Kinga a pillangó

Feleségem unokahúga gyönyörű kislányt szült a férjének, aki azután rövid úton elhagyta őt is, meg a lányát is, vissza se nézett.
Mivel nem ment férjhez újra, így a kis Kingának nem volt apukája.
Csak az anyuka, rövidebb-hosszabb ideig tartó kapcsolataiban látott férfit a családban.
Pont ezen rendszertelenség miatt többször vigyáztunk rá mi is, míg kicsi volt.
Mivel én nem vagyok túlzottan társaságba vágyó ember, így gyakran maradt rám a feladat, hogy vigyázzak Kingára, míg a feleségem, meg az unokatestvére „bulizni mentek”. Azért is teszem idézőjelbe, mert nem szeretném befeketíteni őket.
Ezek inkább beszélgetős, társasági alkalmak voltak barátokkal, ismerősökkel és nem az italozáson vagy a táncon volt a hangsúly.
Nekem meg nem igazán hiányzott az egész heti rohanás és munka után, hogy még a péntek és szombat estéimen se pihenjek, ezért inkább elvállaltam Kinga felügyeletét.
Én olvasgattam, ő játszott, tévét nézett, néha társasoztunk, de alapjában sok időm volt nyugizni.
Azt a havi 1-2 alkalmat ki lehetett bírni.
Egészen hatodikos koráig. Akkor kezdtek el kibuggyanni az idomai a hormonoktól.
De nem csak a teste változott meg fokozatosan, hanem ő maga is. Persze ez valahol természetes is, hiszen ez a természet rendje.
De Kingánál ekkor kezdtek megmutatkozni annak a jelei, hogy nem volt apukája, meg úgy egyáltalán egy olyan férfi a családban, akire felnézhetett, támaszkodhatott volna.
Természetesen a gondolkodása, jelleme is egyre érettebb lett, így azután rendszeresen beszélgettünk komolyabb dolgokról is, míg a nagyobb csajok, a párom és Kinga anyja felnőtt társaságban múlatták az időt.
Nem mondom, hogy apja helyett apja voltam, mert ez nem igaz. Egyszerűen csak én voltam az a férfi, akit kérdezgethetett olyan dolgokról, amiket másoktól talán nem mert vagy akart megkérdezni.
Legjobb tudásom szerint válaszoltam is a kérdéseire, sőt tinikkel foglalkozó könyveket is elolvastam, mert szerettem volna segíteni neki, amennyire lehet, ha már így alakult az élete.
Viszont először nem tulajdonítottam komolyabb jelentőséget bizonyos dolgainak, de idővel már muszáj volt.
Kezdetben nem tűnt fel, hogy megsimogat, átkarol – ez még jól is esett, hiszen azt mutatta, hogy nem hiába a beszélgetések, tiniként is kezd elfogadni, megkedvelni, pedig csak a rokona vagyok.
De azután ezek az érintések, véletlen és szándékos hozzáérések gyakoribbak és célzottabbak lettek.
Mire elsős gimis lett már látszott, hogy igazi bombázó lesz belőle – a legjobb géneket örökölte.
Hosszú combok, lapos has, kemény, kerek fenekek (futott, úszott, bringázott, aerobic, meg minden, amit csak lehet). No és a mellei….
Már rég nem a kis tizenkét évest idézték, hanem egy felnőtt, érett nőnek is becsületére váltak volna.
Nem voltak túl nagyok, de azért nem volt fiú, pasi a környezetében, aki ne a melleivel beszélgetett volna a legtöbbet, ahelyett, hogy a szemébe néz.
Kemények voltak, feszesek, olyannyira, hogy nem is hordott melltartót. Sokszor én is azon kaptam magam, hogy rajta felejtettem a tekintetem a mellein.
Viszont kezdtem kényelmetlenül érezni magam az egyre sűrűbb kiprovokált, vagy véletlennek beállított testi kontaktusok miatt.
