Szeretem a puncimat és szeretem ha a pasi elélvez tőlem

Kutyaharapást szőrével! – Hogy érted? – Júlia beárnyékolta a szemét, és barátnőjére hunyorgott. Feküdtek a parton, lekerült már róluk a melltartó, és az imént a bugyi is. – Annyit beszéltünk már a faszokról, hogy nem is látod olyan tragikusnak az esetedet. – Látva Júlia arcán a hirtelen borulást, igyekezett viccesre fordítani: – Ha erre jön valaki, leszopod és kész, elfelejtesz mindent. – Csak, ha te először! – Együtt? – Oké! – Már megint együtt nevettek. – Szép kis cicid van! – Nőhetnének még, mert borogatással elmúlik. – Képzeld azt, hogy pasik lesnek a bokorból, és úgy verik a faszukat, hogy téged néznek! Júlia hamar hasra fordult. – Neked van szép cicid! Azt már meg is lehet fogni, nemcsak megcsípni ujjheggyel. – Nem sok jelentősége van, elhiheted nekem. A pasik látni akarják, megfogni, de igazából nem ezek érdeklik őket – markolta meg mindkettőt – , csak lyukat akarnak, semmi mást. Még jó, ha a neved megkérdezik. – Úgy beszélsz, mint egy kiégett- – Kurva?

Azt nem mondhatnám! Kiégett sem vagyok, mert tudnak még újat mutatni a pasik, kurva sem vagyok, mert nem pénzért, hanem élvezetből csinálom. – Bocsi! – Semmi baj. És egészséges vagyok, szeretem a puncimat, szeretem, ha a pasi elélvez tőlem, közben nekem is jó. – Neked volt már egyszerre négy? – Ne vágj fel! Akkor mondhatnád, hogy négy volt, ha meg is dugtak volna- de így semmi. A legtöbb csajszi a szopást nem is tekinti szexnek. – Te sem? – Szerintem szex, mert a pasi elélvez, és akkor már szex. Még a petting is szex, ha beleélveztek egymás markába, de ha csak sima fogdosás, akkor nem az. – És a maszti? Szerinted? – Ha magadnak csinálod, akkor nem szex, de ha egymás előtt csináljátok, elélveztek, akkor már igen. Te Julcsi! Egyszer megnézheted az öcsémet- haha!… amikor visz magával egy papírzsepit és bevonul a szobájába- – Meglested? – Egyértelmű, hogy mit csinál, de nem érdekel. Másét megnézném, mondjuk, egy haverját- Azért is mondom neked, mert idegen fasz tetszhet.

– Elterelted a szót! Volt már egyszerre négy? – Ne feledd, hogy öregebb vagyok két évvel! – Tehát volt. – Nem igazán. Meséltem már neked, amikor bezártak a srácok az öltözőbe- Persze, hogy meséltem! Úgy engedtek ki, ha megígértem, hogy mindegyikkel csókolózni fogok. Na, ők négyen voltak. – Azt nem mondtad, hogy mind a néggyel? – Gondoltam, anélkül is érted. Ott álltak egy szál pöcsben, amikor kinyitották végre az ajtót, mint a te pasijaid, amikor leültél a padra. Követelték a csókolózást, közben alám nyúltak, vetkőztettek. Mire mind a néggyel megvolt a nyálaskodás, merev fasszal körbevettek, aztán ott, a hideg kövön egyenként megbasztak. Sorba álltak, mint fagyiért, és várták, míg valamelyik végez, jött a következő. Gyakorlatlan csávók lehettek, szerintem ez volt nekik az első ilyen, mert különben nem udvariaskodtak volna, hanem míg az egyik dug, a másik szopat- és négy pasi közül biztos akad legalább egy, aki a seggemet akarná.
Tini Sunak
– Én úgy igaziból nem is csókolóztam még – sóhajtott Júlia. – Hát igen, kimaradt az a lépcsőfok, de nyugi, kicsikém, aki a nyelvét a szádba dugja, az mihamarabb oda akarja dugni a faszát is! – Elgondolkodott. – Azt hiszem, a te pasijaid is gyakorlatlanok ilyen téren, mert ha kedveskednek, hosszan simogatnak téged, amikor ott a padnál bepucsítottál nekik, esetleg valaki benyal egy kicsit- akkor aztán vígan és dalolva szétteszed nekik a lábad. – Gondolod? – Elfelejtették, hogy el kell érni a csajszinál, hogy ő is kívánja, s utána meg sem tudnák úszni dugás nélkül. – Hülye vagy már megint. Jó, hogy azt nem mondod, hogy ettől kezdve mindennap berángatnám őket az öltözőbe egy menetre. – Rá lehet szokni a jóra?! – Azt szeretném, ha lenne egy fiú, de egyetlenegy, akivel lehetne sétálgatni, nevetgélni, és persze bekapnám a micsodáját, ha az jó neki. – Haha! Az neked is jó, és ha fel vagy húzva, előveszed te magadtól! Láttam én, az öcsémét milyen gyengéden markolásztad! – Az más! – Azóta volt a kezedben? – Hm- hát nem. – Ideje elkezdeni. Próbálgasd, meglátod, hogy izgi, te is biztos élvezed! – Ha elehetne úgy? mint az öcséd- , hogy nem erőszakos, csak simán ideadja, hogy nézegethetem. – Mondtam én, hogy összehozlak benneteket! Mindenki jól jár, te tapasztalatokat gyűjtesz, ő meg nem a papírzsepibe maszatol, hanem ide, a cicikre. – Megsimogatta Júlia apró melleit. * Az üzemben Júlia új emberekkel ismerkedett – akik az előző héten éjszakások voltak – , nagy különbséget nem vett észre: ugyanolyan gépiesen dolgoztak, de tudtak vidámak is lenni.

