Spontán szex

Úgy szopta a faszt mintha sose akarna megválni tőle: játszadozott vele, csapkodta a nyelvéhez, körbenyalogatta, az ajkait nedvesítette vele, az arcához dörgölte, szerette volna ha mindenhol éri ez a fenséges íz, ami a puncijából erre a méretes dorongra került, majd egy hirtelen váltást követően tövig benyelte. Hihetetlenül élvezte, hogy szinte levegőt se kap, miközben egy farok tölti ki a száját meg a torkát. Kecses kis vékony ujjai önkéntelenül is a lábai közé tévedtek, amikből úgy tűnt el három is egyszerre a farok tágította, nedves kis lyukában, mintha vákuum kerítette volna hatalmába őket.

Teljesen letaglózta ez a vehemencia a férfit, csak kapkodta a levegőt és tátott szájjal bámulta ezt a lehengerlő látványt, amit csak tetéztek a csaj huncut, játékos beszólásai, amiket kézimunkával egészített kit:

– Ugye szereted ha így kényeztetik a farkad, mi?… Egész nap tudnám szopni!… A te kis kurvád imádja a farkadat!… Mártsd bele minden lyukamba! – majd a heréitől a makkja hegyéig végignyalta, őrjítően lassan és közben végig a szemébe nézett éhes szemeivel.

– Ügyes ribanc vagy te, látod? Így kell ezt csinálni! – próbálta a legkomolyabban válaszolni a srác, de majd szétrobbant az agya az élvezettől. Szinte csak kapkodta a levegőt. Nem csak azt élvezte, hogy milyen technikásan dolgoznak a farkán, azt is, hogy ennyire kívánhatja valaki. Csak úgy sugárzott a nő szeméből, hogy menten fel akarja falni, nem tud betelni az érintésével, csak többet és többet akar, egy fékezhetetlen erő készteti hogy az övé legyen. Testük érzékei annyira felerősödtek, hogy a legfinomabb cirógatás, leggyengédebb hajtincs félresöprés, komótos simogatás, olyan élvezet hullámokat gerjesztett, ami végigsöpört bőrük egész felületén, mint egy szökőár. Nem akkora hullámokkal mint egy orgazmusnál, de szépen lassan egyre magasabbak lettek, építkeztek, alattomosan kúsztak felfelé, pendítettek meg olyan húrokat, amikről nem is tudták hogy léteznek, de imádták! Bármit megtettek volna egymásnak. Tartogatott még finomságokat a férfi a tarsolyában, így mielőtt újból elélveztek volna és teljesen eszüket vesztik, megragadta a nőt a karjánál fogva és talpra állította. Szinte felrántotta a földről. Ruhája felső része a derekán maradt ugyan, de a szoknyarész lehullott a hirtelen mozdulattól. A lány olyan kétségbeesetten nézett a férfira mint egy kislány, mikor elveszik tőle a játékbabáját. Az ajkairól a szájába terelte az utolsó cseppeket is az ujjával és szinte azonnal könyörgő arcra váltott repetáért.

– Na, ebből.. elég! Kiadtam a feladatod! Lássam, hogy maszturbálsz.. mikor nem vagyok itt! – próbálta erélyesen mondani, de meg-meg csuklott a hangja azt észvesztő élvezetek hatására, ami egy alig észrevehető mosolyt eredményezett a már kacérkodó nézésre váltó lány arcán.

… csak ki ne essek a szerepből… – villant át hirtelen a férfi gondolatai közt visszanyerve önuralmát, és újból magára öltötte kemény és határozott álcáját. Ez most a játék része, nehogy már a célegyenesben szúrja el..

