A nehéz szakítás

8 év együttlét után, szakítottam a barátnőmmel. A kapcsolatunk nem nevezhető épp hétköznapinak. Ő 48, én 22 voltam, amikor megismerkedtünk. Ám azóta eltelt egy pár év és beleszürkültünk és már nem bírtam tovább. Szakítottam. Őrjöngött, sírt, kiabált, mindennek elmondott, de már nem volt visszaút.
Nem sokkal később, hogy Ő elment, elkezdem beszélgetni egy másik nővel. Jól alakultak a dolgok, de Ő még vissza-visszatért. Sms-ek és különböző más üzenetek képében, mondta a magáét. De próbáltam kizárni az életemből. Persze nem hagyta magát könnyen. A végén könyörgött, hogy találkozzak vele, de csak a szex miatt, mert nagyon hiányzik neki.
Beismerem akkor már nekem se volt 2 hónapja semmi és csak reménykedtem benne, hogy a másik nővel lesz valami. Ám tiszta akartam maradni, tiszta lelkiismerettel belevágni abba a kapcsolatba és bár nehezen, de nemet mondtam neki. Tombolt, őrjöngött, mondta a magáét. Aztán egyszer csak kaptam egy képek a puncijáról, a következő szöveggel: „Tényleg nem izgat? Tudom, hogy mennyire akarod, gyere a tiéd!” De akkor már nem válaszoltam neki. Persze nehéz volt megállni, de kemény akartam lenni. Akkor egy ideig nem írt. Egy ideig.
Épp vasárnap volt és délelőttös voltam, amikor megcsörrent a telefonom. Ő volt az. Igen tudom, hogy ilyenkor mindenki mit szokott mondani, „Ne vedd fel!” Ám én nem tudtam megállni, bíztam benne, hogy ezúttal normális lesz.
– Halló! – szóltam bele a telefonba.
– Szia! Már meg se ismered a számom? – kérdezte.
– De igen csak hirtelen nem tudtam mit mondjak.
– Aha, értem. Na és mit csinálsz? – kérdezte, teljesen nyugodt hangon.
– Dolgozom, délelőttös vagyok.
– Szegénykém, tudom, mennyire utálod. – mondta és ebben igaza is volt. – Na és utána mit csinálsz? – Kérdezte.
– Még nem tudom, – feleltem neki. – Talán ha végeztem beülök meginni egy teát, vagy kávét.
– Jól hangzik, de mit szólnál ha inkább eljönnél hozzám, épp most borotváltam csupaszra a puncim, tudom hogy, mennyire imádod ilyenkor. Gyere és mocskold össze jó alaposan!
– Tudod, hogy azt nem lehet! – Feleltem neki határozottan.
– Ne csináld már, itt fekszem az ágyamon, pucéran és épp simogatom, tudod, hogy mennyire vágyik már rád? Kérlek, gyere és tedd meg! Annyira kívánlak! Ahhh, már attól nedves lettem, hogy beszélgetünk! Nem kell semmi más, azt se bánom, ha csak hátulról, csak gyere, vágd megint belém azt a nagy és kemény farkad! – Beismerem, hogy nagyon felizgatott, amit mondott és nagyon is csábítóan hangzott, de ellen akartam állni.
– Nem akarom! – feleltem neki keményen!
– Ne hazudj nekem, tudom, hogy már ettől a pár mondattól is felállt, most képzeld csak el, hogy milyen lenne, ha megint bedugnád ebbe a forró nedves punciba. Ahhh, ha csak rágondolok, mindjárt el is élvezek neked itt a telefonba! Ezt akarod? Hallgasd, hogy játszom, mindjárt, mindjárt! Áhhhh! – Egy rövid kis csend következett, majd újra beleszólt. – Remélem hallottad, mert ez most miattad volt! Ide élveztem! Szóval gyere, ha akarod addig izgatom magam míg ide nem érsz!
– De nem lehet, nem akarom, értsd meg!
– Ne tedd ezt velem, már a gondolattól is megint nedves lettem, hallod, hogy cuppogok, gyere már, kell az a nagy farkad, ha csak rágondolok megint, ahhh, ahhhh! – Majd egy pár pillanat csend következett, majd újra beleszólt. – Remélem jól hallottad, ez már a 2. élvezésem és csak attól, hogy csak rá gondoltam és beszélgetünk. És most mond meg őszintén, ugye hogy neked is felállt az a csodás farkad!
Persze hogy állt, már két hónapja nem voltam nővel, nagyon ki voltam éhezve, de nem akartam magam gyengének mutatni.
– Nem, nem hatottál meg! – Hazudtam neki. Persze hogy állt már a farkam, mint a cövek, de nem akartam belemenni a játékába.
– Dögölj meg Te rohadék! Legalább magadtól ne vennéd el az élvezetet, úgy is tudom, hogy áll a farkad, úgy hogy menj csak és verd ki magadnak Te mocskos szemét! – Azzal lecsapta a telefont.

