Nyári leckék

Ez is egy olyan balzsamos dél- floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Mesztelenül ültem a kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elõ nekem. Mesterien csinálta… Marilyn élvezettel probálgatta, mennyi ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a farkamon, és mikor Marilyn felnézett rám a mogyoróbarna szemeivel, hogy lássa a reakciómat, nagyon elragadó volt. Istenem, de jó volt! Imádott szopni. Kinyúltam a kávézóasztalhoz, és odaadtam Marilynnek a kedvenc vibrátorát. Kis barátja ott zümmögött mélyen az ágyékába fúrva, miközben Marilyn a farkamat nyalogatta.

A szemem sarkából mozgást észleltem a falon lévõ tükörben. Majdnem infarktust kaptam, amikor rájöttem, hogy valaki néz minket az ablakon át! Már azon voltam, hogy felugrok és szembeszállok a kukkolóval, amikoris megszületett bennem a felismerés… Maria volt az, a lány a szemközti házból. Csak 14 volt és elképesztõen gyönyörû. Gyakran fantáziáltam róla, amikor a medencénk körül játszadozott bikiniben. De nézzünk szembe a tényekkel, még csak 14 volt. Én tisztán láthattam õt a tükörbõl anélkül, hogy õ látna engem. Nem voltam benne biztos, hogy azért érzem magam ördögien rossznak, amiért a tinédzser lány nézett minket, vagy mert láttam, mint dörzsöli Maria az ágyékát. Marilynnek sejtelme sem volt róla, hogy néznek minket, es úgy döntöttem, hogy nem is szólok róla neki. Jó kis lotyó volt a magánéletben, de mások elõtt visszafogta magát. Miközben szívta a 9 inches faszomat, tudtam, hogy már nem bírom sokáig magamban tartani…

Maria 8 lab távolságból figyelte a mohó szájban el- el tünedezõ farkamat. Miközben Marilyn a farkamon lógott, Maria végig minket nézett. Éreztem, hogy már nem tart sokáig ez az erotikus élmény. Felálltam a kanapé mellé, kicsit jobbra fordultam, jobb kilátást biztosítva Marianak. Istenem, mit gondolhat. Maria egy kedves, katolikus lány volt, és biztos voltam benne, hogy még soha nem látott olyasmit, amilyet most. Bizonyára nagy forróságot érezhetett, miközben kezével a bugyija mélyén szorgoskodott. Marilyn hevesen mozgotta a vibrátort ki- be, tudtam, hogy mindketten közel járunk az orgazmushoz. Amint meghallottam Marilyn ismerõs nyögését, kihúztam kéjpálcámat, és célba vettem vele várakozó száját. Olyan ideges voltam a gondolattól, hogy Maria néz minket, hogy elsõ lövésemmel az csak az arcát találtam el. Második lövésem tökéletesre sikerült, és Marilyn csak szopott, és szopott egészen addig amíg az utolsó cseppektõl is megszabadított. Végül lerogytam a kanapéra, a tükörbe néztem, de Maria már nem volt ott.

A következõ nap szombat volt, Marylin elment dolgozni. Nem telt el öt perc, és csengetett valaki… Maria volt az, a sárga, szûk bikinijében. A vékony anyag olyan szorosan körbe ölelte õt, hogy tisztán láthattam puncija körvonalait. Nem voltak nagy mellei, de én mindig is kedveltem a kis melleket. Behívtam, – arra gondolva, hogy esetleg használni akarja a medencét- és megkínáltam egy kólával. Maria valahogy a beszélgetésünket a szex felé terelte, és egyszer csak arra kért, hogy tanítsam meg szopni! A hangom is majd elakadt tõle. Itt volt ez az elképesztõ tinédzserlány a szexi kis bikinijében, és le akart szopni. Mit mondhattam volna? Hát persze, hogy igent.