Anélkül, hogy Júlia ismerné a csoportpszichológia egyik törvényszerűségét, megállapította, hogy ebben a műszakban is léteznek ugyanazok a szerepek, mint az előzőben, csak a nevek másak. Például egy Solyához hasonló, kedves lány azonnal pártfogásába vette, egy-két szóval bemutatta neki a kollégákat: – és azzal a bivalynyakúval légy ám óvatos, mert hajlamos azt hinni, hogy akit be tud csábítani az öltözőbe, azt meg is cumiztathatja. De én csak szólok, a többi a te dolgod. Alig telt el tíz perc, az említett férfi megkörnyékezte Júliát, és szinte szájmozgás nélkül súgta: – Ha innál valami finom hideget, gyere utánam az öltözőbe! A lány majdnem felnevetett! Megtalálta Robi megfelelőjét is, aki már két hónapja dolgozik ugyan az üzemben, de még újnak számít. – Robi vagyok – mondta a fiú váratlanul, amikor egyszerre akarták megfogni ugyanazt dobozt. – Mi? Julcsi – mosolygott vissza a lány. – Cifra ez az élet!- – gondolta. Ezt, az innenső Robit első benyomás alapján alkalmasnak találta arra, amit a parton tervezgettek- Barátnője akkor azt tanácsolta, hogy keressen egy srácot vagy férfit – akár az ő öccse is lehet, de ehhez nem ragaszkodik – , akivel kipróbálhat dolgokat, minden kötelezettség nélkül. – Csak úgy, kíváncsiságból!-

– Viszont amaz a Robi mégis praktikusabb lenne, mert ő már látott kínos szituációban – Júlia a gondolatba is belepirult – , meztelen fenékkel, meztelen cicivel, nem is beszélve egyebekről- és én is láttam már a fenekét egy pillanatra, és a lába közt a micsodáját is egy kicsit. Érdekes volt. Mondhatjuk azt, hogy megkukkantjuk egymást még egyszer. Lesz, ami lesz!- Egy hétig ugyanezzel a műszakkal dolgozott, és kicsit tartott a harmadik társasággal találkozni, akikkel volt már egy emlékezetes ütközete. Legalábbis négyükkel. Munka után lezuhanyozott. Körbetekintgetve megállapította, hogy csakugyan aprócska a cicije, ám olyan kis mutatóska tud lenni, ha kimerednek a bimbók. Inkább legyen kicsi, mint súlyos, vagy lógós- Különben is: neki van a leghosszabb combja az összes nő között! Úgy tervezte, hogy mielőtt hazamenne, útba ejti a barátnőjét, és gyorsan beszámol az elképzeléseiről, már ha egyáltalán annak lehet nevezni mindazt, amin munka közben tépelődött. – A lényeg, hogy kipróbálnám az öcsikédet! – fogja majd barátnőjének mondani.

– Persze csak akkor, ha áll még az ajánlatod, és nem sajnálod tőlem. Mint a megveszekedett, meredten bámult a poros ablaküvegen át. Odabent a lány ide-oda dobálta hosszú, vörös sörényét, homorú hátát most meggörbítette, s guggoló helyzetből térdelés-szerű lovaglásra váltott. Megtámaszkodott a férfi mellkasán, és szinte hallatszott, ahogy cuppogva csúszkál föl-le a merev falloszon. A férfi ujjai kétoldalt a lepedőt gyűrögették, majd kezével felnyúlt a lányért, és magára húzta. A hosszú lábak háromszögében csípőjével őrült mozgásba lendült, másodpercenként többször megmerítkezett a lányban. A mozgás hirtelen megszakadt, a lány átemelte a lábát és feltérdelt. A férfi felállt az ágyon, és a kinyújtott nyelvre eresztette tejfölszerű nedvét. Aztán kéjes mosollyal nézte, ahogy két apró kéz a bőrt húzogatva és nyomkodva vizsgálja: jönne-e még egy-két csepp- Júlia mindkét szereplőt ismerte, de nem sejtette, hogy ők ilyen mélyen ismerik egymást, hiszen tudomása szerint csak egyszer beszéltek telefonon: a férfi a főnöke a városban, a lány a legbizalmasabb barátnője a faluban.


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!