnyal csókolózok.
-Gyorsan tanulsz… éreztem, hogy ilyen leszel. Egész jól csináltad! -mondta kuncogva, miközben félig megfordult, és karcsú csípőjét az ágyékomhoz nyomta.
A farkam kőkemény volt, ahogy előre-hátra mozgatta rajta a csípőjét. Nem jöttem zavarba a tette miatt, még akkor sem, amikor lenyúlt, és a nadrágomon keresztül megszorította a hímvesszőmet. Valahogy természetes volt.
-Ooohhhh! Ez jó nagy! Imádom, ha nagy! -suttogta a fülembe.
Megfogta a csuklóimat, és lejjebb húzta a kezeimet a melleihez, én pedig gyúrogatni kezdtem őket. A kezeim közé nyúlt, és kigombolta a blúzát. Elvettem a kezeimet az útból, miközben lehúzta a blúzt a válláról, hogy felfedje kicsi, feszes kebleit.
– Gyönyörűek! -lihegtem.
Kezeimet a csupasz bimbóihoz simítottam, ujjaimmal végigcirógattam mellbimbói áttetsző rózsaszín bőrét. Éreztem a kezét a fejemen, és lehúzta a számat a melléhez.
-Vedd a szádba őket! Szopd a mellem! Szeretem a forró száj érzését! -nyögte.
Nem rögzült az agyamban, amit mondott, csak azt hallottam, hogy könyörög, hogy szívjam a melleit. Eszembe sem jutott, hogy megkérdezzem tőle, ki más szopta meg a melleit. Még ha szopta is volna valaki, nem érdekelt, amíg most én csinálom.
A tarkómon levő hajnál fogott, és egyik bimbóról a másikra mozgatta a fejemet. Én akár egész nap nyalogattam volna őket, de egy idő után lehúzta róluk a számat.
-Nagyon édes szád van! – mondta és az ágya felé húzott.
– És az enyém is az… – folytatta, miközben letérdelt elém.
Kioldotta az övcsatomat, majd lassan kihúzta a nadrágom cipzárját. Éreztem, ahogy a kezei belecsúsznak az alsónadrágom derékpántjába, és letolta a nadrágommal együtt. Mosoly jelent meg az arcán, ahogy a farkam felugrott és megütötte a hasam.
-Ó! Még szebb, mint képzeltem! Igazi csődör vagy! -kuncogta.
Néztem, ahogy a bal kezébe veszi a kemény farkamat. Finoman megsimogatta, majd előremozdította a száját, és végignyalta a zacskómtól felfelé a hegyéig. Megismételte a mozdulatot a nyelvével, mielőtt felállt.
-Azt hiszem, ezekre már nincs szükségem! – mondta, miközben leengedte a nadrágját és a bugyiját.
Meztelenül állt előttem.
-Én már meztelen vagyok! Te jössz! – mondta és a pólómra mutatott, amit gyorsan lekaptam magamról.
.Nagyon szeretném szopni a farkad, de azt hiszem, gyorsan elélveznél és egy darabig nem tudnánk szórakozni. Van még egy pár ajkam, amit szeretném, ha megcsókolnál!- mondta, miközben visszafeküdt az ágyába és szétválasztotta térdeit.
-Csókold meg a puncimat!
A lábai között bámultam. A duzzadt szeméremajkak zárva voltak, de láttam a nedveinek csillogó nyomát. Ez volt az első igazi punci, amit valaha láttam, és nagyon másképp nézett ki, mint az interneten található képek. Puhának és hívogatónak tűnt. Nem haboztam felmászni az ágyra, és a térdei közé kerülni.
– Én… nem tudom, mit tegyek. Még soha nem csináltam ilyet. – vallottam be.
-Nem baj, majd én irányítalak! Biztos vagyok benne, hogy tökéletes leszel!
Újra a hajamba markolt és a lábai közé húzta az arcomat.
-Csókold meg a puncimat ugyanúgy, ahogy az ajkamat csókoltad! Tegyél úgy, mintha a számat csókolnád!
Beszívtam az illatát. Eper illata volt a tusfürdőjének. „Imádom az epret!” – gondoltam magamban. „És szeretem Hajnit!” – járt a fejemben, miközben megcsókoltam a sima vágást. Fel-alá csókoltam a rését, mielőtt elválasztottam a szoros ajkakat a nyelvemmel. Lassan végighúztam a nyelvemet fel-le a résén belül, majd mélyebbre nyomtam, mintha a szája lenne. Hajninak bizonyára nagyon tetszett, mert elkezdte felemelni a csípőjét az ágyról, és a számhoz dörzsölte a punciját.
