Orgia a nevelőiben

Krisztike egyik este a leveleket válogatta az emeleten munka után. Az egyik levél a régi iskolájából jött. Jópár év eltelt azóta, hogy Krisztike végzett a Beechwood Akadémián. Ez egy nagyon szigorú magángimnázium volt, úgyhogy a levél felkeltette a lány kíváncsiságát. Feltépte a borítékot: egy meghívó volt benne: az iskola öregdiákjai találkozót szerveztek az intézmény századik születésnapja alkalmából. A meghívás a régi diákoknak és a partnerüknek is szólt. És az állt benne, hogy a diákok a régi egyenruhájukban jöjjenek (ha még megvan), hogy bemutassák, ez az évek során hogyan változott.

Krisztike biztos volt benne, hogy még megvan a régi iskolai nyakkendője, és biztos volt benne, hogy tud szerezni egy olyan rövid, fekete szoknyát, amilyet régen az iskolában hordania kellett. Ehhez kellett még egy egyszerű, fehér blúz és egy pár fehér térdzokni.

Aznap este vacsora közben Krisztike mesélt Tibinek a levélről, és hogy hogyan alkotná újra az egyenruhát. Tibi lelkesen fogadta az ötletet, és megkérte Krisztike-t, hogy próbálja fel előtte az egyenruhát, hogy lássák, milyen lesz. Miközben Tibi eltakarította a vacsora nyomait, Krisztike felment az emeletre, hogy megkeresse az iskolai nyakkendőjét. Egy kis gardróbbéli turkálás után Krisztike minden kelléket megtalált ahhoz, hogy a Beechwood Akadémia diákjává változhasson át. Meglepetten látta a tükörben, hogy a rövid szoknya és az iskolai nyakkendő milyen fiatallá varázsolta. Huszonötéves kora ellenére úgy nézett ki, mint egy tizennyolc éves gimis lány. Egy fehér zoknival és egy lapos cipővel az átalakulás már teljes volt, és behívta Tibit, hogy lássa a hatást.

Tibi szintén elámult, amikor meglátta a felesége öltözékét. A rövid szoknya jól kihangsúlyozta a lány formás lábát, a fehér blúz pedig szorosan a lágy mellekhez tapadt. Nagyon erotikus látvány volt. Tibi megkérte Krisztike-t, hogy forduljon meg, hadd csodálja meg hátulról is. Krisztike engedelmeskedett, megfordult, aztán szemérmesen hátranézett a válla fölött, és megkérdezte a férfitől, hogy tetszik-e neki, amit lát.

Feleségének ilyen provokatív látványa már túl sok volt Tibinek. Bedöntötte a nőt az ágy végén, és felhajtotta a szoknyáját, felfedte a nő fekete csipkebugyiját. Krisztike kuncogott az izgalomtól, és megkérdezte, mit tervez most a férfi. Tibi válaszképpen kibontotta nadrágját, kiszabadította meredező szerszámát, és a nő testéhez nyomta. Krisztike hátranyúlt, segített neki, úgyhogy pillanatokon belül már keféltek is. Nem volt előjáték, mind a ketten készen álltak egymásra. A kefélés közben Tibi látta tükörképüket a hálószobai tükörben, és tényleg úgy látszott, mintha egy kis butácska iskoláslányt kefélne, nem is a feleségét. Krisztike blúza kibomlott, mellei szabadon lengtek. Tibi fejében megfordult, hogy Krisztike vajon megdugták-e valaha az iskolában. A gondolat, hogy Krisztike-t valaki ebben a ruhában alaposan szétkúrta, megtette a hatását, Tibi elélvezett. És miközben telepumpálta a feleségét, egy terv is kezdett kibontakozni a fejében.

Az összejövetel csak pár hét múlva volt esedékes. Tibi addig rendszeresen felöltöztette Krisztike-t az egyenruhába. Minden egyes alkalommal másik történetet játszottak el, kezdve a rosszkislánytól egészen az új tanulóig, akit elcsábít a tanára. A végén Tibi mindig megkefélte Krisztike-t, mindig más pózban. A kedvenc játékuk a huncut lány volt a tanári szobában, ehhez Tibi szerzett egy pálcát is. A nő behajolt, kapott néhány kemény csapást a pálcával, aztán Tibi hátulról megdugta.

