Layla és a pálca – fenekelős szex sztori

Fekszem hálószobám sötétjében, aludni próbálok, de képtelen vagyok kellően ellazulni ahhoz, hogy álomba zuhanjak.
Életem fura fordulataira gondolok még azokból az időkből, mielőtt kezdetét vette karrierem címoldalas szupermodellként és Zsarnoknőként.
Találkozásom Harryval az egyik ilyen furcsa epizód volt. Ez változtatta meg mindaddig szürke életvitelemet, és indított el az úton, szenvedélyes Zsarnoknőként. Az idő tájt egy exkluzív knighstbridge-i áruház harmadik emeletén voltam divatmodell, a londoni West Enden a Sloane Street közelében. Ugródeszka volt ez a munka, az üzlet női ruházati osztályán mutattam be az új darabokat. Ebből éltem és fizettem a fele lakbért azért az alagsori szobáért, amelyet Hyacinth-tel osztottam meg a Lowndes Square-en, míg találtunk magunknak egy menő ügynököt, és nagy sikert arattunk ruhabemutatókon. Azon a dermesztő februári napon Hyacinth valahol fényképezkedett, én pedig épp távoztam az üzletből egy hosszú nap után, melyen a Spring kollekció legújabb modelljeit mutattam be. A fehérneműosztályon áthaladva, útban a lift felé figyeltem fel arra a magas, disztingvált külsejű úrra Gieves blézerben, Household Cavalry nyakkendőben. A bugyik pultja előtt állt, minden bizonnyal valami szexiset keresett egy barátnőjének. Szerencsés lehet az a lány, akire majd ráadja, hogy aztán lehúzza róla, gondoltam magamban futólag. Hallottam, hogy megkérdi az eladót, van-e valami selyemből, csipkékkel. Szóval még ízlése is van, gondoltam.
Az eladóhölgy azzal foglalkozott, hogy a kérést teljesítse, eközben én láttam, hogy a férfi lekap egy csipkés szélű selyembugyit a pultról és sietve gyömöszöli blézere zsebébe. Megálltam és úgy tettem, mintha a harisnyákat nézegetném a szomszédos pulton. A férfi megvette és kifizette azt a bugyit, amit az eladó mutatott neki, aztán – mint aki jól végezte dolgát, és azt gondolván, senki sem láthatta az ő egyéni „Egyet fizet, kettőt kap” akcióját – indult a lift felé.
Követtem őt azzal a szándékkal, hogy a bejáratnál lebuktatom őt az üzlet rendészénél. Aztán hirtelen sokkal jobb ötletem támadt.
Árnyékként követtem őt az üzletből Knightsbridge-be, és mihelyt az utcán voltunk, ott mentem közvetlen a segge mögött… és a segge most már a kezemben volt. Jóképű, szexis egy szarházi volt, világos színű hajjal, gyönyörű kékesszürke szemekkel, kétségkívül valami gólerős fickó a windsori pólópályáról. Most odaléptem mellé, elővillantottam a kabátom belső oldalán rejtőző személyazonossági kártyámat az üzletből, majd azt mondtam:
– Elnézést uram, kövessen! Láttam, mikor ellopott egy bugyit, ami a blézere zsebében lapul!
Erre teljesen összeomlott és oly szánalmasan nézett rám, hogy már szinte sajnáltam, hogy egy ilyen érzéketlen szuka vagyok! Most csendesen, nyugodtan azt mondta:
– Nem rendezhetnénk le ezt másképpen? A Gárda tisztje vagyok, és ha ez kitudódik, engem kirúgnak.
– Erre akkor kellett volna gondolnia, mikor lopásra szánta magát az üzletünkben! A nevét már tudjuk a hitelkártyájáról, úgyhogy kérem, feltűnés nélkül kövessen!