Nem lehetett nem észrevenni, hogy mire megy ki a játék.
Nem akartam bemártani az anyjánál meg a nejemnél, mert ha meg letagadja, akkor engem néznek hülyének, ráadásul, ha megsértődik, még állíthatja épp az ellenkezőjét is.
Ekkortól próbáltam kikerülni a vigyázást – persze erre nem is lett volna szükség, de már évek óta eljátszotta, hogy retteg egyedül otthon, hiába volt már nagylány. A városban bekövetkezett szexuális támadások, zaklatások pedig pont az ő malmára hajtották a vizet.
Tehát nem klasszikus értelemben vigyáztam rá, hanem eljött hozzánk, ha az anyja épp nem volt otthon huzamosabb ideig, akár munkája, akár éppen a pihenés, kikapcsolódás miatt. A feleségem is hasonló helyzetben volt, mint az unokahúga – sokat utazott. Szórakozni pedig, ahogyan mondtam is az előbb, legtöbbször együtt jártak.
Persze most már hívták Kingát is, de ő lerázta őket, nem ment. Mindig talált ilyen-olyan kifogást.
Tehát ott maradt általában a nyakamon. Ha pedig munka ügyben voltak távol a csajok, akkor akár több napra is „boldogított”.
Bár a nejem sokat járt el otthonról, azért nem éheztem szex terén. Sokszor ki is használtam az alkalmakat, hogy biztosan nem volt várható, hogy hazajön a feleségem. Kolléganők, szomszédasszonyok, alkalmi ismerősök. Mikor, ki akadt éppen. Ennek ellenére Kingára nem tudtam úgy tekinteni, mint lehetséges szexpartnerre – egy darabig.
Hiszen kislány kora óta ismertem, sokat voltunk együtt.
De ezek az állandó próbálkozásai kikészítettek.
Kikészítettek, mert ő egyre inkább nővé érett, a folyamat lassan révbe ért – bombázó lett a kislányból, akivel nem is olyan rég még társasjátékot játszottam.
Ő újra társasozni akart, csak másképpen….

Kezdetben, úgy 16 éves koráig, hősiesen álltam a rohamokat, próbálkozásokat.
Persze próbáltam utalni rá a csajoknál, hogy Kinga biztosan tudna már egyedül is lenni otthon, csak be kell zárni az ajtót, de olyan reszketős, sírós jeleneteket rendezett az anyja meg a nejem előtt, ha szóba került, hogy ne jöjjön fel hozzánk, ha náluk más nincs otthon, hogy simán megkajálták a performanszait.
Mit tudtam tenni, továbbra is próbáltam kitartani, de az elhatározásom egyre gyengült, ahogyan kifejlődött a gyönyörű pillangókisasszony.
Ráadásul most már nem az általános iskoláskorú tini suta érintései, meg „véletlen” hozzám érései voltak, hanem a majdnem kifejlett nőstényé, aki tudatában van az adottságainak.
Volt úgy, főleg nyáron, hogy egy bő szabású, ejtett vállú pólóban flangált a lakásban, ami egyúttal kvázi mini ruhaként is szolgált, tehát épp csak a feneke aljáig ért.
És persze vacsora előtt és közben hosszasan kellett keresgélnie a hűtőben, előre hajolva, hogy a fenekén felhúzódjon a póló, látni engedve gyönyörű fenekét, de még lejjebb is.
Tanga bugyi volt rajta, szinte kettévágta a fenekét, és mélyen bevágott (hagyta, hogy bevágjon vagy ő húzta bele nem tudom) a puncijába is. Ezt jó párszor eljátszotta.
Kezdetben még volt erőm elfordítani a tekintetemet, de azután nem bírtam tovább és csak néztem, néztem, ittam a látványt.
Totálisan beégett a hamvas punci látványa az agyamba.
Legszívesebben odaugrottam volna és egy mozdulattal betoltam volna a farkam a szűk, érintetlen tini punciba. De nem, és nem. Kibírtam.
