szexpartner , erotikus masszázs ellenőrzés

Alkalmi élvezetek

Bekopogtam hozzá. Szó, ami szó, a szívem még mindig vadul ver, akárhányszor csak a közelébe kerülök, most is ugyanez az érzés kezd hatalmába keríteni. Még végignéztem magamon, lágy anyagú lenge nyári szoknya, ujjatlan blúz. Azt hiszem elég mélyen dekoltált, végül is ez már a harmadik randevúnk a lakásán.
Múltkor leforráztam kicsit. Szerinte félek tőle, szerintem viszont csak a helyzet furcsa, hogy mint férfi, s mint nő találkozunk, nem, pedig mint tanár és tanítvány. Minden esetre hihetetlenül vonzódom hozzá, 30 éves, jó megjelenésű férfi, az első perctől fogva úgy vonz magához, mint egy mágnes. És ha belegondolok abba, hogy ez a férfi ennyire akar engem, hát… Na jó, nem mintha nem jutott volna ezerszer és ezerszer eszembe az, hogy valami véletlen folytán csak ő és én vagyunk az előadáson, és legalábbis lesöpör mindent az asztalról, és…
Kinyílt az ajtó, én pedig, mint akit rajtakaptak, azon, amin gondolkodik, egy pillanat alatt elpirultam.12 éves korom óta nem történt velem ilyen – annak pedig lassan már tíz éve.
Átnyújtottam neki az üveg bort, amit hoztam és nyomtam az arcára egy puszit. Isteni illata volt.
A vacsora kellemesen eltelt, kommersz témákról beszélgettünk, magánéletről, szerelemről, életről – mindenről.
Mikor látszólag kifogytunk a témából, felálltam, hogy töltsek egy kis bort neki, is, magamnak is. Odaléptem mellé. Láttam a vágyat a szemében, abban a csodaszép barna szemében, szinte kérte, hogy szánjam meg, legyek végre az övé, ne kínozzam tovább.
A következő pillanatban a lábamat kezdte el cirógatni a térdemtől kezdve. Mintha áramütés ért volna, a bizsergés egy pillanat alatt átjárta a testemet, le kellett tennem az üveget, félő volt, ha nem leejtem, akkor a saját kezemmel töröm szét. Az ujjai már a derekamnál jártak, simogatták bőrömet a blúzom alatt, majd átfogta a derekamat és magához húzott, fejét a melleim közé fúrta, éreztem a forró leheletét a blúzon keresztül.
Az ujjaim a nyakán kalandoztak, néha besiklottak inge alá, amennyire az engedte. Pár pillanatig így maradtunk, de örökkévalóságnak tűnt. Abban a pillanatban, hogy hozzám ért csókolni akartam, de még mindig csak ölelt. Kihámoztam magam a szorításából és hátráltam egy lépést, azt akartam, hogy tudja, egy ölelés nem lesz elég, sokkal több kell. Tudta mit akarok. Hogyne tudta volna.
Pajkos mosollyal közelített felém, én pedig pajkos mosollyal hátráltam a szoba felé. Egy lépés távolság volt köztünk, de érezni lehetett, hogy izzik a levegő, világok robbanhattak volna a kettőnk között lévő vibrálástól. Nem akartam tovább játszani, hagytam, hogy átlépje azt a lépés távolságot, még szinte oda sem ért, már ajkaihoz tapasztottam a számat és csókoltam, mint aki világ életében erre vágyott volna, mintha a következő lélegzetem múlna tőle, hallgattam egyre mélyülő szuszogását, egy percig sem hagytam el forró száját és játékos nyelvét.