Azzal megfogtam a karját, és gondolkodásnyi időt sem hagytam neki, befordultam vele a sarkon a Lowndes Streetre, és vittem egyenesen le a lépcsőn, alagsori lakásomba. Oly megilletődöttnek és szánalmasnak tűnt, hogy magamban röhögnöm kellett. Nyilvánvalóan szenvedélyét titkoló transzvesztita volt, aki csupán élvezte, ha ilyen finom selyem a bőréhez ér… És hát az ördögbe is, meg tudtam érteni!
Bevezettem a lakásomba, becsuktam az ajtót, sőt bezártam és elégedett vigyorral fordultam felé. Ő megcsodált, és kék szeme rám kacsintott. Aztán már neki is estem.
Most megkönnyebbültem kacagott fel, csodálattal és egyre növekvő kéjvággyal pillantott rám!
– Kegyetlen módot választott, hogy megismerkedjen velem!
– Még nem ismerkedtünk meg, de pár percen belül már igen! – feleltem és játékosan megharapdáltam ajkát. Hangosan felnevetett és úgy csókolt szájon, mintha pontosan tudná, mi az ördögöt is művel. És ez tetszett nekem! De ezt már előre tudtam.
Előrementem a hálószobámba, menet közben levettem a kabátomat.
Követett engem, én pedig szembefordultam vele. Ott álltam egészen előtte, és közvetlenül viselkedtem, beszívtam csábos kölnijének illatát, kioldottam a Gárda nyakkendőjét és lehámoztam zakóját.
– Majd a szívbajt hoztad rám az utcán ott az üzlet előtt! Hogy jött ez az ötleted, hogy bolti detektívet játssz, te kis ribanc!
– Először azt gondoltam, „Eredj a francba!”, mikor láttam hogy ellopod ezt a bugyit – feleltem, majd előhúztam a blézere zsebéből és csábítóan lebegtettem meg az orra előtt.
– Az volt a szándékom, csőbe húzlak hogy még a gatya is égni fog rajtad, én meg jót röhögök, de aztán láttam, milyen ennivalóan jóképű vagy, ezért úgy döntöttem, ehelyett eljátszadozom veled és becserkészlek a saját szórakozásomra. Úgyhogy most levetkőzöl és pontosan azt teszed, amit én mondok! Lássuk, hogy festesz ebben a csinos kis bugyiban, amit loptál!
Élveztem a látványt, ahogy lehúzta a ruháit. Mesés alakja volt, és alkalmam volt látni katonás, szálfa kemény erekcióját, hímtagja mereven állt vigyázzba, amit elismerő pillantással nyugtáztam. Mindebből már tudtam, csodás éjszaka elé nézek ahelyett, hogy egyedül vacsorázom.
Néztem ezt az Adoniszt, akinek még a nevét sem tudtam, és úgy gondoltam, most még jobban le van döbbenve, mint amikor azzal a trükkel becsaltam magamhoz. Most felvette a csipkés szélű fekete selyembugyit, mely alig fedte kirobbanó férfiasságát, aztán felém fordult. Most odanyúltam ahhoz a selymes dudorhoz, ahol sziklakemény fasza volt, és a feszülő anyagon át simogattam. Éreztem, ahogy az a fasz megvonaglik, ahogy lakkozott körmeimet futtattam le- föl rajta. Most lehajolt, hogy szájon csókoljon, nyelvét nyújtva, hogy szopogassam. És én így is tettem. De még hogy… te jó ég!
Lerúgtam a magas sarkú cipőimet, lehúztam legújabb divatú szoknyám cipzárját és hagytam, hogy az a földre csússzon.
– Vetkőztess le! – parancsoltam fátyolos hangon.
– Lassan csináld!