Ezután már nem jött több üzenet. Letelt a munkaidőm, így arra gondoltam, hogy megérdemlek egy csésze teát, egy ilyen nehéz nap után. A munkásbuszról leszállva így bementem a cukrászdába. Azt azért nem árt tudni, hogy ez egy kis város, így cukrászdából is csak egy van. Leültem a törzshelyemre és rendeltem egy csésze fekete teát és csendben elkezdtem netezni a telefonomon, közben jegyzetelgetni. Kis idő múlva ismerős hangokra lettem figyelmes. Amikor felnéztem épp akkor lépett be az ajtón, egy számomra ismeretlen nővel. Kedélyesen, jó kedvűen beszélgettek. Láttam, hogy látott, de úgy tett mintha ott se lennék. Leültek egy távolabbi asztalhoz és rendeltek. Szemem sarkából figyeltem. Nyár volt, jó idő, úgyhogy egy egyrészes sárga térdig érő könnyed ruha volt csak rajta. Persze rögtön zavarba jöttem, de arra gondoltam nem adom meg neki ezt az örömöt, hogy lássa rajtam, ezért úgy tettem, mintha észre se vettem volna. Úgyhogy nyugalmat erőltettem magamra és folytattam, amit csináltam. A barátnője, számomra ismeretlen volt, lehet kollégája vagy valaki más. Erre nem jöttem rá. De persze nem bírtam ki, hogy néha-néha oda ne nézzek. Az egyik ilyennél láttam, hogy szétnyitja a lábait, úgy hogy jól belássak. Egy középen nyitott bugyi volt rajta! Hirtelen majdnem kiöntöttem a teát, mikor megláttam. Visszafordultam és próbáltam nyugodt maradni és nem figyelni továbbra se rá. Tudtam, hogy játszik, de nem akartam belemenni a játékba.
Ám ekkor a tea meghozta a hatását és ki kellett mennem wc-re. Nem siettem vissza. A tükör előtt, még megveregettem a magam vállát és így bíztattam magam.
– Jól csinálod, így kell, keményen, határozottan, ne hagyd magad! – Majd vettem egy nagy levegőt és kiléptem a wc-ből.

Ám ahogy kiléptem ott állt a wc előtt és ahogy kiléptem az ajtón kezét a számra tette és szó szerint visszalökött, be egészen a nagy wc-ig és villámgyorsan ránk is csukta az ajtót, miközben a falnak szorított. Az egész olyan gyorsan történt, hogy fel se tudtam fogni hirtelen.
– Komolyan azt hitted, hogy csak úgy annyiban hagyom! Azt hiszed, nem tudom, hogy még mindig kívánsz? – Mondta és közben már ki is gombolta a nadrágom és az alsógatyámba nyúlva megmarkolta péniszem és gyúrni és húzogatni kezdte. Ami persze rögtön fel is állt. – Nézd csak meg, máris milyen kemény a kezemben! Engem akarsz átverni, kis pofám? Ismerlek téged, – folytatta és közben a kezével egy pillanatra sem hagyta abba, amit csinált. – Azt hiszed nem tudom, hogyha akarnám, itt helyben eltudnám sütni a farkad? – kérdezte és erősen rászorított, de úgy, hogy szinte könny csordult tőle a szemembe. – De nem úszod meg ennyivel! – folytatta keményen, de halkan. – Most azt teszed, amit én mondok, különben sikítok és azt mondom, hogy meg akartál erőszakolni. Megértetted? – Bólintottam. – Helyes, akkor most megfordulok és Te fogod ezt a nagy kemény farkad, – közben újra verni kezdte – és szépen belevágod a már forró puncimba! Értetted? – Majd hirtelen megint megszorította. – Ha megpróbálsz átverni, sikítok! Felfogtad? Innen most nem mész el addig, míg meg nem dugtál! Felfogtad? – Megint bólintottam. – Helyes! Akkor rajta! Azzal megfordult, kezét elvette a szám elől, felhúzta a szoknyáját és félrehúzta a bugyiját és ráhajolt a wc-re. Egyik lábát felrakva. Nem tudtam mit csinálni, csapdában voltam. Odaálltam hát mögé és ahogy kérte, tövig belevágtam a farkam.
– Ahhh, Te szemét! – sziszegte halkan. – Ezt akartad elvenni tőlem? – kérdezte halk szuszogás közepette. Miközben folyamatosan mozogtam benne. – Uhhh, ez az, érzed milyen forró? Nagyon élvezem, jól csinálod! Ne tagadd, érzem hogy Te is! – És igaza volt sajnos, 2 hónap kihagyás után ez a dugás fantasztikus volt, még ha nem is helyes. Minden egyes lökésnél úgy éreztem, hogy szétdurran a farkam az élvezettől. – Nyomd be! Nyomd tövig! – nyögte és abban a pillanatban elélvezett, de nem csak ő. Én is hatalmasat lőttem. Telepumpáltam a punciját. – Ez az kicsim, ez az, add csak a mamának az egészet! – nyögte halkan.