Mondhatni egy csöppet sem segített a hölgy ennek az állapotnak a megtartásában, mert olyan szexi járással távolodott a férfitól kopogó magassarkújában, hogy muszáj volt „kezébe venni a dolgot”. Kegyes kötelességének eleget téve figyelte a csodaszép, hosszú lábait, ringatózó csípőjét, szép egyenletesen barna hátát az épphogy kivehető szőke pihékkel, kecses vállait és az ide-oda himbálózó, ébenfekete hosszú haját. A lány tudta magáról mennyire ámulatba ejti a férfit és ki is használta. Önbizalma mindig az egekben járt, mikor ezzel a sráccal volt és természetesen azt is tudta, hogy a férfi le sem tudja róla venni a szemét, pláne mikor a felállástól lehullott ruhájának szegélyét megfogva és megemelve sétált tovább, kivillantva a helyes kis fenekét és formás, hosszú combjait. képPontosan az ilyen finom mozdulatokkal gerjesztette a férfi vágyát a végsőkig, az már csak hab volt a tortán, hogy hátrafordult az előbbi huncut mosolyával, majd szétnyíló ajkakkal és nagy sóhajjal kúszott lejjebb a tekintete a srác szeméről, egészen az ágyékáig. Le sem vette róla a szemét amíg fel nem térdelt a kanapéja szélére, és a ruháját a derekára dobva pucsított be úgy, hogy a húsos, keféléstől duzzadt puncija kitüremkedjen a combjai közül és tálcán kínálják fel magukat kóstolásra a tökéletesen szimmetrikus nagyajkai. Teljesen előredőlt a kanapén és balra visszafordulva támaszkodott meg a jobb vállán, hogy jól láthassa milyen reakciókat vált ki, a még mindig a farkával játszó férfiból, miközben enyhe terpeszbe helyezkedett, nemcsak hogy könnyebben átférjen a keze a lábai közt, hanem hogy pont farokmagasságba kerüljenek a behatolásra váró nyílásai. Közben persze egy kis riszálás is belefért.. Bal kezével kicsit még szét is feszítette a feneke partjait és ekkor már a férfi azt se tudta hova nézzen.. Az őt felfalni készülő gyönyörű szemekbe? A csodaszép kúpot képező lelógó mellét figyelje, a meredező bimbóval? A gömbölyű, feszes kis seggét a szétnyíló ánuszrózsával? Netán a rózsaszín ezernyi árnyalatában játszó, hívogató kéjbarlangját, ami még mindig ragacsos volt az orgazmustól?

Muszáj volt ezt megörökítse magának, ezért gyorsan előkereste a telefonját, és a lány beleegyező bólintása után körbefotózta a „látnivalókat”, mögé térdelve. Csinált egy közelit arról, ahogy épp a száját nyalja, de igyekezett úgy, hogy a melle is benne legyen.. egyet a formás kis popsijáról egészen közelről, hogy minden más a homályba vesszen és még a finom kis pihéket is ki lehessen venni rajta.. a szétfeszített nyílásokról.. hátulról a lábai közé fotózott, hol a szeméremdombjára fókuszálva, hol a lelógó ruhába keretezett mellére. Nyilvánvalóan semmi hátsó szándéka nem volt a képekkel, csak a saját örömére és a lány izgatására használta, ami úgy tűnt célba is talál, mert a lány az új élménytől ha lehet még fokozottabb izgalmi állapotba került és már nem bírta megállni, hogy ne nyúljon a puncijához. Benedvesítette az ujjait a hüvelyéből és a csiklóját kezdte izgatni körkörös mozdulatokkal… szétfeszítette a nagyajkait, majd behatolt a kitáguló nyílásba, még több nedvességet előcsalva.. a hátsó bejáratát izgatta puncinedves ujjacskáival… természetesen minden fázisról, minden mozdulatról készült egy-egy kép.. Az illat amit ez a gyönyörű barlang árasztott magából, teljesen megrészegítette a férfit, aki módszeresen teleszívta vele a tüdejét és halk sóhajokkal fújta ki. Ezek után keményen kezdte ujjazni magát a lány és egyre hangosabb nyögdécselésekkel hozta a férfi tudtára, hogy közelít a csúcsra.

– Ah.. kérlek, el akarok élvezni! – kérlelte a lány ezúttal kötelességtudóan engedélyt kérve.

– Azt egyelőre felejtsd el te kis ribanc.. – vágott a seggére egy hatalmasan, hogy a fájdalommal visszarángassa egy kicsit a földre – .. és különben is, csak szeretnél! Na el a kezekkel attól lucskos kis pinától, a melleiddel játszhatsz.

A lány szófogadóan kezdte masszírozni a saját melleit, miközben a férfi félretette a telefonját a kanapé melletti kis asztalra, ahol a lány játékai sorakoztak. Egy pár pillanat erejéig elgondolkozott, hogy melyikkel is kezdje kényeztetni ezt a lihegő gyönyörűséget (kinek teste még reszketett a majdnem átélt orgazmus hatásától), de végül egy hengeres kis parfümös üvegcse mellett döntött. Már attól a mozdulattól szaporábban vette a levegőt a fiatal nő, hogy látványosan felemeli az asztalról és viszi hátra a fenekéhez a kis játékszert, pláne mikor elkezdte benedvesíteni a puncijából szivárgó nyúlós, ragacsos nektárral, amit maga is megkóstolt. Na nem a puncijából, az még odébb van. Az íze valami leírhatatlanul finom volt.. édes mint a méz és csak úgy itatta magát.. egyszerűen nem lehet vele betelni, de szerette volna még kínozni egy kicsit, mielőtt belé mártja, így még egy kis nedvesség gyűjtögetés után, inkább a lány szájába rakta, hogy ő is érezhesse saját, fenséges ízét és egyúttal le is vette róla a kezét, jelezvén, hogy önállósítsa magát. Mohón szopogatta le róla a finom nedvét, majd repetáért odarakta megint a puncijához, hogy még többet szerezzen.

