Feri bácsi a feleségemet dugja

Az eset friss házasként esett meg velünk. Vidéki városban élünk, családi házas környéken, ahol a szomszédok elég közel laknak egymáshoz, és az emberek sokszor – akaratlanul is – meglesik egymást.

Kertszomszédom Feri bácsi – egyébként nagyon rendes, jószívű, ötvenes éveiben járó, életerős férfi – sokszor adott nekünk a kertjében termett különböző gyümölcsökből, zöldségfélékből, mivel a mi telkünk nagyon kicsi, és konyhakerti növényeknek sajnos már nem jutott hely. Egyetlen feltétele volt csupán, mégpedig az, hogy én, vagy a feleségem menjen át, és szedje le, ami kell nekünk. Nejem(Csilla) akkor 23 éves volt, nagyon csinos, karcsú, igen formás idomokkal megáldott és kicsit kacér, szóval igazi NŐ, akin minden férfinek megakadt a szeme. A szomszéd sem volt kivétel…

Aznap igen forró májusi szombat volt – ilyenkor Csilla otthon(sem) viselt semmit a kis miniruci alatt -, Feri bácsi átszólt, nem kellene-e ropogós cseresznye, van bőven a hatalmas fán, csak szedni kell! Én a tetőtéri szobában olvasgattam, nem sok kedvem volt fára mászni, hát szóltam Csillának, hogy menjen át, és szedjen belőle egy kosárral.
– Jó, akkor átmegyek! – szólt, és pár perc múlva hallottam, hogy csapódik az ajtó mögötte. Észre sem vettem, mennyi idő múlt el közben mivel nagyon lekötötte a figyelmemet a könyv, így amikor ránéztem az órámra, meglepett, hogy már fél órája átment a szomszédba Csilla…

A tetőtéri ablakból szép a kilátás a környező kertekre, házakra. Gondoltam átnézek Feri bácsiékhoz, mivel a szóban forgócseresznyefára gyönyörűen rálátni tőlünk. Így is tettem, és láttam, hogy a fához támasztva áll a kettes létra, a lombok között pedig átszűrődött Csilla színes ruhája, de mivel elég messze volt, szabad szemmel ennél többet nem láttam. Szaladtam hát és felkaptam nagy teljesítményű katonai távcsövemet, és a szememhez emeltem, a létrára fókuszálva. Így már sokkal jobb volt, olyan közel hozta a fát, mintha karnyújtásnyira lett volna. Egészen aprólékosan be lehetett látni a lombok közé, és bár sok minden takarásban maradt, a lényeg az orrom előtt játszódott le…

A szomszéd a létrán állt, csak a cipője látszott, kis feleségem pedig előtte egy vastag ágon, arccal felém, lehunyt szemmel kapaszkodott, két kézzel, magasan a feje fölött markolva egy másik faágat. Kis terpeszben guggolt az ágon, ruhája derékig felgyűrve, és teljesen átszellemülten, szemmel láthatóan nagy élvezettel hagyta, hogy Feri bá kezei a combjait, gömbölyű popsiját és kerek melleit simogassák, gyúrogassák! Totál ledermedtem, nem számítottam erre a látványra, hogy az én Csillámat más férfi – ráadásul a szemem előtt – fogdossa, legintimebb testrészeit markolássza, simogassa, és a kedvesemnek ez még felettébb tetszik is! De ugyanakkor rettenetesen felizgatott a látvány, éreztem, hogy a farkam hatalmas tempóban duzzad, és már kikandikál a kisnadrágomból!

A döbbenet és izgalom csatájából az utóbbi került ki győztesen, én pedig lázasan meredtem a távcsőbe, lesve mi fog még történni… Nos, történt ez-az! Nejecském izgett-mozgott, kényelmesebben helyezkedett el a magasban, ingerlően fehér lábait még szélesebbre tárva engedett utat a kutakodó férfimancsoknak, melyek célirányosan becézgették a begerjedt női test erogén zónáit. A kezek pillanatnyi megállás nélkül járták útjukat a meredező mellbimbóktól a feszes kebleken át, leszánkázva a karcsú derékon, hátra a húsos popódinnyéket gyúrni, közben érintve a kis rozetta pulzáló nyílását, majd hirtelen előrecsaptak a combok közé, és rávetődtek zsákmányukra. Csilla kicsit megrándult, de látszott, totál be van pörögve, teste tűzben égett és kéjre vágyott! Ezt már nem tudtam tétlenül nézni, elkezdtem masszírozni pattanásig feszült, kőkemény botomat, és néztem a szomszédot, amint a nejem testét élvezi…meg a feleségem, aki ezt szintén nagyon élvezi! Csilla mélyeket sóhajtott, ahogy Feri bácsi megfogta fazonra borotvált, szétnyílt és az izgalomtól már erősen nedvező pináját, majd a szirmocskák között egyre beljebb kerülve egyik ujját hátulról óvatosan felnyomta a sikamlós punciba, míg másik kezével elölről a csiklóját simogatta.