Persze utána muszáj volt könnyítenem magamon, nehogy odáig fajuljon a visszafojtott vágy, hogy elszakad a cérna, és megadom magam neki.
Máskor meg direkt előttem hajoldozott, hogy belássak a melleihez.
Jaj, de gyönyörű cickói voltak!
Legszívesebben két kezembe fogtam volna őket és szívtam, nyaltam volna órákig. De nem, és nem. Kibírtam ezt is.
Néha eljátszotta, hogy örömében az ölembe ugrott, átkarolta a nyakam. Mindig talált valami indokot, amit ha kívülről lát valaki, akkor teljesen azt hihette volna, hogy egy boldog, szertelen tini lány megnyilvánulásai. De én tudtam, hogy ezek ennél jóval többek.
Pláne, amikor tangában ült az ölembe és hozzám nyomta a melleit.
Kész voltam. Percekig remegtem utána, hogy ne tegyem meg azt, amit akkorra már igenis nagyon szerettem volna vele tenni.
De kiskorú volt, nem mellékesen a rokonom.
Viszont egyúttal egy bombázó, egy őrületesen gyönyörű fiatal nő. Pontosabban jogilag még gyerek.
Egy sérült gyerek, akinek vagy apakomplexusa volt vagy nem tudom mi, de nem volt teljesen normális a viselkedése az biztos. Simán felszedhetett volna bárkit, lefekhetett volna bárkivel, akivel csak szeretett volna a korosztályából. Jelentkező és próbálkozó volt bőven, mindig elmesélte ezeket.
De nem és nem. Kitartott, és én nem értettem, hogy miért.
Hát ezek viaskodtak bennem hétről hétre, de a végén már nap, mint nap.
Szinte porig rombolta az akaraterőmet a társasjátékkal, amit űzött, amit játszani akart.

Egyik alkalommal, amikor szokás szerint eljött, a csajszik épp valami egész hétvégés kiruccanáson voltak.
Ő főzött vacsorát. Nagyon ügyes volt egyébként. Kitűnő tanuló volt általános iskolától kezdve, végig a gimiben is. Ráadásul nagyon gyakorlatias is volt. Igazi polihisztor. Főzni is remekül főzött.
Akkor éppen valami sültet készített, nekem volt hozzá finom borom, tökéletes vacsora lett.
Segítettem a mosogatásban, és akkor tűnt fel, ami már egész péntek délután ott motoszkált a fejemben, mint furcsaság: nem játszadozott velem. Máskor, mosogatás közben is húzta az agyam azzal, hogy „véletlenül” mindig hozzám ért. Most nem.
Végül is nem baj – gondoltam.
Mindenki lezuhanyozott, én elvonultam a szobámba, olvastam kicsit, majd villanyoltás.
Hamar elszenderedtem.
Egyszer csak arra ébredtem, hogy valaki bebújt a takaró alá, és hozzám simult.
Először azt hittem a nejem az, de hát ő nem lehetett, hiszen egész hétvégén nincs itthon.
– Kinga! Mit csinálsz te itt?
– Kérlek, csak ölelj át – válaszolta.
– De hát ezt nem lehet. Rokonok vagyunk, és te még gyerek vagy.
– Ma lettem 18 – felelte halkan.
Megpördült velem a világ, de nem a vacsorára elfogyasztott 1-2 pohár bortól, hanem attól, hogy gyakorlatilag ezzel az információval az utolsó porszemet is elsöpörte a korábban védelemként felállított fal helyéről, amivel próbáltam kivédekezni, hogy ne akarjam őt annyira, hogy valami meggondolatlanságot művelek. Megpördült velem a világ, mert tolultak volna a kérdések, és az ellenvetések, de az elsöpört fal helyén keresztül rám zúdult az összes eddigi próbálkozása, amivel egyértelművé tett mindent, hogy mit akar, mit szeretne. Értelmetlen volt kérdezgetni. Hatalmasat sóhajtottam, és átkarolta a hasát, mert úgy bújt be a takaró alá, hogy nekem háttal volt, gyakorlatilag oldalt fekve préselte be magát az ölembe.