– Csak ne túl hevesen, tudod hogy még nem élvezhetsz el! – szólt rá a férfi, nehogy túlbuzgóságában idő előtt átélje az újabb orgazmusát. Szófogadóan csak a csiklóján és a vaginája bejáratánál körözött vele lassan, majd időről időre lenyalogatta.

Eközben a srác lefejtette lelógó lábairól a magassarkúját ami még mindig rajta volt, és a lábfejét, talpát vette kezelésbe, de közben le sem vette a szemét a csodás bemutatóról. Gyengéden masszírozta őket, hogy gyorsan elszálljon a cipő szorító érzése, majd a szájához emelte és csókolgatni, nyalogatni kezdte. Nagyon meglepte a lányt a dolog, de rövidesen egy egészen más szintre emelte az élvezetét vele a férfi, amit egyszerűen imádott. Bekapta a lábujjait, szopogatta őket.. egyszerre többet is, sőt volt hogy mindkét lába nagyujjait együtt.. bedugta a lábujjai közé a nyelvét.. végignyalta a talpa peremét és bekapta a sarkát is és még rá is harapott, de olyan finoman csinálta, hogy a lány nem tudta eldönteni, hogy ezt élvezi-e jobban, vagy azt hogy a puncijával játszik közben?! Na nem mintha túl sokáig leragadt volna ilyen gondolatoknál, inkább úszott az árral. Viszont amikor megérezte a férfi kemény farkát a talpai között, onnantól már nemigazán figyelt a puncija kényeztetésére, annyira magával ragadta a látvány és az érzés is. Szóval ezért nyálazta be ennyire, hogy megdughassa még a lábait is? Furcsa volt és meglepő, de egyben szörnyen izgató is, ahogy a lába ujjait dörzsölgeti a forró makkjával a férfi, majd a talpai közé dugva húzogatta a bőrt a farkán, kicsit összeszorítva őket. Hagyta egy kicsit a lánynak is hagy próbálja ki.. engedte, hogy az ujjai közé feszítse a merev péniszt, hogy egyik lábával megtámasztva a másikkal verje. Persze egy kicsit ügyetlenül kezdte, de hamar belejött és egyre jobban élvezte a dolgot. Mikor már elég ügyesen játszadozott magától is a kőkemény dákójával, a férfi keményen megmarkolta a fenekét közben és gyúrogatni kezdte.

Egyre másra érték a különböző ingerek.. hol a feneke szorítását és masszírozásán élvezkedett, hol a lábai közt ágaskodó farok tapintása és látványa kerítette hatalmába.. nem igazán tudta, de nem is nagyon érdekelte, hogy mi tetszik neki jobban, csak végtelenül jól érezte magát ettől a nem mindennapi kényeztetéstől. Ezek után végre megérezte a srác nyelvét! képAzt hitte a puncija lesz ami először ebben a kegyben részesül, de a férfi inkább az ánuszát vette célba. Hosszú, lassú nyalásokkal izgatta a záróizmát, ami egyre lazábbá vált és elég gyorsan befogadta a tolakodó érzékszervét. Először csak a végét akasztotta bele egy-egy nyalintás alkalmával, majd rendesen belemártotta. Nem sok híja volt, hogy az első mély behatolásra elélvezzen, amire a srác is felfigyelt és a folytatás helyett beleharapott a fenekébe. Nem volt durva, még nyomot se hagyott igazán, de pont elég volt ahhoz, hogy újra kibillentse a hőn áhított orgazmusa felé vezető útról. Ezután módszeres tágítás következett: hol a nyelvét dugta egyre mélyebbre, hol az egyik ujját mártotta bele. Később már kettő is lazán belefért, de mindig ügyelt rá, hogy még ne élvezzen el tőle, ami egyre nagyobb kihívást jelentett a lány számára, egy ilyen több frontos támadás alatt, merthogy időnként a puncijához is elkalandozott végre a nyelve, kikerülve a kis játékszert, egészen a csiklójáig, amin a nyelve végét pörgette. A lány testében csak úgy cikáztak az jobbnál jobb érzések, teljesen elborította az agyát az eufória. Közben végig a kis parfümös üvegcsével izgatta magát, amit (miután már a srác harmadik ujja is befért a fenekébe) kis segítséggel jó mélyen a vaginájába csúsztatott. Ütemesen mozgatta, megpróbálta felvenni az ujjak és a nyelv váltakozó ritmusát, de szinte mindegy volt hogy csinálja, egy pár mozdulat után újra az orgazmus kezdte hatalmába keríteni.

– Kérlek!.. Mindjárt..- de megérezte az újabb harapást, amire ez az orgazmus elillant, de egyben azt is, hogy valami sokkal jobb kezd építkezni a háttérben, amit már nem győzött kivárni. Azonnal érezni akarta.