Kezeivel hol a derekamat ölelte, hol a nyakamat simogatta, hol a hajamba túrt, hol a fenekemet markolta és húzott, szorított csípőjéhez, hogy lásd gyönyörűm, készen állok rá, hogy a csillagokig vigyelek. Magam sem tudom hogyan, de már az ágy mellett voltunk – nem vagyok maradi, hogy csak ágyban, csak fekve, de ez így volt rendjén – megmarkoltam az ingét a derekánál és kihúztam a nadrágjából, kigomboltam és simogattam, gyúrtam, dögönyöztem, karmoltam csodaszép mellkasát.
Ő csókolta a nyakamat, néha beleharapva, néha csak gyengéden rálehelve, éreztem az ölemben merevedéstől feszülő nadrágját, és a kezeit, ahogy először a blúzomtól, majd a melltartómtól szabadítanak meg, ahogy a hátamba markolva szorít magához, a következő pillanatban pedig szinte lecirógatja rólam a szoknyát.
Újra csókoltam, haraptam ajkait, egyre inkább elvesztve fejemet. Hihetetlenül akartam őt, azt akartam, hogy soha ne érjen véget, miközben a nyelvem pajkosan játszadozott az övével elkezdtem lehámozni róla nadrágot, ami alatt egyre jobban domborodott férfiassága, kicsatoltam az övét, kigomboltam a nadrágot, de mintha nem tudtam volna annyira gyorsan csinálni, amennyire szerettem volna.
Végre sikerült, kezemben éreztem gyönyörű, kéjtől feszülő szerszámát, lassan, de ütemesen elkezdtem simogatni egyik kezemmel, közben a másikkal simogattam teste minden porcikáját.
Az ujjai kalandoztak a vállamon, végigsimogatta a hátamat egészen a bugyimig, gyengéden belemarkolt a fenekembe, majd engedett a szorításon, ujjai, közé vette bugyim pántjait, és elkezdte lefele húzni, közben csak a nyelve hegyével érintette a bőrömet, a melleim közt siklott át, aztán a hasamon, mintha nem is léteznének e testrészek. Teljesen levetkőztetett.
Ott álltam előtte pőre valóságomban, vágytól remegve, hogy kényeztessen, de felállt és szájon csókolt egyszer, majd még egyszer, szájon csókolt, amikor leültetett az ágyra, szájon csókolt, amikor elfektetett, éreztem a combomon kőkemény farkát, de nem tudtam megmozdulni a súlya alatt. Aztán csókolta a nyakamat, nyelvével apró köröket írva rá, a vállgödrömet, miközben ujjai már a melleimen pihentek. Lassan haladt lefelé, de gyönyörű volt a gondolat, hogy minden porcikám sorra fog kerülni. Cirógatott hol lágyan, hol határozottabban, mire újabb, édes bizsergés járta át a testemet, elindulva onnan, ahol megérintett, kicsúcsosodva a melleimben, a mellbimbóim eszeveszetten ágaskodtak a csókjaiért, átfutva hangszálaimon, ahol a bizsergésből sóhaj lesz és elérve ölemben azt a pontot, ahol kegyetlen forrósággá válik. Minden érintése egy apró villámcsapás volt, ahogy kezei mindig lejjebb kalandoztak, mint ahol csókjai jártak. Őrültem vágytam már arra, hogy simogassa, vagy csókolja vagy akármit csináljon a puncimmal – vágyam teljesült, először ujjai játszadoztak a dombocskámon, majd miután nyelvével végigsiklott alhasamon, forrón belecsókolt a közepébe, törleszkedve egyre beljebb, elérte a csiklómat, amire egy nyögés volt a válasz, majd egy apró rándulással teljesen szájába adtam a kis játékszeremet. Nem akartam, hogy elvigyen, vele akartam élvezni.
Felültem az ágyon jelezve, hogy szeretnék tovább állni, mert ha csak fele annyira vagyok nedves, mint amennyire forró az egész altestem, akkor már átszeretkezhetjük az egész éjszakát. Ismét szájon csókolt, éreztem rajta az ízemet, ami tökéletes ráadásként hatott a libidómra.
