A férjemért lettem fizetős kurva

A történet eleje hogy be baszott a gazdasági világ válság a hitelünket alig tudtuk fizetni. A férjem dolgozott elég jó munka helye volt. A szexuális életünk nem volt valami nagy durranás de el voltunk a misszionárius pózon kívül a férjem mást nem is tett velem.

Egyszer hazajött és közölte le épités van náluk és egy hónap múlva elengedik. Meg állt bennem az ütő úristen el viszi a bank a házat. Egész éjjel azon gondolkoztam mit kéne tenni. Másnap felhivtam a főnökét és mondtam ne tegye már velünk ezt. Mondta másnap menyek el hozzá és személyesen meg beszéljük. El mentem nagy villában laktak egy 30 év köröli dekorativ nő nyitott ajtót. Be mentünk be mutatkozott hogy áginak hivják leültettet italal kinált amig jön a férje.

Kis idő múlva jött be mutatkozott hogy Sándornak hivják egy magas 40-es jóvágásu sármos pasi volt. A felesége ki ment én a tárgyra tértem könyörögtem neki hogy hagy maradjon a férjem sirtam. Ő elkezdet mustrálgatni bámulni.
– Úgy látom maga nagyon szép asszony Évike.
– Köszönöm szépen.
– Meg nagyon csinos és kivánatos.
– Mit akar evvel mondani Sándor? – Mögém lépett bele markolt a fenekembe és a fülembe súgta.
– Maga eszméletlenül jól néz ki! Szopjon le és maradhat a férje. Mintha egy vödör vizzel öntöttek volna le.
– De én még a férjemet sem szoptam le soha.
– Nem baj drágám itt az alkalom hogy el kezd majd rá szoksz a geci izére is. Ur isten mi tévő legyek remegett a lábam álltam ott mint egy fa szent közben le öltözött pucéra. Ült a fotelba pucéron nagy fasza volt sokkal nagyobb mint a férjemé nagyon szép teste.
– Na mi van kis csillag szopsz vagy mész? Én oda mentem le térdeltem és el kezdtem szopni nagyon nagy fasza volt kis idő múlva kezdtem élvezni. Belépett a felesége nagyon megijedtem.
– Ne zavartasd magad drágám szopjál tovább. Mondta.
– Hogy szopik a kicsike drágám?
– Most kezdi tanulni de majd bele jön. Mügém lépett ági és masszirozta a fenekem jól eset be nyúlt a bugyimba.
– Drágám tiszta lucsok a kicsike élvezi a faszod. Ki ment én szoptam tovább egyre jobban élveztem. Vissza jött pucéron egy felcsatolható pénisz volt rajta lehúzta a bugyim és már vágta is belém .

Keményen baszott én csak lihegtem dobáltam a csipőm és olyat élveztem mint még soha közben Sándor beleélvezett a szánba. Ági tovább basszott isteni volt visongattam toltam a seggem a műfaszra és megint hatalmasat élveztem.

Életemben nem élveztem ekkorát. Ági felállított elkezdet simogatni a nyelvét be dugta a szánba én viszonoztam lenyomta a fejem a mellére.

Nem tudom mi ütött belém de csókolgattam szivtam a binbóját megint le tolta a fejem a pinájához. Nagyon szép borotvált punija volt sima mint a márvány. Elkezdtem puszilgatni nyalni nagyon finom volt közben Sándor hátulról el kezdett baszni keményen . Olyan érzések törtek rám mint még soha ági egy hatalmasat élvezett szabályosan tekergett. Én is éreztem közeledik valami megállithatatlan nagy erővel és egy olyat ordítottam hogy zengett a ház.

Sándor kikapta a faszát és a számba tette de már lőtte is a gecit a számba én meg nem tudom miért nyeltem az egészet és tisztára szoptam. Felöltöztem menni készültem. Odajött 40 ezer forintot a táskámba tett és mondta találkozunk még. Egész úton azon gondolkoztam hogy mit tettem de be kell vallanom hogy jól esett. A férjem soha nem baszott meg ilyen jól. Most már kurva vagyok?


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!