Bármily élvezetesek is voltak ezek az alkalmak, mind a ketten érezték, hogy valami hiányzik. Mintha a szerepjátéknak nem lett volna tétje. Egy ilyen esti kefélés után beszélgettek erről. Krisztike bevallotta, hogy az egyetlen ember, akitől tényleg félt, a régi igazgató volt a Beechwood Akadémián. Krisztike elmesélte Tibinek, mennyire izgatta az a férfi, már a szigorú tekintetétől is remegett. Minél többet beszélgettek erről, Tibi agyában a terv annál inkább kezdett formát ölteni.

A találkozó napján Krisztike nagyon ideges volt. Felvette a régi iskolai egyenruhát, és Tibinal elmentek a Beechwood Akadémiára. A találkozó a nagyteremben volt, mire megérkeztek, már javában ment a buli. Sok ex-diák a régi egyenruhájában jött el, a teremben elvegyültek egymás közt a régi az új diákok, a falakon osztályfotók lógtak, az emberek pedig a régi ismeretségeket elevenítették fel. Krisztike bemutatta Tibit néhány régi osztálytársának. Ahogy a teremben kóboroltak, megálltak régi történeteket mesélni, és megtudni, mi történt a régiekkel az iskola óta. Ahogy Krisztike elköszönt az egyik csoporttól, véletlenül egy magas férfi hátába ütközött. A férfi lassan megfordult, és lenézett Krisztike-ra. A lány ráismert: a régi igazgató volt az, Bálint Bá.

A nő azonnal elvörösödött, és megpróbált bocsánatot kérni ügyetlensége miatt, de szavai összeakadtak, és teljes zavarban állt ott, mint egy ügyetlen diáklány. Bálint Bá végigmérte Krisztike-t, azt mondta, hogy jelentkezzen az irodájában félóra múlva. Azzal elfordult, és otthagyta az összezavarodott lányt.

A következő félórában Krisztike nem tudta, mit tegyen, mit gondoljon. Elmondta Tibinek, hogy összefutott Bálint Bá-el, de a férfi sem tudta, mit akarhat az igazgató. Mindenesetre beleegyezett, hogy elkíséri Krisztike-t az irodába.

Ahogy végigmentek a folyosón, Tibi viccelődött Krisztike-val és az iskoláslányos játékaikkal. Azt mondta, az igazgató biztos el fogja majd a lányt fenekelni. A gondolat, hogy Mr. Beech elfenekelné Tibi előtt, egészen felizgatta Krisztike-t. Mire az irodához értek, a mellbimbói már keményen meredeztek a blúz alatt.

Krisztike kopogott az iroda ajtaján, egy éles hang kiszólt, hogy jöjjön be. Bálint Bá egy nagy, fényes asztal mögött ült. Az asztalon három pálca volt: egy hagyományos iskolai pálca hajlított fogantyúval, egy vastagabb, egyenes bőr markolattal, a harmadik pedig egy sima, csiszolt bambuszpálca.

Bálint Bá figyelmen kívül hagyta Krisztike-t, csak Tibihoz beszélt. Elmondta, hogy örül Krisztike részvételének, mert van még itt egy befejezetlen ügy a régi időkből, amit le kéne zárni. És elmesélte, hogyan kapta rajta Krisztike-t a puskázásokon, de mivel az igazgató éppen influenzás lett, nem volt alkalma a lányt rendesen megbüntetni. Úgy érezte, hogy a lány még tartozik ezzel, és hogy vagy az igazgató, vagy Tibi, de valaki el kell végezze ezt a feladatot.

