A feleségem és a nagy farok 2.

Mert lett folytatás! Igaz, aznap este nem is gondoltam rá, inkább az járt az eszemben, jó ötlet volt-e, és nem értettem a párom miért kérdezte, hogyan tovább? Aztán reggel nagy lelkizés következett. A feleségem kifejtette, hogy én vagyok a hibás, én hagytam a dolgot, és ez nem megcsalás! Örültem, hogy így gondolja, mondtam, hogy engem izgat a dolog, ha neki jó. Láttam, felragyog az arca, miközben azt mondta: – Elhívhatod ma is a pecás cimborádat!

Alig vártam az estét. A párommal megbeszéltük, hogy én is velük maradok, mégiscsak a férje vagyok. A haverom nagyon örült, igaz szabadkozott, hogy túl hamar elment, de azt mondta, rég dugott ilyen szoros puncit. Nekünk már hat órára este lett, ültünk Sanyival a nappaliban és tervezgettünk, amikor a párom megjött. Gyors zuhanyzás után, egy lenge hálóingben ült köztünk, és nagyon furcsa érzés volt, ahogy a barátom lazán elkezdte simogatni. A lábait lassan szétnyitotta és Sanyi már a pinusánál matatott. A nőm rám nézett, és azt kérdezte: – Tényleg nem zavar? Ingattam a fejem, vigyorogva feljebb húztam a ruháját, és remegve bámultam, ahogy Sanyi ujja becsusszan az ajkak közé. A barátom közben teljesen feltolta a ruhát rajta, és elkezdte a melleit csókolgatni. Párom nagy sóhajtások közben azt motyogta: – Nem ér! Rajtatok miért van még ruha? Sanyi szemérmetlenül letolta farisával együtt a gatyáját is, a félkemény fasza a párom előtt lengett. Ő óvatosan megfogta, és azt mondta: – Nem is hiszem, hogy tegnap bennem volt! Közben, ahogy simogatta, úgy elkezdett dagadni, és keményedni, hogy én is csak bámultam. Én nem is mertem levenni a gatyám, pedig keményen állt a farkam, de szerencsére a nőmet teljesen lekötötte az új élmény. Mintha ott se lettem volna, simogatták egymást, aztán Sanyi ledöntötte az ágyra a párom, és elkezdte a testét puszilgatni, le a puncijáig. Ahogy a nyelvét járatta a csiklóján, párom nyögve kérte, ne csinálja, mert rögtön elmegy, inkább dugja meg, érezni akarja. Sanyi az ágy szélére húzta a hanyatt fekvő párom, úgy hogy ő a földön térdepelt, és a széttárt combok között az álló fasza épp a puncijához ért. Gyönyörű látvány volt a vékony combok között az a vastag fasz, csak bámultam, ahogy szétfeszül az a kis rés, miközben a haverom makkja eltűnik benne. Párom feljajdult:

– Kérlek vigyázz rám!- és úgy szétterpesztett, hogy teljesen kisimult a dagadó csiklója. Sanyi rám nézett: – Nézd haver, hogy élvezi a kis édes!- és finoman egyre beljebb nyomta. Ahogy érezte, hogy a párom teste megfeszül, egész visszahúzta, és csak finoman járatta benne. A hitvesem, mint egy kis prosti, kiemelte a fenekét, és tekergette. Sanyi egyre bátrabban nyomta, mire ő jajongva kérte: – Dugj meg, mint tegnap, érezni akarom megint úgy! Nem hittem a szememnek. Az a nagy fasz szinte teljesen becsúszott, és hosszan járt a nőmben, aki dobálta magát és azt jajongta: – Úristen, mekkora vagy, bepisilek! Ne hagyd abba! Sanyi rám kacsintott: – Élvez a kicsike! Jól bírja a faszt, de ma szétdugom!- és úgy nyomta faszt, hogy a golyói a párom fenekét verték. Ő nyögött, jajgatott, sose láttam ilyennek. Teljesen behomorított, megfeszült, és azt szűkölte: – Tartsd még, megint jóó…! És ez szinte egy sikítás volt. Teljesen elernyedt, Sanyi még meredező fasza lassan és hosszan csúszott ki a vörös, széttágított lukából. Értetlenül néztem a haverom, a húszcentis farka még úgy meredezett. – Te nem mentél el?- kérdeztem. – Á dehogy, ilyenkor sokáig bírom, hisz azt kérted rendesen basszam meg a kisasszonyt! Igyunk valamit, aztán folytassuk! Sajnálkozva néztem a még mindig lihegő párom meggyötört punciját. Mi jöhet még ?


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!