Elkezdtem rámászni, testemmel felborítani, amit készségesen hagyott, szinte tüzelt a teste, pupillái hatalmasra tágultak, lélegzete egyenetlenné vált, ágaskodó szerszámával támasztotta puncimat, majd lassan elkezdtem rácsúszni, éreztem, ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre nyomul, majd amikor teljesen bennem volt egy mély sóhajjal fejezte ki, hogy az őrület határán jár. Nyelvemmel cirógattam ajkait, mintegy bocsánatot kérve a lassúságomért, mire átfogta karjaival a derekamat és magához szorított úgy, hogy én nem tudtam mozdulni, ő viszont szabadon járhatott bennem. Nem gyorsított nagyon, imádtam a tempóját, ahogy mozgatja a csípőjét és minden akadály nélkül csusszant ki és be és ki és be, én pedig éreztem, egyre forrósodom, egyre nedvesebb vagyok, tenni akartam a gyönyörért ezért kihúztam magam a szorításból és felültem az ölében, egy pillanatra megállva. Majd megtámaszkodtam a mellkasán és ringattam a csípőmet, nem is föl-le, hanem csak előre-hátra, nekinyomva farkát jó néhányszor a g-pontomnak.
Hihetetlen élvezetet nyújtott, közben simogatta a melleimet, a derekamat, a fenekemet, az ölemet, aztán felült, így még mélyebben sikerült belém hatolnia, és ismét az ő tempójában folytattuk, nem gyorsan, de nagyon intenzíven, minden egyes behatolásnál egyre közelebb és közelebb kerültem a.. Mihez is? Magam sem tudom. Nyomtam ölemet az ágyékához egyre erősebben és erősebben, közben hol csókoltam, hol levegőért kapkodtam, ütemes mozgásunk teljesen elringatott egy olyan állapotba, ahol nem tudtam gondolkozni, nem érdekelt semmi, csak az az édes bizsergés, ami minden lökésnél egyre jobban érezhető, ami kezdi átjárni az altestemet.
Öleltem a nyakát, csókoltam az arcát, ő pedig remegésem miatt egyre erősebben tartotta testemet, megpróbáltam gyorsítani, de nem hagyta, ugyanaz a transzba ejtő hipnotikus tempó, éreztem, ahogy meg megremeg karja a hátamon, éreztem, hogy benne is lüktet már kéj egyre erősödő hulláma, és a gondolatra, hogy ő is hamarosan elélvez bennem, egy pillanat alatt elöntött a forróság, a szemébe néztem. Mosolyogtak a szemei, tetszett neki, amit lát belőlem, hogy pár pillanat és testestül lelkestül az övé vagyok.
A forróság elkezdett tombolni, elkezdett felkúszni a testemen, elérte a szívemet, ami majd szétrobbant már, olyan hevesen vert, elérte a torkomat, ahonnan egy mélyről jövő kéjes kiáltás szakadt ki. Mielőtt a mámor elérte volna az agyamat utoljára azt hallottam – élvezz. Gyerünk gyönyörűm, élvezz. És megtettem. Mintha a halál és az élet egyszerre áramlott volna keresztül rajtam százszor.
A vállába markoltam, élvezetem lüktetésétől elkezdett ő is hevesebben mozogni, mélyebbre hatolt, még mélyebbre, mellkasomon éreztem milyen erősen ver a szíve, nyakamban éreztem lélegzésének szabályos, erősödő és mélyülő ritmusát, derekamon szorító, de meg-megremegő ölelését. Aztán mélyeket sóhajtott, egyre mélyebbeket éreztem, hogy szerszáma lüktet a benne gyülekező kéjtől. Aztán egy erős szorítás, és forróság. Nedves forróság. A fejét a mellkasomra hajtotta, ott szuszogott pár percig. Én hihetetlen szerelmet éreztem iránta, elégedettséget és hálát. Hogy ilyen gyönyörű élménnyel ajándékozott meg.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!