Idegen farkak a feleségem seggében és a pinájában

-Az elmúlt két év előtti nyáron a feleségem rávett,hogy menjünk el olaszba nyaralni. Elmentünk és útközben találkoztunk egy házaspárral akinek az asszonyát egy pesti bulin ismertem meg és az akkori éjszakát vele is töltöttem. Így aztán amikor segítettem nekik, hogy kölcsön adtam egy pótkereket és megcsináltattuk az autójukat megváltoztattuk az útvonalat és franciába közözzünk ki. Mikor megérkeztünk a másik autós pár kiválóan beszéltek franciául és így hamar hozzá jutottuk egy nizzai kemping házhoz ahol a szállást kaptunk, bár annyi szépséghibája volt, hogy egy házat kaptunk, de két külön szobával és két francia ággyal.

Mikor át akartunk öltözni derült ki, hogy a feleségem a fürdőruhát elfelejtette betenni a csomagba és otthon maradt. Az másik asszony adott neki egy bikinit ami kissé kicsi volt rá, mert a feneke teljesen kint volt a nadrágból és a melleinek is több mint a fele gyönyörűen látszott. Mondtam neki ne zavarja ez, hiszen csak egy délutánt kell kibírnia és másnap veszünk egyet a városba, de ha gondolod le is veheted, mert a franciák is nagyon szeretnek meztelenkedni. De itt az ismerősöd és meglát. Remélem még az ittlétünk alatt semmibe is meg fog látni. Miért azt akarod hogy lefeküdjek vele kérdezte na és nem ez lenne az első eset. persze a víz eléggé hullámos volt és mivel ő nem tudott úszni hamar elmerült és így alkalmunk volt lehúzni a melltartóját ami megmutatta a valódi testét. Szerencsére a víz nem vitte al a bikini felsőt és vissza tudta tenni bár közben sokan gyönyörködhettek benne.

Még az este folyamán elmentünk egy közeli ABC -be és ott sikerült bevásárolni,mert saját magunkat is el kellett látni kajával. A boltba is bikinibe mentünk el és egy kis fecskébe voltam. Megtudtuk,hogy a strandon van egy butik ahol lehet fürdőruhát bikinit venni és másnap reggel vettünk is kettőt. Egyet amibe fürdött, egyet amibe napozott. Szerencsére az egyik amint a víz érte teljesen átlátszóvá vált és a nap végére a másik pár asszonya is vett magának egyet, hogy ő is megmutassa milyen testet takar a bikinije. Közben észrevettük másnap, hogy a francia asszonyok és a lányok is a legtöbben nem hordanak semmit a strandon és úgy vannak natúrba mintha nudista fürdőbe lennének. A másik pár asszony rögtön levette a bikinijét és örömmel vette tudomásul, hogy így egyenletesen le fog barnulni mindenhol. Még aznap délben leborotválta a szőrzetét a lába közül, hogy ott is érje a nap. Később amikor a két asszony felment, hogy valami kaját csináljon, majd a feleségem lejött,hogy kész a kaja mondta szeretne előbb bemenni a vízbe a másik férj felment és a feleségem letolta a bikini nadrágját és megmutatta a csupasz punciját, mire le is vettem róla a nadrágot. Mondta ezt nem akarta, mert így más is látja és közben odajött két másik férfi is akikkel közben mi már megismerkedtünk és én élvezettel vettem ahogy simogatták a punciját. A feleségem mondta látod ezért nem akartam levenni a bugyimat én meg mondtam neki nagyon örülök,hogy megsimogatták a puncidat és örültem volna ha a farkukat beleteszik a szőrtelen puncidba.Mikor megkajáltunk és a két asszony elkezdett mosogatni a másik házaspár férfi tagja akivel megbeszéltem már a dolgokat bement és elkezdte lehúzni előbb a feleségéről a bikini bugyit, majd az én feleségemről is amiben a saját felesége is segített.

A felesége belevaló egy csaj és mondta már amikor leborotválta a feleségem pinájának és a seggének a szőrzetét sikerült a szájával belenyalni a pinájába amit a feleségem is megtett amikor én is levettem a bugyimat. Én odakészítettem egy vastag répát és bedugtam neki és alig tudtam kihúzni olyan simán becsúszott majd nekem is feltoltuk, de nekem nem ment olyan mélyre.Ha sikerül a férjemnek megdugni a feleségedet én az éjszaka folyamán átmegyek és engem is megdughatsz. Utána majd ráveszem az asszonyodat,hogy keféljen egy két franciával és a következő héten sokan meg is fogják őt is baszni jó pénzért akárcsak engemet.

Kell néha egy kis változékonyság. Ha elmegyünk nyaralni nekem mindig megengedi a férjem hogy pénzért kurválkodjak egy hetet. Tavalyelőtt elmentem három sráccal és azok alig akartak visszahozni ráadásul, meg az első este levetkőztettek meztelenre és egy hétig csak jöttek a srácok és basztak mint a kutyák.

Majdnem ráfáztam a kefélési igényemre. Ráadásul felcsináltak és még csak nem is engedtek vissza csak két hónap múlva. Alig tudtuk elvetetni a valaki gyerekét. Mikor a másik pár lejött a strandra közölték a feleségem még ott maradt és alig akarta a farkamat visszaadni, mert véresre harapdálta. Felmentem és sírva mondta el, hogy a másik asszony alányúlt és levette a bugyiját, majd kinyalt és közben a férje elkezdte őt baszni és amíg tele nem engedte a száját vagy a pináját abba sem akarta hagyni. Végül mikor azt mondtam a számba engedje akkor összeharapdáltam a faszát. Ha asz akarod, hogy itt hagyjalak és elmenjek idegenekkel kurválkodni elmegyek egy szavadba kerül, de ezzel a sráccal ne hagyj többé egyedül, mert kiherélem és tégedet is amikor elalszol. Ha akarod inkább keféljél te meg akár műfasszal is, de ne akard, hogy mással dugjak, mert már undorodom az idegen farkaktól.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!