Orgazmusom története

Megosztom Veletek azt az élményemet, amire eddig még nem volt példa az életemben.

36 éves vagyok, és eddig azt hittem egészséges szexuális étvágyam van. A férjem külföldi munkájának ideje alatt az éhségem próbáltam mindenféle segédeszközökkel csitítani, de rá kellett jönnöm, olyan ez, mint a nagy tüzet öntözőkannával locsolgatni. Valamire jó, de az igazihoz rendes locsolócsőre van szükség.

Mondanom sem kell, hogy a skype-on történt beszélgetéseink jórészt szexuális töltöttségűek voltak, gyakori volt az egymás előtti maszturbálás. Amikor hazaért alig bírtunk egymással betelni. Viszont megváltozott valami. Bennem is és benne is. Új dolgokat akartunk mindketten. Egyre gyakoribb lett a popószex, ill. az egyéb eszközök bevonása. Rajongásig szeretem például, ha kiköti a kezem az ágy két végéhez, és kifeszítve várom, hogy azt tegye velem, amit szeretne. Egyik ilyen alkalommal mellém térdelt, és azt mondja: „szopj”. Ez a kiszolgáltatott érzés a végletekig felhúz. Odaadóan szívom, nyalom, kényeztetem a farkát, mert tudom: utána jutalom jár. Eddig nem tudtam tövig bekapni a farkát, de már olyan kéjjel nyomom a fejem előre, hogy ezen még ő is megdöbben.

Persze hamar felvette a fordulatszámot ő is. Rámarkol a hajamra, és úgy húzza a farkára a fejem. A szopástól olyannyira felizgulok, hogy a szabad végtagjaimmal tekergek mindenfelé, hátha megkönyörül rajtam, és az én pinám is kap valamit. Ha valamit nem jókor vagy nem jól csinálok, kiveszi a farkát a számból. Nagyon gonosz dolog! Bámulatos, hogy tudja felkorbácsolni a vágyat bennem az egekig!

Könyörögnöm kell, hogy újra baszni kezdje a számat és hálás vagyok, ha újra bekaphatom. De egyre kínzóbb a vágy, hogy az én pinám is kapjon valamit. Vagy a nyelvét, vagy a farkát. A mellbimbóim ágaskodnak – vágynak a szája után. Lehajol. És megharapja a bimbómat. A farkával a számban a kéjtől felsikítok. Ívben megfeszül a hátam, annyira akarom még. És akkor szopni kezd ő is, a másik mellem pedig hevesen markolja. Alig vagyok eszméletemnél. Kiveszi a számból a farkát és otthagy. Neszeket hallok. Aztán érzem, hogy a mellbimbómra felteszi a csipeszeket. Hideg borzongás. Ahogy a pici súly legördül a mellkasomról, megremegek. Soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire finom!

Teljesen átadom magam neki, a bizalom 100%-os. Felhúzza a lábam, és közé fekszik. Remegve várom a száját. És végre rátapad a pinámra a forró, nyálas szájával. Nagyon gyengéden játszik a nyelvével. Ízlelget, csókolgat, mintha nem is a pinám, hanem a szám lenne. Majd nem abbahagyva két ujjával belém hatol és nem mozdul. A hosszú várakozás után ennyi is elég. Sokáig tart az első orgazmusom. Remeg a testem, folyik a könny a szememből. Majdnem elájulok. Amikor érzi, hogy a remegés elcsendesül, odabújik hozzám és megcsókol. Simogat, szeretget. De nem oldoz el. Újra nyalni kezd. Finoman, lassan. De a keze most játszik, de nem csak a pinámmal. Kalandozik a keze a popóm felé. Érzem, hogy olajos a keze. Lassan a figyelmem elkalandozik, és már csak izgatottan várom, hogy az átélt finomság után mi jöhet még.

Teljesen széttárom a lábam, mindenem kitárom előtte. Belecsúszik az ujja a popsimba. A következő pillanatban már én tolom a csípőm, hogy még mélyebbre tolja. De szinte azonnal ki is húzza. Megdorgál, hogy türelmetlen vagyok, ezért tovább kínoz, és csak izgat továbbra is. Valami síkos, hideg dolgot érzek. Nem tudom mi az, de már tolom is a csípőm. Felnevet. Azt mondja, ha jó leszek, megkaphatom. Fölém térdel és a számhoz illeszti a farkát. Mohón kapok utána, de a kikötött kezem miatt nem nagyon tudok mozogni. Megoldja ezt a gondomat, határozott, erős lökésekkel baszni kezdi a számat.

