Gyetyázás a pszichiáternél

A pszichiáteremhez már közel 4 hónapja jártam heti 3 alkalommal. Külsőségeiben markáns, magas, ősz hajú volt, nagy, mélyen ülő barna szemekkel, okos tekintettel, és értelmes arccal. Egy vacsoravendégség után lettem az övé.
Egy őszi este, mikor vacsoravendégek voltunk, ahol Ő is meghívottak között volt, mellettem kapott helyet az asztalnál. Felszabadult, nevetős, kicsit pikírt csevegés folyt, Ö vitte szót, kellemes humorával, amibe vegyült némi irónia, és fűszerezve némi szexuális felhanggal. Nevettem a többiekkel együtt, és akkor kilöttyent a poharamból a vörösbor, rá a szép selyem hófehér blúzomra. Elnézést kértem a többiektől és kisiettem a fürdőszobába. (ismertem a házat voltam már vendég többször is). Próbáltam a foltot kitisztítani… levetettem a blúzom, de a nagy sietségben nem húztam be magam után az ajtót… A mosdó feletti tükörben megláttam, hogy nem vagyok egyedül…meglepődtem. Ott állt az ajtókeretnek dőlve kezét karba fonva, és nézett. Zavarba jöttem és próbáltam szellemes lenni…
– Nincs még vörös bora? –
A kérdésem elég sutára sikeredett :). Ö nem szólt, csak odalépet hozzám, megfogta az állam, és a szemembe nézett:
– Mondok egy telefonszámot, de nem írhatod fel – akkor tegezett le először – holnap pontban déli 12 órakor megcsörren a telefonom, mert TE hívsz…- olyan nyomatékosan mondta, hogy nem is tudtam ellenkezni vagy kifogást találni rá…

Szívem a torkomban dobogott és csak bólintani tudtam…éreztem, hogy piros az arcom, és a fülemben susog a vér, annyira izgatott lettem.hátsó szex
A vacsora lezajlott, kellemes volt, és mi négyszemközt nem váltottunk akkor este mar több szót.

Másnap pontban délben hívtam… nem engedett szóhoz jutni, ahogy meghallotta a hangom, már mondta is az utasításokat pattogó, ellentmondást nem tűrő hangon. Megadott egy címet, olyat, amit nem ismertem.
Este 21 órára kellet ott lennem. Nem ismerem jól a várost, elég nehézkesen találtam oda. Picit késtem is. Egy nagy ház volt minek az ajtaja résnyire nyitva volt… kopogtam, beléptem..
Válasz nem érkezett, hangosabban szólítottam… akkor meghallottam:

– Gyere fel az emeletre… és ahol nyitva az ajtó, oda gyere be!
Beléptem… ez a fürdőszoba volt… nagy, vastag gyertyák égtek az ablakban… meleg volt, mert a kád tele volt illatos vízzel, és ott ült benne… meztelen. Elég meglepett, zavarba hozó helyzet volt… ki akartam menni, de Ö megállított.

– Vetkőzz le !
Ott álltam, és nem tudtam mit tegyek, zavarba ejtő volt az egész…- a férjem volt az egyetlen férfi az életemben, aki addig meztelenül látott és érzett. Tudtam miért jöttem, nem volt kétségem – már akkor sem volt, mikor a telefonszámot megadta -, hogy egy viszony készül közöttünk, de hogy ez ennyire direkt lesz, nem voltam rá felkészülve… Látta mennyire zavarban vagyok, egyik lábamról a másikra állok… melegem lett a forró fürdőszoba párájától, ezért levettem a kabátom, a székre tettem, visszaálltam oda, ahol előzőleg… és kérdőn ránéztem.

– Vetkőzz le !- mondta most újra… de most nem volt kemény a hangja… inkább lágy és kérő.
Lassan kigomboltam blúzom , szoknyámból kiléptem…csak melltartó, bugyi, combfix volt rajtam, magas sarkú cipőben álltam előtte… Akkor felállt… teljes nagyságában ott állt előttem a kádban… néhol habos volt a teste.

