Haverom exét kezelgettem

Van egy haverom, akivel régen összevesztem. Állandóan panaszkodott, hogy mennyire nincs pénze, de dolgozni nem akart elmenni. Az élettársa is megunta, mert elment dolgozni, és kitette az utcára a csávót, aztán a srác elutazott az anyjához… Majd év végén, a két ünnep között felvette velem facebookon a kapcsolatot és megkért, próbáljak meg beszélni élettársával, hogy közös kisfiukat engedje el velem hozzá. A csaj persze nem volt hülye, és nem engedte el. Így hát hazamentem, leültem a tévé elé, a dvd-be betettem az aktuális James Bond-filmet, és elkezdtem nézni. Pár perc múlva csörgött a telefon. Móni, haverom exe hívott: Este háromnegyed hat volt…
-Szia, Lajcsi! Bocs, hogy elsőre visszautasítottalak, de..ha visszajössz, megbeszélhetjük…
-Most? Elég késő van már, szakad a hó, hideg is van… -mondtam.
-Ha jössz, ne csöngess, nincs kulcsra zárva se a kapu, se a lakás, nyugodtan gyere be. -ezzel letette. Szóltam anyámnak, hogy elmegyek sörözni a kollégákkal, és a szakadó hóesésben, mínusz 3-4 fokban biciklire pattantam, és letekertem Mónihoz..(mit meg nem tesz az ember a haverjáért, mi?!) Bementem a kapun, majd a lakásba.
-Hahó, megjöttem! -szóltam neki. Alaposan befűtött, mert a kinti zimankó ellenére 25 fokot mutatott az órával egybeépített hőmérő…
-Éppen fürdök. -hallottam hangját a fürdő felől. -Nincs kedved társulni?
-Nem hoztam fürdőgatyát… -mondtam óvatosan, majd csak engedve kíváncsiságomnak, közelebb mentem a fürdőszobához. Tudni kell, hogy náluk a fürdőszoba a konyhából nyílt, és ajtó helyett csak egy függöny takarta a bejáratot… Az igazat megvallva, akkor már egy éve nem volt csajom, és már nagyon ki voltam éhezve, de meg sem fordult a fejemben, hogy éppen Mónit… Pedig átkozottul csinos, és 14 évvel fiatalabb is nálam.
-Na, mi van, elvitte a cica a nyelved?
-Nem, megvagyok. -mondtam, és a nagy melegre való tekintettel levettem dzsekimet.
-Te, mi újság? Van már valami nő a láthatáron? – kérdezte. -Gyere már be, nem szeretek úgy beszélgetni, hogy nem látom az illetőt… kivéve telefonon.
Igaza volt. Én sem szerettem az olyan diskurzust, így beoldalogtam a fürdőbe. Szerencsére a habfürdő mindenét eltakarta, csak bájos kis fejét láttam. A kád mellé tett, szemmel láthatóan nemrég használt borotva azért sejtetett valamit…
-Még nincs. -feleltem kérdésére. -Tudod, mióta Zsanival szakítottam, nem igazán bízok a csajokban…
-Mondjuk ezt meg tudom érteni. -mondta.
-És te? Karcsi azt mondta, állítólag van új pasid… Egy kollégád.
-Ha lenne, nem lennél itt. -jegyezte meg félhangosan, inkább csak magában Móni, majd amikor rájött, hogy elszólta magát, fülig vörösödve mondta. -Bocs, nem úgy értettem…
-Tényleg, a kiscsávó hol van? -kérdeztem, mert nem láttam a kisfiút…
-Jucus elvitte. -mondta, és készült felállni a kádból. -Biztos, hogy nem társulsz? -kérdezte még egyszer. “Eszerint engem akar becserkészni a kis bestia, ha elvitette a nővérével Kornélkát…” gondoltam.
-Mondom, hogy nem hoztam fürdőgatyát… -ismételtem meg.
-És? Rajtam sincs semmi. -vont vállat, és felemelkedett, majd zuhannyal lemosta magáról a habot. Lassan nap-, illetve bocsánat, lámpavilágra kerültek testének előttem eddig rejtett részletei… Mondjuk nem sok volt, mert nyaranta a strandon voltam már velük(akkor általában kétrészes, tangabugyis fürdőruhában volt), de most kicsit mégis megszédültem. Elhehetik, nem csak a meleg miatt… 24 éves volt, és csodaszép! Gyönyörű, formás mellei, izgató szexis feneke, lapos, edzett hasa, és simára borotvált, csupasz kis puncija megtették a hatásukat. Cerkám lassan elkezdett merevedni, ennek ellenére még mindig nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet lenne pont az ex-haverom ex-nőjét megdöngetni… -Nincs meleged?
-De… nagyon! -mondtam, és kibújtam a pulóverből is.
-Na, mi legyen? Betársulsz, vagy leengedjem a vizet? -kérdezte, nekem háttal lehajolt, és megkereste a dugó láncát, közben riszálta a fenekét rendesen…
-Állj, meggyőztél! -mondtam, -Társulok. -levetkőztem, és bemásztam vele szemben a kádba. Még mindig elég szokatlan volt, hogy a kiscsaj egy kádban van velem, igaz soha nem éreztem, hogy szégyelné magát előttem. Kellemesen megfürödtünk, majd törölközőbe csomagolva kimentünk a szobába. A lány leengedte a redőnyt, majd kulcsrazárta a bejárati ajtót, és visszajött a szobába. Én már öltözködtem, így rám szólt.
