Szexjáték a mostoha húgommal

Egy nap, mikor anyámék elmentek bevásárolni, húgommal kettesben maradtunk otthon.Mostoha Húgom Berni 17 éves, fekete hosszú hajú, kék szem, fehér bőrű szép kerek popó, korához egész rendesen kifejlődött. Én 18 éves voltam. Kint voltam a konyhán ittam a tejet. Húgom persze a szobájába hallgatta a zenét a konyhából szóltam neki.

– Berni! Nem hallotta a .

-gondoltam. Közelebb mentem az ajtójához, újból szólítottam. – Berni! -megint nem hallotta, mivel hangosan szólt a zene, erre be nyitottam és aztán mintha megmeredtem volna, mit látok?

A húgom ott táncikál egy szál fekete tangában és egy melltartóban. Először nem vett észre, mivel háttal volt nekem és nézte magát a tükörben, ahogy táncolt.. Ezzel én ott álltam az ajtóban, egyszer csak megfordult, biztos meglátott a tükörben. Rám néz kicsit elpirulva. – Te itt néztél végig? – Hát öö tudod.. itt hebegtem.

– Tudod meg akartam kérdezni, hogy játszanánk-e valamit, mint kiskorunkban úgy unatkozok! Erre mosolyog és azt mondja: – Persze de mit játszunk? – Bújócskát vagy fogócskát? -kérdeztem. – Fogócska jobban hangzik mosolygott.

– Na figyelj mit szólsz, ha egy kicsit fokoznánk ezt a játékot? Pl. ha elkaplak vagy ha te kapsz el akkor jár valami meglepetés. – Miféle meglepetés? -kérdezte meglepődve. – Majd meglátod, hozzál egy sálat, amivel bekötjük egymás ,az ajándék adásnál mosolyogtam rá. Erre ő sóhajtott egyet. – Na Jó! – és hozott is egyet, ő volt a fogó! Szaladtam előtte, ahogy csak tudtam, aztán egyszer csak belerúgtam egy kőbe, elestem így elkapott na mondta, hogy -mi lesz a meglepetésem? -nevetve. Erre mondtam lekötöm a szemed, és meglátod. Le is kötöttem a szemét, aztán izgulva mondtam neki, hogy ez remélem jól fog esni és kigomboltam a felsőjét, benyúltam a melltartójába és kivettem a mellét. Ellökött és kiabálni kezdett.- Te mit csinálsz?? ez az ajándék??- Nyugtatgattam, várj! Mindjárt meg tudod mi az ajándék és megfogtam a mellét, először kicsit puszilgattam, aztán a számba vettem a bimbót és szopogatni kezdtem, finoman harapdáltam, erre megkeményedett neki és mondta hogy ez tényleg jól esett.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!