Erre kezdte kigombolni a blúzom, minden egyes gomb után megcsókolt, miközben belélegezte testem illatát, míg végre lehúzta a vállamról. A földre csúsztatta, majd gyengéden futtatta végig két kezét selyemkombiném kontúrján, aztán a mellem domborulatát cirógatta, utána a csípőmet és fenekemet a leheletfinom anyagon át, majd azt is lecsúsztatta vállamról, kezével a mellbimbóimat dörzsölgetve csipkés melltartómon át. Letérdelt és lehúzta a kombinét a csípőmön és a hasamon át, majd a belső combjaimat simogatta, lassan, centinként hámozta le a bugyimat, míg árgus szemei elé tárult a puncim.
Igencsak átforrósodtam bársonyos érintésétől a bőrömön, és attól, ahogy levetkőztetett. Tudtam, hogy a pinám már jó nedves és heves vágyakozással tekintettem az elkövetkezendő események elé, eközben ő arcát a szeméremszőrzetemnek szorította. Éreztem, hogy nyelve futólag végigszánt a szeméremajkaimon, aztán felállt, átkarolt és a sürgető vágytól áthatott erőteljes csókkal borította ajkam.
Tudtam, már jó ideje erre vágyik ez a jóképű idegen, aki vonzalmat érez a szexis női bugyik iránt. Kezét most a mellemre tette, szinte eszeveszett vággyal irántam, én meg amilyen önző ribanc vagyok, azt akartam, hogy ilyen is maradjon.
Tovább cirógattam forró húsát a női bugyi feszülő simasága alatt, és éreztem erekciós cseppjeit a vékony anyagon át. Most bedugtam kezem a selyembe és kiemeltem a kemény faszt és a tökeit abból a szorosan feszülő börtönből. Abban a pillanatban kész lett volna a kezembe élvezni. Ám én ezt későbbre terveztem… a számba! Olyannyira közel állt ahhoz, hogy szétrobbanjon! Az a fátyolos pillantás elárulta közelgő eksztázisát!
Félig lehunyt szemébe néztem és keményen rászóltam.
– Még nem, szexis rabszolgám! Akkor élvezel, ha én azt mondom, egy másodperccel sem előbb!
– Azzal fegyelmezőileg csaptam egyet ágaskodó faszára.
– Ez az én játékom, te pedig az én szabályaim szerint játszol. Itt nálam a hölgyeké az elsőbbség! Itt a szeretőd dönti el, mikor és hogyan akarja a nedűt, világos?
Kiéhezve nézett rám, de minthogy forró kis kezemben szorosan fogtam a tökeit, nem volt abban a helyzetben, hogy vitatkozhasson.
– Igen – lihegte reszelős hangon és bólintott.
Azzal a puncimra tettem a kezét.
– Keresd meg szeretőd felbecsülhetetlen értékű gyöngyszemét.
Ujjával most szétnyitotta szeméremajkaimat, megkereste csiklómat és dörgölni kezdte, masszírozta, míg megkeményedett az izgalomtól. Lábaim reszketni kezdtek, most már szinte lovagoltam az ujján. Hihetetlen jó érzés volt. Most keményebben dörgölt, ahogy a csiklóm megmerevedett, én pedig nyögdécselve követtem ezt a ritmikus mozgást. Szerettem volna a nevét kiáltani, de fogalmam sem volt, hogy a francba hívják. Úgyhogy a „Rabszolga” jött a számra.
– Most mélyebben, rabszolgám! – ziháltam.
– Keményebben, gyorsabban!
Így hát az ujjával kezdte dugni forró lukamat, a nyakamat csókolgatta, majd merev mellbimbóimat szopogatta és harapdálta.
Lábaim szétnyíltak, én pedig az ágyhoz hátráltam, majd leroskadtam és magamra húztam őt.
– Dörgöld és szopd tovább a cicimet! – nyögtem ki nagy nehezen!
– Igen! Ez az! Most vagy jó helyen!
– És a bugyi tolvaj teljesen bezsongatott. Közel álltam ahhoz, hogy elélvezzek, miközben ő ütemesen folytatta, dörgölte a csiklómat a hüvelykujjával, a többivel meg bent játszott a pinámban. Éreztem, hogy mélyen a hasamból indulva emelkedek a csúcs felé. Testem ívben feszült meg, körmeimet a hátába mélyesztettem, ahogy az eksztázis a hatalmába kerített. A testem partjainak csapódó gyötrelmes hullámokban élveztem el.
