Erdély kurvája

Már több mint 3 honapja csevegtünk, szinte minden este a neten. Majdnem mindent elmesélt magáról, az életéről, vágyairól, férjéről, stb. Megbeszéltünk minden lehetséges és lehetetlen témát, a földönkívüliektől kezdve, a filmsztárokon keresztül, a szex minden elfogadott és elfogadhatatlan formájáig. Kezdtem úgy érezni, mintha már sok éve ismernénk egymást, pedig csak egy 3 hónapos internet-ismeretség volt, és egy fotó kivételével, igazából nem is tudtam, hogy néz ki.
Egy chat oldalon ismerkedtünk meg, a nickje Éva44 volt. Amint később elmondta, valóban 44 éves, de nem Éva volt a valódi neve (most nevezzük Áginak). Nem zavarta az a tény sem, hogy én alig 26 éves voltam.
Egy este megkérdezte, hogy szeretném-e megismerni személyesen is, persze a férjével együtt. Nem volt kifogásom ellene, de a közel 150 km-es távolság miatt, elég körülményes volt úgy megszervezni a találkozót, hogy mindenkinek megfelelő legyen az időpont.

Egy kis vendéglőben találkoztunk. A diszkrét félhomályban meghúzódó sarokasztalnál eltöltött 2 óra, nagyon hamar elrepült és a férje Zoltán (így fogom hívni ezután), felajánlotta, hogy vacsorázzak velük. Láttam az Ági arcán, hogy nincs ellenvetése, ezért elfogadtam a meghívást. Vacsora után, az elegáns, ízlésesen berendezett nappaliban ülve, Zoltán, egy üveg vörösbort hozott. Volt alkalmam alaposabban szemügyre venni Ágit. A nagyon vékony, átlátszó ruha, szinte semmit nem takart el, kissé lágy, de még mindig formás, telt keblei minden mozdulatra megrezdültek, teltkarcsú teste, hosszú combjai nagy hatással voltak a fantáziámra. Néztem, amint telt ajkai közül kifújja a füstöt és éreztem, hogy ha nem kapom meg ezt a nőt, akkor megbolondulok.

Remegő kézzel oltottam ki a füstölgő cigarettámat, Ági mellé ültem és minden bevezető nélkül a melleit kezdtem simogatni. Tudtam, hogy ő is erre vár és láttam az arcán, hogy nagyon izgatja a simogatásom. Akkora már megértettem, hogy a férjének sincs ellenvetése egy hármas ellen. Zoltán mosolyogva nézett minket a fotelból, majd vetkőzni kezdett. Lehámoztam Ágiról a vékony ruhát, nagy mellei szabad prédává váltak. Mellbimbói kivörösödtek és megkeményedtek, előbb egyiket, majd a másikat szívtam be. Hallottam, hogy légzése felgyorsul, az ingemet, majd a nadrágomat kezdte gombolgatni. Benyúltam a combjai közé és éreztem, hogy nagyon nedves. Lehúztam róla a pici tangát, a combjai maguktól nyíltak szét. Szeméremajkai teljesen borotváltak voltak, vénuszdombján pedig gyér, fazonigazított szőrzete már csillogott a nedvességtől.

A szemem sarkából a férje felé pillantottam és láttam, hogy teljesen meztelen, minket néz, és közben veri a farkát. Egyetlen mozdulattal dobtam le magamról a már kigombolt nadrágot és bugyit. Ágaskodó farkam kiszabadult a szorításból.
– Verjed te is – szólalt meg Ági remegő hangon.
Keze a puncijára tévedt, simogatni kezdte magát, közben pedig vágyakozó szemekkel nézte, ahogy a két férfi előtte maszturbál. Nem bírtam tovább, letérdeltem, fejemet a telt combok közé fúrtam és nyalni kezdtem a nedves punciját. Egyre hangosabb sóhajokkal díjazta a munkámat, közben pedig lihegve biztatott:
– Nyaljad édes a pinámat… Nagyon jól csinálod…

Zoltán is mellénk telepedett, meredező farkát a neje szájába nyomta, aki mohon szopni kezdte, közben pedig a saját melleit simogatta. Előbb egy, majd két, kicsivel később pedig már három ujjam volt a lucskos punciba, nyelvemmel pedig a csiklóját izgattam. Érett női teste minden izében remegett, már hangosan lihegett és hol engem biztatott, hogy nyaljam ki meg jobban, hol pedig a férjének mondta, hogy még szopassa.

