Mondanom se kell, hogy ezek után sűrűbben vertem ki, mindig a Hajnival átélt élményeimre gondolva

A nevem Deán, és van egy húgom Hajni. Ezek persze nem az igazi neveink csak a történetben ez lesz. Szóval van egy történetem rólunk arról, hogyan ismertük meg a szexualitást együtt. Kb 20 lehettem Hajni pedig 18 éves. Már kezdtek érdekelni a lányok és felfedeztem a maszturbálás örömeit. Hajnival sokat játszottunk otthon ha nem az utcán a barátainkkal lógtunk. Jó viszonyban voltunk (és máig vagyunk) egymással. Akkoriban még ritkaság volt a számítógép így nekünk se volt. Megvoltak a saját kis játékaink, amiket általában én találtam ki. Általában ketten voltunk otthon mivel apánk egész nap dolgozott anyánk meg hacsak tehette szomszédolt vagy ha otthon is volt vagy a házimunkával volt elfoglalva vagy a sorozatait nézte a tévében- ergo szinte azt csináltunk amit akartunk. Szóval akkoriban már láttam egy- két szexújságot és néhanap titokban kivertem magamnak. Egy nap Hajni tánctudásával villogott nekem és habár előtte a tánc sose érdekelt és az efféle műsorai untattak most valahogy mégis izgatónak találtam.

Rövidke kis nyári szoknyájában még a fehér bugyija is ki- ki villant ahogy pörgött- forgott, hajladozott tánc. közben. Hamarosan éreztem is fiútermészetem hívását. Amikor befejezte kértem, hogy táncoljon még és ő örömmel fojtatta is. Én pedig le se bírtam venni róla a szemem és epekedve vártam minden bugyivillantást. Miután kifáradt ledobta magát a másik fotelba felhúzta a lábait és lehunyt szemekkel pihegett. Viszont így pont beláttam a lába közé. Igaz csak a bugyiját láttam de az is elég volt. Egy darabig még néztem aztán nem bírtam tovább magammal és elmentem kiverni. Végig Hajni járt a fejemben és egy nagyot élvezve jutottam a csúcsra. Ezek után igyekeztem mindig olyan játékokat kitalálni, ami közben vagy megtudtam lesni a bugyiját, illetve az kis melleit, vagy valami módon intim közelségbe kerüljünk és meg tudjam fogdosni. Illetve egyre inkább odafigyeltem a tánc bemutatóira. Szerencsére általában lenge szoknyákban flangált mivel nyár volt. Egy alkalommal még táncoltam is vele ami nagyon jó volt, de mivel nem szeretek táncolni ezt ne sokszor ismételtük meg. Egy másik alkalommal fára másztunk és hogy segítsek neki meg fogtam a fenekét és úgy toltam meg ehhez hasonlóan használtam ki a különböző lehetőségeket.

Mondanom se kell, hogy ezek után sűrűbben vertem ki, mindig a Hajnival átélt élményeimre gondolva. Illetve álmodoztam is róla, hogy tehetném magamévá. Szóval totál belezúgtam- vagyis csak meg kívántam. Mivel egy szobában aludtunk így egy este mikor nem bírtam aludni gondoltam meg lesem a punciját. Először szólongattam hátha nem alszik mélyen, de semmi reakció. Ezen felbátorodva felkeltem hát és oda osontam az ágyához. Lehúztam a takaróját és felhajtottam a hálóingét a nyakáig. Közben a szívem a torkomban dobogott. Kis növekvő cicijei teljesen felizgattak. A bugyiját is lehúztam amennyit engedett (mert rajta feküdt ugyebár) és megpillantottam a gyönyörű csupasz punciját. Teljesen elragadott a látvány. – Te meg mit csinálsz?- Teljesen ledermedtem. Figyelmetlen voltam és felébredt. – Ő ő semmit.- nyögtem ki és iszkoltam vissza az ágyamba. A farkam persze már jócskán duzzadt a gatyámban. – Te a puncimat nézted?- kérdezte, de a hangjában nem hallottam felháborodást. Gondolkodtam, hogy most mit mondjak. Végül eszembe jutott valami. – Hát ő… igen. De kérlek ne szólj anyuéknak, ha nem szólsz holnap mutatok valami szuper dolgot. – Mit?- kíváncsiskodott. – Majd holnap most aludj. – Miért nézted a puncimat?- kérdezte. – Majd holnap mindent megtudsz, csak anyuéknak ne szólj. Most pedig aludj. – Rendben.- egyezett bele és már fordult is a másik oldalára, hogy aludjon legnagyobb megkönnyebbülésemre. Másnap reggel teljesen átlagosan indult amíg délután Hajni rá nem kezdett, hogy mutassam meg neki amit ígértem a hallgatásáért. – Gyere.- mondtam és kézen fogva vezettem be a supába ahol tudtam, hogy senki se fog zavarni. – Na- kezdtem a mondókám- valami olyat akarok mutatni neked, amit a fiúk és a lányok szoktak csinálni és nagyon jó.- ecseteltem a bevezetőt.- Ehhez kell a lányok puncija és a fiúk fütyije. Ezért néztem tegnap a puncidat. – Én azt hittem az csak pisilésre való. – Nem. Ehhez a játékhoz is kell. A fiúknál, ha kicsi a fütyijük akkor csak pisilésre jó ha megnő akkor játékra. – Hú a fütyid meg nő? És lányoknál ez, hogy van?- záporoztak a kérdései. – Hát lányoknál őszintén szólva nem tudom. Erre is ráakartam jönni tegnap. – És mért nem mondtad szívesen megmutattam volna.- Megmutassam? Na ez kicsit sokkolt.

