A tesi tanár beteszi

Sziasztok, Viktornak hívnak, lassan 20 éves vagyok és egy ciki, de izgalmas, nemrég megtörtént kalandomat szeretném nektek elmesélni.

Egy kicsit rólam, nem nőttem túlságosan magasra és hát eléggé vékonyka is vagyok és lányosnak is tartanak sokan. Számomra ez öröm, hiszen a férfiakhoz vonzódom amióta csak az eszemet tudom, de emellett még crossdresser is vagyok.
Szóval a lehetőségeim ezen a téren majdnem korlátlanok.

A női ruhák felé 14 éves korom körül kezdtem érdeklődést mutatni, és főként a fétis vonal érdekel, jelmezek, lakk ruhák, latex ruhák.
16 éves korom óta félállásban, nyáron meg teljes állásban egy gyorsétterem láncnál dolgozom, így mára elég jelentősnek mondható ruhatárral rendelkezem. Persze segédeszközökből sem szűkölködöm, hiszen egy ross „kislánynak” kell, hogy legyen, de itt azért megjegyzem, hogy anyám készletét sokkal jobban élvezem. (ezt is megosztom veletek, ez a történet után)

Térjünk a tárgyra.
Most tavasszal érettségiztem egy megyeszékhelyen és a sikeres vizsgák után, még a főiskola előtt elérkezettnek láttam az időt, hogy végre lefeküdjek egy férfival.
A partner kereséshez be is regisztráltam egy szexrandi oldalra, és a szükséges profil töltés után bele is kezdtem a partner keresésbe.
Beszélgetettem számtalan pasival, de a legtöbb nem igazán volt szimpatikus. A legtöbben túlságosan is erőszakosak voltak. Kb. 2-3 hét után rám írt egy nálam 2x idősebb pasi. A profilját meglesvén azonnal beindult a fantáziám, hiszen egy kisportolt felsőtest és egy gyönyörű farok volt az amire leltem. Elkezdtem vele levelezni, majd telefon számot cseréltünk, sms, pár hívás. Mindketten óvatosak voltunk. hétre az ismeretség kezdetétől, már webcamoztunk is, de mindketten féltvén az inkognitónkat arcot még nem mutattunk egymásnak.
Augusztus közepén egyedül maradtam otthon a hétvégére, és nem kellett nekem több, összeszedtem minden bátorságomat, aztán áthívtam szombat estére. Egész nap izgultam, készülődtem az estére, teljesen csupaszra szőrtelenítettem magam, alaposan megtisztítottam magam mindenhol, tanakodtam, hogy mit húzzak fel. Végül egy szerintem nagyon szexi szerelésre esett a választásom.
Egy 2 részes apáca jelmezt húztam fel, egy lakk derékfűzővel, egy lakkhatású szex combfix és lakk harisnya kötővel és tangával valamint egy fekete platformos telitalpú lakk cippelővel koronáztam meg az egészet.
Hajamat belőttem csajosra, feldobtam egy kicsit kurvásabb sminket és várakoztam.
Mindössze 20 perc telt el, de én óráknak éreztem. Felhívott telefonon, hogy a ház előtt van, mondtam neki csöngessen fel és beengedem.
Utolsó percek izgalommal teli, kopogás a gyomrom görcsben, nyitom az ajtót és hirtelen ledermedek. A középiskolás tesi tanárom áll az ajtóban, szólni nem tudok ő töri meg a csendet mert nem ismert fel hirtelen. Én beengedtem a lakásba és elvezettem a szülői hálóba. Hellyel kínáltam, majd egy pohár bort nyújtottam át neki, ő belekortyolt, majd közelebb húzott magához és hevesen, hosszasan megcsókolt.
Éreztem már a nadrágján keresztül, hogy csodálatosan gyönyörű farka már duzzad és készen áll, hogy belém hatoljon.
A csók után hátra léptem egy kicsit, és minden bátorságomat összeszedve a következő párbeszéd zajlott le:
– Ne olyan gyorsan Laci bá
– Honnan tudod a nevemet?
– Viktor vagyok, a 12.C-ből, most érettségiztem.
– Micsoda? Ez nem lehet, nem lehetsz ő.
– De az vagyok.
– Atya úristen, ez most valami átverés?
– Nem, nemtudtam, hogy a tanár úr az.
– Miért nem vágtad rám az ajtót? Nem hiszem el, hogy egy diákkal vagyok.
– Hirtelen ledermedtem és nem tudtam mi legyen.
– Én tudom, elmegyek!
– Ne tessék elmenni! Hiszen eddig olyan jól elvoltunk. Mit számít az eddig történtek után, hogy a tanárom volt a suli alatt?
– Nem tudom, ez nem helyes.
– Miért? Hiszen két felnőtt vagyunk akik láthatóan vonzódnak egymáshoz – ekkor a még mindig duzzadó nadrágjára néztem és elmosolyodtam.
– Ejj, te kölök, megőrjítesz még most is – elmosolyodott ő is – Ha nem mondod el senkinek, akkor maradok.
– örökre lakat lesz a számon.