Tibi megkérdezte, hogy jelen körülmények között milyen büntetés lenne szükséges. Bálint Bá elmondta, hogy az akadémia előírásai a pálcázást részesítették előnyben, legkevesebb hat pálcaütést. Bálint Bá hozzátette, hogy a kirívó esetekben csupasz fenékre mérték a suhintásokat.

A szobában megnőtt a szexuális feszültség. A három pálca fenyegetően feküdt az asztalon. Az iskolaigazgató javaslata, hogy Krisztike-t el kell fenekelni, a levegőben lógott. Krisztike érezte hangos szívverését, és arca vöröslését. Nem tudta, vajon Tibi egyetért-e Bálint Bá-el, és ha igen, mi fog történni? Eddig az elfenekelések után Tibi mindig megdugta a nőt. Vajon ezúttal Bálint Bá fogja ezt megtenni? Vagy Tibi, miközben Bálint Bá nézi őket? Ezek jártak a fejében, miközben a három pálcát nézte az asztalon.

Tibi is az igazgató javaslatán gondolkozott. Hagyja, hogy egy idegen elfenekelje a feleségét? Vajon Krisztike elviselné Bálint Bá fenekelését? Az igazgató erős embernek tűnt, nyilván nagy gyakorlata volt a pálcaforgatásban. Hány suhintást engedélyezzen Bálint Bánek? És vajon vetkőztesse le Krisztike-t az igazgató előtt? És mi történik majd a fenekelés végén? Vajon Bálint Bá meg akarja majd dugni Krisztike-t, vagy átengedi ezt Tibinek? Netán mindketten megdugják majd?

Mintha egy örökkévalósákig hallgattak volna. Aztán Tibi beleegyezett. Krisztike-t tényleg meg kell büntetni a huncutságaiért, méghozzá jó keményen. Tibi azt is felajánlotta, hogy segít az elfenekelésben, magára vállal néhány suhintást.

Bálint Bá elégedetten fogadta Tibi javaslatát. Ráparancsolt Krisztike-ra, hogy hajoljon be az íróasztal előtt. Amikor a lány lehajolt, Bálint Bá felállt, és Krisztike mögé lépett. Felhajtotta a rövid, fekete szoknyát, és feljebb húzta a szegélyét. Jól látszott a nő fekete, csipkés bugyija, ugyanaz, amit az első alkalommal viselt, amikor összeállította az egyenruhát. Igazán erotikus látvány tárult így Tibi szeme elé: egy másik férfi készült elfenekelni a feleségét, a nő pedig készenáll bármilyen büntetésre. A nő így kiszolgáltatottnak tűnt, a három pálca az asztalon pedig kegyetlennek, keménynek, és mindent Mr. Beech irányított.

Bálint Bá elégedett volt a nő pozíciójával, felkapta a hajlított nyelű pálcát, és elhelyezkedett Krisztike jobb
oldalán.
Nyilvánvaló volt, hogy Mr. Beech balkezes volt. Megérintette a pálcával Krisztike fenekét, hogy becélozza a területet, és amibe a nő beleremegett. Tibi a nő bal oldalán állt, úgyhogy mindent tökéletesen látott. És a büntetés megkezdődött.

Az első csapás ereje és súlya Krisztike-t és Tibit is meglepte. A nőt még sosem fenekelték el ilyen erővel. Krisztike felkiáltott, előrebillent, de aztán gyorsan visszanyerte az egyensúlyát. Bálint Bá nem törődött a lány reakciójával, keze a második ütésre lendült. Ez az első alá érkezett, de éppen olyan erős volt. Ezután gyorsan következett a harmadik és a negyedik csapás, szorosan egymás alá. Világos volt, hogy Bálint Bá lefelé halad. Az ötödik csapás a lány feneke és combja közé érkezett, akárcsak a hatodik. A lány bőre bevörösödött.

