Egy hétvége a koleszban

A kollégium meglepően csendes volt. Szombat lévén a legtöbb ember hazautazott hétvégére.

Június volt, sokan már végeztek a vizsgaidőszakkal.

A fiú egyedül volt a szobában, sőt az egész lakóegysegben. Majdnem minden hétvégén így volt.

A kollégium falai papír vastagságú gipszkartonból voltak. A fiúnak eszébe jutottak a szomszédból átszűrődő zajok, amiket a múlt hétvégén hallott. A szomszéd szobában lakó lányhoz jött a barátja és nem piros pacsiztak az biztos.

– Ahh! Ez az! Dugjál! Ahh! Keményebben!

Mondanom sem kell, a hozzá járó összetéveszthetetlen cuppogó hang és ágynyikorgás is áthallatszott. Ez ment vagy 10-15 percig. Pár óra szünet, és újrakezdték. Furcsának tartotta magát, de nem bírta megállni, hogy ne verje ki a hangokra.

Jóban volt a szomszéd lánnyal, beszélgettek néha-néha. A lány barátja nem a koliban lakott, nem is a városban.

Mostanában feltűnt neki, mintha a lány hosszabban nézné, mint illendő, a nem vicces viccein is nevet, és ilyenkor megragadja az alkalmat, hogy megsimogassa a karját. Ártatlanul, mintha csak a nevetéshez tartozó reflex lenne.

Különösebben nem tetszett neki a lány. Egy kicsit talán nagyobb darab volt, mint ami még belefért neki. Habár hátulról lenne mibe kapaszkodni – gondolta a fiú.

Gondolatait el akarta terelni a lányról, hisz úgyis van barátja, meg különben is úgy gondolta valami jobb csajt kellene szereznie. Mondjuk egy ideje csak Marok Máriával hált, szóval már nagyon ráférne valami.

Na mindegy – gondolta – és elindította kedvenc sorozatát a laptopján. Alig telt el pár perc és kopogtak:

– Szabad!

A szomszéd lány volt az. A meleg miatt csak egy piros nyári ruha volt rajta. Dekoltázsa kivillant, és a combját sem takarta semmi. A fiú fantáziáját rendesen megmozgatta ez a látvány.

– Szia, kicsit unatkoztam és gondoltam átjövök. Remélem nem zavarok. Egyedül vagyok az egész lakóegységben.
– Szia, persze, nem zavarsz. Mi újság?

A lány leült a fiú mellé az ágyra.

– Semmi jó. Barnival összevesztünk tegnap telefonon és most duzzog és nem jött a hétvégére. Pedig az előző hétvége olyan jól sikerült.
– Azt hallottam – mondta a fiú anélkül, hogy átgondolta volna mit mond.

A lány elvörösödött.

– Ho… hogy érted, hogy hallottad?
– H… hát… Tudod vékonyak a falak, én meg itt voltam. Bocsi nem kellett volna elmondanom.

A lány lesütötte a szemét. Szégyent érzett, de közben egy másik érzés is hatalmába kerítette. Gyorsabban dobogott a szíve, érezte, hogy a forróság elönti a testét.

Úristen végig hallgatta ahogy élvezek. Mivan ha tetszett neki? És magához nyúlt? Mondjuk nem bánnám, egy ilyen helyes fiúnak megengedem – gondolta.

– És mit csináltál? Csak itt ültél és hallgattad?
– A.. az az igazság… hogy tudod… hát szóval nagyon tetszett, és itt voltam egyedül, és hát tudod…

A lány szóhoz sem jutott. A vágy egyre jobban eluralkodott rajt. Le akart feküdni vele. Most!

A lány mélyen a fiú szemébe nézett, közelebb hajolt hozzá, majd megcsókolta. A fiú meglepődött, de tetszett neki, így átvette az irányítást. A lány nyakát csókolgatta, miközben a derekát simogatta. Egy kis idő után rátért a melleire, amik majd kiestek a ruhából.

Közben a lány sem tétlenkedett, a fiút megszabadította pólójától, és rövidnadrágjatól. A fiú úgy érezte rajta a sor, levette a lányról a nyári ruhát. Amit látott arra nem számított. Se bugyi se melltartó nem volt rajt így ott volt előtte anyaszült meztelenül. Hatalmas keblei gyönyörűen szetterültek. A bimbó és a bimbó udvar melleihez képest kicsi volt, rózsaszínes árnyalatú. Puncija teljesen csupasz volt. A nagyajkai csillogtak a nedvessegtől.

A lány a fiú boxereből szinte kitörni készülő farokra nézett és a szájában akarta érezni. Lehúzta a boxert, és a rövidre nyírt szőr közül előbukkant a hatalmas ágaskodó farok. Hasonlított a barátjáéra, bár ez nagyobb volt és a formája is mintha kicsit más lett volna. Apró puszikat adott a makkjára, nagyra nyitotta a száját, bekapta ameddig csak tudta, majd ütemesen szopni kezdte.

– Ezzz nagyon finom… Ah! Ah!

A lány folytatta ezt egy pár percig. A fiú már az elélvezés határán járt, amikor a lány kivette a szájából. A farkán csillogott a nyál.

– Dugj meg kérlek!

A fiú minden lelki erejét összeszedte és ahelyett, hogy azonnal a lányba mélyesztette volna meredező férfiasságát a lányra nézett:

– Valamelyik fiókban kell lennie guminak. Várj, megkeresem.

És már fordult is a fiók felé.
A lány négykézlábra ereszkedett az ágyon, megfogta a fiú kezét és szinte a fiúra ripakodott:

– Szedek fogamzásgátlót, ne aggódj, gyere és dugj meg végre!

A fiúnak se kellett több, a lány mögé térdelt, megpillantotta a combok között a szőrtelen, nedves puncit, és betolta férfiasságát, ameddig csak tudta. Jó érzés volt a meleg és nedves punciban lenni, egész teste belebizsergett.

A lány erre felsikoltott.

– Ah! Ez… Az… Ah! Olyan… jó…

A fiú olyan keményen dugta ahogy csak tudta. A hangok ismerősek voltak neki, de sokkal jobban tetszett, hogy ő a hangok okozója.

Kapaszkodott a lány méretes hátsójaba, miközben ütemesen mozgott, néha megpaskolta, ami a lánynak nem volt ellenére.

A fiú perc után érezte, hogy itt a vég.

– Ahhhhh!

Teleengedte magjával a lányt. Mindketten pihegtek, és egymás mellé dőltek.

Pár perc után a lány törte meg a csendet.

– Figyi örülnék neki, ha ez kettőnk között maradna.
– Aha persze.
– Jól éreztem magam.
– Én is.

A lány felvette a nyári ruháját, majd átviharzott a szomszéd szobába.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!