Ekkor a boros poharat felkapta, ledöntötte egy húzásra, majd a poharat félre rakva felkapott engem és máris az ágyra rakott. Vadul csókolni kezdett, farka még jobban ágaskodott, már majdnem a nadrágból is kibújt.
Érezte rajtam, hogy már nagyon vágyok a férfiasságára, így gyorsan megszabadult a ruháitól és a hátára feküdt. Én habozás nélkül lecsaptam a farkára, és hevesen szopni kezdtem. Nyeltem ahogy tudtam, de hatalmas volt. Ő nem hátrált, megfogta a fejemet, és szó szerint baszni kezdte a számat úgyhogy néha már a torkomat érte a férfiassága.
Ekkor már én is kőkeményre duzzadtam, és miközben hevesen baszta a számat, a tangámból kiszabadítottam a saját farkam és ütemesen verni kezdtem. Pár perc után abbahagyta, majd az ágyon megfordított, tangám lehúzta és egy kicsit meglepődött.
– Látom készültél. Be mine, mi?
– Hát kicsit mást terveztem, de remélem tetszik.
– Tetszik, de mond hol a síkosító.
Az éjjeli szekrényre mutattam, ő érte nyúlt, majd a fenekemből kihúzta a buttplugot, amit meglepetésként raktam be, hogy egy szexi táncot lejtve a tanga letolása után a szeme elé tárhassam.
Szóval buttplug kihúzva, síkosítót már nyomta is a fenekembe, a farkára majd gyorsan elkente és egy határozott mozdulattal máris tövig volt bennem.
Felnyögtem, nem tudtam más tenni mert erősen fogta a lábaimat és közben tolta a csípőjét. Éreztem, hogy feszít a hatalmas farka, de tudtam, hogy csak pár másodperc és csodás érzésben lesz részem. Lassan kihúzta, majd újabb határozott mozdulattal belém lökte farkát. Én újra felnyögtem, ekkor fogta a buttplugot és betolta a számba, megragadta a torkom és egy újabb lökés jött, majd egy újabb és egy újabb. Megkönnyeztem a dolgot, kezeimmel kapaszkodtam az ágytámlába ahogy tudtam. Még pár lökés után már teljesen az élvez volt úrrá a testemen, és ezt látván rendes tempóba kapcsolt, buttplugot kivette a számból, majd hevesen megcsókolt közben ütemesen és erősen baszott. hamar vissza térdelt, megfogta mindkét bokámat és lábaim terpeszbe tartva fokozott ütemben kezdett el baszni. Még 5 perce se volt bennem én éreztem, hogy elfogok menni. A farka teljesen kitöltött nem kellet már sok, pár lökés után nagyot élveztem, meglepődött rajta.
– Nah, mit látok. Te ilyent is tudsz?
– Ez engem is meglepett, de ne hagyd abba.
– Nem terveztem. De ha lesz még ilyen akkor megtartalak.
Kihúzott az ágyszélére, ugyanúgy a hátamon feküdtem és ő tovább baszta a fenekem. Minden lökés után éreztem, hogy könnyebben fogadom be a farkát, ő ezt egyre gyorsabb tempóval hálálta meg.
Nem tudom, hogy milyen időzónában voltam, néha perceknek éreztem néha óráknak, egy kis idő után kihúzta és jelezte, hogy ideje lenne más pózba kerülni. Kutyára váltottunk, és egy jó döntés volt, derekamba belemarkolt és vadul lökés közepette kefélt mint egy állat. Nekem csak kapaszkodni kellett és élvezni a dolgot, hamar meg is lett a gyümölcse mert másodjára mentem el.
– Szép. És most takarítsd is fel.
