Torokra kapták a faszom

Egy nyári délután volt, otthon fekve 17 éves fejjel unatkoztam, nyomtam a telefonom és jött egy üzenet, a legjobb baratomtól, Rebekától hogy mi lenne ha ma este lenne náluk egy kisebb buli, ekkor még nem tudtam mi fog történni velem.
Szóval nekem sem kellett több, összeszedtem magam, és átmentem hozzájuk, nagyon jóban vagyunk, már voltam náluk párszor, elég nagy házuk van, és elég modern. Amikor megérkeztem már voltunk ott egy páran, voltak ott barátok, ismerősök bőven. Leültünk pókerezni, azt játszottuk hogy abban a körben aki veszitett a nyertesen kivűl, mind ivott.
1 olyan óra múlva már rendesen volt bennünk alkohol.
Pókereztünk pókereztünk és egyszer csak megjött még két lány a buliba akikről nekem fogalmam sem volt hogy kicsodák, de mind a kettőjük eszméletlen dögös volt. Fel álltam bemutatkoztam nekik, nagyon aranyos hangjuk volt, és az a nézés… te jó ég, eléggé perverz vágyakat ébresztett bennem. Leültem az egyikőjükkel dumálni a kanapáre, ő elkezdte mesélni, hogy összeveszett a barátjával és nem tudja hogy most mit csináljon, de ő nagyon szereti, és elkezdett sírni.(Azt elfelejtettem mondani, hogy a beszelgetés alatt ő is leguritott pár shotot, és megivott egy két hosszúlépést). Tehát mivel sírt kikisértem a wcre hogy megmossa az arcát, a lány előrre engedtem a wcnél de valamelyik idióta kilocsolta a vizet, ezért a lány megcsúszott, páratlan reflexeimnek hála sikerült elkapnom, ott volt a karjaimban, a szemembe nézett, és egyszer csak lekapott, eléggé meglepődtem, de folytattam hisz nagyon bejött a lány, felmentünk egy szobába és ott folytattuk a smárolást, a kezem egyszer csak elindult a feneke felé, semmi ellenállást nem mutatott, ezert jól ramarkoltam a szép kerek fenekére. Ranyomtam az ágyra, úgy hogy a hátan legyen és elkezdtem lehúzni a nadrágját, de ekkora ő elvette a kezem és a szemembe nézett, azt mondta hogy sajnálja, de nem lehet, -ekkor egy világ omlott össze bennem…- mert megjött… Meglepődtem, mert azt hittem hogy a barátja miatt és én mar kezdtem kiindulni a szobából, ő pedig megfogta a kezem. Én ott álltam ő az ágy szélen ült, odahúzott, és elkezdte kigombolni a nadrágom, amiben a farkam már eleggé zászlórudat játszott. Elővette az alsógatyámból, kicsit meglepődve mondta , hogy szép nagy darab, elkezdte csókolgatni, nyaldosta mint egy kiskutya, ezt játszotta 1- 2percig aztán rákapott a makkomra, bevette és elkezdte úgy szopni mintha egy pórszívó lett volna, szívta szívta és egyszer csak hirtelen bevette torokra, aztan vissza, kivette a szájából, folyt a nyála, rámnézétt, elmosolyodott, aztán folytatta, nagyon heves szopta és én 1 perc múva már éreztem hogy nem bírom tovább, hatalmasat nyögtem, éreztem hogy rengeteg cucc jött ki belőlem, a lány viszont torokra vette, és miután kijött minden, kiszívta azt a maradékot is ami bennem volt, én összeestem mert nem bírtam mar labom maradni, a lány kuncogott, felhívott az ágyra, én átkaroltam, és elaludtunk.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!