Számba vettem nyelvét, keményen megszívtam, és a testemet megrázó minden egyes hullámmal hangosan nyögtem. Aztán, ahogy az eksztázis hullámai lassan elcsitultak, a békés eufória pillanatai érkeztek el, a vihar utáni gyönyör teli megnyugvás. Szorosan magához vont, imádata jeléül obszcén szavakat suttogott fülembe. És nekem kurvára tetszett minden, amit mondott!
Most eltoltam őt magamtól és tökéletes péniszére néztem. Türelmesen állt vigyázzba, készen arra, hogy feladatát teljesítse a parancsomra. Ujjaimat most a kemény, meleg dákó köré fontam birtoklásom jeléül.
– Készen állsz, hogy behatolj Úrnőd forró, szaftos pinájába? – kérdeztem egész közel hajolva a szerszámhoz, hogy jobban láthassam minden kis rezdülését, egyenesen ahhoz beszéltem. Most le föl billegtettem, mintha az azt mondaná:
– Igen, Úrnőm!
– Én, a csodás bestia, kezdtem megszelídülni.
– Egy kézbe vett fasz felér kettővel odabent a bozótban! – mondta volt jó anyám, ha túl sok gint ivott.
Most egyenesen a makkjára néztem.
– Mélyen vágyom rád. És úgy látom, jó fejed van, hogy a dolgodat végezd – mormoltam és elismerően cirógattam meg a lüktető, vértől duzzadt makkot.
– Felajánlom a lehetőséget, hogy belépj a Mennyország kapuján, ám a gazdádnak úgy kell basznia engem, ahogy még soha életében! És azt kell mondania, hogy imád engem, meg disznóságokat, mert pont azt szeretem, mikor egy ekkora kemény fasz van bennem.
Most ő nézett rám.
– Pofa be, büszke kancacsikó és feküdj hanyatt!
Most majd én diktálom a tempót!
– Azzal széthúzta lábaimat és hátratolta, hogy megszemlélhesse dús szőrzetű Vénusz-dombomat. Aztán lándzsáját egyenesen oda irányította és behatolt. Felhördültem, ahogy besiklott szűk lukam nedvességébe. Lassan kezdett baszni, minden egyes mozdulattal keményebben és mélyebben hatolva be, odaszegezve testem az ágyhoz. Nagyon élveztem és minden egyes öklelésre felemelkedtem és nekilöktem magam, lábaimat dereka köré fontam.
Bevadultam, eszeveszettem dugtam, szinte semmi másról nem vettem tudomást, csak felhevült testünkről és arról a csodás sikamlós súrlódásról kettőnk között, eközben ő gyorsabb ütemre sarkallt. Csak szorított magához, mormogott, nyögött, verítékben fürdött eksztázisában.
Most öklömmel a hátát ütlegeltem, karmoltam önkívületemben.
– Te jó ég, ez az! Nagyon jó, basszál csak, szivi! Ezt akarom! Még, akarom! Csináld csak! Szeress! Csináld, hadd élvezzek, csillagom! Basszál, gyere basszál! – üvöltöttem az orgazmus eksztázisában.
És meg is BASZOTT! Teremtőm, így még nem basztak meg soha!
Ezért a krapekért meg lehetett veszni és ott rögtön tudtam, ő az álmaim szeretője. Azt is tudtam, sosem dugnak meg még egyszer ilyen királyian. Ugyanabban a pillanatban élveztünk el, üvöltve, csókolózva, vadul döfködve, ahogy belém lövellte a szerelem forró nedvét, miközben tökei a seggemnek csapódtak.