Aztán lassan lecsillapodtunk. Elernyedtünk. És éreztem, ahogy kicuppanok belőle. Akkor felegyenesedett, visszahúzta a bugyiját és megigazította a ruháját.
– Erről beszéltem látod, és azt hiszem nem is fájt. – fordult hátra és kezével végig simította az arcom. – Jó volt látni téged! – mondta gonosz mosollyal és kilépett a wc-ről, magamra hagyott. Az egész 10 perc alatt lezajlott, de lehet hogy annyi se volt. Megigazítottam magamon a ruhát rendbe szedtem magam és én is kimentem a wc-ből. Mire kiértem, ők már elmentek. Leültem és próbáltam összeszedni a gondolataim és összerakni mi is történt.

Aztán egy ideig újra csend lett köztünk. Nem keresett, azt hittem sikerült lezárnom vele a dolgot. Közben alakultak a dolgaim. Úgy nézett ki, hogy megint összejövök valakivel és már az összeköltözésen járt a fejem. Úgy nézett ki, minden jól alakul. Aztán egyszer csak megint csippant a telefonom. Mikor megnéztem, tőle jött egy email. Több képet is csatolt. Az első csak a puncija volt, a többi képen már több különböző tárgy is volt benne, mindegyikről kettő kép, hogy kellően látsszon, hogy be is dugta magának. Az email szövege a következő volt:
„Szia! Mint látod, sok mindent kipróbáltam, hogy csillapítsam a hiányod, de csakis a Te farkad kell neki megint! Gyere és add meg neki amit kér! Neked is jó lesz. Szia!”
Nem válaszoltam neki. Inkább csak figyelmen kívül hagytam és csináltam tovább a dolgaimat, bár sejtettem, hogy ennyivel, nem fogom megúszni. Így is lett. Késő este megszólalt a telefonom. Felvettem, ő volt az.
– Szia! – köszönt kedvesen. Majd beszélgetni kezdtük. Először csak semleges dolgokról. Már kezdtem elhinni megint, hogy ez egy normál beszélgetés lesz. Mikor a beszélgetés hirtelen váltott.
– Na és mit csinálsz, otthon vagy? – kérdezte.
– Igen lassan megyek aludni.
– Ó, és mit szólnál, ha felmennék és mondanék egy kis esti mesét annak a szép farkincádnak?
– Ne kezd! – feleltem.
– De most mi rosszat mondtam, úgy is tudom, hogy lefekvés előtt mindig magadhoz szoktál nyúlni, mikor nem voltam otthon. De emlékszel, ilyenkor mindig szexeltünk egy jót! Olyan rossz volna, ha kapna egy kis kényeztetést az ajkaimtól?
– Nem erről van szó. – feleltem.
– Akkor miről? – kérdezte.
– Megismertem valakit és komoly a dolog.
– Aha, értem. – felelte komolyan. – És szeret téged? – kérdezte.
– Igen, azt hiszem. – feleltem neki.
– Hazudik! – vágta rá. – Úgy senki nem fog szeretni, mint én! – És azzal lecsapta a telefont.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!