Gyakorlás a pornófilmezésre

Bort fejtettek lent a pincében, apósom meg a férjem. A Gézám negyvenkét éves, kissé kopaszodó, izmos pasas, az apósom, meg hatvan, de ötvennek néz ki. Mindig megakad rajtam a szeme, jól láttam többször is, de nem szemezgetek vele, a rokon, az, rokon, meg mégis csak a Gézám apja. Na, már most tudtam, hogy ezek ketten kóstolgatás közben be fognak piálni, úgy is lett, a nótázás már jelezte, hogy jönnek fel, kiéhezve, érezték a sült nyúl illatát, meg a kakasherepörköltet.

– Na, ettől aztán kanosak leszünk Lenkém. – mondta a férjem. Jól be volt csiccsentve.

– Hát Gézu, tegnap éjjel hiába költögettelek, aludtál, mint a bunda. Pedig erotikus film ment ám. A Nana.

Vacsoráztunk, a két férfi borgőzös lehelete körbevett, nótáztak, aztán Gézám elkezdte fogdosni a csöcsömet. Jó nagy melleim vannak, 96 b a melltartóm száma, irigykedik is a Juci barátnőm, hogy nagy súlya ellenére még nem lóg, egy fiatal lány is megirigyelhetné. Igaz kicsit kilátszott a mellem abból a tavaszias, pöttyös ruhából, amit a csípős őszben felvettem, de a konyhában sparhelt van, nem fáztam én, majd kicsattantam a pirosságtól.

-Ne csináld már, hát apád is itt van! – szóltam rá a  férjemre.

-Na és aztán? – mondta az apósom – öregember nem vénember! Láttam én már ilyent. Még élt a megboldogult Pirim, mi is sokat huncutkodtunk ám!

-Régen fogtál már apu, ugye ilyen melleket meg pinát?

Az öreg szeme elkerekedett, arca meg piros lett.

-Régen-e? Tegnapelőtt éjjel kenterbe vágtam a kocsmárosnét, meg a férjének a szájába adtam a farkam.

-Mi?? – kérdeztük meglepődve mindketten.

Már nem volt visszaút, apósom megvallotta, hogy neki mindegy ki szopja.

-Apa! Mehetnél pornófilmbe szerepelni, pont olvastam olyan hirdetést. A te korodbeli férfit keresnek, jó kiállásút, aki benne van a bibe is. Akkor jó pénzt kereshetnél, meglenne a téli tüzelőnk ára. Mit mondasz? Jelentkezel?

Akkorra már magasra hágott a libidónk, a bugyim nedves lett, a fiúknak állt a cerkája.

-Nem kéne még azt gyakorolni fiam?

-Hát gyakorolj apa. Kezdhetjük most. A film kedvéért kipróbálhatjuk, hát hiszen nincs abból semmi, csak gyakorlat. Segítünk apunak nem, Lenkém?

-Hát de, de – dadogtam.

Mit volt, mit nem tenni, Gézám elkezdett látványos pózokba fogdosni, az úgy történt, hogy felállt, felhúzott magához, váltottunk egy forró, finom csókot, hogy nézett minket az öreg, külön felizgatott, de szerintem a páromat is. A szoknyámat felhúzta, kilátszott a combom meg a fenekem alja, ekkor éreztem már az öreg keze is simogat. Gézám a pinámat, apósom, a Feri meg a hátsómat. Nagyon izgató volt, hogy ketten simogattak, meg az is izgatott, hogy az öreg éhes szeme után a keze is megkapja a testemet.

Gézánál előbb került be apósom keze a bugyimba. Nyálas ujjakkal elkezdte a popsilukamat izgatni. Géza közben levette a melltartómat a mellbimbóimat szopkodta, az ujjai a hüvelyemben jártak ki-be, addigra az öreg leszállt a székéről, térdre vetette magát és elkezdte nyalni meg csókolgatni a fenekemet.

-Fenséges segg, mondhatom- csapott egyet a popsimra és amikor sikkantottam, látta tetszik, még rám húzott jó néhányszor.

A bugyim és a fiúk alsójai lekerültek, éreztem, ahogy Géza a pinámat nyalja,  az öreg meg a popsilukamat. A kettős élvezettől hamar elélveztem, a nedveim csordogáltak lefelé. A Géza apja ekkor az olivaolajért nyúlt öntött a tenyerébe és azzal kezdte kenegetni a fenekemet. A lukamba kente aztán megragadta a csípőmet és betolta az eres -éreztem-, nagy faszát. Azt is beolajozta előtte, nyögött miközben simította rajta. Géza sem akart lemaradni, ő meg betolta nekem elölről, ketten összehangolva basztak, majdnem elájultam, annyira jó volt.

A párom belém élvezett,  az öreg is éreztem megfeszül a seggembe, még nagyobb lesz a rúdja, de ekkor ő kihúzta a farkát, elment a mosogatóhoz, leöblögette a faszát és a pilledt párom szájába adta, saját fia szopkodta ki a gecit belőle. Párom először idegenkedve nézte az apja szerszámát, de aztán csak megragadta, marokra fogta verte egy kicsit, majd megszopogatta a golyójait, aztán bevette a lila makkot a szájába és élvezetig szopta az apját. Nagy geciszag volt a konyhában, kielégülten feküdtünk le aludni. A dolgot nem ismételtük meg, de apósom megkereste a tüzelő árat és még egy új szendvicssütőre is tellett.

Vége.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!