Végül kimerülten roskadt rám. Ott feküdtünk kölcsönös eufórikus mámorban, fejét vállamon nyugtatva, mellkasa fújtatott, mintha minden erejét belém ürítette volna.
Kinyitottam a szemem és ránéztem arra a sármos arcra. Úgy gondoltam, most már hozzám tartozik.
– Ki az ördög vagy te? Hol bujkáltál eddig előlem?
Most lefordult rólam és mellém feküdt, fejemet erős karjára csúsztatva és imádattal nézett a szemembe.
– Szia, Pompás Punci! Harry vagyok, most már a te odaadó rabszolgád!
Kutatóan néztem gyönyörű szemének kékjébe, és tudtam, ez most egy nagyon hosszú kapcsolat kezdete, egy szexuális felfedezőút a legtávolabbi messzeségekbe. Volt azonban egy kis probléma, amire mindenekelőtt tudni akartam a megoldást.
– Harry kedvesem, nagyon rossz kisfiú voltál, szexis bugyikat csentél el. Mi van, ha valaki más kap el? Most a knightsbridge-i rendőrségen ülnél, ujjlenyomatokat vennének tőled és vallomást kellene tenned, aztán hívnák a parancsnokodat a Knighstbridge Barracksban.
Úgyhogy Úrnőd most megleckéztet úgy, hogy arra örökre emlékezni fogsz, és soha többé nem esel kísértésbe, hogy bugyikat lopj. A jövőben, ha ingered támad valami szexis fehérneműre, amit a remek testedre húzhatsz, felhívsz engem és én rögtön ott termek, felöltöztetlek selyembe és szaténba, amire annyira vágysz. Majd miután felöltöztettelek, mint az én odaadó ringyómat és felvetted a fodros bugyimat, leveszek rólad mindent és addig verem korbáccsal a formás seggedet, míg elélvezel. Na, ez hogy tetszik? Megegyeztünk, drágám?
Éreztem, hogy Harry testén izgatott borzongás fut végig a gondolattól, hogy a rabszolgám lesz, én pedig a gazda. És én is megborzongtam.
– Nos, akkor most nyomás, lefelé az ágyról. Még nem végeztem veled!
Azzal rápaskoltam izmos farára.
– Vedd vissza azt a fekete selyembugyit, cukipofa, aztán bújj bele a szatén kombinémbe, és a csipkés combú harisnyámba. Látni akarom, milyen egy kéjenc transzvesztita, ha úrnője kedvére öltözik fel.
Gyors egymásutánban, döbbenet, meglepetés és öröm futott át Harry arcán, mikor felfogta parancsaimat. Csendben öltözni kezdett, felvette finom fehérneműimet, méghozzá látható örömmel. Tényleg elbűvölően festett ebben az öltözékben. Most padlóig érő óriástükröm felé fordult, hogy megcsodálja önmagát, két kezével végigsimított szaténba burkolt testén. Láttam, hogy a tőlem kölcsönvett kombiné alatt valami dudor ébredezik, minthogy a helyzet izgalmától eddig nyugvó farka kezdett életre kelni. Kétlem, hogy ez lett volna az első eset Harry életében, mikor megcsodálja önmagát ilyen finom öltözékben. Most végre szert tett egy megértő és segítő szeretőre, akivel megoszthatja titkos feminista fantáziáját.
Most hát ideje volt, hogy a rabszolga alávesse magát úrnőjének és elfogadja az első engedelmességre szoktató fájdalmas leckét. Felvettem fekete kimonómat, aztán kézen fogva vezettem Harryt a konyhába és odaállítottam a súlyos fenyőfa asztal elé.
– Hajolj rá az asztalra, karodat nyújts ki magad előtt! Nádpálcával verlek el! Ez lesz első leckéd, hogy megtanuld, minden parancsomnak engedelmeskedned kell, és hogy eszedbe vésd, soha többé nem lophatsz szexis bugyikat.
Azzal előhúztam egy hosszú nádpálcát, amit a konyhakerti gazdák piacán vettem, hogy azzal támasszam meg a paradicsompalántákat.