-Hé, hé, ne szökjél már! Nem emlékszel mit mondtam, amikor kérdezted, hogy van-e pasi a láthatáron? – kérdezte, és lecsúsztatta törölközőjét a földre.
-De, emlékszem… és ha jól sejtem, azt akarod, hogy… -mondtam és visszavetkőztem, így láthatta, hogy farkam már igencsak ágaskodik.
-Te tiszta hülye vagy! Áll a faszod egy meztelen nő előtt, és azt mondod, hogy nem akarod megbaszni? Mikor dugtál utoljára? A Ló évében?
Ettől a dumától aztán rendesen beindultam; rájöttem, kár lenne kihagyni a lehetőséget, még akkor is, ha csak ma éjszakára szól az ajánlata,(Ki tudja? Lehet, hogy éppen egy ilyen “csakúgy éjszaka” hozza vissza az önbizalmam?) kézenfogtam, leültettem a franciaágy szélére, fejét odahúztam a farkamhoz.
-Baszni akarsz? Akkor szopd még keményebbre a faszom… te ribanc! -tettem hozzá pár másodperc gondolkozás után, óvatosan, mert nem voltam biztos a reakciójában. Szerencsére nem sértődött meg, hanem szájába vette a cerkám, és szopni kezdett. -Ez az, Móni! Huh, szopjad!!!
-Jó nagy faszod van! Ezzel aztán rendesen szét kell majd kúrnod a már lucskos kis pinámat. -jegyezte meg, és tette a dolgát. Piszok jó nyelvjárása volt, na… Pár perc múlva kiengedte szájából a farkam, hanyattfeküdt, lábait terpeszben talpra húzta. Bár legszívesebben azonnal tövig bevágtam volna neki, még visszafogtam magam. Egyrészt éreztem, hogy szinte azonnal elsülnék a barlangjában, másrészt, én is imádtam orálisan kielégíteni az ápolt puncit. Így aztán megcsókoltam combjai tövét, majd elkezdtem nyalni csupasz, frissen borotvált pinusát. Csodálatos volt, ahogy vonaglott félig előttem, félig alattam a gyönyörű kis teste. Mellbimbói megkeményedtek, majd felsikoltott, és elélvezett, anélkül, hogy beléhatoltam volna… -Ez valami csodálatos volt! Miért nem tudja ezt minden pasi? -kérdezte. Pár perc múlva pedig betérdeltem combjai közé, keményen ágaskodó, de némileg lehiggadt farkamat odaigazítottam édes kis pinájához, és egy határozott mozdulattal tövig benyomtam… Felsilkoltott, de azonnal elkezdte mozgatni alattam a seggét, én meg keféltem rendesen a pináját. Szűk, szoros kis barlangja volt, alig fért bele a cerkám, de azért csúszott rendesen… -Ez az, aaah! Basszál, keményen! Oooah!!!
Nem kellett biztatnia, elhihetik… Közben kétszer pózt váltottunk, és én is átvettem a szövegstílusát, amit igazi barátnő-kapcsolatban nem használnék, de most kifejezetten jól passzolt a helyzethez. Sejtettem, hogy ő sem tervez hosszútávra velem, így nem volt miért finomkodva beszélni egymással.
-Élvezed, ahogy a nagy faszomat tövig beléd nyomva kúrom szét a nedves, forró kis pinádat? -kérdeztem.
-Nagyon, ah… Nyomjad még, még… -akkor már négykézláb állt előttem, és hátulról tömtem a punciját, amikor megszólalt. -Tedd…uuh, át a seggembe…a seg-gembe… -nyögte.
-Nem semmi vagy, kisanyám! De ha ez kell. -mondtam, és kihúztam farkamat a pinájából, majd pár perc nyalogatás és ujjazás után kemény határozott mozdulattal tettem be neki a popsijába, egyelőre csak félig. Már így is olyat sikított, hogy azt hittem, összedől a ház, aztán elkezdtem megdolgozni a szúkebb hátsó bejáratát is, minden lökéssel mélyebbre és mélyebbre hatolva, míg végül tövig el nem nyelte a farkam. Móni ekkor már rángatózott az élvezettől, én meg csak keféltem a seggét…
-Ez…aaz, kúrjad szét a seggem, azzal a nagy, kemény faszoddal. -utasított. Majd olyat tett, amit még pornófilmben láttam csak. Úgy fordult szembe velem, hogy közben végig alattam maradt, és a farkam se csúszott ki teljesen a remegő seggéből! Széttárt lábai között széthúzta a szeméremajkait, miközben alatta keményen dolgozott a seggében a faszom… csodálatos látvány volt! Még löktem rajta párat, aztán tövig benyomtam popsijába a farkam, és felhördülve beleélvetztem a popsijába. Ő spriccelve élvezett el ismét, immár harmadszorra… Pár perc múlva felkeltem az ágyról, felkaptam az alsógatyámat, erre Móni rámszólt: -Hová, hová, olyan sietősen?! Ráérsz még hazamenni. Nem akarsz még egy párszor ilyen keményen megfarkalni? Mert én kurvára élveztem… Ne aggódj, nem járni akarok veled, csak ma éjszakára gondoltam. Huh. még mindig remeg egy kicsit a lábam.
-Jól van, bébi, használjuk ki az alkalmat… -egyeztem bele. Ott maradtam vele, Még három ilyen fergeteges szexcsatánk volt, másnap reggel pedig abban maradtunk, hogy továbbra is barátok maradunk, de arról, ami éjszaka történt, nem beszélünk. A neveket, kezdőbetűk kivételével megváltoztattam. Egyébként valóban jót tett önbizalmamnak a dolog, mert azóta megnősültem.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!