-Ne hagyd abba! Nyalj tovább! Nagyon jó! – kiáltotta.
Egyszer csak lé ömlött ki belőle. Betöltötte a számat és belepte az arcomat. Nyeltem és nyaltam, amíg csak el nem húzott.
-Ó, istenem! Nehéz elhinni, hogy még soha nem csináltál ilyet egy lánnyal! Csodálatos volt! -árasztott el dicsérettel a jól végzett munkáért.
A szemébe néztem.
– Azt hiszem, szeretlek!
A szemei könnybe lábadtak. „A fenébe, rosszat mondtam? Nem kellett volna ezt mondanom! A fenébe, a fenébe, a fenébe!” -ostoroztam magam gondolatban. Letörölte a könnyeit, és láttam a csillogást a szemében.
-Azt hiszem, én is szeretlek! -suttogta.
Elöntöttek az érzelmek. Ráfeküdtem, hogy megcsókoljam az ajkát. Úgy tűnt, nem bánta, hogy az arcomat a saját nedve borította. Elkezdte lenyalogatni.
–Ha igazán szeretsz, bármit megteszel, amit kérek, igaz? -mondta.
-Igen, igen! Amit csak akarsz! Addig csinálom, amíg együtt lehetünk! -válaszoltam.
-Azt akarom, hogy legyél bennem! Azt akarom, hogy a kemény farkad mélyen a puncimban legyen. De előbb meg kell állapodnunk valamiben! – mondta, miközben a szemembe nézett.
– Bármit, amit csak akarsz! -egyeztem bele gyorsan.
– Ne feledd, hogy azt mondtad “bármit”, és megígérted! -emlékeztetett, majd hangosan felkiáltott:
-APA!
“Jól hallom? Miért hívná az apját? Azt hittem, magába akar engem!” Mindezek és még több gondolat futott át az agyamon, amikor hallottam, hogy kinyílik a szoba ajtaja. Megpróbáltam felkelni és elszabadulni, de Hajni körém fonta sima és erős lábait, és nem tudtam megmozdulni. Felkészültem a dühös atyai pofonokra, a lánya becsületének védelmében.
Hajni apja meglátta a félelmet a szememben, és gyorsan megszólalt:
-Minden rendben van! Nem foglak bántani! – nyugtatott meg.
Ekkor vettem észre, hogy teljesen meztelen. Kemény farka masszívnak tűnt, ahogy kiállt a testéből. Megnyugodtam, és hallgattam, mit mond.
-Nézd, Kristóf! Hajni és én megállapodtunk. Először is: ha szexelni fog, annak olyan valakivel kell történnie, aki iránt őszinte érzelmei vannak, és a másiknak is ugyanúgy kell éreznie iránta. Másodszor: jelen kell lennem, amikor beteljesítik szerelmüket. Ezért hívott. Biztos, hogy szeret téged. Te is szereted őt? – kérdezte.
– Igen! Szeretem!
Jó érzés volt hangosan kimondani valaki másnak.
-IMÁDOM HAJNIT! – mondtam újra.
-Akkor mutasd meg neki, hogy mennyire szereted! Szeretkezz a kislányommal!
– Még soha nem csináltam ilyet! Nem tudom, mit tegyek!
Hajni apja felállt és hozzánk lépett, kemény farka még mindig egyenesen meredt felfelé, én pedig nem tudtam nem nézni. Hajni felnyúlt, és az arcomat maga felé fordította.
– Hé, itt vagyok! -mondta vidáman.
Éreztem, ahogy az apja közénk nyúl, és megragadja feszülő hímvesszőmet. Néhány simítással végigdörzsölte a lánya nedves hasítékán, majd megállt egy helyen. Elvette a kezét, és lenyomta a fenekemet, amitől a farkam egyetlen lökéssel becsúszott Hajniba.
Hajni hangos nyögést hallatott, miközben elmerültem benne. Éreztem, hogy a melege szinte süti a farkam… csodálatos érzés volt! „Szóval ilyen a dugás!” – mondtam magamban.