A remegés egyre fokozódott, a puncija néhányszor összerándult, majd halk sikongatások kíséretében elélvezett, de sejtettem, hogy még távolról sincs vége az estének. Helyet cseréltünk Zoltánnal, én Ágit szopattam, a férje pedig a combjai közé térdelt és egyetlen mozdulattal belehatolt a felesége pinájába. Előbb lassan mozgott benne, majd egyre gyorsabban kezdte kefélni. Ági hangosan lihegett, nyögött. Az este folyamán megismert, rendkívül kulturált, minden vulgaritástól mentes, néha kissé pironkodónak tűnő hölgy, levetette minden gátlását, perverz kéjnővé változott át. Míg kemény farkam a nagy mellek között csúszkáltak, Ági minket biztatott:
– Dugjatok meg! Keféljétek meg a pinámat, imádom, ha csöcseimet dugják…

Zoltán jó kondiban volt, sokáig bírta szinte megállás nélkül, csodálkoztam is ezen, hiszen végül is majdnem 50 éves volt. Egy idő után újra cseréltünk, Ági hátulról négykézláb kínálta fel nekem magát. Izgató volt belemarkolni telt gömbölyű popsijába. Nagyon fel voltam izgulva, nem sokat tétováztam, a punci bejáratához igazítottam a farkam, majd egy határozott mozdulattal belehatoltam. Kellemes forróság fogadott a nedvektől már tocsogó punciba. Élvezettel néztem a minden lökésnél himbálózó melleit és a szájából ki-be csúszkáló faszt.
Soha nem volt még 18 évvel idősebb partnerem, soha nem dugtam még érett nőt, és nem is gondoltam volna, hogy ennyire izgató lehet.

Ági egyre hangosabban kérlelt:
– Dugjál meg, basszál szét, ohhhh… Nem bírom tovább… Keféld szét a picsámat, keféljetek meg mind a ketten… Akarom érezni a faszotokat…
Remegni kezdtek a lábaim és éreztem, hogy nem bírom már sokáig, kirántottam a farkamat és hagytam, hogy Zoltán újra a hátára fektesse a nejét és bevágja neki kőkemény farkát. Ági egész testében remegett, hangosan nyögve, már kezdtem attól tartani, hogy meghallják a szomszédok is.

Farkamat az arca elé tartottam, verni kezdte majd befalta és mohon szopott, közben, fojtott hangon, mivel szája a farkammal volt tele, de még mindig elég hangosan, nyögött. Egyre jobban kezdte dobálni a csípőjét, kiengedte a farkamat a szájából és behunyt szemekkel, szinte síró hangot adva ki, hangosan élvezett Zoltán alatt.

A férje is nagyon közel járt már a végkifejlethez, izzadtan, hangosan szuszogva, örült iramba dugta a feleségét. Ági biztatni kezdte:
– Élvezz belém, tölts meg gecivel, lődd belém a gecit…
Néhány másodperc múlva Zoltán, hörögve hosszan élvezett a neje lucskos puncijába. Én sem bírtam tovább, nagyon felizgatott a jelenet, Ági arca felé fordulva verni kezdtem a farkamat. Az első sugár az Ági arcán landolt, a következő pedig az ajkai között. Soha nem volt ennyi ondóm, nagy mennyiség ömlött ki belőlem. Ági arca, nyaka, mellei csöpögtek a gecitől…
Még néhányszor találkoztunk és azt hiszem minden alkalom felejthetetlen élmény maradt mindhármunk számára.
Sajnos, azóta sem sikerült egy ilyen művelt, jóhumorú, 40-es erdélyi párral megismerkednem, bár bevallom, próbálkoztam még, de senki nem tűnt meggyőzőnek.
Ezért több ilyen ismerkedésben nem volt részem, de a remény nem halt meg…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!