Ujjazás a létrán

A következő pillanatban már azon dolgozik az agyam, hogyan lehetne ebből is – mint minden más vesztettnek tünő helyzetből – előnyt kovácsolni. Nem kell túlságosan megeröltetnem a szürkeállományomat, azonnal beugrik D. neve. Persze pontosan tudom, hogy ha áthívom, akkor ebből nem csak izzócsere lesz. Eddig egyetlen olyan találkozásunk sem volt, ami ne szexszel végződött volna. Ez lehetett akár többórás tartalmas szex, de volt olyan is, hogy éppen csak egy gyors kézimunkára ill. orális kényeztetésre volt időnk vagy alkalmunk. Hihetetlenül kívánjuk egymást. Nem tudunk gátat szabni a vágyainknak. Már próbáltuk. Többször is. Megbeszéltük, hogy csak éppen beugrunk valahova munka után egy kicsit beszélgetni. Ez rendre azzal végződött, hogy az autója hátsó ülésén landoltunk egy gyors szopás vagy kézimunka erejéig.

Gyorsan összerakom fejben mennyi időre van szükségem arra, hogy vállalható állapotba hozzam a lakást, és már nyúlok is a telefonom után. Tárcsázom D. számát. Picit rájátszok a dologra, és próbálok szánalmat kelteni benne irántam. Ez általában elég jó receptúra szokott lenni a pasik befűzésére. Előadni a kissé ügyetlen, kissé butácska szőkét, hogy aztán a fehér paripán, lovagi vértezetben érkező férfiú segítségemre siethessen.

Természetesen igent mond. Megbeszéljük, hogy 1 óra múlva érkezik. Azonnal nekiállok rendbehozni a lakást, és odakészítem a létrát a csillár alá.

Még gyorsan beugrok a zuhany alá. A fehérnemüs fiók előtt elmélázok: teljesen mindegy milyen fehérnemüt húzok, mindegy mi van rajtam. Lehetne akár a százszor mosott mindenféle extra nélküli pamutbugyi is. Úgyis kíván. Ez hihetetlenül hízelgő, de azért persze szeretném megadni ismét a módját a találkozásunknak. Fekete tisztacsipke tanga és melltartó mellett döntök. Fölé csak egy sima farmert és egy fehér pólót húzok.

Az órára pillantva kellemes bizsergés fog el, és hogy őszinte legyek, már egy picit nedves is vagyok, arra gondolván, ami feltételezéseim szerint ránk vár ma este. Hamarosan érkeznie kell.

Megszólal a csengő. Odasietek az ajtóhoz, és már nyitom is. Belép. Mielőtt becsukodna mögötte az ajtó, már a nyakát fogom és az arcát a sajátomhoz húzom. Szenvedélyesen megcsókoljuk egymást. A kezei már fenekemet dögönyözik, majd próbálnak utat találni a farmernadrágom cipzárja, illetve gombja felé. Ezt megakadályozom. Megfogom a két kezét, és csak annyit mondok: „Nem-nem. Előbb a munka, utána az élvezet.”. Ehhez hatalmas önuralmat kell gyakorolnom, mert a nadrágján keresztül is tökéletesen kivehető, hogy a farka már tökéletesen kemény.

Bevezetem a nappaliba, és már adnám is a kezébe a cserére váró izzót. Pimaszul felnevet, és csak annyit mond: „Nem-nem. Te fogod kicserélni, az én utasításaim szerint.” Kissé sértődötten húzom vissza a kezem a benne pihenő izzóval együtt. De ez csak színjáték. Belsőleg már-már örömtáncot lejtek, mert sejtem mi következik. Már pontosan kiismert. Bár nem volt nehéz dolga, mert nem rejtem véka alá, hogy azt szeretem, ha férfi mondja meg mi a dolgom és mit hogyan csináljak, illetve ne csináljak.

Az izzót félrerakom. A következő pillanatban már hallom is az első utasítását: „Vetkőzz le.” Nem ér váratlanul a kérése. Már nyitom is a farmernadrágom, megfordulok – úgy, hogy háttal legyek felé – szépen bepucsítok és letolom a nadrágom. Magamban nevetek és arra gondolok: 1-0 ide. Pontosan tudom, hogy a tangás popsim látványa eszméletlenül felizgatja, és legszívesebben mögém lépne és félrehúzva a tanga falatnyi anyagát, azonnal belém hatolna. De ezt most nem teheti meg, mert ez tönkretenné a játékot. Visszafordulok felé, és a pólómtól is megszabadulok.