Most már egészen más szemmel, és érzéssel voltam a helyzet iránt.
Mohón szívtam be hosszú, fekete hajának illatát, a bőrének hamvasságát, azt a semmivel össze nem téveszthető aurát, ami egy gyönyörű tinit övezi. Mert rendben, hogy 18 lett, de én nem tudtam így elvonatkoztatni egyik pillanatról a másikra. Nekem még a vacsora közbeni 17 éves maradt. Egy szűz tini, aki egyértelművé tette, hogy le akar velem feküdni.
Végem volt.
Egy apró hangulatlámpát kapcsoltam csak fel, hogy azért ne vaksötétben legyünk, de ne is zavarjon a fény túlzottan.
Finoman lehúztam róla a pólót, amiben átjött, én is levetettem, ami volt rajtam.
Rajta nem volt bugyi – biztosra ment.
Végigcsókoltam a feje búbjától a kis lábujjáig minden négyzetcentimétert a testén.
Nem akartam rohanni, nem volt miért, idő volt bőven.
A melleit végre nem csak gondolatban foghattam a kezeimbe, hanem a valóságban is.
Sokkal-sokkal keményebb, finomabb volt, mint azt valaha képzeltem. Alig bírtam abbahagyni, hogy óvatosan, finoman szívjam, nyalogassam a melleit. Mentem lefelé a hőn áhított érintetlen puncihoz.
Fazonra volt borotválva. Hálás voltam, hogy nem csupaszra. Idősebb nőknél nem jelentett gondot, ha csupaszok voltak, sőt. Az ő esetükben pont ez az izgató. De egy tininél furcsán éreztem volna magam, mert őt nem kellett tovább fiatalítani. Jól tette, hogy meghagyott felül egy kis részt.
Elérkeztem a gyönyörök kapujához. Mély levegőt vettem, beszívtam az illatát.
Leírni nem lehet. Érezni kell.
Érezni, tudni kell a különbséget a felnőtt nő és a tini között.
A (17) 18 év és a 20+ között.
Az érintetlenség és a gyakorlat között.
Sőt a 16+, de már nem szűz és a Pillangókisasszony között.
Kevés felnőtt pasinak adatik meg, hogy legális körülmények között vegye el egy tini lány szüzességét.
A kor előrehaladtával egyre kevesebb ennek az esélye.
Nekem ez most megadatott.
Azt akartam, hogy neki legyen jó. Én most nem akartam úgy a saját kielégülésemet, mint az övét.
Csókolgattam a vénuszdombját, a combhajlatát, majd finoman belenyaltam a kelyhébe…
Mélyet sóhajtott.
Tovább toltam be a nyelvem, körbenyalva a nagyajkait és a kicsiket is. Finoman ingerelve a csiklóját.
Ez utóbbira össze-összerezdült, fel is nyögött a gyönyörtől.
A hátán feküdt, de felemelte a fejét és a szemembe nézett. Ő az a típus, aki attól is tovább izgul, ha nézi, miközben kinyalják. Én sem vettem le róla a szemem, a tekintetünk összekapcsolódott.
Nyúlánk kezeivel lenyúlt a lába közé, megfogta a fejem két oldalt és magába húzott, hogy erősebben nyaljam. Tettem a dolgom, csak a rezdüléseire a gyönyörére figyeltem.
Ez volt neki az első szexuális élménye, ezért nem akartam semmit elkapkodni.