Hajnira néztem. A szemei szorosan csukva voltak, amikor a farkam először csúszott belé. Amikor már egészen bent voltam, mozdulatlanul tartottam magam, és néztem, ahogy kinyitja a szemét. Mosolygott, a szemei csillogtak, és tudtam, hogy minden rendben van a világon. Éreztem, hogy az apja a csípőmre teszi a kezét. Kissé leemelt a lányáról, majd ismét lenyomott. Leült az ágy szélére, jobb kezét a fenekemre tette és masszírozta. Tetszett az érzés, ahogy felemeltem és leengedtem magam a lányára.
-Ki-be, ki-be… Így kell baszni egy lányt! Kihúzni a farkad, majd visszanyomni. A lány jelezni fogja, ha azt akarja, hogy gyorsabban vagy lassabban mozogj. Ne feledd, hogy a te dolgod, hogy a kedvében járj! -magyarázta.
Kis idő múlva azt mondta Hajninak:
-Drágám, azt hiszem a barátod mindjárt elélvez!
Majd hozzám fordult:
-Nyugodtan beleélvezhetsz! Szed tablettát.
Erre eddig nem is gondoltam, de most megkönnyebbültem, hogy nem leszek apa.
Felkiáltottam, miközben több spermasugarat pumpáltam belé. Éreztem, ahogy a puncija megfeszül a farkam körül, miközben velem élvezett el. Utána egy percig ott feküdtünk, és levegő után kapkodtunk.
–Ne feledd, hogy korábban azt mondtad, BÁRMIT megtennél! -emlékeztetett Hajni, miután kilihegte magát.
-Itt az ideje, hogy gondoskodjunk apáról! -tette hozzá.
Az apja felállt, mintha vezényszót hallott volna és a fejünkhöz jött. Hosszú, kemény farka Hajnira mutatott. A lánya kinyitotta a száját, és bevette az első néhány centit. Néztem, ahogy a kezét a hímvessző tövére fonja, és megsimogatja. Csak centiméterekre szopott az arcomtól. Egy idő múlva kihúzta az apja farkát a szájából, és felém fordította:
-Rajtad a sor! – mondta.
Azt mondtam neki, hogy „bármit”, és komolyan is gondoltam. Ha ezt akarja, hát megteszem! Kinyitottam a számat, és ő belevezette apja kemény farkát.
-Szopogasd, mint én csináltam! Mutasd meg, mennyire szeretsz!
Hajni fogta az apja farkát, miközben fel-le csúsztattam a számat. Egész idő alatt egymás szemébe néztünk. A farkam még mindig benne volt, és soha nem lágyult meg. Elkezdtem mozgatni a csípőmet, ahogy az apja mondta. Basztam a szűk punciját, miközben az apja farkát szívtam. Minden természetesnek tűnt: az apja férfiassága a számban, az enyém az ő puncijában.
-Élvezz el apa! Add nekünk a nedved! – sürgette Hajni az apját.
-Ahogy akarod! -felelte az.
Spermájának első lövése a számba csapott. Hajni kihúzta a számból lüktető farkát, és a sajátjába vette, majd visszahelyezte az enyémbe, hogy megkapjam az utolsó cseppeket.
Az apja hátralépett, Hajni pedig csókra húzta a számat. Megosztottuk az apja spermáját, miközben a nyelveink egymáson tekeregtek. Éreztem, ahogy a zacskóm megfeszül, és másodszorra pumpáltam belé a forró magomat. Úgy tűnt, örökké összeragadtunk. Egymás szemébe néztünk, és teli szájjal csókolóztunk, mintha az életünk múlna rajta. Egy idő után tudtam, hogy kezdi kényelmetlenül érezni magát, ezért lehúzódtam róla, és leültem az ágy szélére.
-Ez olyan gyönyörű volt! – hallottam az apját.
Mielőtt észbe kaphattam volna, a lábaim között térdelve nyalogatta a lánya nedvét és a lankadó farkamból szivárgó spermámat. Amikor befejezte a kombinált folyadékunk letisztítását a farkamról, leült az ágyra, és a lánya lábai közé hajtotta a fejét. Cuppogó hangokat hallottam, ahogy megtisztította a kis punciját.
Soha nem felejtem el azt a napot. Hajnival most házasok vagyunk, és van egy lányunk, aki csillogó zöld szemétől arcának gödröcskéjéig hasonlít az anyjára. Holnap elhozza a barátját, hogy a szobájában játsszon vele videojátékokat és jobban megismerje. Hajnival az ajtaja előtt leszünk, és keresztbe tett ujjakkal szorítunk, hogy a fiú legyen a kiválasztott Ő, és a lányunk behívjon minket a szobába.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!