– Majd ha befogadtad a farkam, akkor elélvezhetsz te kis kurva! – már szakította is le a lány kezét az üvegcséről, ami kikandikálva a vaginájában maradt, és még a fejét is hátrafeszítette a hajánál fogva, hogy nyomatékot adjon a mondandójának. A lány teste már teljesen kikészült ezektől a sorozatos határról visszarángatásoktól és már szinte sóvárgott azért, hogy a csúcsra juthasson végre. De már nem volt sok hátra..

– Most az én játékszerem vagy és szétkefélem minden nyílásodat, ami ellen semmit se tehetsz, megértetted? – tette fel a költői kérdést a srác, majd nyomatékot adva a dolognak, hátrafeszítette szabaddá vált karját is és a derekánál leszorította. Kemény farkát a nő hátsó bejáratához igazította, ráköpött egy kis nedvesítés végett, majd egyre erősebben elkezdte nyomni. Hirtelen befogadta a forró, lüktető makkját a nyílás és a lány szemei teljesen kikerekedtek. A punciját is rendesen szétfeszítette korábban, de amit a fenekével érzett, az valami sokkal durvább volt. Azt hitte menten szétszakad, de egyben végtelenül jól is esett neki.

– Ah.. gyerünk, kúrd szét a seggem! – változott át egy pillanat alatt, az előbb még szendén kérlelő kislány, egy kéjsóvár nősténydémonná.

– Ez kell neked igaz? Egy jó nagy fasz a seggedbe, mi? – majd továbbtolta, és elkezdte szépen lassan ki-be mozgatni, pedig még csak a fele fért be.

A lány csak úgy kapkodta a levegőt tátott szájjal, még mindig hátrafeszített fejjel, és a farok csak egyre mélyebbre és mélyebbre merült el benne, minden lökésnél egy picit a vaginájában lévő kis parfümös tégelyt is megmozdítva, miközben időnként a haját elengedve a mellét is markolászta. Egy hirtelen váltást követően a csípőjénél megtartva, tövig tolta belé a méretes szerszámot, és ezzel a mozdulattal az üvegcsét is teljesen belökte a másik lyukába, mire a lány szinte öntudatlan állapotba került. Ekkorra már nem volt kérdés, hogy elélvezhet-e, egyszerűen kiszakadt belőle.. kontrollálhatatlan rángatózásba kezdett, úgy érezte az ereiben a vér mintha napalm volna, úgy égett az egész teste a lábujjai hegyétől a feje búbjáig. Az agya teljesen kiürült és csak az élvezet számított, a vaginájából pedig csak úgy ömlött kéjnedv. Egy hangtalan sikoly után, előtörtek az öntudatlan nyögések, kéjes hörgések és egy ideig a szemét se bírta kinyitni, annyira magával ragadta az érzés, ami szinte felülmúlhatatlan volt. Kezdte visszanyerni az önuralmát és kinyitva a szemét a férfira mosolygott, aki még mindig jó mélyen a popsijában várta a nő orgazmusa lecsengését (és persze magának is pihenőt hagyott ezzel). A mosolyt meglátva új erőre kapott és kicsit közelebb lépve, fölülről, szinte kipréselve a vaginájából a kis üvegcsét (ami a kanapé előtti szőnyegen landolt), hatolt bele újra és újra, őrjítően vad tempóban, olyan területeket dörzsölve, amire már csak újabb és újabb orgazmus volt a reakciója a lány testének. Fel sem tudta idézni, hogy érzett-e valaha ilyen mértékű és ennyiféle gyönyört életében. Észbontóan jó volt. A férfi, látva a nőre hullámokban törő orgazmusokat, pár pillanat múlva, kirántva a lány fenekéből a dákóját, heréi tartalmának egy részét a hátára ürítette, vastag sugárban spriccelve szerteszét a meleg spermát, amiből az utolsó pár löketet a lány puncijába szánt, ezért gyorsan elmerítette benne, hogy az utolsó fröccsöket már szinte a méhébe csapódva érezhesse. Teljesen váratlan mozdulat volt, ezért újra felsikoltott a lány, ahogy teljesen elmerült a bejáratott kéjbarlangjában a férfi még merev fallosza, és végtelenül jólesett neki, hogy érezhette a forró magját, ahogy a testében fröccsen és folydogál szerteszét. Miután egymásba forrva lecsillapodtak és megfogadták egymásnak, hogy lesz még ehhez hasonló alkalom és folyamatosan feszegetik majd a határokat, túláradó örömmel szopogatta, tisztogatta le a maradékokat a férfi farkáról. Visszaváltoztak azokká a hétköznapi emberekké akik mindig is voltak, de ezt a szeretkezést soha nem fogják elfelejteni..


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!