Mivel alaposan kinyaltam a punciját, egyre jobban érződött a vérbőség. Megvastagodtak az ajkai ott lent, szinte visszacsókoltak. Én már tapasztalatból tudtam, hogy ilyenkor közel az orgazmus. Nem akartam most magamnak semmit, azt akartam, hogy neki legyen meg. Én ráérek, és ha meggondolná is magát, legalább megmarad a szüzessége, ha az érintetlensége már nem is.
Egyszer csak összerándult, megjött a gyönyör cunami a lába közé, és görcsbe húzta az egész, hihetetlenül izmos testét.
Felsikoltott, és hosszú másodpercekig élvezte a tér és idő nélküli állapotot.
Visszahanyatlott az ágyra. Én felmentem a fejéhez, simogattam, puszilgattam mindenütt.
Hasra fordult, a hátát is végigcsókoltam a füle hegyétől a sarkáig.
Nem érzékeltem az idő múlását. Mivel nekem nem volt meg, így azért érzékenyebb voltam bizonyos részeire, például a fenekére. Ott is alaposan végigpusziltam.
Egyszer csak megemelte a csípőjét és a fenekét, hogy jobban odaférjek.
Belenyaltam a feszes félgömbök közé, alaposan kinyaltam a fenekét is.
Tudom, hogy a nőknek hosszabb idő kell, mire eljutnak a csúcsra, de két aktus között viszont rövidebb idő kell nekik, hogy újra megkívánják a szexet, mint a pasiknak.
Kinga is kezdett újra benedvesedni.
Amennyire így hátulról hozzáfértem, nyaltam újra a punciját.
Hirtelen megfordult, és finoman hanyatt lökött.
Finoman végigcsókolta a farkamat, miközben egyik kezével lágyan tartotta a szerszámomat.
Fura érzés volt, mert néha hosszú percekre megállt, és nézegette, ismerkedett, barátkozott vele.
Amikor érzékelte, hogy ilyenkor azért lanyhult a merevség, elkezdte finoman szopni. Mindenhol, alaposan. Szerencsére még kezdő lévén néha fogazott is, ilyenkor azért alábbhagyott a gerjedelmem, de ez most kifejezetten jól jött, mert egyébként perceken belül elsültem volna a gyönyörtől.
Most én ültem fel, és fektettem hanyatt.
Alaposan kinyaltam, hogy amennyire csak lehet, lazuljon el, majd feltérdeltem a lábai közé, odatettem a makkomat a puncijához és a makkomat betoltam teljesen, de tovább nem. Már ez is bőséges gyönyört szerzett nekem, és neki is jólesett, mert felnyögött.
Kihúztam belőle a farkam.
Kérdőn tekintett rám.
– Biztosan akarod? – kérdeztem.
Nem szólt, csak a szemét csukta be és picit bólintott a fejével.
Hát legyen…
Újra betoltam a makkomat a szűk bejáraton, és egy óvatos, de határozott mozdulattal tövig nyomtam a farkam az észvesztően szűk tini punciba.
Ő felnyögött, de most nem a gyönyör érződött ebből a hangból, hanem az apró kellemetlenség, ami a szüzessége elvesztésével járt. Később elmondta, hogy nem volt vészes, csak egy apró tűszúrásnyi fájdalom volt, inkább a feszítő érzés dominált, de annyira sikerült már ellazulnia, hogy nem vetette vissza a szűzhártya átszakadása a gyönyört, csak egy nagyon rövid időre.
Finoman tömtem a szűk puncit, nem vadultam.
Mivel a nejemnek sokat segít abban, hogy el tudjon menni, ha közben nyalogatom, szívogatom a melleit, gondoltam ezt Kingával is meg lehetne próbálni, hátha jobban tud koncentrálni a gyönyörére.
Felültünk, az ölembe ült, pontosabban térdelt. Felnyársalta magát a farkammal, és elkezdett mozogni.