Az első hat csapás után Bálint Bá hátralépett Krisztike-tól, és azt mondta Tibinek, hogy mostmár leveheti a nő bugyiját. Tibi előrelépett, és óvatosan lehámozta a vékony csipkebugyit, lehúzta a lány combjára. Jól látszott alatta a fenekelés eredménye, hat vörös csík, egymástól egyenlő távolságra a lány formás fenekén. Világos volt, hogy a bugyi nem jelentett semmiféle védelmet. Tibi azt is látta, hogy Krisztike kezd beindulni a büntetéstől. Főleg, amikor Bálint Bá azt mondta Krisztike-nek, hogy a következő pálcázáshoz álljon kissé szélesebb terpeszbe. Tibi a lány bokájára csúsztatta a bugyit, és otthagyta. Bálint Bá Krisztike-ra parancsolt, hogy hajoljon előre, és fogja meg az asztal szélét. Bálint Bá elmondta, hogy nem akarja, hogy Krisztike mozogjon a fenekelés közben. Azzal Bálint Bá felkapta a második pálcát, és átnyújtotta Tibinek, mondván, hogy a következő hat ütést neki kell elvégeznie, az igazgató irányításával, persze.

Mr. Beech szakértő irányításával Tibi hat kemény csapást mért Krisztike-ra a pálcával, és minden ütéssel egyre jobban nőtt benne a feszültség. Bálint Bá ösztönözte Tibit, hogy csapjon keményebben, így néhány suhintás Krisztike combjára is rácsúszott. A lány fenekén égővörös csíkok mutatták a pálca nyomát. A fenekelés közben Tibi érezte, hogy megkeményedik, és az utolsó suhintásnál már fájdalmas kemény volt a farka.

Amikor Tibi hátralépett, látta, hogy Krisztike erősen liheg, és hogy a lány lába kissé remeg. Nagyon erotikus látvány volt, ahogy a lány teljesen az asztalra hajolt, lábai szét voltak tárva, bugyija szétfeszült a bokái között, jól elfenekelt popsija pedig kiemelkedett, várva, hogy mit tesz vele a két férfi.

Bálint Bá is örömmel nézte Krisztike-t. Azt is látta, hogy Tibi mennyire beindult a fenekelés közben, úgyhogy azt javasolta neki, hogy most dugja meg Krisztike-t. Azt mondta, ez enyhíti majd Tibi feszültségét, és ad egy kis erőt Krisztike-nek a fenekelés utolsó adagjához, és ahhoz a részhez, amit Bálint Bá még utána tervez.

Tibi nem volt egészen biztos benne, hogy Bálint Bá mire gondolt a fenekelés utáni résszel, de kegyetlenül vágyott már rá, hogy megdugja Krisztike-t. Krisztike a maga részéről örült a szünetnek, és nagyon vágyott már egy jó kis kemény kefélésre. Tibi egyszerűen kicipzározta a sliccét, elhelyezkedett Krisztike mögött, és néhány pillanat múlva már keféltek is. Mind a ketten nagyon be voltak indulva, keményen és gyorsan dugtak, Tibi vadul kúrta Krisztike-t, aki behajolva állta a menetet. Mind a ketten megfeledkeztek Bálint Báről, aki néhány lépésnyire állt mellettük árgus szemekkel. Látszott, hogy Tibi mindjárt elélvez, úgyhogy Bálint Bá közbelépett, és azt mondta Tibinek, hogy húzza ki a farkát, és élvezzen Krisztike szájába. Tibi nem akart vitatkozni, kihúzta lüktető tagját Krisztike-ból, aki gyorsan lerúgta a bugyiját, megfordult, és letérdelt. Tibi két kézre fogta Krisztike fejét, és szájbakúrta. Elég volt pár lökés, és Tibi már a lány szájába is élvezett. A farkán tartotta a lány fejét, míg farka ki nem ürült, és míg a lány le nem nyelt minden cseppet.

Végül Tibi hátralépett, Krisztike pedig a kézfejével megtörölte a száját, közben Tibira nézett kérdő tekintettel, hogy vajon most mi fog történni.