Hitetlenkedő kifejezés ült ki Harry arcára, mikor felfogta szavaim értelmét. De ilyen öltözékben nem volt abban a helyzetben, hogy vonakodhasson úrnője döntése miatt. A rögtönzött nádpálcával megütögettem az asztalt, és intettem, helyezkedjen el úgy, ahogy mondtam.
Nagy megelégedettséggel töltött el a megalázó helyzet látványa, ahogy az asztal fölé hajolt. Már éreztem, hogy átnedvesedem a lábam közt az izgalmas kilátás hatására, hogy életemben először náspángolok el egy igen vonzó segget. Igazán kár lenne arra pazarolni ezt a nádpálcát, hogy egy közönséges paradicsompalántát támasszak ki vele, mikor betöltheti azt a nemes célt is, hogy egy Úrnő először tanítja móresre rabszolgáját.
Harry lopott bugyijának selymes anyaga szorosan feszült a gömbölyded farpofákra, amiket épp most fogok jól elverni… mintha csak egy újabb bőrréteg lenne.
Eligazgattam a hátán a szatén kombiné varratait, majd kezemet Harry bugyijának melegébe süllyesztettem, aztán letoltam a feszesen simuló fehérneműt, szabaddá téve farpofáit, felkészülve arra, hogy kiszabjam rájuk a büntetést. A könnyű anyag érzékien ráncolódva csúszott le a harisnyákba burkolt combokon.
– Terpeszd szét a lábaidat! Húzd feszesre azt a bugyit a térdeidnél!
Hadd lássam a seggedet, állj be úgy, hogy kézre álljanak az elnáspángoláshoz!
Kezdtem élvezni a zsarnoknő szerepét, azt a hatalmat, miközben kiötlöttem a mi kis magánbüntetésünk rítusát. Harry engedelmes és szelíd volt, elfogadta és hitt abban, hogy hatalmam van a teste fölött.
Most a két lába közé nyúltam és megcirógattam himbálódzó tökeit, incselkedve simogattam nyugvó faszát. Reméltem, hogy a felhurkásodott segge majd kellően életre kelti és élvezhetjük a büntetés utáni állapotot. Már maga a gondolat is megborzongatott és remélhetőleg Harryt is. Hiszen a farka már csak puszta érintésemre is derekasan dagadni kezdett. Ez a büntetési rítus kölcsönösen stimuláló lehet mindkettőnknek.
Harry farpofái köré most tökéletes keretet vont a szatén kombiné, a harisnyák és a bugyi, és én élveztem ezt a látványt. Fogtam a digitális fényképezőgépemet és felvételt készítettem bimbózó kapcsolatunknak erről az egyedülálló pillanatáról.
Keményen ragadtam meg a nádpálcát és megsuhogtattam a levegőben, hogy érezzem a fogását. Aztán hátraléptem és mély lélegzetet vettem. Szívem hevesen kalapált attól, amire épp készültem.
Aztán felemeltem a karom.
Puff!
– Együtt számolunk minden csapást, Harry! Most volt Egy! Nagyon csábos vörös csíkot hagyott a formás farodon. Ez lesz a jelzés a többihez.
Durr!
– Kettő! Újabb skarlátvörös csík a seggeden, pont az első fölött.
Érzed, milyen tüzesen hatol beléd, Harry, szerelmem? Nagyon erotikus, ahogy a feneked megvonaglik a nádpálcám ritmusára. Kezdek teljesen bezsongani a jelenettől. Hát te?
Paff!
– Három! Ez most tényleg fájt, mi? Hasonlít ahhoz, mint amikor Etonban náspángoltak el? Csakhogy akkor nem volt rajtad az én szexis fehérneműm, igaz? Ezért nem hinném, hogy az annyira feldobott volna téged, meg azt, aki elnáspángolt!