Én kezelésbe vettem a melleit, egyiket a másik után. Én már nagyon közel voltam ahhoz, hogy beleélvezzek, amikor másodjára is robbant a kéj Kingában. Hangosan kiáltozott, de nem volt kellemetlen, sőt inkább nagyon is izgató. Olyannyira, hogy nem bírtam tovább én sem és telenyomtam a most már nem szűz puncit forró ondóval. Rég élveztem már ekkorát. Teljesen birtokba vettem tehát Kinga punciját. Rám rogyott, elszállt az összes ereje. Lefeküdtünk egymás mellé, simogattuk, becézgettük egymást. Én nem bírtam ki, muszáj volt megnéznem a krémes pitét, ahogy folyt ki a magom Kinga lassan csituló puncijából. Ez volt a totális birtoklás fizikai megjelenítése. Visszavonhatatlanul, végérvényesen enyém lett a „trófea”, a szűz punci.
Azon az éjszakán nem sokat aludtunk. Sőt nappal is alig keltünk ki az ágyból, csak enni, inni, zuhanyozni. Vasárnap estig megszámlálhatatlan alkalommal szeretkeztünk minden módon, minden pózban. Mint mindenben, ezen a területen is félelmetesen gyorsan tanult. Vasárnap délután már úgy játszott velem, mint macska az egérrel.
Jóllehet már csak forró levegőt tudtam fújni egy-egy élvezéskor, mert ondó már nem jött belőlem, de Kinga úgy felizgatott, kicsavart, hogy néha azt hittem, kirobban a szívem a mellkasomból.
Persze én is igyekeztem kényeztetni minden módon.
Vasárnap este már úgy ment haza, hogy egyenrangú ismeretei voltak szex terén az anyjával, igaz, csak egy pasitól.
És ez így is maradt…

Ugyanis, ahogy előtte sem, utána sem feküdt le mással, csak velem.
Rendszeresen szeretkeztünk. Nem ragaszkodott már a „vigyázáshoz”, nem volt már értelme.
Hol náluk szexeltünk, hol nálunk, mikor melyik lakás volt szabad. Azt a lepedőt, amin elvesztette a szüzességét, eltettem magamnak, hogy vén trotty koromban is lássam az apró vércseppeket, hogy tényleg elhihessem, ez nem mese volt, hanem valóság.
Én kezdetben még tettem a kötelességem a nejemnél. Kinga kérdezgetett, hogy milyen a nejemmel a szex. Én gyanútlanul elmondtam, hogy mi az, ami nem jól működik a párommal.
Kinga ebből is tanult.
A következő alkalmakkor már megadta azokat a dolgokat, amiket a feleségem nem.
A nejem nem szopott le soha. Kinga ezzel szemben ezt tökélyre fejlesztette, rendszeresen kiszívta, lenyelte az utolsó cseppig. Ez persze határozottan jó érzés egy pasinak. Nem csak a kéj, hanem a tudat is, hogy a nő nem undorodik, hanem élvezi és le is nyeli. Az utolsó cseppig, szárazra.
Azután finoman, de határozottan a tudtomra adta, hogy velem akar élni. Először hallani sem akartam róla, de sokat beszéltetett a házasságomról és minden, amit kihallott belőle, hogy nem jól működik, azt ő sokszorosan megtette nekem. Nem csak szexben, másban is. Figyelemben, ragaszkodásban, odaadásban. Persze, hogy kezdtem nagyon kötődni hozzá, de válni még nem akartam, bár az elhatározásom ugyanúgy gyengült a szisztematikusan felépített és megvalósított terve hatására, mint anno, amikor a testi kontaktusra helyezte a hangsúlyt.
Az utolsó csepp a pohárban, az anális szex volt.
A nejem nagyon nem akarta, persze ez valahol érthető is.
Ezzel szemben Kinga, ahogy megtudta, hogy ez nekem mennyit jelentene, következő héten, miután neki megvolt az orgazmusa, kezembe nyomott egy tubus babaolajt, odatérdelt elém négykézláb, letette a fejét és a vállait a paplanra, kinyomta a fenekét az ég felé, odanyúlt a két félgömbhöz és széthúzta a fenekét.