Az emeleten, a hálószobában nem tartott soká, hogy beinduljak. Lassan akartam csinálni, kiélvezve a szûz száj nyújtotta örömöket, de Maria teljesen ki volt éhezve a szexre. Mikor ledobtam az alsómat a földre, és megmutattam neki gigászi méretû farkamat, szemein megilletõdöttség tükrözõdött. Óvatosan kinyúlt érte, hogy megérintse, én meg megragadtam hátulról a lány fejét és lassan ráhúztam szerszámomra. Elõször csak a végét vette a szájába, és éreztem, amint nyelvével nyalni kezdi. A kurva életbe! Ez a lány istenadta tehetség, kimondottan szopásra született. Aztán megmutattam neki, hol a legérzékenyebb, és hogy hogyan cirógassa golyóimat szopás közben. Egyre mélyebbre és mélyebbre csúsztattam rudamat, míg majdnem az egészet be nem nyelte. Szemei közben kidülledtek! Micsoda látvány!

Lenyúltam és kicsatoltam a fürdõruha felsõ részet. Az a földre hullott. Maria kis mellei rózsaszín, hegyes mellbimókban végzõdtek. Megfogtam mindkét kezét, és a melleire tettem õket, majd azt mondtam neki, hogy tegye nekem igazán keménnyé õket. Hihetetlenül erotikus látványt nyújtott, ahogy az ujjaival húzgálta, és csipkedte a mellbimbóit, miközben feje le- fel mozgott.

Az ágyhoz mentünk, én terpeszbe álltam Maria elõtt, és bámultam csodálatos testét és annak tükörképét a tükörben. Egy nedves foltot láttam a hátsófelén. Egyik kezét a lábai közé irányítottam. Egy pillanatig sem habozott, azon nyomban elkezdett játszani magával. Lehúztam róla a bikini alsó részét és lassan széjelebb tártam a térdeit. Fantasztikus látvány volt. Maria pináját csak egy kis barackszínû szõr fedte, csillogó nedv vonta be. Ujjai a sima szeméremajkakat dörzsölték, és nem tudtam eldönteni, hogy vajon a kezeit figyeljem- e, vagy a száját a farkamon. Lenyúltam, és megragadtam picinyke melleit, elkezdtem húzogatni õket, mintha tejet fejnék. Csípõje meg- meg emelkedett, amint élvezett, én meg eközben a mellbimbóit gyömöszöltem olyan erõvel, ahogy csak tudtam. Egy hosszú, lassú nyögés rezegtette meg szájában a farkamat, és én is majdnem elélveztem. Amint az orgazmusa alábbhagyott, Maria kezeit a felpuffadt golyóimra helyeztem, és azt mondtam neki, hogy most különleges csemegében lesz része. Kis ujjai a heréimen rángatóztak, miközben szájával derekasan szopott… készen álltam, hogy elsüssem a nagyágyut. Maria csiklója vörös volt, és nedves miközben ujjaimmal jól megdolgoztam, két ujjamat pedig mélyen belemártottam hüvelyébe. Gyönyörû látvány volt, ahogy szûk kis pinája összehúzodik miden egyes döféskor. Gyorsabban és gyorsabban. Hirtelen mindketten elélveztünk. Maria kitárta száját, amint az elsõ adag geci befolyt a szájába és végigcsordult az állán. De máris a következõ lövésre készült, nyelvével körbenyalogatta szerszámomat, és szopott, szopott egészen az utólsó cseppig. Kimerülten, álomba merültünk egymás karjaiban.

A nyár hátralevõ részében Maria mindig átjött játszani, amikor a feleségem elment hazulról. Soha nem basztam meg. Azt hiszem egy kicsit bûnösnek éreztem magam a fiatalsága miatt. A leckéi folytatódtak: megismertettem a vibrátorokkal es azzal, hogy hogyan izgasson fel egy férfit a látványával. Imádott maszturbálni elõttem és ez a látvány soha nem hagyott engem hidegen. Maria egy bámulatos exhibicionistává lett. A nyár vége felé már õ szolgált nekem néhány meglepetéssel. Késõbb a vibrit felcserélte banánnal, fésûvel, uborkával, sõt még egy borosüveggel is. Minden egyes találkozásunk kölcsönös kielégüléssel végzõdött.

Ennek már húsz éve, és mégis ma is sokat gondolok Mariara. Eltöprengek azon, vajon partnere tudja- e hogyan vált kedvese ilyen profivá.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!