A csendet Bálint Bá törte meg: felvette az asztalról a harmadik, egyben utolsó pálcát. Azt mondta Krisztike-nek, hogy keljen fel, hajoljon rá az íróasztalra, és kapaszkodjon az asztal másik végébe. Miközben a lány így elhelyezkedett, Tibi visszacipzározta a sliccét, és arra gondolt, vajon mi fog most történni. De ez rögtön kiderült, amikor Bálint Bá bejelentette, hogy Krisztike hat kemény ütést fog kapni ebben a pozícióban a pálcával, aztán az utolsó hatot ugyanebben a helyzetben, de már meztelenül. Bálint Bá ránézett Tibira, aki egyetértően bólintott. Úgyhogy a büntetés újrakezdődött.

Krisztike az asztalon nem is tudott volna elhúzódni a pálca elől. Bálint Bá nagy szakértelemmel és pontossággal kezelte a pálcát, és sikerült mind a hat csapást Krisztike fenekének és combjának még érintetlen részeire mérnie. A hat csapás után Bálint Bá arca már azért elvörösödött, mellkasa hullámzott. Kifulladva parancsolta Krisztike-nek, hogy vegye le a többi ruháját, beleértve a cipőjét, és a zokniját is.

Krisztike elgyengült a komoly fenekeléstől, de engedelmeskedni akart a parancsnak. Tibi mindenesetre segített, kigombolta a lány blúzát és kibontotta a melltartóját. Nagyon felizgult attól, hogy egy másik férfi fogja elfenekelni a feleségét, és hogy ehhez ő készíti a lányt elő.

Amikor Krisztike meztelen lett, Bálint Bá a szoba közepére állította, kezeit a fejére emeltette, hogy mind a két férfi megcsodálhassa a lány testét, illetve hátul a pálcák nyomait.

Aztán Bálint Bá Krisztike elé állt, elkezdte simogatni a mellét, de ujjaival hirtelen összecsippentette a lány mellbimbóját. Krisztike felnyögött a gyönyör és a fájdalom keverékétől, de Bálint Bá gyorsan abba is hagyta, és Krisztike elakadó lélegzettel maradt ott.

Bálint Bá elégedett volt a dolgok alakulásával, és azt parancsolta Krisztike-nek, hogy megint hajoljon az asztalra. Az igazgató Tibit az asztal másik végére küldte, hogy fogja meg a lány kezeit, nehogy megmozduljon. Amikor odaért, Bálint Bá fölvette a kis fekete csipkés bugyit a padlóról, és átadta Tibinek, hogy tegye a lány szájába hogy elnémítsa a sikoltozást. Bálint Bá elmagyarázta, hogy az utolsó hat csapás tényleg nagyon kemény lesz, és hogy a végén meg fogja baszni Krisztike-t. Tibi ezen a kijelentésen kissé meghökkent, de Bálint Bá megnyugtatta, hogy minden rendben lesz. Krisztike elfordította a fejét, és könyörgően nézett Tibira, mintha azt próbálta volna jelezni, hogy ő nem akarja, hogy Bálint Bá megdugja. De Tibi megnyugtatóan simogatta a haját, és azt mondta neki, hogy minden rendben van, és hogy tegye csak, amit hallott. Krisztike bólintott, és elfordította a fejét, beletörődött, hogy egy idegen férfi fogja elfenekelni és megdugni a férje szeme láttára. Így hát megkezdődött az utolsó menet.

Bálint Bá állta a szavát, ez a fenekelés volt a legkeményebb. A hatodik csapás felé Krisztike már szívesen elugrott volna de azért kibírta, pedig már égett a feneke. Mostmár csak a kefélést kellett elviselnie.