Ott csillogott előttem az ánusza.
– Gyere kedves, élvezz bele a fenekembe – mondta, szinte búgva.
Nem kellett sok bíztatás.
Beolajoztam a lyukát is meg a farkamat is, folyt az olaj le a combjain, odatérdeltem mögé, és az ánuszához tettem a makkomat. Megfogtam a jobb kezemmel a csípőjét, a ballal a farkamat markoltam, hogy elég merev legyen, hogy le tudja küzdeni az ellenállást.
Ahogy a makkom hozzáért a kis gyűrűhöz, láttam, hogy a gyűrű kissé kitüremkedett, mintha Kinga nyomott volna direkt. És nyomott is. Elolvasta, utánanézett, hogy a legkevésbé fájdalmas.
Én lassan elkezdtem betolni a farkam. Láttam, ahogyan enged a gyűrű, ahogy tolul befelé mohón a farkam. Egyszer csak eltűnt a makkom a fenekében. Kinga felnyögött. Toltam tovább befelé, egészen tövig. Majd kihúztam, és megint vissza. Az olajtól és Kinga technikájától könnyedén siklottam benne ki-be, ki-be. Láttam, hogy összeszorítja a fogát, és a szemét is a fájdalomtól, de tűrte. Sőt a hangjával rájátszott, mint amikor igazán élvezni szokta a hagyományos szexet.
Egyre gyorsabban dugtam Kinga fenekét, míg valami elementáris élvezet szakadt rám. Pumpáltam a fenekébe az ondót, a testem szinte görcsben volt.
Kihúztam a farkam a fenekéből, rugalmasan összezárult a kis gyűrű, megtartva, benntartva mindent, amivel az imént teliraktam.
Lerogytam Kinga mellé, percekig szólni se bírtam.
Végül megkérdeztem:
– Miért tetted meg ezt nekem?
– Mert szeretlek – jött a válasz.
Akkor én is úgy éreztem, hogy szerelmes vagyok belé, sőt később ez az érzés állandósult is.
Nem, nem a szex miatt. Vagy nem csak amiatt. Hanem, ahogy írtam, mindent megkaptam tőle, amit a nejemtől nem. Addig-addig rombolta az elhatározásomat, hogy többet ne feküdjek le a nejemmel – egyébként is egyre ritkábbá váltak azok az alkalmak-, hogy a végén megettem neki. Ezután már csak idő kérdése volt a válás.
Összeköltöztem Kingával, ahogyan szerette volna.
Persze óriási botrány volt a családban, de én beleszerettem a Pillangókisasszonyba, ő pedig ki tudja milyen módon, vagy milyen okból, de ragaszkodott hozzám.
Gyerekünk persze lehetne, de Kinga egyelőre nem akar, én pedig a korom miatt nem igazán szeretnék tőle gyereket, de ki tudja mi lesz a vége.
Az biztos, hogy normálisan átgondolva én már nyugdíjas leszek, amikor ő csak középkorú.
Az is lehet, hogy pár év múlva rám un, és elhagy, de valahogy ezt nem érzem valós veszélynek, ha belegondolok, hogy 12 éves kora óta szisztematikusan meg akart szerezni magának, és meg is szerzett, sőt magánál is tart.
Nem, hogy a nejemmel nem feküdtem le már korábban sem miatta, hanem megszűnt a kolléganő, ismerős, szomszédasszony.
Csak Kinga lett a mindenem, de ő meg is adott mindig, mindent.
Itt tartunk most.
Én minden vele töltött percet élvezek.
Megfiatalít.
Mint valami életerő vámpír, szívom ki a fiatalságát, legalábbis ilyen érésem van, mert hatalmas energiákat ad át, szinte visszafiatalodtam egy évtizednyit.
A mi történetünk nem végződött olyan tragikusan, mint Puccini Pillangókisasszonyáé.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!