Ott állok előtte a csipkés fehérnemű-szettemben és elégedetten nyugtázom, hogy mégiscsak érdemes volt időt invesztálni egy étvágygerjesztő lepel kiválasztásába. Ebben a pillanatban már hallom is a következő utasítását: „Teljesen meztelenül akarlak látni.” Nem fecsérlem az időt. Nyitom a melltartót. Félredobom a kanapéra. Ugyanígy teszek a tangámmal is. Ott állok előtte egy száll semmiben. Forr köztünk a levegő, de még egy ici-picit szeretnénk feszíteni a húron, hogy aztán egy hatalmas – minden felgyülemlett feszültséget oldó – dugással jutalmazzuk egymást.

„Térdelj le.” Odalép elém és nyitja a cipzárt a nadrágján. Előkerül a keményen ágaskodó farka és a hihetelnül feszes zacsija. Magamtól is tudom mi a dolgom, de azért megerősít: „Szopj.” Finoman kezdek. Először csak a makkját nyalogatom, miközben a kezeimmel a golyóit simogatom – finoman húzogatom. Majd haladok egyre lejjebb. Lenyalogatom a farka minden négyzetcentiméterét. Majd ismét visszatérek a makkjához, de most már nem csak nyalogatom, hanem be is engedem a számba. Egyre mélyebbre engedem és egyre intenzívebben szopok. Megfogja a fejem és most ő adja ritmust. Finoman, de mégis határozottan megkeféli a számat. „A golyókat is szopd.” – hallom a következő pillanatban. Finoman kiengedem a számból a farkát, és áttérek a golyók kényeztetésére. Először csak a zacsiját nyalogatom, majd először a jobb, utána a bal golyóját veszem a számba, és óvatosan szopogatom – húzogatom. „De közben verdd ám a farkam.” – hallom a következő utasítást. Ezt a multitasking dolgot még gyakorolnom kell. Nem ez az első eset, hogy annyira beleélem magam a golyók kényeztetésébe, hogy elfelejtkezek a farkáról. „Ügyes vagy.” – mondja végül, és a vállaimat fogva felhúz álló pozicióba.

„Állj fel a létra második fokára, és csavard ki a kiégett izzót.” Fellépek a létrára és nyúlok az izzó felé. Amint az kezem érinti az izzót, abban a pillanatban az ő kezei már a popsimon nyugszanak. A jobb keze vándorol a csiklóm felé, majd finoman elkezdi masszírozni körkörös mozdulatokkal. A bal keze hátulról talál utat az ajkaim felé és a mutató- és középsőujja néha-néha becsusszan a puncimba. Elégedetten nyugtázza, hogy már mennyire nedves vagyok. „Csavard azt az izzót.” Fene, már megint belefelejtkeztem a dologba, igazán nehezemre esik a feladatomra koncentrálni.

Átnyújtom neki a kiégett izzót. Elveszi, majd a kezembe nyomja az újat. „Most csavard be az új izzót.” – mondja. Közben kíméletlenül masszírozza a csiklómat és az ujjaival keféli a puncimat. Érzem, hogy már nem tudom magam sokáig türtöztetni és hangosan nyögök. Az utolsóelőtti pillanatban azonban felhagy a puncim kényeztetésével. „Látom végeztél az izzócserével. Állj egy fokkal lejjebb a létrán.”

Sejtem mi következik. Így pontosan ki tudjuk egyenlíteni a kettőnk közötti magasságkülönbséget. A következő pillanatban arra eszmélek, hogy a kemény farka már tövig bennem van. Belekapaszkodik a létrába a jobb és bal kezével. Így teszek én is. Az első pillanattól kezdve keményen dug. Semmi átmenet, semmi finomkodás, csak a kemény dugás az első perctől kezdve. „Ne mozogj!” – utasít. Ösztönösen pucsítanék felé, felvéve a ritmusát, hogy így is mélyebbre tudjon hatolni bennem. De igyekszem uralkodni magamon, és engedelmeskedni az utasításainak. A jobb kezével elengedi a létrát, és ismét csiklómat kényezteti vele. A tempó egyre intenzívebb. Elkap az örvény, és már nem tudok gátat szabni az élvezetnek. Hangosan felnyögve élem át a hullámokban rámtörő orgazmust.

A nyögéseim, hatására még egyszer utoljára intenziválja a tempót, és két lökés között felszisszen: „Most jön.”

Kiengedem magamból, megfordulok és letérdelek elé. Kézzel folytatom a farka kényeztetését, és az orgazmusa pillanatában nyitott szájjal fogadom a forró spermáját. Az utolsó néhány cseppet, ami éppen a makkjáról készül lecsöppenni – lenyalogatom.

Adok neki néhány lélegzetvételnyi pihenőt, majd fölállván az arcához hajolok és halkan felnevetve a fülébe súgom: „A fürdőszobában szintén cserére vár egy kiégett izzó.”


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!