Egy átlagos nap Enzós Nikinél

Egyik nap nem volt otthon a férjem én pedig unatkoztam, ezért elkezdtem masztizni. Elővettem vibrátort, és lefeküdtem egy ágyra. Simogattam magam, a mellemet fogdostam, aztán el kezdtem ujjazni magam, amitől rögtön elélveztem. Utána folytattam, és elkezdtem a vibrivel is játszani. Nagyon jó volt. Egyszer csak hallottam, hogy nyílik az ajtó, tudtam, hogy a férjem az, és hallottam egy másik pasi hangját is. De erőm nem volt abbahagyni, annyira jó volt. Mikor bejöttek, meglátták, hogy masztizok. Férjem rögtön levette a nadrágját és a boxerjét, és el kezdte húzogatni farkát. Aztán a haverja is így tett, engem meg ez mégjobban izgatott. Férjem odajött hozzám, és számba tette farkát. Én elkezdtem szopni. Hallottam, hogy nyög. Tetszett a dolog.

Aztán rámfeküdt 69-es pózba, és elkezdett nyalni. Már majdnem elélveztem, mikor felállt, és elkezdett dugni. Közben a másik odajött, és ő is a számba tette a farkát, közben meg elkezdte a mellemet fogdosni. Utána férjem felállt, és lefeküdt az ágyra, én meg ráültem lovagló ülésben, a másik meg a seggemet kényeztette, majd nemsokára bedugta a farkát, éreztem, hogy a lyukam kicsit elkezdett szűkülni, ahogy a másik dugta a seggem.

Férjem már nagyon gyorsan csinálta, amitől majdnem eléveztem. A másik közben a mellemet markolta, ütötte. Mivel szedek fogamzásgátlót, így simán belémélvezhettek. Még egy darabig így voltunk, időnként helyet cseréltek, majd mind a 3-an egyszerre elélveztünk. Utána férjem és haverja kimentek, én meg mentem utánuk. Nem történt már más. Ez egy jó nap volt!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!