Tibi az asztal másik oldalán maradt, Bálint Bá pedig felkészült a baszáshoz. Gyorsan levette ruháit, egy pillanatra megállt, és előkapott a kabátzsebéből egy óvszert. Tibi irigyen nézte, ahogy Bálint Bá felhúzza hatalmas péniszére a gumit. Tibi tudta, Krisztike valószínűleg élete legjobb kefélését fogja most átélni ezzel a nagy, vastag szerszámmal, és örült, amikor Bálint Bá síkosítót vett elő. Ahonnan Tibi állt, nem látszott pontosan, hogy Bálint Bá mit csinál, de valószínűleg el akarta lazítani Krisztike-t, talán ujjazta egy kicsit. Mikor Bálint Bá már elégedett volt az előkészületekkel, elhelyezkedett Krisztike mögött, és egyik kezével bevezette a farkát a lányba. Ettől Krisztike feje felándult, Tibi először azt hitte, hogy így reagál a hatalmas fasz feszítésére, aztán rájött, hogy Bálint Bá seggbe akarja baszni a lányt! Krisztike felnyüszített, de Bálint Bá mögötte beljebb nyomult, igaz, nem tudta farkát a lány fenekébe lökni. Visszahúzta, és újra próbálkozott. Aztán megin visszahúzta, de ezúttal jobb kezével keményen rácsapott Krisztike fenekére. Ez nagy hatással volt a lány már így is érzékeny bőrére, így Bálint Bá pár centire a fenekébe tudott hatolni. Megragadta két kézzel a lány csípőjét és előrenyomult, egyetlen kegyetlen mozdulattal a szűk kis popsiba vezette hatalmas hímtagját. Aztán baszni kezdte, hoszzú, kemény mozdulatokkal, ahogy a pálcával csapkodta korábban.

Krisztike nem tudta elhinni, mi történik vele, úgy érezte, mintha egy farúddal nyársalták volna fel, pedig tudta, hogy ez csak Bálint Bá hatalmas szerszáma. Tibi csodálkozva nézte, hogy Krisztike is kezd előre-hátra mozogni a kefélés ritmusára, és hogy felnyög,
amikor
Bálint Bá combjai a lány szétterpesztett, izzadt és lucskos combjaihoz csapódnak. Nem volt biztos benne, hogy ennek a pálcázást követő érzékenység-e az oka, vagy a kemény, masszív baszás. Tibi előrehajolt, hogy jobban lássa, hogyan keféli Bálint Bá a feleségét. A hatalmas fasz vadul mozgott ki-be a lány seggében. Az igazgató tiszteletreméltósága semmivé tűnt, átváltozott állati vággyá, arca eltorzult, épp úgy meg akarta büntetni Krisztike-t a farkával, mint korábban a pálcákkal.

Bálint Bá fokozatosan növelte az iramot, míg el nem élvezett egy igazi állati üvöltéssel Krisztike fenekében. Szorosan magához rántotta a lány csípőjét, egymás után engedte a gumiba az adagokat. Tibi örült, hogy Mr. Beech óvszert használt, de ez a megkönnyebbülés rövid életű volt. Bálint Bá kihúzta még mindig merev szerszámát a lányból, leemelte a lányt az asztalról, és maga elé térdeltette. Kivette a lány szájából a bugyit, hátradöntötte a fejét, kitátotta a száját, és ráparancsolt, hogy maradjon így. Ezután óvatosan levette magáról az óvszert, és teljes tartalmát Krisztike arcára és szájára engedte. Amikor az óvszer kiürült, ledobta a földre, és hatalmas lila és duzzadt makkjával kente szét gecijét a lány arcán és haján. Aztán farkát Krisztike szájába nyomta, hogy a lány nyalja tisztára. Amikor már elég tiszta volt, Bálint Bá kihúzta csillogó farkát, szárazra törölgette a lány bugyijával, aztán a kis fekete csipkedarabot ledobta a padlóra.

Bálint Bá gyorsan felöltözött, és azt mondta Tibinek és Krisztike-nek, hogy tisztálkodjanak meg, és menjenek vissza a találkozóra. Azt is elmondta Tibinek, hogy több tanárnak is volt még Krisztike-val elrendezetlen ügye az akadémiáról, és hogy azokat is le kéne zárni. Felszólította Tibit, hogy telefonáljon a titkárságra, és egyeztessen velük időpontot. Tibi elgondolkodott, mik lehetnek ezek a régi, lezáratlan ügyek, és remélte, hogy lezárásuk újabb fenekeléseket és keféléseket jelent majd.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!