Kicsit hátrébb húzott az ágyon, az arcom pont a saját gecim elé került. gondolkodás nélkül felnyaltam az egészet. A tudat, hogy a tesi tanárom a gyönyörű hatalmas farkával épp azt csinál velem amit akar egy igazi kis kurvát varázsolt belőlem.
– Ez az basszál keményen. Érezni akarom a kőkemény faszodat.
– Tetszik mi? Te kis szuka, úgy szét kúrlak, hogy sose fogod elfelejteni. mindjárt meg is mutathatod, hogy lovagol egy rendes kis ribanc.
Farkát kihúzta belőlem, megfordított majd felemelt és úgy húzott vissza a farkára. Majd lefeküdt az ágyra. pislogni se volt időm, de máris kutyából lovagló pózban találtam magam és szinte végig bennem volt a farka is.
Elkezdtem a csípőm emelgetni, tekerni, vadul lovagolni ahogy tudok, közben a kemény farkam ütemesen csattogott a hasán. hamar átvette az irányítást, megragadta a derekam, és miközben én is mozogtam ő is mozogni kezdett, erősebben intenzívebben baszott.
– Gyerünk te kis kurva mozgasd a csípőd, lovagold meg azt a faszt rendesen.
Erősebb tempóra kapcsoltunk mindketten. nekem nem is kellett több, újra egy hatalmasat élveztem, elterült a hasán és a mellkasán.
– Hékás, vigyázz vele hová tüzelsz.
– Bocsánat – közben elmosolyodtam.
Még egy kis lovaglás után visszajutottunk a kezdő pozícióban. A hátamon fekszek a bokáimat fogja és erőteljes gyors lökésekkel kefél.
Érzem, hogy ez már a célegyenes előtti hajrá és elkezdem én is verni a saját farkamat.
A lökései gyorsulnak és keményebbek is.
– Mindjárt, mindjárt!
Pár lökés és érzem, hogy összerándul az első lövése bennem van, én ekkor élveztem el újra. Ő kihúzta belőlem a farkát és a második lövést rám engedi, a mellkasom találta el, tudtam merre halad, a számat nagyra nyitom, ő nyúl a fejemért, majd jön a 3. lövés, telibe, bele a számba. Majd újabb, de ekkor már a számban volt a farka. Éreztem a finom meleg gecit ahogy folyik, gyűlik a számba, én nyelek mind egy kis angyal, egy cseppet sem hagyok kárba veszni.
A csap hamar elzárul már, farkát még egy kicsit szopogatom, majd hagyom kicsusszanni. Ő a mellkasomon lévő töltetbe tunkolja bele majd újra a számba adja. kiveszi a számból és most a fenekem felé veszi az irányt, tövig hatol belém, majd intenzíven megcsókol. Közben lassan és határozottan mozgatja a csípőjét. A csókot abbahagyja, kihúzza belőlem a farkát és feláll, az ágyra mutat ahová a seggemből kifolyik a nektárja, azt is felnyaltam.
– Ügyes és jó kis kurva vagy. Jó volt, hogy itt maradtam.
– Köszönöm, én is örülök, hogy nem mentél el. Ha nem gond lefürdenék.
– Pihenjünk egy kicsit, majd együtt lefürdünk. – kacsintott egyet
– Rendben. – mondtam mosolyogva

Egy fél óra múlva a zuhanyban próbáltam kapaszkodni amibe tudok.

A testi kapcsolatunk azóta is tart és a legmeglepőbb dolog, hogy már a felesége is volt már jelen a játékunk alatt. Egy igazi fehérmájú, perverz, domináns kurva, ha lehet szépen jellemezni.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!