Három párhuzamos, vörösen égő csík hasított át a formás farpofákon, Harry pedig minden egyes számlálásnál rekedten kiáltott fel. Most félbehagytam a fenyítést, kezem cirógatóan szántott végig a vörös hurkákon, a kezem művén, éreztem azok melegét, élveztem a farpofák izmainak rángását gyengéd érintésem hatására, ő pedig láthatóan ugyanolyan érzékien izgatónak találta mindezt, mint jómagam.
– Csodásán fest a csíkos farod azokkal a fájdalmas, vörös hurkákkal.
Gyakrabban kell majd ezt csinálnunk. Esetleg vehetünk neked egy pár klassz csipkés szélű harisnyát, netán egy erényövet… meg magas sarkú cipőt az elnáspángoláshoz. Hogy tetszene, Harry?
Harry torkából valami olyasmi tört föl, amit én jóváhagyó röffentésnek vettem az ötletemre.
Úgy döntöttem, negyedszer és utoljára még lesújtok a nádpálcámmal. Mégpedig a fenék és a comb érzékeny határmezsgyéjére. Miként befejezett tény volt, hogy belőlem zsarnoknő lesz, Harry pedig a csodálóm, aki lesi minden kívánságomat, jól megtanultam, hogy a „Dominák” ezt nevezik a „Gyönyör Pontjá”-nak, mivel a csupasz fenéken ez a legérzékenyebb és leginkább erogén zóna.
A legbujább vágyat ébreszti a büntetés utáni szexre.
Paff!
– Négy! Auuuuu! – üvöltött fel Harry. Most felpattant és kezével fedte elkínzott tomporát, hogy a további csapások ellen védje. Most már tényleg be voltam zsongva a további szexre, éreztem, milyen lucskos a pinám, sürgető vágyat érezve egy faszra vagy nyelvre. A fájdalom örömet okozott Harrynek, legalábbis a masszív erekcióból ítélve, mely mára már teljesen megszokottá vált az ilyen rituális büntetési aktus után.
A nádpálcát letettem az asztalra, Harryt pedig roppant farkánál fogva vezettem a nappali kanapéjához. Leültem, szétnyitottam a kimonómat és széttártam combjaimat. Ujjaimmal nyitottam szét szeméremajkaimat, hogy előbukkanjon a csiklóm, mely mindjárt felkeltette a figyelmét.
– Most pedig térdelj ide elém, drága kis ribanc-csődöröm és nyomás nyalni!
Magam felé húztam fejét, forró arcát a puncimhoz húztam.
– Szopogasd, Harry! Gyerünk, szopogasd azt a kis gyöngyöt! Most már az Úrnőd vagyok! Vigyél engem az Úrnők paradicsomába!
Lihegtem a vágytól, miközben közeledtem a csúcshoz, aztán elértem és az túláradt bennem. Megragadtam Harry fejét és a pinámnak szorítottam, vibráló nyelvét az Örömök Forrásának nyomva, miközben élveztem az izgalomhullámok áradatában, melyek testem minden idegvégződését megbizsergették.
Szeretem, ha egy nedveket lövellő forró faszt szophatok, márpedig az övé egy különösen élvezetes nyalóka volt, és épp ott az ajkaim előtt lüktetett!
– Minthogy ilyen jó alattvalóm voltál és elviselted életem első náspángolását, megengedem, hogy a számba dugd és úgy basszál, közben én simogatom és megfejem a forró tojásaidat, hadd jöjjön ki az a csodás nektár. Legközelebb viszont jobban kiöltöztetlek az alkalomhoz. Aztán ha majd felöltöztél, nyakörvet kapsz. Új ribanc neved Harriet, és az enyém vagy… az Úrnődé. Megegyeztünk?
Harry arca azonban mindent elárult. Azzal a számba vettem azt a mesés faszt, és szopni kezdtem. Új világot fedeztem fel, amit megoszthatok egy odaadó rabszolgával!


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!