– Nézz meg…! Nézd meg az új Urad…!- néztem…és tetszett amit láttam, vonzó volt… akkor kilépett…és hátam mögé lépett, kikapcsolta a melltartóm… segített levenni a bugyim… cipőből kilépni, harisnyám levenni…és hajamból, ami fel volt tűzve, kivenni a csatot. Megfogta a kezem és a kádhoz vezetett… Beléptem és beleültem… meleg és illatos volt… hátradőltem. Ö egy törölközőt csavart a dereka köre…és a kád melle ült, és lassan, finom mozdulatokkal mosdatott…mindenhol…nem volt szexusa a keze érintésének…fürdetett…és dúdolt. Megdöbbentett és lenyűgözött az egész, amit adott… nem erre készültem és ettől a minden mástól … és csak figyeltem, hang nélkül élveztem a keze érintését. Kaptam a kádba kis hideg pezsgőt…mikor üres lett a pohár… akkor megfogta a kezem, felállított, kisegített a kádból, és fehér frottírköpenyt adott rám…

Átmentünk egy másik szobába ami a fürdőszobából nyílt… ott is szép gyertyák égtek és kellemes zene szólt… félhomály és vetett ágy fogadott bennünket.. Leültetett az ágy szélére… feszült voltam és várakozó, és talán legbelül egy picit féltem is… Előttem állt… Megfogta a két vállam hanyatt döntött az ágyon…és megoldotta a köpeny övét.. kinyitotta, ott feküdtem.. meztelen… még forró volt a bőröm és illatos nedves a fürdés után… Akkor felnyúlt egy gyertyáért… és beszélt…

– Én vagyok a TE Urad…- és cseppentett…magasról a hasamra…(meglepődtem, fel akartam ülni, kezét a mellkasomra tette és visszanyomott).

– Végigkísérlek az úton, ami fájó és gyönyör teli lesz – újra cseppentett, most a mellemre (fájt…felnyögtem, és dühöt éreztem… de mégsem tudtam ellenállni, nem tudtam otthagyni, és eljönni… vonzó volt az ereje, és magabiztossága… és a fájdalom is alábbhagyott, elcsitult… és maradt utána egy édes kéjes érzés, ami fájó és égő volt. De éreztem, hogy más, mint az eddig megszokott és kapott gyönyörök egyike.).

– Lesznek könnyeid…lesznek sikolyok, melyek ajkad hagyjak el, de új érzéseket kapsz cserébe…és ÉN ott leszek Veled…aki véd és óv, míg a fajdlom és a kéj átjárja a tested. –
Újra cseppek és cseppek, már nem hallottam mit mond és hogyan.. már csak magam hallottam, ahogy nyöszörgök… ahogy a takarót markolja a kezem…, ahogy szisszenek. Csöppen, csurog a forró viasz combomon… nunimon.. popsim között… a hasamon a köldökömben összegyűlik és éget, meleg, forró….

…és hallom amikor élvezek… hosszan, hangosan…fázón… robban bennem a fájdalom és a kéj.
Eszmélek… körbenézek, nem látom… fázom… szégyenkezem… Felülök, és keresem a szememmel, magamra akarom csavarni a levetett köpenyt… Látom, ott ül a fotelben, meztelen farka a kezében… simítja. Pénisze áll, kemény, nagy, erős, eres… feláll, odalép elém, az arcom megsimítja, a hajamba túr… mellemre lecsúszik a keze, érzem a súlyát, formáját… újra a hátamra dönt, de most Ö is ram fekszik… nem játszik velem… viaszos és nedves vagyok, és Ö belém hatol lágyan, lassan… (nem csókol…) nyakamon apró harapások… keze ajkamon… felnyögök…fáj, tágít erősen….mozdul…lassan, aprókat… meg akarom fogni a popsiját…feltolja két kezem a magasba, fejem fölé… és kezünk összekulcsolódik. Mozdul… egyre erősebb… egyre gyorsabb… A szemem kinyílik.. újra hallom, hogy hangos vagyok… egyre erősebben szakad ki belőlem a hang és levegő, újra érzem a tenyerét az ajkamon. Belecsókolok, és nyálas lesz. Újra elévezek… repít… repít…, szinte kiszakadok a testemből, amikor lassul a mozgás… Fölém könyököl, és néz. Érzem, hogy bennem van, ugyanúgy erősen…simítja az arcom… érzem, ahogy folynak a könnyeim, hüvelykujjával letörli… ujját lenyalja, majd az ajkamba teszi ugyanazt az ujját… szopom, szívom… nyüszítek, mert újra érzem, hogy mozdul bennem, érzem minden mozdulatnál, ahogy a makkja megfeszíti a hüvelyem, érzem miatta…minden redőm, és izmom a hüvelyemben, Egyre erősebben és gyorsabban… mozdul a csípőm, önkéntelenül is felveszi a ritmust… fogom a vállát, erősen húzom magamba… és érzem hogy robban bennem….. Ekkor csókol meg először… egyszerre élvezünk el…csókol közben, és lüktet belém.

Nem alszom nála… hazavágyom. Sok az új, amit adott. Úgy érzem szédülök, zsong a fejem és testem a sok új érzéstől…Két évig voltam az Övé…a szexuális életemben egy új dimenziót nyitott meg… és én ezért hálás vagyok Neki… még most is.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!