Már a gondolattól is dudorodott a gatyám. De hát ez volt a cél. – Hát mutasd. Erre levette a bugyiját és felhúzta a szoknyáját. – Most mutasd, hogy növeszted meg a fütyid. – Hát az már megnőtt és nem tudom vissza csinálni mert magától csinálja, de megmutatom. Azzal letoltam a nadrágom gatyástól és kiléptem belőlük. – Húú!- csodálkozott Hajni- Ez ilyen? -és hogy kell játszani? – Először is- kezdtem megint a magyarázkodásba- le kell vetkőznünk pucérra, aztán puszilgatjuk egymást, ez is része a játéknak és én bedugom a fütyimet a puncidba. – Bedugod a kukidat a puncimba?- nézett értetlenül a húgom.- És mi abban a jó? – Majd meglátod csak csináljuk!- kezdett a türelmem fogyni. Ledobtam az ingemet mire Hajni is levetkőzött. Oda mentem hozzá megfogtam a fejét és elkezdtem puszilgatni a száját ahogy az újságokban láttam. Hajni követve a példám visszapuszilt. Puszilgattam a száját a nyakát a cicijeit és Hajni is élvezte, meg puszilgatott. Közben a kezem már a punciját simogatta. Először el akarta lökni a kezem onnét de mondtam, hogy ezt így kell, úgyhogy hagyta. Sőt ő is elkezdte a fütyim simogatni, ami nagyon jó volt. A szívem majd kiugrott, nagyon izgultam és élveztem a dolgot. Észrevettem, hogy a kezemen, ami a punciját simogatta, valami nedves jelent meg, először nem értettem, de valahonnan sejtettem, hogy nem pisi. De akkor mi? – Mikor rakod be a fütyid a puncimba?- kérdezte Hajni. Én meg visszatérvén elmélkedésemből rávágtam, hogy most. – Feküdj hanyatt. Hajni így tett én a lába közé térdeltem. – Kicsit emeld meg a derekad, hogy odaférjek.- mondtam. Miután így tett, odaillesztettem a fütyim a puncijához, és harmadszorra be is sikerült hatolnom húgom meleg, nedves, szűk puncijába.

Kicsit szorított, de nagyon jó volt. Ráhajoltam a húgomra és elkezdtem beljebb tornázni magam. – Állj ez nem olyan jó! Fáj!- nyöszörgött. De nekem itt már nem volt megállás. – Majd jobb lesz bízz bennem. – válaszoltam türelmetlenül. Közben már sikerült tövig elmerülnöm a hugicámban és elkezdtem ki-be pumpálni. Nagyon jó volt. A fejemet teljesen kitöltötte a rózsaszín köd. Hajni közben beletörődve, hogy már nincs megállás csak nyöszörgött alattam. Aztán egyszer csak szorosan átölelt és egész máshogy kezdett el nyögdécselni. A csípője is átvette a ritmusom. Majd hirtelen megmerevedett és úgy szorított magához, hogy majd megfojtott és sikoltott egyet. Ekkor mentem el én is. Teljesen elmerültem a mámorban. Löktem még egyet-kettőt, majd lerogytam Hajnira és mind a ketten hangosan ziháltunk a fáradságtól, meg a kéjtől. – Hú! Az elején… nagyon rossz… volt… de a végére… nagyon jó volt!- zihálta Hajni alattam.- Legközelebb is ilyen lesz?Én legördültem róla és mellette fekve válaszoltam: – Nekem is jó volt és nem hiszem, szerintem legközelebb már neked is jobb lesz. – Hát remélem, de nagyon fárasztó ez a játék. – De nem éri meg a fáradságot?- kérdeztem és rámosolyogtam. – Végül is megéri ha ilyen jó.- felelte és vissza mosolygott. Hanem ekkor eszembe jutott a húgom természetéről valami: – De anyáéknak erről nem szólhatsz. Megígérted!- figyelmeztettem. – Rendben de miért? – Tudod milyenek. Mindig elrontják a jó játékokat.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!