A melleim hullámoznak a mozgástól, a csipeszekhez erősített súlyok simogatják a bőrömet és finomakat rántanak a mellbimbóimon. Sikítanék a gyönyörtől, ha a torkomat éppen nem egy fasz uralná. Megáll, és hagyja hogy csak szopjak átéléssel. Megdicsér, hogy ügyes vagyok, rászolgáltam a jutalomra. És visszatér a pinámhoz. Újra csókolózni kezd vele, közben az olajos-síkos valamit újra megérzem a popómnál. Nem tudom kontrollálni a mozdulataimat. Húzom rá magam a műfaszra. Még nem kapcsolta be, egyelőre a finom kéj áramlik át a testemen, miközben még mindig csókolgatja, nyalogatja a csiklómat.

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg. De nem szereti, ha követelőzök. Ezért még mélyebbre tolja a vibrátort. Elakad a lélegzetem. Az orgazmus nem szűnik. És közben újra csapást érzek a seggemen. De ez most nem a tenyere, hanem az ostort vette elő. Nem tudom hányszor csapott rám. Arra eszméltem, hogy újra mellettem fekszik és cirógat, dédelget. A műfasz nyugodtan pihen a popómban.

Tudtam, hogy még jár nekem ma valami egészen finom, de azt éreztem, hogy képtelen vagyok több orgazmust elviselni. Kimerültnek és fáradtnak éreztem magam. Megcsókolt és azt mondta, hogy már csak a gyönyörű kis pinácskám nem kapta meg, ami jár neki. És készüljek, mert meg fog tölteni gecivel. Előtte eloldoz, de viselkedjek ügyesen, és fogadjak szót neki, akkor mindkettőnknek nagyon jó lesz.

Eloldozott, majd újra megcsókolt. Hosszan, finoman, lágyan. Majd egyre vadabbul szívta, harapta a számat, szinte a torkomig lenyomta a nyelvét. Éreztem, hogy újra remegek a vágytól. Kértem, hogy szophassam a farkát. Rám nézett, és azt mondta: később. De nem tudtam uralkodni magamon, ezért a visszakapott szabadságommal élve igyekeztem elérni a farkát a számmal. Nyugodt maradt, hagyta, hogy mohón bekapjam, de közben elmondta, hogy ez engedetlenség volt. Ezért most újra meg fog kötni.

Most négykézlábra állított, és a hátam mögött bilincselte össze a kezem. Ott feküdtem előtte felhúzott lábakkal, a vállamon támaszkodva, a faromat kínálva neki. A lábaim zárva. Határozott mozdulattal nyitotta szét a lábam. Teljes kiszolgáltatottság és a vibráló várakozás elegyével vártam rá. Elindította a vibrátort, újra éreztem a remegést. Aztán ráfogott a kezemre, és a farkát óvatosan, lassan tolni kezdte a pinámba. Olyan lassan, hogy nem bírva magammal, én toltam a csípőm hátra. Újra rácsapott a seggemre, majd vadul baszni kezdett.

A lökésekkel együtt erősen többször egymás után rávert a ringó seggemre. Sikítottam a gyönyörtől, majd ahogy éreztem hogy közeledik a csúcshoz, az ágaskodó kőkemény farkát döfi már belém, mindent felülmúló orgazmussal vártam, hogy belém lője a nedvét. Nem kellett sokat várnom! Ordítva élvezett belém. Két kézzel rántotta a pinámat a farkára, majd mélyen bennem tartotta, amíg az utolsó csepp ki nem csurrant.

Lekapcsolta a remegést a vibrátorról, de még a helyén hagyta. Kivette a farkát a pinámból, majd nyalni kezdte a csordogáló gecit. Éreztem, ahogy a geci végigfolyik a combom belső oldalán. Majd ugyanott a nyelvével odaadóan tisztogatva lenyalja. Az oldalamra fektetett, majd a gecivel a szájában odajött hozzám és megcsókolt. Boldogan nyaltam ki a száját.

Csókolóztunk és közben valami olyat tett, amivel a „meggyszem felkerült a tejszínhab tetejére”. Ahogy csókoltuk egymást, újra elindította a vibrátort, és nem kihúzva egy centit sem, a tenyerébe vette a popsim, és aprókat nyomott rajta befelé. Hátrahanyatlott a fejem az újabb orgazmustól. Amikor vége lett, óvatosan kihúzta belőlem és a bilincset is levette rólam. Átölelt és azt mondta: ügyesen viselkedtem, és kitalálta, hogy a következő alkalommal mivel lepjen meg. Látja, hogy bejön nekem ha a puncim és a popóm is ki van töltve, ezért készüljek, mert hamarosan valami egészen rendkívüli dolog történik majd. Annyit elárul, hogy Ferinek hívják és a farka 18 cm…


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!