A behatoló ujjat hamar követte egy másik, és úgy láttam, a popógömbök között is készül valami! Az én kezem sem pihent ezalatt, vadul vertem a farkam, a sokkoló, de borzasztóan izgalmas látvány eddig ismeretlen érzéshullámot gerjesztett bennem, ami kimondottan tetszett! A szomszéd közben igazított valamit, és láttam, amint vastag hüvelykujját alulról Csilla anusához illeszti, majd benyomja a fenekébe. Nejem arca fájdalmasan eltorzult, és próbált elhúzódni a behatoló kéztől, de Feri bá erősen megtartotta, míg másik kezével megállás nélkül masszírozta, simogatta, morzsolgatta kedvesem csiklóját, két ujja pedig ki-be csúszkált a csurom nedves punciban. Egy szó mint száz, a feleségemet ebben a percben(is) bőszen ujjazta és seggbe töcskölte egy középkorú pasi a cseresznyefán, amit kicsi párom kurvára élvezett-és mi tagadás, a magam módján én is! Csillukám édes teste ebben a pillanatban hullámzani kezdett, lábait a végletekig széttárta, felemelkedett az ágon, fenekét szinte rátolta a benne dolgozó kézre, és ajkait beharapva, rángatózva elélvezett!

Feri bácsi óvatosan kicsit még tovább benne maradt, míg a kéjbe röppent női test lassan elcsitul, majd finoman kihúzta az ujjait a kivörösödött lyukacskákból. Csilla felállt a faágon, megnyújtóztatta szép lábait, és riadtan körülnézett, ráeszmélve hol is van, hiszen más házakból is ugyanúgy megláthatták volna, mint ahogyan én is meglestem. A mi ablakunkra is felpillantott, de onnan nem láthatott meg engem szabad szemmel. Megnyugodhatott, mert megfordult, és visszaült a sarkaira. Éreztem, hogy még nincs vége a dolognak, hiszen a szomszéd is jócskán felizgulhatott, no és ismertem a feleségem, tudtam, hogy az első orgazmusa után rendkívül rámenős lesz, nem ismer tabukat, és olyat tud művelni az emberrel, hogy azt elképzelni nem lehet! Csilla szemben volt Feri bával, isteni segge világított a zöld levelek közül, és a karja mozgásából ítélve a szomszéd farkát igyekezett megszabadítani a nadrágból! Feri bácsi feljebb lépett a létrán, nejecském pedig immár lázasan kézimunkázott neki, majd egyszerűen rábukott a szájával a faszára, és cumizni kezdte.

Ennél a pontnál nem bírtam tovább, és nyüszítve eldurrantam én is, telelőve a kezemet… Ám a fán tovább mókáztak, és nem akartam lemaradni semmiről! Kedvesem tovább szopott, de Feri bácsi mást is akart, mert megfordította, és a hátát előrenyomta Csillának, és nem kis méretű, keményre cumizott farkát nekifeszítette feleségem pinájának, majd tövig felnyársalta! Nejem szája tátva maradt a kemény lőcstől, de ütemesen elkezdte ráhúzni magát, a szomszéd átvette a ritmust, és keményen dugta hátulról. Percekig keféltek, a fa csak úgy rázkódott, azután Feri bácsi kicuppant a punciból, és újból beillesztette a farkát, de másik lyukhoz, mert feleségem felegyenesedett, és nem akarta. Kicsit beszélgettek, azután Csilla ismét kipucdította a popsiját, és tudtam, mindjárt seggbekúrják az asszonyt! Kíváncsian vártam, mi lesz, mert ezt még nekem sem engedte! Hát nekem lehet, hogy nem, de a szomszédnak igen…Kis kezével hátranyúlt, párat húzott a faszon, majd beiilesztette, és lassan belehúzta magát a karóba! Fintorgott, de csinálta, Feri bácsi pedig előrenyúlva a csiklóját birizgálta, és a melleibe kapaszkodva baszni kezdte, egyre gyorsulva.

Talán öt-hat percig kefélte Csillát fenékbe, majd kihúzta a farkát, és maga felé fordította a nejem, aki a nyakába kapaszkodott, lábaival a szomszéd derekát körbefonva, beleült a nyársába. Így dugtak tovább, amikor Feri bá megrándult, Csilla meg leugrott róla, eléguggolt, és bekapta a faszát, nagy fejmozgással szopva az élvező dákót, láttam, amint egy ondósugár átível a válla fölött, és a hátára csapódik. A szomszéd a maradékot szétkente Csilla arcán és mellén, és még egyszer ráhúzta a farkára a fejét, alaposan szájbakúrva. Kicsikém még cumizott pár percet, körbenyalogatta a már lankadt nemi szervet és a szőrös heréket. Ezután lemásztak a létrán, én pedig gyorsan eltettem a távcsövet, és vártam életem párját, akit az imént dugott szét a szomszédom!

És tudjátok, mit csináltam? Csilla hazajött, én pedig úgy megbasztam, mint még soha, csak nézett ki a bájos fejecskéjéből, de élvezte a drága szó nélkül! Ja, a cseresznye (is) finom volt…!!!


Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!